Jelenlegi hely

A Pécsi Indiso Sóklinika új helyre költözik!

A pécsi Indiso Sóklinika 2017. október 16-tól új helyen várja gyógyulni, javulni vágyó volt és leendő Pácienseit.

Új címünk: Pécs, Maléter Pál út 84. fszt. 1.

Tel.: 30/21-96-450

Megközelítés tömegközlekedéssel:
Krisztina téri megálló: 1,6,6E,8,55,60,60Y buszokkal
Aidinger János úti megálló: 7,22,122,23,123,24,124,107E,109E buszokkal

INGYENES PARKOLÁSI lehetőség!

Ezúton szeretettel meghívunk Téged is 2017. október 14-én (szombaton) 9:00-11:00 és 14:00-18:00 óra között újranyitó Nyílt Napunkra.

Programjaink: Gyerekeknek kreatív játszóház, felnőtteknek próbaterápia, ismertetés az INDISO jótékony hatásairól.

A belépés ingyenes!

Érdemes felkeresni Sóklinikánkat, mert az Indiso egészségügyi száraz sóterápia hatékony a légúti betegségek megelőzésében és a betegségek utáni rehabilitációban, valamint a teljes tünetmentesség elérésében, a légutak megtisztításában!

GYERE, PRÓBÁLD KI TE IS!

További információ és bejelentkezés a 06/30 219 6450-es telefonszámon, vagy a pecs@indiso.hu e-mail címen.

Várunk szeretettel!

Az Indiso Sóklinika immáron 3 éve Pécsett is várja a gyógyulni vágyó gyerekeket és felnőtteket!

Az INDISO Magyarország legelismertebb egészségügyi száraz sóterápiája. Az alsó- és felső légúti betegségek és allergiás tünetek enyhítésének leghatékonyabb, 100%-ban természetes gyógyszer- és adalékanyag-mentes és biztonságos kezelési módszere.

Légzőrendszerünk egészsége létfontosságú kérdés, sajnos azonban a világ vezető betegségei között több légzőszervi betegség is szerepel, de az allergiás és az asztmás megbetegedések száma is meredeken emelkedik.

A légúti betegségek közismerten leghatékonyabb természetes kezelési módszere a SPELEO (sóbánya) terápia.

A természetes sóbánya gyógyító hatásának alkalmazása azonban sajnos korlátozott és helyhez kötött. Így került sor a sóbányák mikroklímájának mesterséges előállítására, az Indiso Speleo eljárás kifejlesztésére. A mostanra sokak számára elérhető terápia egy magyar kutató-fejlesztő csoport által kifejlesztett precíziós orvostechnológiai berendezésnek köszönhető. A technológiát és a terápiát az EMKI (ORKI) minősítette.

Mitől egyedi az INDISO száraz sóterápia?

  • A speciális INDISO berendezés segítségével reprodukáljuk a természetes sóbányák mikroklímáját, annak minden pozitív élettani hatásával!
  • Különlegesen tiszta, egészségügyi hatóanyagot alkalmazunk (ISO minősített, gyógyszer- és adalékanyag mentes 99,99 % NaCl egészségügyi só).
  • A kezelés 100%-ban természetes,    gyógyszer- és adalékanyag-mentes, kockázatmentes, mellékhatásoktól mentes.
  • A levegőbe juttatott részecskék nyálkaoldó hatásának köszönhetően tisztítja a légutakat, csökkenti a nyálkahártya duzzanatát, javítja a légzést és a tüdő kapacitását, növeli az ellenálló képességet, enyhíti a tüneteket.

Mitől hatékonyabb az Indiso?

  • A levegőbe juttatott részecskék (0,2-0,7 mikron nagyságú száraz aeroszol só-részecskék) a tüdő legkisebb hörgőcskéibe is eljutnak, így hatékonyan kezelik az alsó légúti betegségeket is.
  • Különösen magas, 20-22 mg/m3 koncentrációban van jelen az egészségügyi só a levegőben.
  • Orvosi javallat és kontroll mellett történik a terápia, együttműködésben vezető egészségügyi intézményekkel, több száz orvossal.
  • Az eddigi mérleg: 10 év tapasztalat, több mint 100 ezer kezelés, csaknem 100% elégedettség.

A jelentős, több mint 10 éves pozitív gyakorlati tapasztalat szakmailag megalapozott bemutatása érdekében, az elmúlt időszakban az Indiso számos vizsgálatot folytatott és kezdeményezett vezető intézményekkel és szakemberekkel.

