Jelenlegi hely

Szerelmi kalandtúra 2020.

A szerelmi kalandtúra egy párkapcsolat-erősítő játék. A játék célja, hogy a párkapcsolatban élők a mindennapok rohanásában is odafigyeljenek egymásra és közelebb kerüljenek egymáshoz játékos feladatok segítségével. Az 2020-as kalandtúra idén is a Pécsi Egyházmegye, a Borostyán Egyesület és a Házas Hétvége Közösség szervezésében jött létre a februári Házasság Hete rendezvénysorozat bevezetőjeként.

Öt szórakoztató feladat segítségével jobban odafigyelhetünk a társunkra, közelebb kerülhetünk egymáshoz. A szervezők minden korosztályból játékra hívják a házaspárokat, párokat.

A különféle feladatok lényege a társunkra figyelés, a vele együtt töltött idő. Figyeljünk jobban egymásra, szánjunk a kapcsolatunkra időt! Mit szerettetek meg a másikban első látásra, lepjétek meg a párotokat egy kedvességgel, derítsetek ki a másikról olyat, amiről még soha nem esett szó, kiránduljatok a házaspárok útjára, üljetek be kettesben egy cukrászdába vagy étterembe - ami a legfontosabb: beszélgessetek!

Az öt feladatból álló kalandtúrát a menetlevélben megadott feladatok elvégzésével, illetve az azokat igazoló pontok kitöltésével lehet teljesíteni 2020. január 19. és február 10. között.

A menetleveleket küldjétek el február 10-ig a szerelmikalandtura@gmail.com e-mail címre! A nyerteseket e-mailben értesítjük.

NYEREMÉNYEK:

  • Főnyeremény: Romantikus hétvége a mohácsi Szent János Hotelben
  • Gyertyafényes vacsora: 2020.02.14. péntek 19 óra Pécs, Magtár étterem
  • 2 db Páros színházjegy a Pécsi Nemzeti Színházba
  • Szeretem a feleségem és Szeretem a férjem feliratú póló
  • 5db páros belépőkártya a Pécsi Püspökség turisztikai egységeibe

A menetlevelek letölthetőek INNEN illetve Pécs belvárosában, az Irgalmasok utca 3. szám alatti Gránátalama Kegytárgyboltban is elkérhetőek a játék ideje alatt hétfőtől-péntekig 9-17 óra között.
A játék elérhető a Facebookon „Szerelmi kalandtúra Pécs – Baranya és Tolna megye” néven (https://www.facebook.com/szerelmikalandturapecs) illetve az Instagramon (https://www.instagram.com/szerelmikalandturapecs) is.

Hogy miért is jó és miért is szükséges a házaspároknak a szerelmi kalandtúra? Dani és Petra beszámolója a tavalyi kalandtúráról:
„Sokszor csak rohanunk, a munkába az oviba az orvoshoz ... egyszóval mindenhova. Ezekben a rohanásokban nagyon nehéz egymásra figyelni! Nekünk egy édes kisfiúnk van aki nélkül az életünk üres lenne, de tény , hogy MI ketten vagyunk egy pár (férj feleség) és  ezért igenis KELL egymásra időt szentelnünk. Nekünk ebben segített a Szerelmi kalandtúra, még a mai napig igyekszünk minden hónapban 1 délutánt csak egymásnak szentelni. Próbálunk lelassulni, jobban odafigyelni egymás szeretet nyelvére és azokat kielégíteni. Összességében miért jó? Mert életben tartja a házasságot!”

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

„Ha a reggel jól indul, jó lesz az egész napod” tartja ugyebár a mondás, de reggel annyiszor nem indul jól a napunk.  Mi szülők általában rohanunk, már a reggelünk is néha egy kész cirkuszi mutatvány, egyensúlyozunk a kötélen a reggeli rituálék között, kapkodunk, feszültek vagyunk, sürgetünk, néha veszekszünk, és néha elkésünk… De, hogy tudjuk mindezt elkerülni, és boldogabbá tenni a reggeli indulást? Fogadjátok szeretettel Jamrik Márta tanácsait.
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. De milyen könyvet és hogyan válasszunk nekik?
Túléltük az első hetet!

Túléltük az első hetet!

Beindult a verkli, elkezdődött az iskola, de mi lesz később? Hogyan folytatódik? Mint tudjuk, a gyereknevelés nagy kaland, de most egy kicsit izgalmasabb a szokásosnál.
Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Napok, hetek, hónapok, netén évek óta úgy érzed, hogy állandó rohanásban vagy, nem jut időd semmire, nem végzel a feladataiddal? Szeretnél változtatni? Mi lenne, ha most kezdenéd? Benne vagy? Akkor most szóról szóra, betűről betűre olvasd el ezt a cikket! Nem ér csak úgy gyorsan átfutni ám! Lassulj velem legalább pár perc erejéig, és a végén döntsd el, hogy futsz tovább, vagy lassítasz a továbbiakban egy kicsit Te is!
Ugrás az oldal tetejére