Jelenlegi hely

Uránvárosban nyit kisüzemet a NaTuri, csapattagokat keresnek!

Több, mint egy évtizede, hogy dr. Turi Glória cégvezető, márkatulajdonos saját egészségének újrateremtése érdekében életmódot és étrendet váltott. A nyers, vegán, élő ételek világa könnyen és gyorsan beszippantotta a jogász-közgazdász végzettségű üzletasszonyt, aki az élő ételek nagyköveteként mutat példát sok gyógyulni vágyó ember számára. Glória most újonnan nyíló kisüzemük üzemeltetéséhez keres munkatársakat, akár részmunkaidőben is. Erről is kérdeztük nemrégiben…

Nagyon sokan ismerik és keresik a NaTuri finomságait. Örömteli hírként értesültünk róla, hogy csapatbővítés várható. Mi újság a NaTuri háza táján?

Idén megvalósul egy régóta dédelgetett álmunk, egy új kisüzemben folytatjuk a sütés nélkül, kíméletes aszalással (42°C) és kézi formázással készülő aszalt élő kenyereink, „chipsek” és kekszek, valamint sütemények készítését, amelyek mindenmentesek. Termékeink glutén-, liszt-, tejcukor-, tejfehérje, tojás-, cukor- és „E” mentesek. Szükségszerű a növekedés, a kapacitásbővítés, ezért megalapítottuk a NaTuri Kft-t. Minőségi fejlődés is ez egyben, új gépek, új eszközök, modern környezet, ide várjuk az új kollégákat. Persze természetesen őstermelőként továbbra is megtartjuk a növényi hajtások (csírák) és a búzafű termesztését.

Kiket kerestek új munkaerőként?

Elsősorban olyan embereket, akik otthonosan mozognak a konyhában, szívesen dolgoznak zöldségekkel, gyümölcsökkel. Szeretnénk olyan kollégákat, akik aktívan részt vesznek az olyan konyhai előkészítő munkafolyamatokban, mint mosás, hámozás, aprítás. Új munkatársaink fognak az aszalt termékek és az élő sütik, „torták” készítésével is foglalkozni. Kreatív hozzáállást várunk, de mivel a munkafolyamatok megkívánják az álló munkavégzést, szükséges a fizikai erőnlét is.
Időszakosan a konyha, illetve az üzemi helyiségek takarítását (pormentesítés, felmosás, ablaktisztítás) is vállalni kell. Szerintem ez is egy kreatív folyamat, hiszen igényesek vagyunk az alapanyagokra, a készülő termékeinkre és arra a környezetre is, amelyben ezeket elkészítjük. Úgy érezzük, hogy ez nemcsak a minőségbiztosítási elvek miatt kell, hogy megvalósuljon.

Nem hangzik túl bonyolultnak és még tanulni is lehet közben!

Ez így van! Egyszerű, de precíz munkafolyamataink vannak. Nagyon pontos és csendes munkát kérünk mindenkitől. Adminisztrálni is tudni kell, és fontos, hogy kollégáink szeressék azt, amit csinálnak. Persze nem várjuk el, hogy a kollégák is nyersvegán étrenden éljenek, de úgy gondolom, hogy ha nyitottak erre és érdeklődőek, akkor sok tudást szerezhetnek a munka során. Bizonyára az egészséges étrendre való fokozatos áttérést is elősegítjük, mivel egyre több manapság a különféle emésztőrendszeri betegséggel élők száma. Ma már nem él az, hogy az vagy amit megeszel, hanem az vagy, amit megemésztesz!

Mire számíthat egy kolléga a NaTurinál? Előnyt jelent a vendéglátóipari végzettség?

Nem írjuk elő, hogy milyen végzettséggel jelentkezzen valaki, de természetesen jó ha van gyakorlata a jelöltnek. Úgy gondolom, hogy nemcsak teljes munkaidőben, hanem részmunkaidőben is tudunk fogadni kisgyermekes édesanyákat, nagymamákat, friss nyugdíjasokat, egyetemi hallgatókat. Persze férfiakat is várunk, nem kizárt, hogy ők is konyhatündérek legyenek! Nálunk első a tisztaság, a pontosság, a fegyelem, no meg a jókedv. Szeretem a humort, a jóízű beszélgetéseket, igazi csapatként kell dolgoznunk. Természetesen értékeljük a kitartást, az akaratot és a tanulni vágyást. A béreket, illetve a béren kívüli juttatásokat illetően egyéni egyeztetést követően állapodunk meg. A munkaidő egyeztetés alapján kerül meghatározásra a napi óraszámnak megfelelően reggel 8.00 és délután 18.00 óra közötti beosztással.

Hogyan lehet jelentkezni?

Önéletrajzot várunk fizetési igény megjelölésével. Egyszerűen e-mailben az info@naturi.hu címre. Mi nem vagyunk „multi” cég, örömmel vesszük a személyes hangvételű önéletrajzot. Bemutatkozó motivációs levelet is kérünk arról, hogy miért szeretne a jelölt a NaTurinál dolgozni! Bennünket tényleg érdekel, hogy mik az erősségei, miben jó, minek örül, mit szeret és miért gondolja magát megfelelőnek a jelölt.

Kívánunk sok sikert az új kollégáknak is és Nektek is! Hol tudjuk ezután megvásárolni a finomságokat?

Köszönjük szépen! Egyelőre Pécsett a megszokott nyitva tartással várjuk vásárlóinkat a Sirály utca 2 szám alatt. Itt továbbra is elérhetőek a növényi hajtások és a búzafű is. Tehát minden pénteken 10 órától 19 óráig. Valamint már több városban a bioboltokban és cukrászdákban is elérhetőek termékeink. A többi infót megtalálják az érdeklődők a honlapunkon is. www.naturi.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A barát az, akivel szebb a világ - Idézetek kicsiknek és nagyoknak

A barát az, akivel szebb a világ - Idézetek kicsiknek és nagyoknak

Akár a gyermeki játszótéri barátságokról, akár a felnőttek közötti évtizedes kapcsolatokról van szó, a barátság az egyik legfontosabb kapocs az életünkben. Ezek az idézetek segítenek szavakba önteni azt, amit érzünk – és amit talán nem is tudtunk eddig kimondani.
Barátság világnapja – Ünnepeljük együtt az élet legszebb kapcsolatait!

Barátság világnapja – Ünnepeljük együtt az élet legszebb kapcsolatait!

Július 30. az a nap, amikor a barátságokat ünnepeljük. Az ENSZ által is elismert Barátság világnapja nemcsak arról szól, hogy felhívjuk egy régi barátunkat vagy megköszönjük a társaságot valakinek, aki fontos számunkra, hanem arról is, hogy a család legkisebb tagjai is megtanulják, milyen értékes a barátság.
Hogyan éljük túl a hőséget?

Hogyan éljük túl a hőséget?

Valahogy muszáj lesz. És bár az idei nyár (eddig) kegyesebb hozzánk, mint a tavalyi, a 38°C azért már alkalmas a nyugalom megzavarására. A szenvedés pedig csak a mazochistákat villanyozza fel, a többiek megoldások után kutatnak.
Tíz étel, amit a 10 éve gyereked is elkészíthet a nyári szünetben

Tíz étel, amit a 10 éves gyereked is elkészíthet a nyári szünetben

A szülői stresszfaktor egyik okozója a nagy ebédkérdés, amihez nemcsak a mikor mit főzzek, de a megeszi-e a gyerek is hozzájárul. Van pár tippünk kezdőknek és haladóknak.
Ugrás az oldal tetejére