Jelenlegi hely

Vélemények a Baranya megyei iskolákról

A Pécsimami 2012 őszi "A mi iskolánk" című pályázata keretében 696 szülő osztotta meg gyermeke iskolájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2015/16. évi véleményeket az egyes iskoláknál olvashatod.

RÓLUNK MONDTÁK:

 

Anikó utcai Általános Iskola Jó az osztályközösség.
Anikó utcai Általános Iskola Szeretek az Anikóba járni mert izgalmas,kihívásokkal teli van úszás angol német olvasóklubb könyvtár foci hittan tánc és persze az is jó hogy mivel egésznapos suli nem viszek haza leckét.. :)
Anikó utcai Általános Iskola Szeretünk ide járni isibe mert elég sok lehetőség van a tanulásban és szabadidőben is(úszás,foci,Német,hittan,kézi különböző érdekes rendezvények project napok) 
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola  Magas színvonalon van a tanítás, de oda figyelnek a fejlesztésre storuló gyerekre is.A tanító nénit pedig imádjuk.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Mert itt van kéttannyelvű angol oktatás, ami nekünk fontos volt.

Mert iskolán belül megoldható a tanóra keretén belül az úszás oktatás.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Mert közel van,és mindennel meg vagyunk elégedve.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Egész napos tanítási rend alsóban. Magas szintű tanítás.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Közel van az otthonunkhoz és itt találtunk külön rajz oktatást.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Nagyon jó  a német nyelv oktatás.

Nagyszerű tanárok vannak.

Családias a hangulat.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Fontos volt, hogy külön figyelmet akartunk fordítani a gyermek művészetis vénájára (pl. rajz).
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Emelt szintű idegennyelv oktatás. Helyben sportcsarnok, uszoda, könyvtár, sokféle művészeti technikával ismerkedhetnek meg.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Jó a tovább tanulási ráta.Megfelelő a színvonal.Közel van.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Rajztagozat van és jók a pedagógusok. Az óvoda-iskola rendszer is nagyon szimpatikus volt számunkra.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Szimpatikus volt az óvoda-iskola rendszer,az emelt szintű angol nyelv oktatás és a tagozatos rajz.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Közel van a lakhelyhez, jó az angol oktatás.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Mert minden reggel olyan pedagógus vár ránk amiért, akiért érdemes...
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Mert egésznapos oktatási rendszer van nagyon családias a tatítónénik kedvesek a nagyobb testvér is ide jár nagyon jók a tapasztalatok!
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Így 5 nap után túl sok tapasztalatról nem számolhatok be;de ami eddig történt a gyerekemmel az iskolában, az mindenképp pozitív és megnyugtató volt számomra. Jó kezekben van!!!
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Színvonalas két tannyelvű angol oktatás miatt.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Azért, mert a gyerekek nem csak a tananyagot tanulják meg, hanem ezen kívül sok hasznos és érdekes dolgot. A pedagógusokhoz bizalommal lehet fordulni bármely problélma esetén.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Mert jó a sok sportolási lehetősség van. 
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Kimagasló a nyelvoktatás,sok a délutáni iskolán kívüli lehetőség,és minden egy helyen megtalálható.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Kedvesek a tanárok és megbízom bennük.Emelt angol és rajz is kiemelkedő.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Van lehetőség iskolán belül sportra, nem kell külön a város más pontjára vinni a gyerekeket, közel van a művészeti iskola, valamint tetszik, hogy az óvónők mennek velük alsó tagozatban.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Az én gyermekeim azért,mert jó pedagógusokat kaptak,és mindegyikel sikerült jó kapcsolatot kialakitaniuk.A kisfiam nehezen tanul,de nagyon sok segítséget és jó tanácsot kaptunk ez ügyben is.Imádnak sportolni és mind ketten találtak kedvükre valót.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Sok a sportolási lehetőség, főleg az uszoda nagy előnye az iskolának, illetve az angol és német nyelvek tanulása is előny nálunk.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Mert egész napos és nem kell már itthon külön tanulni. Jó az angol két-tannyelvű oktatás.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Biztos tudást kap gyermekünk, és jó az iskolaotthonos program. Az óvodaiskolának köszönhetően nagyon jó a közösség.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola mert jók a pedagógusok
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola A sport és az emelt szintű angol oktatás miatt
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola közel van a lakhelyünkhöz és ez nagyon fontos a számunkra hogy nem kellbuszozni korán kelni és nem kell úttesteken átkelni, és hallottunk azúgynevezett kompetencia alapútanitás folyik mely felkeltette érdeklődésünket .

 a sportolási lehetőségek is vonzóak voltak .
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola A tanítók értékrendje nagyon közel áll a sajátunkhoz, az iskola szellemisége, hozzáállása tetszik, például a gyermekközpontúság.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Mert a gyermek adottságainak megfelelően választhat a különórákból.PL:Mi rajztagozatra járunk.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Mert a gyermek adottságainak megfelelően választhat a különórákból.PL:Mi rajztagozatra járunk.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Elsődleges szempont a két-tannyelvű angol!
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Megtetszett az óvoda-iskola rendszer.Nagyon jók a pedagógusok!
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Nagyon jó az angol kéttannyelvű oktatás és azon kívül sok más szabadidős elfoglaltságra van lehetőség.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Nagyon jó az angol kéttannyelvű oktatás és azon kívül sok más szabadidős elfoglaltságra van lehetőség.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Jó az angol nyelvoktatás. 
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Nagyon jók a pedagógusok!
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Jó a nyelvtanítás színvonala, szimpatikus az iskolaotthonos rendszer, barátságos légkör.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Magas szinvonalon  folyik a tanitás,de a gyengébb tanulokra is odafigyelnek.Iskolán belül nagyon sok lehetőség van a gyermek továbbkébzéseire,fejlesztéseire.pl:zene,tánc,nyelvek,sport.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola nagyon jók a pedagógusok
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola A pedagógus az óvónőnk is volt és meg voltunk vele elégedve.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Mert pedagógus lévén ismerem a kollégákat és én is tanítottam az iskolában.Maximálisan meg vagyok elégedve az intézménnyel.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Mert a többi gyerköc is ide jár a családból,mert jól felkészült tanárok vannak,mert mindenben a megoldást keresik és nem a problémán akadnak fel,mert jó az étkezés,mert a tovább tanulás is itt megoldható.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Közel van, jó a nyelvoktatás, jók a pedagógusok.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Kedvesek a tanárok, nagyon jó a nyelvoktatás, sok a kulturális program.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Az iskola kéttanynelvű programja miatt, és mivel az iskola egy komplexum, minden helyben van, könyvtár, zeneiskola, sportegység.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Jó az angol nyelvoktatás, elhivatott és végtelenül kedves osztályfőnök.

