Jelenlegi hely

KREATÍV PÉCS városismereti vetélkedő

A Múzeumok Őszi Fesztiválja alkalmából rendezett városismereti túraversenyen a résztvevő csapatok megismerkedhetnek a Tettye környék természeti és történelmi nevezetességeivel, s közben kipróbálhatják a a JPM Természettudományi Múzeum új, mobiltelefonos „kincskereső” alkalmazását is.

Időpont: szeptember 28. (szombat) 9:00-13:00

Rajt és cél: JPM Várostörténeti Múzeum

Táv: kb. 4-5 km Menetidő feladatmegoldással: max. 2-2,5 óra

Kategóriák: 3-5 fős csapatokat várunk a következő kategóriákban:

1.kategória: általános iskolás felsőtagozatosok.(12 év alatt felnőtt vagy középiskolás kísérővel)

2. kategória: középiskolások

3. kategória: felnőtt (18 év felettiek)

4. kategória: családos

Gyülekezés és indulás: A csapatok azonos időközönként indulnak a JPM Várostörténeti Múzeumból (Pécs, Felsőmalom utca 9.), a helyszínen tartott előadás és feladatmegoldás után.

Gyülekezés így több időpontban várható - a nevezések alapján mindenki megkapja e-mailben saját csapatának gyülekezési időpontját.

Nevezési határidő: 2019. szeptember 23. (hétfő)

Nevezni e-mailben lehet az alábbi adatok megadásával: - csapatnév - csapattagok nevei, születési ideje - egy összekötő-tag e-mailcíme és telefonszáma

Nevezési díj: 350 Ft/ fő, iskolás csapatoknak díjmentes A verseny lebonyolítása: induláskor a csapatok térképet és menetlevelet kapnak.

A feladatok megoldásához előzetes készülés nem szükséges, ezek a kiállításokon kapott tájékoztatás vagy a túraútvonalon megfigyeltek alapján oldhatóak meg.

Díjazás: a kategóriánként az 1-3 helyezettek csapat/egyéni oklevelet, valamint múzeumi belépőket és kiadványokat, támogatók által felajánlott értékes ajándékokat kapnak.

Jelentkezés és információ: termtudmuzeumpecs@gmail.com, 30-2575170 - Varga Ágnes szervező. A versenyen mindenki a saját felelősségére indul.

*A kincskereső applikáció az EFOP 3.3.6. Mecseki Természettudományos Élményközpont projekt elemeként készült.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!