Jelenlegi hely

A szemnek láthatatlan - Mi állhat a gyerek viselkedése, tünete hátterében?

November 27-én első alkalommal látogatunk Pécsre a kiváló gyermekpszichológussal, Deliága Évával, akinek informatív, hasznos és lebilincselően érdekes előadásait élvezettel hallgatja a közönség. Ő az, akiről a
következő hónapokban és években még sokat fogunk hallani – szülőknek, nagyszülőknek, pedagógusoknak kiemelten ajánljuk előadását, melyet Szombathelyen hosszú vastapssal köszönt meg a közönség!

Mi állhat a gyerek viselkedése vagy tünete hátterében? Jól értjük azt, amit látunk? Lehet, hogy ijesztőnek tűnik a jelenség, pedig teljesen normális? Vagy éppen semmiségnek látszik, de ha nem figyelünk oda, nagy baj lesz belőle? Aggódnunk kell-e, ha a gyerek képzeletbeli lényektől vagy valószínűtlen eseményektől szorong? Ha nem hajlandó elmondani, mi volt az iskolában, vagy mit csinál az Interneten? Ha hirtelen megváltozik a hangulata, a magatartása? Ha romlani kezd a tanulmányi eredménye? Ha nagyon konfliktusos a testvérek kapcsolata?

Deliága Éva gyermekpszichológus érdekes és élményszerű előadásában segít a szülőknek, nagyszülőknek eligazodni, hogy mikor van szó természetes életkori vagy alkati jelenségről, és mikor olyan problémáról, amely már beavatkozást igényel. Beszél azokról a helyzetekről, amikor a mélyben valami egészen másról van szó, mint ami a felszínen nyilvánvalónak tűnik. A főbb problématerületeket kisgyerekkortól egészen kamaszkorig sorra veszi. 

Humánus, közvetlen hozzáállásával segít oldani a szülőben esetlegesen jelenlévő szorongást vagy szégyenérzetet, és megfelelő megoldást találni a fennálló problémára. Az előadás interaktív, az utolsó negyedórában kérdezni is lehet a szakembertől. 

A Nyitott Akadémia helyszíni standján – sok más, pszichológiai tárgyú kiadvány mellett - kedvezményes áron meg lehet vásárolni Deliága Éva műveit is, melyeket a szerző szívesen dedikál.

Helyszín: 7624 Pécs, Boszorkány u. 2. (Pécsi Tudományegyetem, Műszaki és Informatikai Kar, földszint/A010-es előadó terem)

Időpont: 2019. november 27., (szerda) 18:00 óra

Jegyárak: 2.300 Ft
 
Jegyek a készlet erejéig még kaphatók online, a www.nyitottakademia.hu oldalon és személyesen, a Corvina Könyvesboltban (7621 Pécs, Széchenyi tér 8.) és a Fókusz Könyváruházban (7621 Pécs, Jókai utca 25.).

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Felülmúlhatatlan. Ha a receptem szerint készíted el, családod imádni fogja.
Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Meginvitálhatlak egy kis nosztalgiatáborozásra?
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Ugrás az oldal tetejére