Jelenlegi hely

Dr. Németh Zsuzsanna gyermekgyógyász, homeopátiás szakember

Cím: 7625, Pécs, Tettye u. 40. (Théta Központ)   
Tel.: 20-468-6516                  

Lassan 15 éve vagyok gyermekgyógyász, közel 10 éve foglalkozom homeopátiával.
 
Mi vezetett el a homeopátiához orvosként? Részben az érdeklődés a természetes, mellékhatás mentes gyógymódok iránt, a más úton is való gyógyítás iránt, részben két kislányom születése – anyaként éreztem meg igazán ennek a jelentőségét. Itthon már szinte csak golyócskákat használunk, ha beteg valaki, terhességem és szülés során is nagy segítség volt. Sőt miután több allergiás családtagom is van, így még inkább szerencsés, hogy homeopátiás doktornéni lettem.
 
Eleinte csak itthoni gyógyításban használtam nagy sikerrel a golyócskákat, de a hivatalos homeopata orvostanfolyam elvégzése után már praxisomban is.
 
Természetgyógyász és fitoterápiás tanfolyamot is végeztem, orvosként a homeopátiában találtam meg azt a holisztikus gyógyítási módot, ahol teljes embert, beteget és nem betegséget gyógyíthatok gyengéd és szelíd módszerrel, gyógyszerrel.  
 
7 éve van homeopátiás magánpraxisom – a homeopátia időigényes gyógyítás, a mindennapi rutin kereteibe is beilleszthető bizonyos szinten, de ’az nem az igazi’. Háziorvos koromban ezt be kellett látnom, ma már munkám jelentős részét a homeopátia foglalja le.
 
Nagyon fontosnak tartom az ismeretterjesztést, hogy sokan megismerjék ezt a csodálatos gyógymódot: részt veszek az orvos és gyógyszerész képzésben is mint nemzetközileg akkreditált oktató, rendszeresen írok cikkeket, rádióműsorokban és interneten is szerepelek mint szakértő. Védőnő és szülésznő oktatásban, annak szervezésében is aktívan részt veszek, és tartok laikus tanfolyamokat is a CEDH Hungária Kft. klinikai homeopátiás oktatószervezet keretei között.
 
Cikkeimmel rendszeresen találkozhatnak a Homeopátia mindenkinek c. újságban és weblapomon is. 
 
Kérdéseikre már most szívesen válaszolok a www.homeopatia.info.hu weboldalon is mint szakértő. Az internetes tanácsadás nem helyettesíti a személyes vizitet, találkozást, inkább tájékoztatásra szolgál, de már segítség lehet abban, hogy érdemes –e az adott betegségnél homeopátiát alkalmazni.
 
Ha pedig beteg kisgyermekük, családtagjuk, akkor szívesen segítek rendelésemen is.
 

Tel.: 06-20/46 86 516
Email: info@doktorneni.hu

Rendelés:
Pécs, Théta központ ( Tettye utca 40.)
Kozármisleny, Ibolya utca 5.
Bejelentkezés szükséges!

Dr. Németh Zsuzsanna
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A népmese napja és apró történetek a meséről

A népmese napja és apró történetek a meséről

Idén 15 éve, hogy szeptember 30-a, Benedek Elek születésnapja a népmese napja. Hoztunk Nektek sok apró érdekességet a népmesékről. A Magyar Olvasástársaság kezdeményezte jeles nap célja, hogy a könyvtárosok, az óvónők, a pedagógusok és a mesével foglalkozó szakemberek, valamint a meseszerető gyerekek és felnőttek ezen a napon megkülönböztetett tisztelettel forduljanak mind a magyar, mind más népek meséi felé.
Ha egyedül érzed magad, ülj le a barátság-padra!

Ha egyedül érzed magad, ülj le a barátság-padra!

Egyszerű ötlet: egy különleges pad segít barátokat találni azoknak a gyerekeknek, akiknek nincs kivel játszaniuk, beszélgetniük. Te kipróbálnád?
Dr. Illés Nóra: Természetes házi gyógymódok megfázás ellen - mit tehetünk orrfolyás, köhögés, torokfájás esetén?

Dr. Illés Nóra: Természetes házi gyógymódok megfázás ellen - mit tehetünk orrfolyás, köhögés, torokfájás esetén?

Épp hogy elindult az iskola máris betegek lettünk…5-10 nap hiányzás, nem csak a munkahelyen nagyon rizikós, de bepótolni sem túl egyszerű az iskolás gyerekeknek a kimaradt hatalmas óraszámokat. Ha megbetegszünk vagy a gyerekek betegednek le, fontos tudnunk, hogy nem csak gyógyszerekkel tudjuk a betegségeket kezelni, hanem nagyon sok gyógyhatású otthoni praktikákkal is segíthetjük a gyógyulást. 
A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

„Ha a reggel jól indul, jó lesz az egész napod” tartja ugyebár a mondás, de reggel annyiszor nem indul jól a napunk.  Mi szülők általában rohanunk, már a reggelünk is néha egy kész cirkuszi mutatvány, egyensúlyozunk a kötélen a reggeli rituálék között, kapkodunk, feszültek vagyunk, sürgetünk, néha veszekszünk, és néha elkésünk… De, hogy tudjuk mindezt elkerülni, és boldogabbá tenni a reggeli indulást? Fogadjátok szeretettel Jamrik Márta tanácsait.
Ugrás az oldal tetejére