Sportolási lehetőségek.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Kedvesek a tanárok,meg jó hogy nyelv választás is van.sok sportolási lehetőség.pl:uszás,tánc,aerobik ...stb

Király Laura 5/A
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola A Kéttannyelvű angol oktatás miatt és a sportolási lehetőségek miatt ami mind egy helyen van.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola ismerjük és szeretjük a pedagógusokat

óvoda-iskola rendszer,nem egy teljesen új környezetbe kerül a gyerek,már ismerik
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Gyermekléptékű, sok nagyon jó pedagógussal!!!
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola A remek oktatás miatt
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Azért szeretjük az iskolát, mert minden olyan lehetőség adva van ami fontos a gyermekünk oktatása, nevelése szempontjából, a pedagógusok maximálisan partnerek abban, hogy a gyerekkel és a szülőkkel is összhagban "dolgozzanak". 
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Mert ovóda iskola rendszer van.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Gyermekszerető okatók, plusz angol nyelv és úszás.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola A pedagógusi munkával teljes mértékben elégedettek vagyunk. Úgy érezzük, az a fontos a tanár számára, hogy a gyerek megtanulja, elsajátítsa az ismereteket, és nem a dolgozatírás (mindegy milyen osztályzatot kap is a gyerek.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola A kéttanítású oktatásért,sportlehetőségek miatt.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Sok sportolási lehetőség van.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Mert magas színvonalú az oktatás, jó a hangulat.

 
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Sokszínű,és mert szeret a gyermekem iskolába járni!!!
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Az osztályfőnök nagyon jó pedagógus! Plusz lehetőségek könnyen elérhetők (rajz tagozat, emelt óraszámú nyelvoktatás, szakkörök, művészeti iskola, úszás...). A gyerek jól érzi magát, szívesen megy és vidáman jön haza az iskolából.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola A tanárok nagyon kedvesek.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola jo a közzöség kedvessek a tanárok
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Megkapja azt a tudást, amire szüksége lesz a jövőben.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Tetszett az egész napos oktatás, a minden napos angol. Meg persze az óvis pajtásokból osztálytársak lettek,meg maradtak a kispajtások. :)
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Két tanítási nyelvű oktatás van. Nagyon változatosak a szabadidő eltöltésére kínált lehetőségek.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Mert nagyon jók a tanítók,jó az osztályközösség,tetszik az egésznapos oktatási rendszer,jó a nyelvoktatás
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Jó híre van az iskolának, sok pozitív véleményt hallottunk róla. Az iskola két tannyelvű,ami fontos számunkra.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Jó és magas színvonalú az oktatás,minden megtalálható egy helyen(könyvtár,színház,sport központ).A tanítási időn kívül is rengeteg program,különfoglalkozás is választható.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Jó anngol oktatás.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola családias hangulat,jó az angol nyelvoktatás
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Sok minden tartozik hozzá (könyvtár, tornacsarnok, uszoda, színház stb.), rugalmas, gyermekbarát iskola.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Mert nagyon aranyosak a tanárnénik, nagyon sok program van, és nagyon szeretünk angolt tanulni!
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Kellemes környezet,rendkívül jó pedagógusok,jó az angol oktatás.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Kedves tanító nénik, családias légkör, magas óraszámú idegennyelv oktatás.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Nagyon jó az osztályközösség megértőek és segítőkészek a tanárok.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Mert közel van a lakóhelyünkhöz, aranyosak a tanárok, színvonalas a tanítás,sokféle lehetőség van sportolásra, táncra, minden egy helyen van.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Közel van, testvére is idejár, minden egy helyen van: sport, művészet, könyvtár, uszoda stb.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Jó az angol tanítás.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Közel van a lakhelyünkhöz kedvesek a tanárnénik plusz az egyetlen iskola ahol van kéttannyelv oktatás..:!
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola családias hangulat angol nyelvoktatás jó 
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Minden megtalálható egy helyen: tánc, uszoda, könyvtár, ...
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Emelt szintű angoloktatás, színes lehetőségek a képességek kibontakoztatására.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola A jó tanítási elvek, a közösségi programok, a tanítás minősége és az iskola összetettségei miatt.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Mert jó a társaság, és a tanítónénikkel meg vagyunk elégedve.
Apáczai Nevelési Központ, 1. számú általános iskola Színvonal jónak mondható, van elvárás a gyerekkel szemben és a pedagógusoknak is önmagukkal szemben, melyet fontosnak tartottunk. Közel van a lakhelyhez, és a délutáni elfoglaltsághoz.  
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola Majdnem mindennap van úszás, és  tanárok miatt,akik nagyon szimpatikusak, de emellett szigorúak!
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola Mert itt nagyon jól érzi magát a gyermek.Szerti az Iskolát és nagyon szeret ide járni.
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola Nagyon jók a tanítónénik,az úszásoktatás.Családias környezet.A gyerekek minden reggel jókedvűen indulnak útnak,azt hiszem ennél több nem kell.
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola Kellemes családias légkör van és jók a tanítónénik.Sok a sportolási lehetőség is.
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola Sok sportolási lehetőség van. A Tanítókkal lehet érdemben kommunikálni. 
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola Uszás,sport
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola Mert segítőkészek a pedagógusok!
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola Komplex intézményben tanulhat (könyvtár, sportegység, mozi,stb.) a kisfiam, így házon belül minden elérhető. A pedagógusok és az iskolavezetőség egyaránt a gyermekekért vannak.  
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola Kedvesek a gyerekekkel jó pedagógusok vannak családias légkör
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola Nagyon jó tanárok vannak akik lelkiismeretesen végzik a munkájukat.
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola Rendelkezik saját sport egységgel, rengeteg szakkör közül lehet választani. A tanárok pedig mindent megtesznek a tanulókért.
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola mert integráló iskola (erre is!) kompetens tanárokkal, tanrenddel, oktatási filozófiával (3.b)
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola - Van úszás órarendbe iktatva

- Rugalmasak a tanárok a külön edzéseimre tekintettel vannak

- Jó az angol oktatás
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola  Sok sportolási lehetőség van.