Sikeresen befejeződtek előzetes klinikai vizsgálataink a Törökbálinti Tüdőgyógyintézetben, melynek pozitív eredményeit neves szakorvosok publikációikban ismertették, illetve ennek folytatásaként egy országos felmérés indult az Országos Közegészségügyi Intézettel (OKI) együttműködve a sóterápia hatékonyságáról. Ezeken túlmenően nemzetközi szintű kutatások lefolytatásáról tárgyalunk több vezető intézménnyel külföldön is.

 

Pécsi Sóklinikánkon az elmúlt 3 évben igyekeztünk minden korosztály kedvében járva, folyamatosan magas színvonalon és rugalmasan kiszolgálni pácienseink igényeit.  Sóklinikánk az Önök szolgálatában állva több színes kiegészítő programot is szervezett ebben az időszakban, többek között a Sóbalett-et, Mo-SóDa foglalkozásokat, Farsangi programot, nyílt napokat, egészségügyi előadásokat, nyugdíjas légzőtornát vagy éppen az Asztmaklub találkozókat. A programokról kapott visszajelzések megerősítettek minket abban, hogy továbbra is legjobb tudásunk szerint próbáljuk megszolgálni bizalmukat.

A terápia megismertetése céljából már 3 éve Pécsett is együttműködünk a helyi szakmai és civil szervezetekkel. Immáron két szezonon átívelően sikeresen és rengeteg pozitív tapasztalattal üzemeltetettük óvodai-bölcsődei csoportos kezeléseinket Pécsett mind a Sóklinikánkon, mind pedig szervezett külső helyszíneken egyaránt.

Pácienseink szívesen megosztják velünk véleményüket.
Szemezgessen Ön is szülőtársai tapasztalataiból ITT!

Ajánlások:

Dr. Papp Gábor gyermek-tüdőgyógyász, allergológus Szigetvári Kórház, Pécs

„Fontos tudni, hogy gyerekkorban is ugyanazok a tényezők az allergia kiváltó okai, mint felnőttkorban. Így nyáron a pollenek, legfőképp a parlagfű, a feketeüröm, illetve a fűpollenek, őszi-téli időszakban pedig a poratkák, penészgombák jelenthetnek jelentős terhelést a rájuk érzékenyek szervezetének. Kizárni az életünkből nem lehet őket, a zavaró tünetek enyhítésére hatékony megoldás az egészségügyi száraz sóterápia. Az egészségügyi száraz sóterápia jótékony hatása már régóta ismert. Hatásmechanizmusa a következő: az apró sószemcsék a legkisebb légutakba is eljutnak, ahol a só leülepedik és magába szívja a vizet, ezzel a nyáktisztulást segítve elő.  Tehát a só a nyákkal kiüríti gyakorlatilag egyrészt a szervezetben felhalmozódott gyulladásos anyagokat, másrészt azokat az allergéneket, amik bejutnak a szervezetbe. Az egészségügyi száraz sóterápiának többek között ez a célja, hogy ezek az anyagok kiürüljenek a szervezetből és így a természetes védekezést tudja nagymértékben fokozni és elősegíteni.”

Prof. Dr. Répássy Gábor, elnök, Fül-Orr-Gégészeti Szakmai Kollégium

Az INDISO száraz sóterápia hatásos eljárás prevencióban és különböző fül-orr-gégészeti rhinológiai megbetegedések rehabilitációs kezeléseiben.

Dr. Batta Ildikó, gyermekgyógyász

A légúti betegségek, az asztma, allergia esetében egyre gyakoribb az előfordulás óvodás kortól. Kiváló választás ilyenkor az Indiso száraz sóterápia. Öröm hallani, mennyivel ritkábban, enyhébben jelentkeznek a tünetek, csökkenthető vagy elhagyható a régóta szedett gyógyszer, sok esetben pedig teljesen tünetmentessé válik a gyermek.

A meggyőzően jó eredmények láttán a szülők szívesen veszik ismételten igénybe a kezelést.

Együttműködő orvosaink véleményeit ITT olvashatja bővebben:

A Magyar Tüdőgyógyász és Fül-Orr-Gégész Szakkollégiumok a hagyományos orvosi kezelés kiegészítő megoldásaként támogatják Magyarország legelismertebb INDISO SPELEO száraz sóterápiáját.

Próbálják ki gyermekükkel Önök is a száraz sóterápiát!

A 15 perces próba ingyenes, 10 éves kor alatt a kísérőnek díjtalan.

Aktuális akcióinkról érdeklődjön a Sóklinikán!

http://indiso.hu/pecs

 

 

  


www.indiso.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!