Jelenlegi hely

Az LCF-Kids Club nyelvoktató módszerrel élmény a nyelvtanulás!

Minél több nyelvoktató kurzus jelenik meg a piacon, annál nagyobb a kétely és a bizalmatlanság… Melyik a legjobb? Melyikben tanul a leghatékonyabban és a legkönnyebben gyerekem? Egyáltalán: kell-e, szabad-e terhelni a csemetémet…?

Jogos és fontos kérdések ezek. Ám 1989 óta létezik, 1993 óta pedig itthon is hozzáférhető a kipróbált és garantált válasz, és mint a nagyszerű megoldások mind, ez is a hétköznapi tapasztalatból ered. Ráadásul a leghitelesebbtől: egy olyan többgyermekes nyelvtanártól, aki maga dolgozta ki otthon csemetéi számára a szerethető nyelvtanulás csalhatatlan módszerét.
Így született az angliai központú, de gyorsan nemzetközivé váló LCF Clubs rendszer, amely továbbfejlesztette az élményalapú, ugyanakkor kiemelkedően kommunikatív és használat-orientált nyelvoktatás rendszerét. A recept ugyanaz, mint az anyanyelv elsajátításában.
Gyakorlatias beszédszituációk, játékos szó- és mondattanulás, mondókák, dalok, két- és többszemélyes játékok, sok mozgással. Nem csoda, hogy az LCF Clubs által működtetett Kids Clubokban a gyermekek nem érzik tanulásnak az idegen nyelvet: mintha otthon lennének – vidámak, kreatívak, mosolyognak, és közben gyorsan és nagy szókinccsel sajátítják el a napi élet gyakorlatiasan alkalmazható nyelvezetét.
Mindez garancia arra, hogy a korai – már hat hónapos kortól egészen 14 éves korúaknak kidolgozott – és hatékony nyelvtanulás terhes-nyűgös kötelezettség helyett tartalmas, természetes, derűs és okos időtöltés legyen gyermekeinknek.Azt mondjuk, hogy a Kids Club több, mint egy nyelviskola. Miért?
- Egy nemzetközi háttér áll mögötte, Magyarországon pedig egy 25 éves tapasztalattal rendelkezik.
- 6 hónapos kortól 14 éves korig egy egymásra épülő metodika szerint haladhatnak a gyerekek, melyet végül egy nyelvvizsgával zárhatnak.
- Minden foglalkozáson garantált az élményszerű tanulás.
- Évente több klubrendezvényt tartunk, mely erősíti az egymáshoz tartozást, közös élményeket biztosít.
- Nyáron többféle tematikus táborokban újra találkozhatunk.
- Új barátságok szövődnek, a gyerekek sokszor alig várják, hogy találkozhassanak egymással. A foglalkozások előtt és utána van egy kis lehetőségük együtt játszani.
- Gyerekközpontú tananyag és tanárok.
- Stressz-mentes, hiszen nincs dolgozat, beszámoló. A csoportban mindenki egyenrangú, mindenki ugyanazt a tudást kapja.
- Legfőbb jellemző a játék, játék, játék!Adja meg gyermekének az élménydús, szerethető, egyben hatékony és jól használható nyelvtanulás lehetőségét! Jelentkezzen ingyenes próbaóráinkra, melyeket szeptember második és harmadik hetében tartunk!

Elérhetőségek:
www.vidamangol.hu
kidsclub.kozarmisleny@gmail.com
+36 20 428 0009 (Vörösné Bélik Andrea)
Facebook: https://www.facebook.com/kidsclub.kozarmisleny/
Pécs, Árnyas liget 4.
Kozármisleny, Viola u. 5/b.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!