Jó az angol nyelvoktatás.

Közelség.

Centrikus.
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola Jók a pedagógusok, sok az elfoglaltsági lehetőség
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola Lányom azért szereti ezt a sulit mert van úszás amit nagyon szeret és van hittan meg röplabda  és persze van angol is:)
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola Az iskola nem csak "egy" iskola, hanem egy olyan létesítmény ami kulturális- és sport központ is egyben.
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola Sok jó tapasztalatról be tudnék számolni, de igyekszem rövidre fogni...!Rengeteg lehetőség van sportra, a tanítók figyelme a gyerekekre egyéni és személyre szabott, baráti akár a tananyagra való tekintettel akár ha egyéni problémáról van szó!
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola a tanàrok miatt az angol ès az ùszàs miatt
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola A gyerekek azért is szeretnek ide járni mert hamar barátokra leltek ! Nem utolsó sorban a német nyelv tanulási lehetőség is adott volt !
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola NAGYON JÓ AZ ISKOLA HANGULATA,SOKFÉLE SZÍNES PROGRAM VAN . ARANYOS ,SEGÍTŐKÉSZ TANÍTÓNÉNIK  VANNAK.
Apáczai Nevelési Központ, 2. számú általános iskola Kedvesek a tanítok az iskola munkatársai. Kellemes a hangulata az iskolának.
Árpád fejedelem Általános Iskola Tanárt is választhattunk, több lehetőség van a gyerek délutáni elfoglaltságára.Kiemmelkedő nyelvérzékére alapján emelet angolra járhat.
Árpád fejedelem Általános Iskola Nagyon szeretjük a tanárnőket! Magas az oktatási színvonal és követelmény!
Árpád fejedelem Általános Iskola Mert a jó képességű gyerekeknek megfelelő, a zeneiskolai foglalkozások épületen belül vannak. Sok szakkör és sportfoglalkozásra van lehetőség.
Árpád fejedelem Általános Iskola A tanárok jól felkészültek, kedvesek, jól képzettek. Probléma esetén nem átsiklanak a dolog felett, hanem együttesen megpróbálják megoldani azt.

Délutáni különfoglalkozásokban pedig akkora a "Kánaán", hogy nem győzünk választani!!!! Nagyon megszerettük!!!!
Árpád fejedelem Általános Iskola A tanárok kedvesek, jól felkészültek. Rengeteg sportolási lehetőség van, de más délutáni elfoglaltságok közül is lehet választani, a gyermekeink is SZERETNEK iskolába járni!!!!
Bánki Donát úti Általános Iskola Uszoda, nyelvtanulás.
Bánki Donát úti Általános Iskola Van sportolásra lehetőség.
Bánki Donát úti Általános Iskola -Mert lehet úszni,

-külön alsós és felsős udvar ill. épületrész van,

-sok lehetősége van a gyermeknek fejlődni,magát kipróbálni/úszás,néptánc,aerobik,torna,foci,mese mondás stb./

-van karácsonyi és húsvéti vásár,

-halloweenkor lámpásos felvonulás van 
Batthyány Kázmér Általános Iskola Mert heti 5 alkalommal van nemzetiségi nyelvoktatás, amit fontosnak tartok. Közel van a lakhelyemhez.
Batthyány Kázmér Általános Iskola Mert jó a pedagogus kollektíva és van művészetioktatás amit  gyerekem imád.
Batthyány Kázmér Általános Iskola Mert sok lehetőséget látok benne  és én is ide jártam.
Batthyány Kázmér Általános Iskola Színvonalas oktatásban részesül a gyermekem.
Belvárosi Általános Iskola Sok lehetőség van az iskolán belül (pl. úszás, karate), jól felszerelt az iskola (pl. interaktív tábla), a tanítók türelmesek és az sem utolsó szempont, hogy a tanórák 8.15-kor kezdődnek... Jó belvárosisnak lenni!
Belvárosi Általános Iskola A német nyelv oktatás színvonala miatt, az úszás helybeni lehetősége miatt, valamint a zene oktatás miatt, hogy nem kell máshova vinni, hanem ott helyben van erre lehetőség. 
Belvárosi Általános Iskola Jó a német nyelvoktatás,és a matemetika is erős-szorobán.
Belvárosi Általános Iskola Kiemelt szintű és óraszámú a német nyelvi oktatása, családias és gyermekközpontú, saját úszómedencével rendelkezik, rendkívül sokféle sportolási lehetőséget kínál a gyermekek számára, továbbá helyben zajlik a zenei képzés is. 
Belvárosi Általános Iskola Közel van. A nevelőkkel bármilyen problémát meg lehet beszélni. Korrekt,színvonalas felkészítést kapnak a tanulók a középiskolához.
Belvárosi Általános Iskola Sok lehetőség közül lehet választani, sport, nyelvek, vallás, stb.! A tanítók/tanárok nagyon kedvesek, gyerek centrikusak, de ugyan akkor tanulás szempontjából következetesek, céltudatosak. Különféle versenyeken hoztak el díjakat, jó helyezéseket értek el a diákjaik.
Belvárosi Általános Iskola Mert útba esik.
Belvárosi Általános Iskola Mert a gyerek is szeret ide járni, s nem az a célja, mint a mellette levő iskolának, hogy uralkodva a gyereken tönkretegye őt. Ez mellett van rendes sportolási lehetőség, ill. mást is lehett volna választani. Úgy érzem, itt szakmai alapon választanak pedagógust,s nem az szerint, hogy ki vállalja el az állami bér alatt is a tanítást.
Belvárosi Általános Iskola Mert magas szinten folyik az idegen nyelv (német) oktatása és e mellet sok féle sportággal is megismerkedhet és a szorobánnal is.
Belvárosi Általános Iskola Mert lehetőség van már az 1. osztálytól a német nyelv heti 5 órában történő tanulására.
Belvárosi Általános Iskola A tanító néni személyisége és hozzáállása a gyermekekhez nagyon szimpatikus.

