Jelenlegi hely

Pécs szíve ünnepel – 15 éves az ÁRKÁD Pécs

Félmillió forint értékű napi nyeremények és exkluzív koncertek, fellépők várják a vásárlókat.

Ismerjük, szeretjük, az életünk része. Nemcsak a nagybevásárlást intézzük itt, de számtalan kellemes emlék is kötődik hozzá: az első randi, a szalagavatós ruhád, a nagy csajos délutánok, a „még berohanok az ÁRKÁD-ba előtte”. Ez Pécs szíve, az ÁRKÁD, amely idén 15 éves születésnapját ünnepli. A bevásárlóközpont egy nem mindennapi, két héten át tartó programsorozattal ünnepli meg vásárlóival együtt ezt a jeles alkalmat.

október 19-én este 18:00 órakor fellép az Alma zenekar is a szülinap keretében!

Sztárfellépők és nyereményeső minden nap
Nincs születésnapi ünnepség buli nélkül, így az ÁRKÁD-ban a kéthetes ünnep alatt minden nap 18 órától, vasárnap pedig 17 órától előadóművészek, zenész bandák, neves fellépők szórakoztatják a nagyérdeműt. Fellép többek között a New Level Empire, MR. Vasovszki Live és Péterffy Lili, a Pécs Fordan táncklub, a Mörk zenekar, az Alma együttes, Tóth Edu, a Cedar Knoll, a Band of streets, Bánki Beni, Király Viktor, és Cserkúthy Hanna. A műsorvezető pedig Pécs egyik ismert hangja, Palotai Tamás lesz.

Dobbanjon együtt Pécs szíve!
A művészeknek a szórakoztatáson kívül két másik nemes feladatuk is lesz: egyrészt ők húzzák ki a bevásárlóközpont nyeremény-urnájából az aznapi főnyereményt, az 500 ezer forint értékű ÁRKÁD vásárlási
utalvány nyertesét, valamint megnevezik azt a szívükhöz közel álló pécsi alapítványt, amely az adott napon jelentős összeggel gazdagodik az ÁRKÁD PÉCS jóvoltából.

A jubileumi évforduló alkalmából tehát az ÁRKÁD Pécs az ünnepségsorozat minden napján egy helyi alapítványt is támogat, melyet az aznapi előadóművész választ ki.


Nyerj és ünnepelj!
Azok a vásárlók, akik legalább 10.001 Ft feletti összegben vásárolnak az adott időszakban, nemcsak a főnyereményre regisztrálhatnak, de „kincsvadászatra” is indulhatnak: a kupolában található óriás nyereményszobából kiválaszthatnak egy azonnali nyereményt. A belépéstől számítva 30 másodperc áll rendelkezésre, hogy a játékosok kiválasszanak egy ajándékdobozt, viszont, hogy az mit is rejt pontosan, majd csak az ajándékdobozon kívül derül ki. A pontos nyereményszabályzatról a www.arkadpecs.hu weboldalon van lehetőség tájékozódni.

Instagram, slam és egy valódi közösség
Az ÁRKÁD Pécs a 15 éves születésnapi fiesztára időzítette Instagram oldala elindítását is, és arra kérik a vásárlókat, hogy a #pecsszive hashtaget használva osszák meg ünnepi pillanataikat a nagyvilággal: töltsenek föl egy fotót az I LOVE ÁRKÁD Pécs óriás 3D-s felirat mellől, illetve küldjenek három szót, melyek kifejezik, mit is jelent számukra Pécs városa. Ez azért is fontos, mert a beküldött szavakból közösen alkotjuk meg Pécs új underground himnuszát, amelyet az Instagram szógyűjtő slammer, Bánki Beni fog össze egy slamkölteményben.

Az ÁRKÁD Pécs születésnapi rendezvénysorozata 2019. október 14. és 27. között kerül megrendezésre.

További részletekért kattints ide!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Meginvitálhatlak egy kis nosztalgiatáborozásra?
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Akármennyire is gondos szülőknek tartjuk magunkat, bizony egy pillanat műve és a gyerkőc könnyen elveszhet nyaralás alatt (is).
Ugrás az oldal tetejére