Jelenlegi hely

Imami találkozó 2020: ránk sem fogsz ismerni!

Ha egy ideje már olvasónk vagy, megszokhattad, hogy évről - évre hírt adunk az imami oldalak szerkesztőinek éves találkozójáról. 

Ezek a beszámolók általában jókedvről, a "dejóimamiszerkesztőneklenni" életérzésről szólnak: volt sok olyan év, amikor igencsak a szórakozás felé billent a mérleg. :)

Az idei találkozónk más volt. Nagyon... őszinte. És.... kimerítő.  És jövőbe mutató!

Szinte ki sem mozdultunk a konferenciatermünkből, és ahogy látod a képeken: többnyire feszült figyelem, koncentráció ül az arcunkon.

Sőt: olyannyira belemerültünk a munkába, hogy a csoportképet is majdnem elfelejtettük: a szokásos "felveszem a szebbik blúzom" és "kiigazítom a sminkem" helyett, úgy ahogy voltunk, több órányi kimerítő egyeztetés után kattintottunk néhányat az épp a kezünk ügyébe került telefonnal.


Idei tréningünknek a budapesti Benczúr Hotel adott otthont.

Hol tartunk most?

Min kell változtatnunk?

Mik a céljaink?

Milyen legyen a jövő "imamija"?

És egyáltalán: milyen színű legyen a honlapon a BELÉPÉS gomb? :)

Fontos, sürgős és sokszor tényleg súlyos témák... és mivel mi Imamik is ahányan, annyifélék vagyunk, eltérő élethelyzettel, helyi lehetőségekkel, ízléssel, célokkal és temperamentummal: bizony a vita sem maradt el.

Amiben mindannyian egyezünk, és ami összeköt bennünket: hogy szeretjük az Imamit. Hogy örömmel tölt el bennünket az a sok pozitív visszajelzés, amit tőletek és a partnereinktől kapunk.

Úgyhogy MEGBESZÉLTÜK, KIKÍNLÓDTUK, ÖSSZEHOZTUK a mindannyiunk számára, és reményeink szerint elsősorban NEKED, KEDVES OLVASÓNK  a legjobb megoldásokat!

Több, jobb, szebb hasznos és friss tartalom, a tőlünk megszokott, közvetlen stílusban.

Egy vadonatúj sorozat várandósoknak, pici babásoknak. És így, 10 évvel az indulás után már másodszor: EGY VADONATÚJ HONLAP....:)

Ugye mondtam, hogy ránk sem fogsz ismerni?

Új évtized: új honlap!

A tréning óta eltelt néhány napban forr a levegő a virtuális szerkesztőségünkben: csak úgy ontjuk magunkból a jobbnál jobb cikkeket. Olvastad már őket?

Ugye, milyen sokszínűek vagyunk?

Egy szó mint száz: Megkezdődött az Imami második évtizede! 
Gyere, tarts velünk!

Gellén Nóra   
- Pécsimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 10.

Most itt vagyok 3 gyerekkel, házimunkával, kerttel, mindennapi főzéssel, extra takarítással, tanítással, lélekápolással, kreatívkodással. És nem értem, eddig mivel töltöttem el az időm....
A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

Nyelvtanulás otthonról? Állandó aktualitása jelenlegi bezártságunkban talán hangsúlyosabb lett. Nem tudod, merre indulj? Vizsgasztorik, rutin és ingyenes applikációk egy többszörös nyelvvizsgázótól.
Rajzold meg álmaid vidámparkját!

Rajzold meg álmaid vidámparkját!

A Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark online rajzpályázatot hirdet!
Egy otthoni játék, ami szinte nem kerül semmibe, mégis minden korosztály imádja

Egy otthoni játék, ami szinte nem kerül semmibe, mégis minden korosztály imádja

3. hete vagyunk itthon a gyerekekkel, itthonról dolgozunk, itthonról sulizunk, itthon szórakoztatjuk a gyerekeket, a tanárok, barátok és haverok helyett. Bevallom néha sok(k), de legtöbbször azért mégis azt mondhatom, hogy nagyon élvezzük, ennyi kreatív dologra, közös játékra GYES-es időszakunk óta nem volt lehetőség.
Ugrás az oldal tetejére