Jelenlegi hely

Dr. Harangi Ferenc - Bőrgyógyász, gyermekgyógyász, -tüdőgyógyász, klinikai immunológus és allergológus

Magánrendelés megszűnt!

Cím: 7100, Szekszárd, Béri Balogh Á. u. 5-7. (Tolna Megyei Balassa János Kórház Gyermekosztálya)
Telefon: 06-74-501-575

       1973-ban szereztem általános orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. Szakképesítéseimet és szakmai gyakorlatomat a PTE ÁOK Bőrgyógyászati Klinikán, Gyermekgyógyászati Klinikán és a Kerpel-Fronius Ödön Gyermekkórházban szereztem. Jelenleg a szekszárdi Balassa János Kórház Gyermekosztályának osztályvezető főorvosa vagyok és a gyermekbőrgyógyászati, -tüdőgyógyászati és -reumatológiai szakrendeléseket vezetem.
 
       1994 óta van magánrendelésem, melyet Pécsett folytatok. A rendeléseken a gyermekbőrgyógyászati, -tüdőgyógyászati és -reumatológiai megbetegedésben szenvedő csecsemőket és gyermekeket fogadom elsősorban (anyajegy-szűrés, ekcéma, asztma, szénanátha, autoimmun és más allergiás betegségek, baktérium, -vírus és -gomba-fertőzések, stb). A kivizsgálás folyamán többek között bőrpróba, légzésfunkció, vér és szövettani vizsgálatok végzésére van lehetőség.  
 
        Az évek folyamán számos hazai és külföldi továbbképzésen vettem részt, többek között Bécsben, Bázelben, Tübingenben és Erfurtban voltam hosszabb tanulmányúton. A hazai és külföldi gyermekgyógyász és bőrgyógyász kongresszusok rendszeres résztvevője és előadója vagyok. Tudományos érdeklődésem a gyermekbőr- és -tüdőgyógyászat, és a -reumatológia területére irányul, vizsgálati eredményeimet számos szakmai közleményben, könyvfejezetben foglaltam össze. 1993-ban tudományos minősítést szereztem (orvostudományok kandidátusa), 2007-ben habilitáltam.
 

Munkahely: 7100, Szekszárd, Béri Balogh Á. u. 5-7.
          Bejelentkezés Telefon: 06-74-501-575

E-mail: drharangi.ferenc@gmail.com

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ha egyedül érzed magad, ülj le a barátság-padra!

Ha egyedül érzed magad, ülj le a barátság-padra!

Egyszerű ötlet: egy különleges pad segít barátokat találni azoknak a gyerekeknek, akiknek nincs kivel játszaniuk, beszélgetniük. Te kipróbálnád?
Dr. Illés Nóra: Természetes házi gyógymódok megfázás ellen - mit tehetünk orrfolyás, köhögés, torokfájás esetén?

Dr. Illés Nóra: Természetes házi gyógymódok megfázás ellen - mit tehetünk orrfolyás, köhögés, torokfájás esetén?

Épp hogy elindult az iskola máris betegek lettünk…5-10 nap hiányzás, nem csak a munkahelyen nagyon rizikós, de bepótolni sem túl egyszerű az iskolás gyerekeknek a kimaradt hatalmas óraszámokat. Ha megbetegszünk vagy a gyerekek betegednek le, fontos tudnunk, hogy nem csak gyógyszerekkel tudjuk a betegségeket kezelni, hanem nagyon sok gyógyhatású otthoni praktikákkal is segíthetjük a gyógyulást. 
A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

„Ha a reggel jól indul, jó lesz az egész napod” tartja ugyebár a mondás, de reggel annyiszor nem indul jól a napunk.  Mi szülők általában rohanunk, már a reggelünk is néha egy kész cirkuszi mutatvány, egyensúlyozunk a kötélen a reggeli rituálék között, kapkodunk, feszültek vagyunk, sürgetünk, néha veszekszünk, és néha elkésünk… De, hogy tudjuk mindezt elkerülni, és boldogabbá tenni a reggeli indulást? Fogadjátok szeretettel Jamrik Márta tanácsait.
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. De milyen könyvet és hogyan válasszunk nekik?
Ugrás az oldal tetejére