Jelenlegi hely

Van már saját szavad erre az évre?

Van már szavad erre az évre? Gyere, keresd meg velünk a saját szavad 2021-re!

Szeretsz játszani? Esetleg babonás is vagy?

Izgalmas kis játékra hívunk az év elején, keresd meg a saját szavad 2021-ra! Iránymutató, inspiráló lehet vagy épp visszaigazolást adhat évkezdő döntéseidhez, ha hiszel vagy vonzódsz az ilyen misztikus dolgokhoz. Vigyázat, van akinek inkább önbeteljesítő jóslattá válik!

Jen Fulwier amerikai stand up komikus hölgy és pályaelhagyó programozó készített egy ingyenes kis programot, ahol egy gombnyomásra kiderül, mi az év szava számunkra. Jen mozgalmas Instagram oldalát egyébként itt találod. Túl a programozásokon és fellépéseken, írt könyvet is, mely első könyves íróhoz képest rögtön Christopher Díjat kapott, mely 1949 óta az íróknak, rendezőknek és producereknek adható egyik legrangosabb díj Amerikában.

Vállalom, hogy babonás vagyok, és játszani is szeretek, így naná, hogy rányomtam a gombra. Presence az idei szavam, és valóban, a hét elején két nap alatt kigondolt, és a korábbi felfogásomhoz képest új terveimhez jól passzol a szó, a változtatás lényegét foglalja össze. Majd jövő ilyenkor beszámolok, valójában milyen lett az évem.

Szeretnél Te is játszani?

Az Év szava azaz a

WordOfTheYear.me -t itt találod, próbáld ki, és írd meg szerkesztőségünknek a 2021-es szavad!

ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Mely napokon kapjuk kézhez a családi pótlékot? A hivatalos folyósítási dátumok és a családi pótlék összege 2021-ben.
Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

A „Mindenki hazudik” című könyv szerzője szerint a Google-kereséseink sokkal reálisabb képet mutatnak rólunk, mint például a közösségi oldalakon megjelent posztjaink, hiszen itt olyan dolgokat is megvallunk, amiket különben sehol, senkinek máshol. Tudtad, hogy az algoritmusok jobban ismernek téged, mint te magadat?                                 
3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

Jó, kimondom: kifejezetten szorongó alkat vagyok. Ha éppen nincs semmi különösebb, amin lehet aggódni, akkor biztos lehet benne mindenki, hogy pár órán belül találok valamit, amin a családommal együtt tudunk forgolódni. Mióta gyerekeim vannak, bevallom őszintén, nincs is túl nehéz dolgom. Anyaként mi mást is lehet csinálni, mint lépten-nyomon valami miatt aggódni? :)
Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Újdonság az államilag támogatot lakásfelújítás, nem csoda, ha rengeteg a kérdés. Körbejártuk a témát, ki, hogyan és mikor jogosult az igénylésre. Elő a számológépet, laptopot, papírt, és indulhat a tervezgetés!
Ugrás az oldal tetejére