Lehetőség van a saját uszodában heti többszöri úszásoktatásra.
Belvárosi Általános Iskola Jó színvonalú az oktatás, a tanárok többsége igazi pedagógus.
Belvárosi Általános Iskola Rettentő jó az osztályközösség, a gyermekem könnyen beilleszkedett, pedig kicsit visszahúzódó típus. Nagyon szeret iskolába járni, sajnos ezt az óvodáról nem tudtuk elmondani. Élvezi a tanulást, nagyon sokat fejlődött a rajzkészsége. 
Belvárosi Általános Iskola Mert sok a sportolási lehetőség: úszás, foci stb....
Belvárosi Általános Iskola Nagyon jó a tanárnéni!!Van úszásoktatás!
Belvárosi Általános Iskola Azért szeretünk ebbe az iskolába járni, mert nagyon lelkiismeretes, gondoskodó és szakmailag hozzáértő, tapasztalt tanítónénik nevelik a gyerekeket.
Belvárosi Általános Iskola A tanárok miatt és a helyi sportolási lehetőség miatt, a német nyelv oktatása is nagyon fontos számunkra
Belvárosi Általános Iskola A tanítónénink min. olyan fontosnak tartja a gyerek lelki fejlődését mint a szellemi fejlődést. Boldog gyerekeket akar nevelni. Egy második anyukája a gyerekemnek. Ezen kívül szinte minden sportolási lehetőség helyben adott(kosár, tenisz, vívás, úszás...), így nem kell cipelni egyik különóráról a másikra délután amikor már amúgy is fáradt.
Belvárosi Általános Iskola Gyermekközpontúak. Erős a nyelvi oktatás. Sokféle sportolási lehetőség.  
Belvárosi Általános Iskola Sok lehetőség van.
Belvárosi Általános Iskola Elsőtől lehet németet tanulni. Van lehetőség szorobán tanulásra. 
Belvárosi Általános Iskola mert készségesek a tanárok, a szülők és jó az oktatás színvonala
Belvárosi Általános Iskola Az alsótagozatban dolgozó pedagógusok nagyon helyesek és szimpatikusak!Ott Zsuzsanna tanítónőnél keresve sem találhattunk volna jobb pedagógust.Gyerekek imádják és mi is őt!Jó közösség,aranyos gyerekek jellemzik a 2.c osztályt:)Nagy előnye az iskolának,hogy van tanmedencéje is!
Belvárosi Általános Iskola Jó híre van a német nyelvoktatás terén , nem "hajcsár" iskola , mégis jó eredményeket érnek el a diákok különböző versenyeken ,a zene oktatása helyben történik .
Belvárosi Általános Iskola A kisfiam nagyon szereti a kedves, barátságos tanító néniket. Nem izgul az órákon. Nem csak elvárások vannak, hanem ha a gyermek jól teljesít nem marad el a jutalmazás sem (szorgi, piros pont, ötös). A kisfiam 2. osztályos de még nem fordult elő, hogy nem akart iskolába menni. Ennek nagyon örülök, mert számomra fontos, hogy gyermekem barátságos, biztonságos környezetben legyen napközben. Arról nem is beszélve, hogy a gyermek hétközben több időt tölt az iskolában mint a családjával.

Ez úton is szeretnék köszönetet mondani Zsuzsa néninek és Ili néninek!
Belvárosi Általános Iskola Jó a német nyelv oktatás, barátságos a légkör.
Belvárosi Általános Iskola Nagyon jó pedagógusok tanítják a gyerekeket.Színvonalas az alsósok oktatása.
Belvárosi Általános Iskola Azért szeretünk ide járni, mert eddig nem csalódtunk a választásunkban: a gyermekünk egyénisége kibontakozhat, barátkozhat, sok pozitív ösztönzést kap - jól érzi magát!
Belvárosi Általános Iskola Nagyon jó az osztályfőnök, az angol oktatás. A tanárok odafigyelnek a gyerekekre és foglalkoznak velük.
Belvárosi Általános Iskola Pécs egyik legerősebb és legelismertebb iskolája.A tanítás színvonalas,a tanárok jók.Sok kulturális programmal színesítik a gyerekek életét.Több idegen nyelvtanulásra is van lehetőség.Az igazgatónő nagyon segítőkész.
Belvárosi Általános Iskola Mert otthonos, közel van, jó az angol nyelvoktatás, és magas színvonalú iskola.
Belvárosi Általános Iskola Nagyon jó a tanítónénink, és a kisfiam minden nap szívesen  megy iskolába. 
Belvárosi Általános Iskola Jó a német nyelvoktatás, színvonalas iskola, nagyon jók a tanárok.
Belvárosi Általános Iskola Nemzeti német miatt.
Belvárosi Általános Iskola Jó a német nyelvoktatás.
Belvárosi Általános Iskola Jók a tanárok, sok lehetőség - sport, zene, hitélet, kultúrális - van az iskolán belül, jó a német nyelvoktatás, gyerekközpontú 
Belvárosi Általános Iskola kedves és gyerekszerető pedagógusok, gyermekközpontú iskola, sok lehetőség az iskolán belül tanórák után, közel van a lakhelyünkhöz, jó német nyelvoktatás
Belvárosi Általános Iskola A nagy testvérek és én is ide jártam.Az évek során a színvonal a nevelési elvek, a német oktatás,a sportolási lehetőségek színvonalasak maradtak.Ha végig megyek a folyosón a többi osztály tanára is mind barátságosak, kedvesek.Nem csak iskolát, de tanítónénit is választottam, aki csodálatos.
Belvárosi Általános Iskola Az oktatás kiváló,a pedagógusok felkészültek,a gyerekekre sok időt fordítanak.A lánykám elsős,örömmel megy iskolába, és még csak 2 hónapot járt,de már most büszke arra,hogy e remek közösség tagja.Szülőként,jó úgy kijönni az iskolából,hogy tudom,hogy a lehető legjobb helyen van,és így én is a munkámra tudok koncentrálni.

