Jelenlegi hely

Családi retró tábor a Balaton mellett: retró áron, a Pécsimamival!

Visszamennél az időben és újra átélnéd, immár gyermekeiddel - no és egy csapat jó fej "pécsimamival" és  "pécsipapival" együtt -  a régi táborok hangulatát?

Két szuperül sikerült Familyparkos utazás után 2019-ben Balaton közeli, retró családi tábort szervez a Pécsimami!

Családi nosztalgia tábor

Emlékszel?! Amikor kipirult arccal énekeltünk, miközben a Mókus őrs zászlaja mögött nagy boldogan masíroztunk?!

A fantasztikus táborok, a sok-sok foglalkozás, a tartalmas együtt töltött idő. Rengeteg emlék, biztosan meséltél már erről a gyermekednek. Vagy még nem?!

Itt az idő, keverj egy nagymálnát magatoknak, kuckózzatok be valahová,vedd elő a megsárgult fotókat és mesélj neki egy kicsit!

Aztán ha szívesen ÁTÉLNÉTEK EGYÜTT, hogy milyen VOLT:  gyertek és repüljetek velünk vissza a múltba!

Napiparancs kihirdetés, zászlófelvonás, harci túra, menetverseny, finom ebéd (persze repeta a konyhás nénitől:))), sok-sok szabad játék, este disco a Modern Talkinggal, az elmaradhatatlan tábortűz és az éjszakai bátorságtúra…

Igazi közösségi élmény vár a Pécsimami retró családi táborának résztvevőire, egy nem mindennapi, igazi retró helyszínen!


 

Mit mondtak az utazásról azok, akik már a Pécsimamival tartottak egy-egy Familyparkos nyaraláson? Az  oldal alján elolvashatod!

Lássuk a nyaralás részleteit:

Hol?

Kisgörbő, Tök Jó Túristaház

(Keszthelytől 25 km.)

Mikor?

Tervezett időpont: 2019. július 1. - július 5. (hétfő-péntek)

Az időpont a jelentkezők igényei alapján változhat.

Hány napos?

5 nap/4 éjszaka

Utazás?

Utazás egyénileg.

Pécstől való távolság autóval: 122 km. (kb. 2 óra)

Igény esetén összekötjük a kisebb családokat, akik együtt érkeznének autóval.

A helyszín tömegközlekedéssel is megközelíthető: autóbusszal 1 átszállás, kb. 4 óra,  

Szállás?

4 éjszaka a kisgörbői "Tök Jó Turistaházban". 

Kisgörbő község Zala megye északkeleti részén, Zalaszentgrót és Sümeg között.

A Turistaház igen különleges: egy általános iskola átalakításával jött létre. Az iskolai  jelleg azonban nem tűnt el: tablóképek a falon, csengő és hangosbemondó, "társalgó", óriási, bekerített udvar, játszótér, tornaterem... ideális helyszín egy nosztalgiatábor megszervezéséhez. 

 

A Turistaház 9 szobával (3 db 3 ágyas, 1 db 6 ágyas, 2 db 7 ágyas, 2 db 8 ágyas, 1 db 10 ágyas) és közös fürdőkkel rendelkezik.

 

 

Étkezés?

All inclusive, mint régen a nyári táborokban:)))

Öt napig nem kell mosogatószivacsot fognod a kezedbe!

4 alkalommal reggeli, 4 alkalommal meleg ebéd, 4 alkalommal meleg vacsora.

Program?

Első nap: érkezés 14.00 órától, a szálláshely elfoglalása, ismerkedés, közös tábori játékok, vacsora, esti program

Második, Harmadik, Negyedik nap:

8.00 - 9.00: reggeli 

9.00 - 12.00: játékos tábori programok a gyekekeknek, illetve az egész családnak

12.00 - 13.00: meleg ebéd

13.00 - 19.00: a környékbeli programlehetőségek, strandok meglátogatása egyénileg, vagy a "csapattal".

19.00 - 20.00: meleg vacsora

20.00 - esti program (tábortűz, retro disco, bátorság túra stb.)

 

Ötödik nap: reggeli, délelőtt tábor záró program.

Környékbeli programlehetőségek: 

- Keszthelyi strandok, melyek közül a homokos "Libás" strand a legnépszerűbb a gyermekes családok körében.

- Keszthelyi Festetics kastély

- Sümegi Vár,  Sümegi történelmi lovasjátékok

- Tapolcai Tavasbarlang - hangulatos csónakázás egy kisváros alatt

- Afrika Múzeum

- Kehidakustány élményfürdő

Kányavári - sziget, Hévízi-tó, Tátika vára, Vadleány-barlang...

 

Mindez mennyibe kerül?

A részvételi díj: 24 990 Ft / fő szállással, napi háromszori étkezéssel, színes tábori programokkal, életkortól függetlenül.

A családi tábor jellege miatt elsősorban nagycsoportos óvodás, vagy annál nagyobb gyermekekkel érkező családokat várunk.

A részvételi díjat a pécsi utazásszervező cég Istria94 Tours -  felé kell megfizetni.
Ennek 40%-a előlegként fizetendő az utazásszervező cég pécsi irodájában készpénzben vagy banki átutalással, a fennmaradó összeg pedig az utazás előtt 1 hónappal esedékes.

Az ár nem tartalmazza a fakultatív programok belépődíját.  
 

 KEDVET KAPTÁL A PÉCSIMAMIS RETRÓ NYARALÁSHOZ? 
 


