Jelenlegi hely

Rugalmas munka és több pénz: szülőknek is!

Milyen lehetőségei vannak egy fiatal szülőnek, ha dolgozni szeretne vagy dolgoznia kell? Pécsett a Duna House valódi, rugalmas munkalehetőséget kínál az édesanyáknak és édesapáknak

A munkáltatók többsége a jelentkezés elbírálásánál sajnos hátrányként tekint arra, ha a pályázónak kicsi gyereke van, pláne, ha több is. Nem szívesen tolerálják az óvodai vagy bölcsődei beszoktatás időszakát, a gyakori és hirtelen bejelentett betegségeket, a nyári szünetekre kivett akár 2 hetes szabadságokat. Mint ahogy azt sem, ha a szülőnek korábban kell mennie a gyerekért, oda kell érnie a szülőire, edzésre, különórára.

Talán ismerősek neked is ezek a problémák. Sajnos, ahogy telnek a hetek, hónapok, a főnökök mellett a kollégák is egyre kevésbé tolerálják, ha a felsoroltak miatt esetleg több feladat hárul rájuk.

 


A Pécsimami által működtetett Család - és KarrierPONT-hoz sok szülő fordul munkával kapcsolatos segítségért, legyen szó:

- gyermekvállalás után munkába visszatérő édesanyáról,

- kisgyermek(ek) mellett "rugalmatlan" munkakörben dolgozó, a munkát és a családi életet nehezen összeegyeztető szülőkről,

- nagyobb gyermek(ek) mellett valami új, szabadabb, több perspektívát nyújtó lehetőséget keresőkről,

- vagy éppen olyanokról, akik szeretnének több lábon állni.

A Facebook-on keresgélve keltette fel a figyelmünket a Duna House Pécs értékesítői munkaajánlata, melyet kifejezetten szülőknek címeztek és megoldás lehet a fenti problémákra.

Utána jártunk, hogy konkrétan mit is kínál a Duna House Pécs.

Miért éppen Duna House?

A cég már több, mint 12 éve meghatározó szereplője Pécs ingatlanpiacának. Az egyik legnagyobb, piacvezető ingatlanforgalmazó franchise partnereként 4 pécsi és 1 komlói irodát működtetnek. Az irodákban magas irodai infrastruktúra, egy multinacionális cég tekintélyes, hiteles háttere, erős marketingtámogatás - biztosan Te is találkoztál már óriásplakátjukkal, televíziós hirdetésükkel -, támogató vezetők, segítő munkatársak és családias, baráti hangulat várja az új munkatársakat. 

Te oszthatod be az idődet!

A régi kollégák között több is akad, akik munkaválasztásában fő szempont volt, hogy a munkát és a karriert össze tudják egyeztetni a családi életükkel. Olyan munkát kerestek, amit akár 3 gyermek mellett is lehet végezni anélkül, hogy folyamatosan magyarázkodniuk kelljen a főnöküknek a gyermekeik miatt. A fix, irodában töltendő idő mindössze heti néhány óra, azon túl az értékesítő maga oszthatja be idejét, természetesen az ügyfelek igényeihez igazodva.

EZ ÉRDEKEL, KÉREK TÁJÉKOZTATÁST A RÉSZLETEKRŐL!
 

Új szakmát szerezhetsz!

Nem jelent problémát, ha valaki még soha nem dolgozott értékesítőként, nincs ingatlanos tapasztalta, végzettsége. Az ingatlanközvetítőknek nincs külön iskolája, ahhoz, hogy valaki a szakmában dolgozzon, OKJ-s szakképesítés szükséges, mely azonban nem feltétele a munkakezdésnek

Az induláshoz elegendő a  Duna House szakmai továbbképzésén való részvétel, amelyre márciustól már itt helyben, Pécsett is lesz lehetőség, így a jelentkezőknek nem kell Budapestre utazniuk és több napra elszakadniuk a családjuktól, gyermekeiktől. (A képzésre egy későbbi cikkünkben térünk ki részletesen.)

A részterületekre való specializálódás és a legújabb technológiák elsajátítása is lehetséges a karrier előrehaladtával.

Több lábon állhatsz!

Vannak, akik meglévő főállásuk, vagy vállalkozásuk mellett vágnak bele az ingatlanozásba. Ennek semmi akadálya, ha a végzett tevékenység van olyan rugalmas, hogy a jelentkező párhuzamosan végezze feladatait. Nem ritka, hogy aki az ingatlan értékesítésben megtalálja a helyét és a számítását, később feladja eredeti munkáját és az, ami eredetileg kereset kiegészítésnek indult, főállássá, hivatássá válik.

EZ ÉRDEKEL, KÉREK TÁJÉKOZTATÁST A RÉSZLETEKRŐL!
 

Többet kereshetsz!

Az ingatlan eladás, vagy vásárlás időről-időre minden családban felmerülő igény; a hozzáértő, szakértő segítség pedig  elősegíti a sikeres és mielőbbi adásvételt. A kereseti lehetőség ebben a szakmában kimagasló lehet!

Neked szól?

A legtöbben más szakmából érkeznek erre a piacra, 63% középfokú végzettséggel rendelkezik, 22% főiskolát, 15% pedig egyetemet végzett. Az ingatlanközvetítői szakma kompetenciái között az értékesítési attitűd megléte feltétel, egy-egy idegennyelv ismerete pedig plusz bevételi lehetőségeket biztosít a külföldi vásárlók egyre bővülő csoportjából.

EZ ÉRDEKEL, KÉREK TÁJÉKOZTATÁST A RÉSZLETEKRŐL!
 

Színes, izgalmas, sokrétű munka

A fentieken túl, ami még nagyon vonzóvá teszi az ingatlanértékesítői munkát, hogy rendkívül izgalmas és sokrétű tevékenységről van szó. Ingatlanértékesítőként nem csak ingatlanok eladását, vételét bonyolíthatjuk le, hanem részt vehetünk álmok, tervek, otthonok megvalósításában is...


 

EZ ÉRDEKEL, KÉREK TÁJÉKOZTATÁST A RÉSZLETEKRŐL!


Jövő  héten megismerheted a kétgyermekes, pécsi Winklernél Kulcsár Melinda történetét, aki gyermekvállalás után csatlakozott a Duna House Pécs csapatához.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!