Jelenlegi hely

Civil véradás a Civil Közösségek Házában

A Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága elkötelezett a civil szféra folyamatos fejlesztésében, a helyi közösségek megszervezésében, az önkéntesség, illetve a civil szervezetek aktivitásának előmozdításában.

A fenti célkitűzésekhez illeszkedve 2019. április 9-11 között civil véradó napok kerülnek megrendezésre országszerte.  A program lényege a véradás fontosságára való felhívás, illetve a civil szervezetek társadalmi felelősségvállalásának erősítése. A véradás technikai lebonyolítója az Országos Vérellátó Szolgálat, a véradó nap a Miniszterelnökség koordinációjával valósul meg. Baranya megyében a megyei civil információs centrumot működtető Nevelők Háza Egyesület a szervező.

Pécsett 2019. április 10-én, szerdán 13-18 között kerül sor a véradásra a Civil Közösségek Házában (Pécs, Szent István tér 17.).

Minden véradó egy pár virslire és egy italra (sör vagy üdítő) a vendégünk.

Ez alkalomból nemes versengésre hívjuk a civil szervezeteket, nem formalizált csoportokat, baráti társaságokat!

Toborozzatok véradókat tagjaitok, önkénteseitek, klienseitek között! A legtöbb véradót küldő szervezet, csoport vendégünk egy reggelire vagy uzsonnára 10 fő erejéig az egyesület által működtetett Kisház Kávézóban.

Részvéli szándékodat kérjük jelezd a bmcic@ckh.hu címen!

Legyünk mi a legaktívabbak!


Forrás: szervezők

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!