  ÉRDEKEL A PÉCSIMAMI RETRÓ CSALÁDI TÁBORA!


  Inkább a Familyparkos utazás érdekel? Katt ide!

   


   

  Mit mondtak a Pécsimamis utazásról azok, akik eddig velünk tartottak a Familyparkba?
   

  2018. július 29-31-ei turnus

  2018. július 29-31-ei turnus
   

  Nagyon szuper volt, rengeteg élménnyel gazdagodva jöttünk haza. Külön köszönet a szuper szervezésért, Nórinak és Rolandnak a sok játékos szórakoztató programért hihetetlenül jó volt ! Kiemelném még a sofőrünket aki a legnagyobb türelemmel vette figyelembe a gyerekek igényeit .és nem utolsó sorban az utazási iroda tulajdonosának a nagyon sok értékes információt amit átadott nekünk az út alatt .Köszönjük nektek ezt a felejthetetlen élményt !

  Léhmann Henrietta


  A szervezés, megvalósítás jó volt, gyerek és család centrikus. A látnivalók, élmények minden korosztály számára élvezhetőek voltak. Az utazást a sok érdekes foglalkozás, játék, szabadon választható program tette színesebbé. A tervezett programok színvonalasak, különböző korosztályoknak egyaránt gazdag élményt nyújtottak. A szervezők mindenkire odafigyeltek,jó hangulatot teremtve, kellemes kikapcsolódást nyújtottak a családoknak. Köszönjük ezt a szép nyári élményt!!!

  Balázs és Zita


  Szia Kedves Nóri!!
  Az én vagyis a mi véleményünk Vikimmel a lehető legjobb, nagyon örültünk hogy részt vettünk ezen az úton. A Ti munkátok ,hozzáállásotok előtt kalapot emelek. Nem hiszem hogy amit Ti értünk megtettetek még fokozni lehet.Nem is tudok szinte semmi rosszat írni hiszen ti mindig azon voltatok hogy minden gördülékenyen menjen minden kérdésre választ kapjunk minden probléma megoldódjon.Nem is mertem volna gondolni hogy ilyen élmény dús napok várnak ránk. Az Utaztatóval is maximálisan meg vagyunk elégedve a buszsoför 10 pontból 18 at kapna tőlünk. A Kopári Laci felkészültsége is nagyon tetszett sok olyan infohoz jutottam amit vagy nem tudtam vagy ismereteim róla csekélyek voltak.Tudom hogy ha valakiről csak jót írnak ott valami nem stimmel, de mi nem tudunk rosszat írni. Ettől függetlenül biztos van amin még lehetne javítani de ez a mostani szervezés és lebonyolítás szerintünk nagyon jól sikerült. Ilyen legyen a többi is . Mert mi szeretnénk a továbbiakon is részt venni ha lehetőség lesz rá.

  Véhai Imréné


  Élménydús három nap volt. Nagyon tetszett a gyerekeknek szervezett animáció és odafigyelés... a táncos mulatságról nem is beszélve. A programok közül ajánlanám ismét: hajókázás, Family park, Sümegi vár. A szállás két napra, étkezéssel megfelelő szerintem ( igen, kicsit retro)

  Köszönjük a szervezést, jól éreztük magunkat.

  Sümeg Szilvia


  A legnagyobb félelmem az utazás előtt az volt, hogy hogyan fogják viselni a gyerekek a hosszú utat. A szervezők is gondoltak erre és sokféle játékot találtak ki, hogy lekössék a kicsiket. A szálloda korrekt volt, a reggeli és a vacsora bőséges és nagyon finom, a Familypark szuper és még az utolsó nap sem csak arról szólt, hogy akkor most mindenki menjen haza, hanem az is tele volt jobbnál jobb programokkal. Nagy élmény volt, köszönjük!

  Névtelen vélemény


  Fantasztikus szervezès,biztonsàgos kõzlekedès,jò kedv,rengetteg program,strandolàs,torna, jàtèk,vetèlkedő,tànc , vonatozàs,kedvező àrak minden programnàl. Volt A ès B terv.Felejthetetlen vakàciós program! Jó kedvű szülők,vidàm mosolygòs gyeremekek.Köszönjük szèpen.Igazi csapat munka volt!:)))Szuper,igy tovàbb! Mikor lesz új program?

  Névtelen vélemény


  Tetszett a rengeteg élménydús program. A rugalmas hozzáállás (programváltozás, busz gyorsítás, vásárlások). Semmire nincs gond, a busz mindenhova odavisz, a többit a szervezők intézik, csoportjeggyel minden olcsóbb. Fantasztikus volt.

  Névtelen vélemény


  Klassz volt a program, és szuper volt az útközbeni szórakoztatás! No meg a kedvességetek, segítőkészségetek is kiemelkedő volt. Külön öröm volt a meglepetés(ek), amivel készültetek. Így - amitől leginkább tartottunk - a hosszú buszút meg se kottyant a 7,5 évesemnek.

  Horváth Noémi


  A közösségi élmény tetszett a legjobban :) így jobb utazni. Lehetne sok ilyen közös utazás :)

  Panni


  Ami tetszett: Pécsi indulás-érkezés, útvonal ismerete, magamtól nem találtam volna oda. Az étkezés csúcs. Aranyosak voltatok, vagytok.

  Czirok Zsuzsi


  Kitűnően megszervezett utazásban volt részünk.

  dr. Polgárné Rózsahegyi Julianna


   

  Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
  Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!