Jelenlegi hely

Coachképzés indul októberben, Pécsimami kedvezménnyel!

Mit tud adni egy hét hónapos coachképzés? Új hivatást? Önismeretet? Vezetői képességek fejlesztését? A résztvevők kipróbálhatják magukat coach- és ügyfélszerepben is, megismerhetik, hogy mely képességeik teszik őket alkalmassá arra, hogy embereket vezessenek vagy másokat támogassanak céljaik elérésében.

A Coachingcentrum októberben ismét elindítja Pécsett 130 órás life- és businesscoach-képzését.

A coach legfőbb eszköze önmaga.

Iskolánkban arra képezünk, hogy megformáld azt a coachot vagy vezetőt, akivé válni szeretnél. 

Coaching 2020 - coachok új generációját képezzük, továbbá azokat a vezetőket, akik szeretnék elsajátítani és alkalmazni a coaching eszköztárát és módszereit.

 • Különös gondot fordítunk arra, hogy önismereted mélyüljön. Képzésünkön megtanulod, hogy az önismeretet hatékony személyes erőforrásként használd a coachingban.
   
 • Komplex változási terv alapján haladhatsz az erősségeid kiaknázása és változási céljaid elérése érdekében
 • 6 oktató szaktudása biztosítja, hogy mindegyik coaching-módszertant/irányzatot a leghozzáértőbb szakembertől sajátítsd el.
   
 • A képzés részét képezi egy online kompetenciateszt egyéni visszajelző beszélgetéssel, ami abban támogat, hogy leendő coachként, vagy coachingszemléletű vezetőként melyek az erősségeid, hol vannak a fejlesztendő területeid, és hogyan tudod még jobban kiaknázni a képességeidet.
   
 • Ráismersz az érzelmi intelligencia, az érzelmek kifejezésének és kifejeződésének jelentőségére a coaching folyamatban.
   
 • Megtanulod a tranzakcióanalízis alapjait, eredményesebben kapcsolódsz külső/belső ügyfeledhez.
   
 • Megérted, mi a feladatod a coaching folyamatban, megismered a coachingfolyamat szereplőit és érzékeny pontjait. Modellek segítségével megtanulod felépíteni a beszélgetést.
   
 • Kérdés, kérdés, kérdés. Megtanulod a coach kérdéseit és megtanulsz hallgatni. Felismered, hogyan legyél igazán jelen egy beszélgetésben.  
   
 • Rezonáns jelenlét, intuitív coaching.  Módszereket tanulunk arra, hogyan használd és fejleszd intuíciódat coachként és vezetőként.
   
 • Tipológiák és stílusok – kapcsolat és kommunikáció. Megismered a különböző személyiségtipológiákat és megtanulod, mire jók a különböző segítő folyamatokban. Gyakorlod az előrevivő kommunikációs eszközöket (erőszakmentes, asszertív, stb.)
   
 • Különbséget teszel a tanácsadás, coaching, facilitálás, moderálás, trénerség, mentorálás között. Felismered, hogyan tudják ezek a technikák hasznosan segíteni egymást.
   
 • Információkat kapsz a coaching üzleti oldaláról, és hozzájutsz ahhoz a kelléktárhoz, ami a coaching üzlet elindítását és a coach énmárkájának építését támogatja.
   
 • Business és lifecoach – ez a két fogalom megtelik számodra tartalommal.

Már az első képzési alkalom is rengeteg gyakorlási lehetőséggel indul, és ez végigvonul a teljes képzési folyamaton.

A képzési alkalmak az ICF (International Coach Federation) vizsgakövetelményeire készítenek fel, a képzés és képzés során alkalmazott 3 mentorcoaching az ICF kompetenciáira épül.

A képzés ára: 550 000 Ft + ÁFA. Tartalma 130 óra képzés, amely 3 óra csoportos mentorcoachingot tartalmaz + képzési tananyag + munkafüzet + kompetenciateszt egyéni visszajelzéssel (képzési időn kívül egyénileg egyeztetett időpontban) + ajándék 1 alkalom témaspecifikus egyéni coaching választott oktatóval.

Az "early bird" jelentkezés már lezárult, de a Pécsimami olvasóknak hoztunk egy így is jelentős, több mint 50 000 forintos  kedvezményt: a "Pécsimami 2019" kód megadásával 495 000 Ft + ÁFA összegért vehettek részt a képzésen!

RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉS ITT!

További kedvezmények:

- vállalati kedvezmény (egy szervezettől több fő jelentkezése esetén)

- részletfizetési kedvezmény

- magánszemélyek részére áfamentességet biztosítunk.

EZ ÉRDEKEL, JELENTKEZEM!

Oktatók: Dr. Tóth Krisztina, Kocsis Zoltán, Major Lívia, Pernyéz Zsuzsanna, Sághy Krisztina, Svéda Dóra

A képzés során megtanulunk teszteket is használni az ügyfél karakterisztikájának pontosítására.

Belépőként a hallgató a képzés megkezdése előtt, a képzési szerződés aláírását követően a képzés megkezdése előtt elvégez egy online kompetencia-felmérést, melyet az oktató az írásbeli értékelés mellett a hallgatóval szóbeli beszélgetés keretében is elemez és kiértékel. A visszajelző beszélgetés nagyon hasznos a hallgató erősségeinek és fejlesztési fókuszának meghatározásához, és coach-kompetenciáinak felméréséhez.

Hiányzás, pótlási lehetőség: ha a résztvevő valamely képzési alkalomról hiányzik, egyéni konzultáció keretében rövidített pótlás kérhető. Továbbá a jelentkezőnek lehetősége van a 2019/2020. során induló további alapképzésekben a kimaradt képzési napot teljes egészében pótolni.

Képzési infomációk, ütemezés:

2019. okt. 10-11.; okt. 24-25.;  nov. 7-8., nov. 21-22.; dec. 5-6.; 2020.  jan. 9-10.; jan. 23-24.; febr.6-7.; febr. 20-21.; márc. 5-6.; márc. 19-20.

Csoportos vizsga és mentorcoaching: 2019. március 20.

Minden képzési alkalom elméleti és gyakorlati modulokat is tartalmaz. Az egyes képzési alkalmak ütemezése: kéthetente csütörtök délután (4 óra időtartam) + péntek (8 óra) téli szünettel. 

A jelentkezést követően munkatársunk e-mailen megküldi a képzési szerződést és a képzési díjról kiállított számlát a jelentkező által választott fizetési opciónak megfelelően. A jelentkezési lapon ki lehet választani a preferált fizetési opciókat, részletfizetési lehetőségeket. A jelentkezést maximum 14 fő után lezárjuk, erről a jelentkezőknek értesítést küldünk. A csoport minimum 8 fő jelentkezése esetén indul.

A jelentkezésnél megadott adatait kapcsolattartásra és szerződéselőkészítésre használjuk, hogy részt tudjon venni a képzésen.

További információk:

Major Lívia Coachingcentrum képzési vezető: +36206272710 office@coachingcentrum.hu 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!