Jelenlegi hely

Szerinted, hogy néz ki az agyunk? Rajzpályázat iskolásoknak

Rajzold le, hogy Te milyennek képzeled el az agyunkat. Szerinted kerek és színes vagy ovális és rózsaszín? Csak a képzeleted szabhat határt! Az alkotásokat bármekkora papírra készítheted, de ajánljuk, hogy A/4 es vagy annál nagyobb papírt válassz. Bármilyen technikát használhatsz (színes ceruza, filc, zsírkréta, vízfesték, kollázs stb.). A pályázatot két korosztályban hirdetjük, 6-10 és 11-18 éveseknek.

Játékszabályzat:

A rajzpályázat szervezője a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara
7624 Pécs, Szigeti út 12.

Pályázatok beküldésének határideje: 2018. március 5.

Eredményhirdetés: 2018. március 18., 10:00 óra

Nádor Galéria, Pécs, Széchenyi tér 15.

A rajzpályázat menete:

Rajzold le, hogy Te milyennek képzeled el az agyunkat. Szerinted kerek és színes vagy ovális és rózsaszín? Csak a képzeleted szabhat határt! Az alkotásokat bármekkora papírra készítheted, de ajánljuk, hogy A/4 es vagy annál nagyobb papírt válassz. Bármilyen technikát használhatsz (színes ceruza, filc, zsírkréta, vízfesték, kollázs stb.).

Az elkészült művet a Nádor Galériában személyesen tudod leadni, de e-mailben iselküldheted az illes.annamaria@pte.hu címre.

Ne feledd mindkét beküldési módnál megadni a neved, életkorod, elérhetőségeidet.

Egy pályázó több művel is indulhat a versenyen.

A beérkezett pályázatokra minden esetben visszajelzünk, a visszajelzéssel együtt lesz érvényes a pályázat.

Kik vehetnek részt a rajzpályázatban?

A pályázatot két korosztályban hirdetjük, 6-10 és 11-18 éveseknek.A rajzpályázatban a Szervező, lebonyolító, illetve közreműködőik, valamint munkavállalói, továbbá mindezen személyek Ptk. 8:1§ (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt.

A pályázó a rajzpályázatban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatot, annak rendelkezéseit feltétel nélkül elfogadja.

Amennyiben a Játékszabályzat a rajzpályázattal összefüggésben valamely kérdést nem szabályoz, úgy e kérdésben a hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

A Pályázó a pályázatának beküldésével szavatolja, hogy az általa beküldött pályázat saját alkotás, nem sérti mások szerzői, vagyoni és felhasználási,illetve egyéb jogait.

Nyeremények:

Díj: a zsűri mindkét korosztályból egy-egy 1., 2. és 3. helyezettet részesít ajándékban.

Nyertesek értesítése:

A nyerteseket a rajzok beküldésekor megadott elérhetőségek egyikén értesítjük, így amennyiben lehetőség van rá, e-mail cím és telefonszám megadása is ajánlott.

Szervező a nyertesek nevét az ITD (itd.pte.hu) weboldalon, valamint a hivatalosFacebook oldalon is közzéteszi a nyertes pályaművekkel együtt.

A nyertes nem jogosult a díj átvételére, ha:

Az értesítésre 3 munkanapon belül nem válaszol.

Bármely okból nem lehet felvenni a nyertessel a kapcsolatot.

Egyértelműen bizonyítható, hogy a pályaművet nem ő készítette.

A pályamű jogszabályba ütközik, vagy más jogát, vagy jogos érdekeit sérti.

Jelen Szabályzat bármely pontját megsérti.

Abban az esetben, ha valamelyik nyertes nem jelentkezik 3 munkanapon belül,úgy automatikusan a pótnyertesre száll a nyeremény.

Nyeremények átvétele:

A díjak átvételének részleteit a Szervező minden nyertessel egyezteti. A nyertesek magukat személyi okmányuk felmutatásával kötelesek igazolni. A pályázók kötelesek együttműködni a díjak átvétele érdekében. Amennyiben a nyertes jelen Szabályzatban foglaltaknak vagy lebonyolító felhívásának nem tesz eleget, és a díj átvétele nyertes érdekkörében felmerülő okból kifolyólag meghiúsul, a díj a későbbiekben nem vehető át és ezért a Szervezőt, illetve lebonyolítót semmilyen felelősség nem terheli.
Szervező dönthet úgy, hogy a díjat postai úton juttatja el a nyertes részére, az általa megadott címre.

Adatkezelés és adatvédelem:

A Pályázat nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény hatálya alá. A pályázatban való részvételre és nyereményre kizárólag az a személy jogosult, aki a pályázatát szabályosan benyújtotta és helyesen adta meg a szervező számára a Pályázó azonosításához szükséges adatokat. (Név, e-mail cím,telefonszám) A Pályázó által megadott adatok pontatlanságáért/hiányosságáért/hibájáért, a személyes kézbesítés elmaradásáért vagy késedelméért ill. a kézbesítés során keletkezett károkért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.
Az adatkezelés szabályait Szervező jelen szabályzatban rögzíti.

Bővebb információk:

A pályázók a rajzpályázattal kapcsolatban az illes.annamaria@pte.hu e-mail címen érdeklődhetnek, kérdéseket tehetnek fel, elküldhetik észrevételeiket.

A Szervező a rajzpályázat lezárását követő 3 napon túl a rajzpályázattal kapcsolatos észrevételeket, kérdéseket, reklamációt nem tudja befogadni.

Alkotásra fel!

2018. február 05.


 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!