 
Belvárosi Általános Iskola Jó a német nyelvoktatás, emellett sok sportolási lehetőség van.
Belvárosi Általános Iskola Jók a pedagógusok, sok a kulturális program. Zeneoktatás is van.
Bogádi Általános Iskola Az iskolához fűzött elvárásaink maximálisan teljesültek: családias a légkör, a tananyagot nem "rohamléptekben" vették át (nem kellett már december elején folyékonyan olvasni!), színvonalas a német nyelvoktatás, van zeneiskola.
Bogádi Általános Iskola Családias a légkör, a pedagógusok szakmailag jól felkészültek, színvonalas a német nyelvoktatás, van zeneiskola, és ami a legfontosabb: mindkét gyermekem lelkesen, csillogó szemekkel mesél az iskolai élményeiről.
Bogádi Általános Iskola Családias a környezet, kiváló pedagógusok vannak itt, és közel van a lakhelyünkhöz, sok külön óra közül lehet választani. 
Bogádi Általános Iskola Nagyon jó a német nyelv oktatása  
Bogádi Általános Iskola Mert megfelelő színvonalon, családias környezetben, barátságos, emberi környezetben nevelődik a gyermek. 
Bogádi Általános Iskola Családias,magas szintű az oktatás,rengeteg lehetőségük van a tanításon kívüli ismeretgyűjtésre, sportolásra.Kovács Panna 4.oszt 
Bogádi Általános Iskola Azon felül, hogy már a testvére is ide jár nagyon fontos volt, hogy egy családias iskola legyen, jó tanárral, mai mindkét gyermekemnél meg is valósult. Kis közösség és oda tudnak figyelni a gyerekek egyedi adottságaira is, nem csak egy a sok közül az Én gyermekem!!! :) 
Bogádi Általános Iskola Nagyon jók a tanítók, tanárok, komolyan veszik a nyelvtanulást, és számomra fontos, hogy kellő szigor meglegyen egy iskolában.
Bogádi Általános Iskola Gyerekbarát légkör.

Színvonalas német nyelvi oktatás.
Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola Szeretjük a családias légkört,a tanárokat.
Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola Mert kisebb iskola mint a többi, és emiatt családiasabb.Valamint itt jobban vigyáznak szerintünk a gyerekekre mint a többi iskolában a városban.
Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola Kedvesek, felkészültek a tanárok! Nagyon jó a légkör az iskolában! Jól felszerelt az iskola!
Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola mert szeretik a tanítónénit.
Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola A vallásos nevelés miatt választottuk, és ezt meg is kapjuk.

Nagyon jó a németes tanító néni.

