Jelenlegi hely

Gyerek mellett dolgozni? Lehetetlen. Nem! Sőt!

Újra munkába állni vagy a gyerekekkel otthon maradni. Ez a dilemma a legtöbb családban felmerül, előfordul, hogy választási lehetősége sincs az édesanyának. Muszáj dolgozni. Muszáj pénzt keresni. De van olyan is, hogy egyszerűen csak jó lenne belekezdeni valamibe, ami örömöt okoz, ami élményt ad. A legtöbben szkeptikusok ezzel kapcsolatban. Gyakran halljuk, hogy ilyen nincs is. A munka az munka, a szórakozás pedig tőle teljesen független, össze sem egyeztethető a két dolog.

Mi mást gondolunk erről. És azok is, akiket már hozzá segítettünk ezekhez az élményekhez, az örömteli pillanatokhoz. Nincs ebben semmi varázslat. A Minikonyha Kft. a világszerte ismert német Vorwerk céget képviseli, kizárólagos forgalmazója a háziasszonyok kedvenc konyhai segítőjének, a Thermomix-nek. Akinek már van Thermomix-e, az tudja, hogy mennyi időt nyert vele, mennyi mindent és milyen finomakat tud vele készíteni, a főzés valódi örömöt és élményt jelent számukra. Szinte észrevétlenül, a lehető legtermészetesebb úton válnak a háziasszonyok tanácsadókká, hiszen ők valóban csak a tapasztalatukat, a benyomásaikat osztják meg másokkal.

EZ ENGEM IS ÉRDEKEL: KÉREK TÁJÉKOZTATÁST A RÉSZLETEKRŐL!

A Thermomix érzések és élmények összessége. Ez a lehetőség mindenki számára adott, egész egyszerűen csak élni kell vele. Miben más ez a tanácsadói munka? Mi is ez a munka? Thermomix tanácsadónak lenni nem más, mint egy igazi közösséghez tartozni. A főzés élményét, a saját tapasztalatokat megosztani, jó hangulatban együtt főzni, főzőklubokon részt venni – nálunk ezt jelenti a tanácsadói munka. Saját időbeosztás, egyéni célok és rengeteg lehetőség. Ki ne szeretne ilyen munkát? Tanácsadóink maguk határozzák meg, hogy mennyi időt szeretnének, és főleg, mennyi időt tudnak családjuk és otthoni teendőik mellett erre a munkára fordítani. Van, aki meglévő munkája mellett foglalkozik Thermomix értékesítéssel, hiszen számára ez nem munka, ez egy valódi hobbi, egy örömteli szórakozás. Van, akit a pénzkereseti lehetőség motivál, és van, aki egyszerűen csak ki szeretne mozdulni otthonról, egy klassz, támogató közösséghez szeretne tartozni.
 

EZ ENGEM IS ÉRDEKEL: KÉREK TÁJÉKOZTATÁST A RÉSZLETEKRŐL!

A Minikonyha Kft-nél ez mind adott. Mi adjuk a lehetőséget, és aki szeretne, az egész egyszerűen csak élni kell vele. Közös főzések, chef-ünk támogatása, és egy minden segítséget megadó háttércsapat áll rendelkezésre. Tanácsadóink már tudják, hogy nem kell választani munka és család között! Jó hangulatban, szabadon, kötetlenül is lehet pénzt keresni, és mellette nem mellesleg egy szuper közösséghez tartozni.

Csatlakozz a Thermomix csapathoz! – 06 20 479 7807

EZ ENGEM IS ÉRDEKEL: KÉREK TÁJÉKOZTATÁST A RÉSZLETEKRŐL!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Sokan mondják, hogy 6 hónapos kor előtt kizárólag anyatejet szabad adni a babának, mások meg azt, hogy már 3 hónaposan is elkezdhető a hozzátáplálás.
Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Alig várod, hogy elkezdődjön a vakáció, és végre együtt legyél a gyerekekkel. Tele vagy kreatív ötletekkel, ideákkal... aztán a nap végén már visszaszámolsz az első óvodai vagy tanítási napot várva. Ismerős?
A legjobb házi praktikák napégésre - Az Aole vera az új tejföl?

A legjobb házi praktikák napégésre - Az Aloe vera az új tejföl?

„Kend be vékonyan tejföllel!” – Ez nem egy ételrecept részlete, hanem nagyanyáink kedvenc praktikája napégésre, ami lassan kimegy a divatból és feledésbe merül. A helyét átvette az Aloe vera – nem véletlenül.
Lencsesaláta

Lencsesaláta

Vajon ez kinek a kedvence? Nem árulom el, de szerintem ő bevallja. "Csináltam lencsesalit." "Jöhet!"
Ugrás az oldal tetejére