Jelenlegi hely

Internetes állásbörze Pécsett és környékén

A havi 50.000 látogatót vonzó pécsi állásportál rendkívül áttekinthető felhasználói felületével, az álláskeresők számára nagyszabású lehetőségeket kínál. Az érdeklődők több mint 7.000 db állásajánlat közül választhatnak, összegyűjtve a megyeszékhely vonzáskörzetén belüli feltöltéseket.

A folyamatosan frissülő hirdetések mind alap- és közép-, mind felsőfokú tanulmányokat végzett szakemberek keresése szempontjából hasznos segítséget nyújthat munkáltatónak, illetve a munkavállalónak egyaránt. A kategóriák arányait tekintve első helyen a kereskedelmi és értékesítői munkakörök, második helyen az alig 100-al kevesebb szakmunkások, azon belül is javarészt villanyszerelő, szakács és víz-gáz- és fűtésszerelők, illetve a majdnem 10 %-os részesedésű adminisztrációs, vagy irodai ügyintézők foglalják el. Itt, rendszerint hazai kisvállalatok, magánvállalkozók és/vagy multinacionális cégek hirdetéseivel találkozhatunk. A nem helyi pályázók is kedvezményekkel szembesülhetnek, ugyanis ha gépjárművel még nem rendelkeznek, úgy sok esetben biztosíthat a cég helyközi céges munkásjáratot, aminek költségei nem a munkavállalót terhelik. Ezek menetrendje általában a műszakok idejéhez kötődik. Olykor nem elvárás, pusztán előnyként megjelölt a végzettség birtoklása, ily módon lehetőség nyílhat egy, akár teljesen új területen való elhelyezkedésre is. Ellenkező esetben szakmai önéletrajzunk könnyedén feltölthetjük a PecsAllas.hu webes felületére, ami egyúttal át is helyezi azt a jelentkezők listájára, amint minden azonosításra alkalmazható személyes adatot kitöltöttünk. Amennyiben igazolványképet is mellékelünk magunkról, az tovább fokozza esélyeinket a behívásra. Fontos és elégszer nem lehet persze felhívni a figyelmet fényképünk minőségére, az arcmimika üzenetére és az esetlegesen létrejövő interjúkon mutatott belső tulajdonságaink megnyerő és őszinte kifejezésére.

A megyeszékhely korszerű infrastruktúrájának köszönhetően a 6-os főúton átszelhető a település kelet- nyugati közúti tengelye, amit három további főútvonal egészít ki. Egyszerű megközelítést tesz lehetővé az 57-es Mohácsról, a 66-os Kaposvárról, valamint az 58-as Drávaszabolcsról. Budapestről is merőben lecsökkenti a menetidőt az M60-as, ezt követően a Bólynál Pécs felé becsatlakozó M6-os gyorsforgalmi pálya megléte által. (A helyi tömegközlekedési lehetőségek 2014-es újításai által, a város teljes szélességében átszállás nélkül átutazható autóbusszal, jelentős költségmegtakarítást érve ezzel is el).

Egyrészt a jelentkezők száma, másrészt az adott állásajánlat feladásának dátuma meghatározó tényezőnek bizonyulhat az interjúra való behívásnál. Tekintélyes mennyiségű lehetőségekkel számolhatnak a felsőfokú végzettséggel rendelkező pályázók is, leginkább a mérnöki pályán elhelyezkedni vágyók mondhatók szerencsés „alanyoknak”, hiszen kiragadva csak az autóipari beszállító, gyártó társaságokat, ott jószerivel megannyi mérnöki pozíciókkal is találkozhatunk, mint például a villamosmérnöki alkategóriára rákeresve, emellett utánajárhatunk más közösségi oldalon keresztül közvetett módon is a legfrissebb, részünkről inkább opcionálisabbnak mondható területekre.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!