Ismerjük a pedagógusokat.
Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola Nagyon kedves, következetes tanárok vannak. Az iskola remek programmal dolgozik. Figyelnek a gyerekek képességeire.
Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola A tanárok kellő figyelmet fordítanak a gyerekek képességeire és ehhez mérten kapnak feladatot. Az iskola programja nagyon jó. A tanárok következetesek, kedvesek és szeretettel bánnak a gyerekekkel!
Felsőszilvási Általános Iskola Mert jó az osztályközösség.
Görcsönyi Általános Iskola Mert kis iskola, az udvara zöld és nagy.
Ifjúság Úti Általános Iskola (Ifjúság u.) Sok külön programot szervez az iskola, és az osztály, kirándulásokat, előadásokat. Mindenféle területen kipróbálhatják magukat a gyerekek, zenét tanulhatnak, sportolhatnak. Kompetencia alapú oktatás folyik. Magas színvonalú a nyelvoktatás.
Ifjúság Úti Általános Iskola (Ifjúság u.) Kedvesek a tanítók, sok délutáni elfoglaltságon vehetnek részt a gyerekek, rajzra, zenére, sportolni járhatnak. Kompetencia alapú oktatás folyik. Többféle programot szervez az iskola, és osztályszinten is sokat kirándulnak, színházba járnak, hangversenyt látogatnak. Magas szintű nyelvoktatás folyik. Ez egy jó iskola! 
Ifjúság Úti Általános Iskola (Ifjúság u.) Jó a hangulat,kedvesek a tanítók, sok programon veszünk részt - kirándulás, hangverseny, hagyományőrző programok.
Ifjúság Úti Általános Iskola (Ifjúság u.) A gyerekek sok délutáni elfoglaltságon vehetnek részt pl. rajz, néptánc, zeneoktatás stb. Sok programot szervez az iskola. Az osztályunk is sokat kirándul. A nyelvoktatás magas szintű. Kompetencia alapú oktatás folyik. A tanítóink kedvesek, aranyosak.
Ifjúság Úti Általános Iskola (Ifjúság u.) Német nemz. oktatás heti 5 órában, barátságos, tiszta családias környezet, rengeteg program, kirándulás,szakkör, különóra minden osztályteremben interaktív tábla amin a gyerekek könnyen, játékosan de gyorsan tanulnak, jó tanárok, kiválló munka közösség a szülök részéröl nagy az összefogás összetartás amiben az iskola segít!Egyszóval szeretnek a gyermekek ebben az iskolában járni és ez egy szülőnek nagyon fontos!
Illyés Gyula Általános Iskola Mert részképesség zavarokkal küzd a gyerek, és itt mindennap megkapja a számára lényeges fejlesztést. ( Pl. gyógypedagógiai, logopédiai, stb. )
Illyés Gyula Általános Iskola Itt a sajátos nevelési igényű gyermekek (is) személyre szabott fejlesztésben részesülnek.Továbbá szimpatikus, kedves,jól felkészült pedagógusok foglalkoznak velük.Sokféle szabadidős tevékenységet lehet választani.
Illyés Gyula Általános Iskola A tanítónőt már az óvodában megismertük és megszerettük.Az ovis barátok együtt maradtak. Délután rengeteg külön foglalkozási lehetőség van a gyerekeknek, a sport és a művészeti képzés területén is. 
Illyés Gyula Általános Iskola Viszonylag kis létszámú osztályok vannak, a tanárok ismerik az összes gyereket az iskolában, odafigyelnek rájuk, családias a légkör. Alsó tagozatban napköziotthonos oktatás folyik, nem kell cipelni minden nap a könyveket, az iskolában elkészítik a házi feladatot is. Sokféle szakkör van, szabad órákon és szünetekben a gyerekek játszhatnak az udvaron. 
Illyés Gyula Általános Iskola Egésznapos oktatási rendszerük van. Nem hoznak haza hétköznap a gyerekek leckét. Van informatika és angol oktatás . Sok szakkör közül lehet választani. Családbarát környezet. Új az iskola. Sok szabad és önálló óra van ahol egy kicsit kikapcsolhatnak a gyerekek.
Istvánffy Miklós Általános Iskola Mert kedves, barátságos a hangulat, aranyos a tanítónéni és a nyelvoktatás nagyon jó.
Istvánffy Miklós Általános Iskola Mert barátságosak a tanítónénik, jó a nyelvi képzés.
Janikovszky Éva Általános Iskola Nagyon gyerekcentrikusak a pedagógusok, akik mint hivatásuk gyakorolják a nevelés- oktatást. Nagyon jó az iskola szerkezeti felépítése.
Janikovszky Éva Általános Iskola Mert minden és mindenki a gyerekek érdekeit tartja szem előtt.
Janikovszky Éva Általános Iskola Jó az egész napos rendszerű oktatás.
Janikovszky Éva Általános Iskola Családias a hangulat. Ebben az iskolában az első és legfontosabb a gyerek, hogy jól érezze magát, sokrétű tudást szerezzen. A különórák a gyerekek igényeihez, és órabeosztásához igazodnak. Fejlesztés személyre szabottan mindenkinek. Együttműködik az iskola a művészeti iskolával és a sport egyesületekkel. Mindent a gyerekekért!
Janikovszky Éva Általános Iskola Családias iskola. A gyerek a legfontosabb, minden érte történik. Tökéletes az együttműködés az iskola, a művészeti iskola, és a sport egyesületek között. Összehangoltak a tanórák ás a külön órák. Fejlesztés személyre szabottan minden gyereknek. Színvonalas oktatás, felkészült pedagógusok. 
Janikovszky Éva Általános Iskola  Jó a légkör.
Janikovszky Éva Általános Iskola Mert ez egy teljesen felújított iskola, modern eszközökkel. Lehetőség van emelt (heti 5ó) óraszámban nyelvet tanulni. 
Janikovszky Éva Általános Iskola Mert ez egy teljesen felújított iskola, modern eszközökkel. Lehetőség van emelt (heti 5ó) óraszámban nyelvet tanulni.
Janikovszky Éva Általános Iskola Gyermekcentrikus, szuper pedagógusokkal.
Janikovszky Éva Általános Iskola Családias a légkör, lehetőség van heti 5 órában nyelvet tanulni, összehangolják a tanórákat a művészeti oktatással és a sporttal, kedvesek a tanárnénik!
Janikovszky Éva Általános Iskola Nagyon jó pedagógusok,fejlesztő pedagógusok.Családias hangulat.Jó osztály  közőség.
Janikovszky Éva Általános Iskola Közel van.Imádjuk az osztályfőnököt.Sok lehetőség van sportolás terén.
Janikovszky Éva Általános Iskola Szép, rendezett az iskola környezete, az épület felújított, kívül-belül tetszetős.Lehetőség van nyelvtanulásra, heti 5 alkalommal, minden nap van testnevelés.A sportoláshoz minden feltétel adott. Sok sportrendezvényen,versenyen vehetnek részt a gyerekek.(Nagyon sikeresek!)Különórák, szakkörök között mindenki talál kedvére valót. Az alsósok órarendjében szerepel a tánc. Helyben van a művészeti iskola.   
Janikovszky Éva Általános Iskola IMÁDJUK A FELÚJITOT ISKOLÁT.
Janikovszky Éva Általános Iskola Mert heti 5 német, és 5 testnevelés óra van. Rengeteg plussz program. 
Jókai Mór Általános Iskola Kedvesek a Tanító nénik, több külön programból lehet választani. <br />
Jókai Mór Általános Iskola Kitűnőek a pedagógusok.
Jókai Mór Általános Iskola Mert a kislányom, aki nem várta az iskolát, sőt, ez oviban szerett volna inkább maradni, az első nap végén megkérdezte: Holnap is jöhetek? :)
Jókai Mór Általános Iskola Kiemelkedően magas az oktatás szinvonala
Jókai Mór Általános Iskola Közel van a munkahelyhez, az alsós pedagógusok szimpatikusak és kedvesek, figyelnek a gyerekekre, nemcsak tanítás szempontjából. Angol tanítás jó. 
Jókai Mór Általános Iskola Mert magas színvonalú az oktatás, jó kapcsolatom van a oktatókkal.
Jókai Mór Általános Iskola A kimagasló oktatáson túl sok színvonalas lehetőség van a tanórán kívüli idő eltöltésére, remek, jól felkészült pedagógusok vigyáznak, oktatják-nevelik gyermekeink.,
Jókai Mór Általános Iskola Jó az oktatás színvonala, jó városon belüli elhelyezkedés miatt
Jókai Mór Általános Iskola nagyon jó a matematika és az angol nyelvoktatás, illetve helyben történik a zeneiskolai oktatás is
Jókai Mór Általános Iskola Jó a matematika és az angol nyelvoktatás.
Jókai Mór Általános Iskola Mert nagyon jó az angol és a matematika oktatás.
Jókai Mór Általános Iskola Jó a nyeloktatás, és helyben van a zeneiskola.
Jókai Mór Általános Iskola Jó az oktatás szinvonala.
Jókai Mór Általános Iskola Sok pozitív  véleményt hallottunk róla és a tanító néniről is sok jól hallottunk ,ezért választottuk Őt.
Jókai Mór Általános Iskola Jó az angol nyelvoktatás.
Jókai Mór Általános Iskola Gyermekközpontú isk.Szigorú,rugalmas.Gyermekbők megpróbál mindent kihozni.
Jókai Mór Általános Iskola Több éves tapasztalat alapján ki merem jelenteni, hogy gyermekközpontú az iskola, a pedagógusok érdekes programokat, szakköröket szerveznek a gyerekek részére. Az oktatás színvonalas, a tanítók hozzáállása pozitív. 
Jókai Mór Általános Iskola Mert gyermekbarát környezetben színvonalas oktatás folyik.
Jókai Mór Általános Iskola Szeretjük a tanító nénit! :-)
Jókai Mór Általános Iskola Elsősként, ez még nehezen megválaszolható kérdés. De mivel már most jóval több élménnyel érkezünk haza, mint az óvodából, már megérte a váltás. Élményekkel telve, ambiciózusan megkezdeni az "ISKOLÁT", ez már megérte.
Jókai Mór Általános Iskola Olyan az oktatás, nevelők, amivel elégedettek vagyunk! Nagyobb gyermekem is  itt végzett, SZUPER!:)
Jókai Mór Általános Iskola Az angol és olasz nyelvoktatás kiváló.

