Jelenlegi hely

A Pécs Plazában minden rólad szól!

Új üzletek, színes programok, dinamikusan növekvő látogatószám – mindez bizonyára feltűnt mindazoknak, akik rendszeresen látogatják a Pécs Plazát.

A lendületből és a fejlődésből idén sem vesz vissza a bevásárlóközpont, ezt bizonyítja az a rendkívül színes program, mellyel a látogatóikat várják áprilisban.

Kicsiknek és nagyoknak, kétlábú és négylábú látogatóknak nagyszerű szórakozási lehetőséget is kínálnak, így a nyújtva élményt is a vásárlások mellé.

Tavaszi Shoppingünnep és Pécs Plaza Bevásárlónapok

Első állomásként április 11. és 14. között a Glamour Magazin tavaszi shoppingünnepének vidéki helyszíne lesz a Pécs Plaza.

Ezen a négy napon a Glamour Magazin stílustanácsadó csapata a bevásárlóközpontban vendégeskedik és a stílussarokban megmutatják a tavaszi trendeket, kisminkelnek és készítenek egy menő frizurát is a jelentkezőknek.


A rendezvényhez csatlakozott a Cewe Fotó is, így a shoppingünnepen készített képeket ki is nyomtathatjuk a Cewe standján.

Érdemes a vásárlásokat is erre a négy napra időzíteni, mert a Glamour Shoppingünneppel egy időben Pécs Plaza Bevásárlónapokat is tartanak, melyen a bevásárlóközpont üzleteinek kuponjaival kedvezményesen vásárolhatunk.

A kuponok a Pécs Plaza kuponfüzetében és az akciós napokon a kuponpulton találhatók, de kinyomtathatók a Pécs Plaza weboldaláról is.

Az április 11. és 14. közötti vásárlásokkal egy nyereményjátékon is részt vehetünk, melyen a Puchner Birtok Bikal családi wellness pihenése nyerhető meg.

A teljes programról és a nyereményjátékról minden információ megtalálható a bevásárlóközpont weboldalán és facebook oldalán, illetve a kuponpultnál a hostesseknél is tájékozódhatunk.

 

 

Húsvétra hangolódás a Hangerdő társulattal

Húsvétra hangolódásra várják a kisebbeket és szüleiket, nagyszüleiket április 20-án, szombaton. A Hangerdő társulat vidám, zenés húsvéti előadása 16 órakor kezdődik a Pécs Plaza színpadán, és ahogy az előadók ígérik, nagyon sok zene, móka és kacagás vár a jelenlévőkre.

Kutyás Futás

A hónapot a már hagyománnyá vált Kutyás Futás zárja, mely április 27-én már negyedik alkalommal kerül megrendezésre.

Talán már mondani sem kell, hogy a Pécs Plaza a város egyetlen kutyabarát bevásárlóközpontja, mely 2018-ban elnyerte az „Az év kutyabarát üzletközpontja” szavazás közönségdíját.

A Kutyás Futás egy nagyszerű családi program is, rendszeresen indulnak gyerekek is a versenyen és volt már olyan édesanya is, aki a babakocsiban a gyermekével és két kutyusukkal futotta le a távot.

A verseny mindig jótékony célt szolgál, így a nevezési díjakból befolyt teljes összeget most a Misina Állatmenhelynek ajánlják fel. A résztvevőket és díjazottakat ajándékokkal és nyereményekkel várják!

A Kutyás Futásról szintén minden információ megtalálható a Pécs Plaza weboldalán.

 


Aki ezekben a hetekben látogat el a Pécs Plazába, azt tapasztalhatja, hogy több helyen is átalakítások, üzletköltözések fogadják.

Ennek az oka, hogy a bevásárlóközpont – és remélhetőleg a látogatók – nagy örömére az elkövetkező 1-2 hónapban új üzletnyitásokra kerül sor.

A DM egy 500 nm-es üzletben várja majd vásárlóit és hamarosan a Brendon Gyermekáruház is megnyitja üzletét a Pécs Plazában.

A Virág üzlet és a Krioszauna pedig új helyen várja majd kedves vásárlóit, vendégeit. A Mobil Világ a meglévő üzlet mellett rövidesen egy új, nagyobb üzletben is megtalálható lesz.

Pécs legnagyobb Játszóházában, a Buborékban is átalakítási munkálatok folynak, de pár héten belül újra birtokba vehetik a gyerekek.

Érdemes tehát áprilisban is rendszeresen ellátogatni a Pécs Plazába, hiszen amellett, hogy új üzletek, akciók és nyereményjáték is vár ránk, számos élménnyel is gazdagodhatunk!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!