Jelenlegi hely

Baba-Mama Csoport indul a Pécsi Waldorf szervezésében

Szeretettel várjuk a 1,5 - 2,5 éves korú gyermekeket és szüleiket a Pécsi Waldorf szervezésében heti rendszerességgel tartandó BABA-MAMA CSOPORTRA.

Intézményünk, a pécsi Mandulafa Waldorf Óvoda, Általános Iskola és AMI a 2019/20-as nevelési évtől tervezi egy óvodai kiscsoport elindítását Aranyhegyen, az Aranyhegyi Waldorf Óvoda épületében (7635 Pécs, Gólya dűlő 44.), a 2 és fél - 3 éves korosztály számára. Kis létszámú csoportunk pedagógiai programját a kicsiny gyermekek testi-lelki-szellemi szükségleteihez igazítva igyekszünk bensőséges, családias légkört teremteni, s nagy hangsúlyt fektetni az e korosztálynak megfelelő ritmus és szokásrend kialakítására.
Most induló baba-mama csoportunkba a 1,5 – 2,5 éves kor közötti gyermekeket és családjukat várjuk, melynek keretében lehetőség nyílik pedagógiánkkal a gyakorlatban is megismerkedni. Heti rendszerességgel a szülők is aktívan részt vehetnek gyermekeikkel együtt a kézműves
foglalkozásokon, közös éneklős-mondókázós-mesélős alkalmakon.
Az együttlétek alkalmával tevékenységeink az évkör időszakaihoz, ünnepeihez igazodnak. Ezzel párhuzamosan a kicsiknek a szabad játék keretében alkalmuk nyílik megismerkedni a természetes alapanyagból készült játékokkal, s a biztonságot nyújtó szülői jelenlétben kortársaikkal is kapcsolatba kerülhetnek.
A baba-mama csoportban részt vevő szülőknek tervezünk beszélgető esteket is, amely alkalmakon a kisgyermekkor legfontosabb pedagógiai sajátosságairól esik majd szó, s feltehetik kérdéseiket a Waldorf-pedagógiával kapcsolatban is.


Első alkalom: 2018. november 7., szerda, 10.00-11.00-ig.
Helyszín: Aranyhegyi Waldorf Óvoda (7635 Pécs, Gólya dűlő 44., tetőtér)
Kapcsolat: Kékesi Erzsébet, tel.: 20/8248127
www.waldorfpecs.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!