Jelenlegi hely

QR kóddal fizetni? De hogyan?

A magyarországi fizetési rendszer a jövőben teljesen a digitalizáció irányába fog eltolódni, hiszen az online kasszát használó kereskedők kötelesek biztosítani az elektronikus fizetés lehetőségét 2021. januárjától kezdődően.

Hogy hogyan változtatja meg ez a bejelentés a vállalkozók életét?

A bejelentés értelmében 2021. januárjától a kereskedőknek legalább egy, nem készpénzes fizetési lehetőséget szükséges biztosítaniuk.

Azt azonban, hogy ez milyen elektronikus fizetési megoldás, nem határozzák meg, így lehet kártyás fizetési és az azonnali fizetésre épülő egyéb fizetési megoldással egyaránt élni.

Valószínűleg a kártyás fizetést nem kell bemutatnom Neked, de vajon tudsz-e mindent a QR kódos fizetési modellel kapcsolatosan?

Például tudtad, hogy …

Most, hogy néhány információval gazdagabb lettél a QR kódos fizetési megoldással kapcsolatban, gondolj csak bele, hogy ezt a rendszert a világon számos területén, és fejlett országokban már előszeretettel használják.

Azon túl, hogy a készpénzmentesítés eszközeként használható, mind a kereskedő, mind pedig a vásárló életét megkönnyíti ez a megoldás.

Ebben és ebben a cikkben  további információkat olvashatsz a témával kapcsolatosan, ahol Patvaros István a CashFlow Mágnes Kft tulajdonosa és ügyvezetője  részletezi ezen megoldás előnyeit.

Magánemberként, vagy vállalkozóként felkeltette az érdeklődésedet az ingyenesen igénybe vehető QR kódos fizetési megoldás?

Töltsd ki azalábbi űrlapot, mely alapján a CashFlow Mágnes munkatársai felveszik Veled a kapcsolatot a rendszerhez való ingyenes csatlakozással kapcsolatosan.

További sikereket kívánunk,
Patvaros István
és a CashFlow Mágnes csapata

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Melltartó kisokos – hogyan válasszunk melltartót, fehérneműt

Melltartó kisokos – hogyan válasszunk melltartót, fehérneműt

A nők fehérneműs fiókjának fontos darabjai a melltartók, amelyek funkciója messze túlmutat a csinos alsóneműn; egyszerre kell kényelmet és magabiztosságot is biztosítania, miközben valóban nem hátrány, ha a kinézetével is illeszkedik a viselője személyiségéhez. Nehéz feladat tehát megtalálni a megfelelőt – sőt megfelelőket, hiszen különféle ruhákhoz és felsőkhöz eltérő darabokra lehet szükség, ráadásul a mindennapos használat miatt is fontos, hogy több darab is rendelkezésre álljon.
Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Balett, pörgős szoknya és színes hajcsatok, vagy foci, toronyépítés és mászókáról ugrálás?
Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Sokan mondják, hogy 6 hónapos kor előtt kizárólag anyatejet szabad adni a babának, mások meg azt, hogy már 3 hónaposan is elkezdhető a hozzátáplálás.
Ugrás az oldal tetejére