Jelenlegi hely

Fürj utcai Óvoda

Cím: 7630 Pécs, Fürj utca 23.
Tel.: 72/214-611
Email: furjutiovi@gmail.com

Óvodavezető: Koronicsné Tímea
Web: www.keletiovi.hu


Óvodánk Pécs peremkerületében, a Pannon Hőerőmű Zrt. szomszédságában található. Pécs Keleti városrészének központi óvodájához tartozik.

Az óvoda 34 férőhelyes, két vegyes életszervezésű csoporttal működik, két és féléves kortól tudjuk fogadni a gyermekeket.

Jól felszerelt, igen sokrétű fejlesztésre alkalmas játékos eszközzel rendelkezik, ami megkönnyíti a gyermekek sokoldalú képességének kibontakoztatását.

Nagy parkosított udvarunkon, minden évszakban megfelelő mozgás illetve ismeret-szerzésre nyílik lehetőség. (pl. a természet állandó változása, családi programok színtere, étkezés a szabadban a fedett teraszon, egyéb tevékenységek)

Életünk szerves részét képezi a környezetvédelem és az egészséges életmódra nevelés. A családokkal való szoros kapcsolat-tartásra törekszünk (pl. nyitott programjaink - mikulás, karácsony, farsang, kirándulás, családnap).

Az életszervezésünk a családok igényeihez igazodó, az egy környezetből jövő gyermekek együttes összetartozását nem bolygatjuk, a csoportok átjárhatók. Fontosnak tarjuk az érzelmi biztonság megteremtését, nyugodt, derűs légkör kialakítását.

Egy óvoda-pedagógusunk fejlesztő pedagógusi végzettséggel is rendelkezik, valamint jártasak vagyunk a Veronika zeneprojekt alkalmazásában. A gyermekek ellátását három óvodapedagógus és kettő szakképzett dajka biztosítja.

Az udvari és karbantartási feladatokat egy kisegítő dolgozó látja el.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Melltartó kisokos – hogyan válasszunk melltartót, fehérneműt

Melltartó kisokos – hogyan válasszunk melltartót, fehérneműt

A nők fehérneműs fiókjának fontos darabjai a melltartók, amelyek funkciója messze túlmutat a csinos alsóneműn; egyszerre kell kényelmet és magabiztosságot is biztosítania, miközben valóban nem hátrány, ha a kinézetével is illeszkedik a viselője személyiségéhez. Nehéz feladat tehát megtalálni a megfelelőt – sőt megfelelőket, hiszen különféle ruhákhoz és felsőkhöz eltérő darabokra lehet szükség, ráadásul a mindennapos használat miatt is fontos, hogy több darab is rendelkezésre álljon.
Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Balett, pörgős szoknya és színes hajcsatok, vagy foci, toronyépítés és mászókáról ugrálás?
Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Sokan mondják, hogy 6 hónapos kor előtt kizárólag anyatejet szabad adni a babának, mások meg azt, hogy már 3 hónaposan is elkezdhető a hozzátáplálás.
Ugrás az oldal tetejére