Nagy tudásanyagot sajátit el a gyerek.

Jól felkészít a tovább tanulásra. 
Jókai Mór Általános Iskola Nyelvtanulási, sportolási, zenetanulási lehetőségek miatt is.
Jókai Mór Általános Iskola Mert a gyerek fejlődésének érdekét veszik figyelembe, és megtanítják őket tanulni!
Jókai Mór Általános Iskola Jó az angol nyelvoktatás, sok extra tevékenység van helyben.
Jókai Mór Általános Iskola A tanító nénit szeretjük, jó a nyelvoktatás.
Jókai Mór Általános Iskola Tavaly tetszettek a gyereknek az iskolai délutáni elfoglaltságok(ingyenes).Bár nagyon hajtós iskola hírében áll, eddig úgy érezzük nincs agyon hajszolva a gyerek. Busszal is és autóval is jól megközelíthető.
Jókai Mór Általános Iskola Gyerek szívesen jár ide, tanítónője nagyon kedves, gyerekszerető ,emellett következetes. 
Jókai Mór Általános Iskola Különösen fontos volt az oktatás színvonala. A számtalan különóra lehetősége. Minden gyerekkel egyénileg, a megfelelő szinten dolgoznak. 
Jókai Mór Általános Iskola Kiváló az angol nyelv oktatás. Sok tantárgyat csoportbontásban tanulnak, így egy tanárra kevesebb gyerek jut, ami sokat segít a tananyag elsajátításában.
Jókai Mór Általános Iskola magas az oktatás színvonala
Jókai Mór Általános Iskola Nagyon jó a nyelvoktatás színvonala.
Jókai Mór Általános Iskola Nagyon magas az okatatás színvonala, ennek ellenére megmaradt gyermekközpontú iskolának. Ami számunkra még fontos volt, hogy DIFFERENCIÁLT oktatás folyik.
Jókai Mór Általános Iskola Én is ide jártam és nagyon szerettem.
Jókai Mór Általános Iskola Már az első osztálytól lehetőség volt idegen nyelvet választani, amit nagyon meggyőző eredménnyel, kiváló pegagógusok oktatnak. Változatos a választható különórák és sportágak köre. Gyakran szerveznek iskolán kívüli közös programokat (kirándulás, sportnap, színház látogatás). 
Jókai Mór Általános Iskola A tanárok kitűnően felkészültek, és amellett, hogy kedvesek és segítőkészek, megfelelő szigorral látják el feladatukat.

Az iskola légköre nyugodt, és mivel a gyerekeim szeretnek ide járni,nekünk szülőknek is sokkal könnyebb az élet.

Emellett kiemelném az átlagon felüli angol oktatást, ami később nagyon hasznos lesz a gyerekeknek.
Jókai Mór Általános Iskola Kiváló az angol nyelv oktatás, a nagyobb gyermek remekül boldogul a felsőbb iskolában is az itt megtanultakkal. Úgy gondolom, hogy mindkét gyermekemnél kitűnő osztályfőnököket kaptunk. Odafigyelnek a gyerekekre,

és kiválóan tanítanak. Bármilyen problémával fordulhatunk hozzájuk.

Kedvesek és figyelmesek az iskola dolgozói. A külön programok, osztálykirándulások is változatosak.
Jókai Mór Általános Iskola Nagyon aranyos a tanárnéni, aki nem csak kiválóan oktatja a gyerekeket, de a " lelküket" is pátyolgatja.
Jókai Mór Általános Iskola Nagyon kedvesek és segítőkészek a tanítónénik, a kisfiam is szereti őket. Haladnak a tanagyaggal, a napköziben elegendő idejük van a gyerekeknek, hogy befejezzék a házi feladatokat. Játékosan jutalmazzák, vagy büntetik őket a magatartásukért illetve az órán nyújtott teljesítményükért. 
Jókai Mór Általános Iskola Jó az oktatás színvonala és sok lehetőséget biztosít a gyerekek számára.
Jókai Mór Általános Iskola Egyenlőre még nincs sok tapasztalat, de szeretnénk kihasználni a sport lehetőségeket.
Jókai Mór Általános Iskola z elvárás is erős, de a tanárok segítik, támogatják a gyerekeket.Eddig csak pozitív tapasztalataink vannak.
Jókai Mór Általános Iskola Mert sok benne a gyerk.
Jókai Mór Általános Iskola Mert a gyermekektől nagy követelményt várnak el tanulás szintjén, ami segíti és felkészíti a gyermekeket az életben várható és elé tárulkozó feladatok megoldásában, hiszen, ha az alapok jók, könnyebben eligazodik a bonyolult világban is.
Jókai Mór Általános Iskola Minden szempontból, ami számunkra fontos volt, az iskola tökéletesen megfelel.
Jókai Mór Általános Iskola sokféle szabadidős elfoglaltságot biztosítanak; jó az angol nyelvoktatás
Jókai Mór Általános Iskola Mert nagyon jó oktatás folyik.
Jókai Mór Általános Iskola Jó hírnevű és erős iskola. Jó az angol nyelvoktatás. Jó a Tanítónénink. 
Jókai Mór Általános Iskola Mert jó és gyermekközpontú szemlélettel oktatnak, nevelnek.
Jókai Mór Általános Iskola Gyermekközpontú, kedves, segítőkész pedagógusok
Jókai Mór Általános Iskola A Tanárnénik és a napközis tanárok is pozitív személyiségek,jól bánnak a gyerekekkel, megszerettetik a tanulást.
Jókai Mór Általános Iskola Kedvesek a tanítók, barátságos az iskola és a ott dolgozók is. 
Jókai Mór Általános Iskola Mert magas szintűek az elvárások
Jókai Mór Általános Iskola Mert gyermekemre megfelelő módon figyelnek a pedagógusok, mind tanulmányi,mind magatartás szempontjából..Ellenőrzik a házi feladatokat,ösztönzik a gyerekeket, és figyelnek a személyes igényekre is.
Jókai Mór Általános Iskola Odafigyelnek a gyermekemre. Dicsérik, ösztönzik a tanulásban. tanár nénik is mindent megtesznek, amit lehet. Siker élménye van. Fiamnak sok barátja is oda jár, ezáltal is szeret menni az iskolába. 
Jókai Mór Általános Iskola Jók a pedagógusok, jó az angol tanítás, helyben van lehetőség zenetanulásra, sportolási lehetőségek adottak, gyermekem jól érzi magát itt.
Jókai Mór Általános Iskola Jó a híre, jók a pedagógusok, közel van a lakhelyünkhöz.

