Jelenlegi hely

Rengeteg ruha gyűlt össze a PVH jóvoltából - Újabb sikeres jótékonysági akció zárult le

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. a társadalmi felelősségvállalás terén is mozgalmas időszakot tudhat maga mögött. Sikerrel zárult ugyanis második adománygyűjtési akciója, amely keretén belül közel 300 ember jutott új ruhákhoz. A körülbelül három hét időtartam alatt rengeteg zsáknyi ruha gyűlt össze, a megvalósításban pedig ismét helyi civil szervezetek segítették a PVH-t.

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. fontosnak tartja, hogy a gazdasági tevékenység mellett a társadalmi felelősségvállalás terén is helyt álljon. Ezért augusztusban tanszergyűjtést, szeptemberben pedig ruhagyűjtést szervezett a Zrt., hogy segítse a rászoruló családokat. A második akció is sikerrel zárult, hiszen a három hetes adományozási időszak alatt annyi ruha jött össze, amellyel közel 300 embernek tudtak segíteni. Az akcióhoz csatlakozott a Mosolymanó Egyesület, az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ és a Pécsi Állatkert és Akvárium-Terrárium is.

A kampány szeptember 11-30. között zajlott, amelynek ideje alatt a jó állapotban lévő használt vagy új ruhákat, cipőket, ágyneműket a városban több helyen is le lehetett adni. Érkeztek többek között baba-, gyermek- és felnőttruhák, alkalmi öltözékek, cipők, kabátok, melegebb, őszi/téli holmik, új alsóneműk, ágyneműk. Az összegyűlt holmikat a családok október 10-én délután 4 órakor kapták meg az Expo Centerben, az átadó különlegessége az volt, hogy maguk válogathatták össze a ruhákat, így mindenki megtalálhatta azt, amire a leginkább szüksége van.


forrás: Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!