Jelenlegi hely

Workshop az oktatásért - Dr Tari Annamária: X-Y-Z-ALFA generációk!

Most végre időben szólunk és a hosszú hétvégi pihenés után egy estébe nyúló előadással várunk szeretettel minden érdeklődőt, szülőt, pedagógust, érintettet, szakembert!

X-Y-Z-ALFA generációk! Digitális bevándorlók? Digitális bennszülöttek? - No de kik is ők? Hát mi és a mi gyermekeink!


Március havi vendégünk hazánk egyik legismertebb pszichológusa, Dr Tari Annamária lesz, aki a generációs különbözőségek egyik legnépszerűbb hazai szakértője.

Könyveiben klinikai tapasztalataira építve mutatja be a modern kor értékválságában és a rohanó információs világban felnövő különböző generációk jellemzőit, nehézségeit, kihívásait.

Segít, hogy szülőként és szakemberként meglássuk, mely korosztály milyen előnyöket képes elsajátítani és mely, eddig ismeretlen nehézségekkel kell folyamatosan megküzdeniük. Miként viszonyul, ha egyáltalán viszonyul-e másként az iskola, a pedagógus a különböző generációs sajátosságokhoz, a megváltozott tanulás szokásokhoz? Tudja-e, képes-e rájuk hangolódni?
 
Online személyiség szerep, családi-iskolai érzelmi feladatok, kognitív folyamatok változásai, tudatosság, érzelmi alkalmazkodás.
 
Megannyi kérdés, megannyi válasz!

Helyszín, időpont:
 

Március 21. szerda, 18 óra
 
ÚJ HELYSZÍN: PKK Apáczai Művelődési Ház - Pécs, Apáczai Csere János Körtér 1.

Jegyek elővételben CSAK a Pécsi Kulturális Központban (Dr Veress Endre utca 6.) válthatók 1800 Ft-ért, vagy előadás előtt a helyszínen 2300 Ft-ért.

Információ, jegyfoglalás: 70/338-5202

"A gyereknevelés és tanítás során az a legfontosabb, hogy egy gyerek mindig tudja, akkor is szeretik őt, ha nem tökéletes, és hogy ezen képes javítani. Ez olyan bizalom a felnőtt részéről, amit minden korú gyerek megérez. Hogy hisznek benne. Tévedhet és hibázhat. Nem kell tökéletesnek lennie. A világ sem az." Tari Annamária

Forrás: szervezők

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!