Magas szinten oktatják az angol nyelvet!
Jókai Mór Általános Iskola még nem tudok választ adni,majd jövőre.

mind két gyerekem új ebben az iskolában.

egyenlőre nincs különösebb gond,majd meg látjuk.
Jókai Mór Általános Iskola Mert magas színvonalú az oktatás, és jók a tanító nénik.
Jókai Mór Általános Iskola Jó a nyelvoktatás, sok különórára van lehetőség.
Jókai Mór Általános Iskola Jók a tanárok
Jókai Mór Általános Iskola A legjobb tanító néni tanítja a fiam, és a képességeit maximálisan használhatja.
Jókai Mór Általános Iskola Eredményes az angol nyelvoktatás. Sok különfoglalkozásra nyílik lehetősége a gyerekeknek helyben, a napközi idő alatt, így nem kell őket hozni, vinni. Pl: szolfézs, hanfszeres oktatás a Liszt Ferenc zeneiskola tanáraival, hittan, lánytorna, kézműves foglalkozás, néptánc... 
Jókai Mór Általános Iskola Erős iskola, a gyerekeknek rendszeresen és keményen kell dolgozni, de hamar hozzászoknak a terheléshez és ez a továbbtanuláshoz nagyon biztos alapokat ad.
Jókai Mór Általános Iskola A tanárok kitűnőek (kivétel nélkül), segítőkészek, az oktatás nagyon magas színvonalú, nem csak számon kérnek. Az iskola valóban erős, de a gyerekeim szeretik. Tényleg kihozzák belőlük azt, ami bennük van, gyerekbarát módon. Ami még eszembe jut: tisztességes, egyenes.
Jókai Mór Általános Iskola A tanárok kitűnőek, segítőkészek. Az oktatás minden tantárgyból nagyon magas színvonalú.
Jókai Mór Általános Iskola A magas színvonalú oktatás mellett figyelmet fordítanak arra is, hogy a gyerekek értelmesen töltsék a szabadidejüket. A napköziben több foglalkozás közül választhatnak, ami nem kötelező, ha éppen ahhoz van kedvük, játszhatnak az udvaron. 
Jókai Mór Általános Iskola Mert igényes és színvonalas az oktatás.Délutánonként,sok kreatív és sport programok között lehet választani.Jó a nyelv oktatás.

Van aki versenyistállónak és sznob iskolának tartja(azok akinek a gyereke nem ide jár),én féltem is ettől,de ez egyáltalán nem igaz!!!

Lehet,hogy valamivel nagyobb a követelmény,de szerintem teljesíthető(legalábbis nekünk még eddig az volt)
Jókai Mór Általános Iskola Színvonalas oktatás,angol nyelv,néptánc,sportolási lehetőség,megfelelő felügyelet gyermekünk számára a napköziben is.
Jókai Mór Általános Iskola Mert jól érzem ott magam. Jó az angol nyelv oktatás.
Jókai Mór Általános Iskola Az angol nyelv oktatás, és a tanárnéni miatt.
Jókai Mór Általános Iskola Szeretjük az osztálytársainkat, a tanító néniket, jók az órák, szeretjük a szakköröket is.
Jókai Mór Általános Iskola Szeret a gyerek itt tanulni.
Jókai Mór Általános Iskola A két tanárnéni személye, akik a gyerekekkel foglalkoznak már elegendő ok.

De az oktatás magas színvonala és a kiemelt matek és angol oktatás minősége is közre játszik.
Jókai Mór Általános Iskola Jó az angol tanítás, sokféle délutáni elfoglaltság közül választhat.
Jókai Mór Általános Iskola magas színvonalú az oktatás, tapasztalt, gyermekközpontú pedagógusok vannak
Jókai Mór Általános Iskola Jó közösség,biztos tudást nyújtó jó tanárok,elérhető változatos szabadidős tevékenységek /sport,szakkörök,stb./.Könnyű és jó megközelíthetőség.
Jókai Mór Általános Iskola Úgy gondolom, hogy a gyerek tovább tanulásában óriási előnyt jelent, ha egy elit iskolából megy felvételizni.
Jókai Mór Általános Iskola színvonalas oktatás, sok lehetőség versenyekre, egyéb elfoglaltságra, angol nyelv kiemelt szerepe
Jókai Mór Általános Iskola Magas színvonalú, differenciált az oktatás, gyermekközpontú szemlélettel.
Jókai Mór Általános Iskola Differenciált oktatás, odafigyelnek a lemaradókra. Jó a napi időbeosztás, van idő a játékra, pihenésre is. Sok délutáni elfoglaltság közül lehet választani. A tanárok felkészültek, gyerek centrikusak.
Jókai Mór Általános Iskola Nagyon kedvesek a tanító nénik, ugyanakkor szigorúak és következetesek.
Jókai Mór Általános Iskola Mert sokat kell tanulni!!!!
Jókai Mór Általános Iskola Azért, mert kedvesek tanító nénik a 2.c. osztályban. Tök jók az osztálytársaim.
Jókai Mór Általános Iskola Kedvesek és jól felkészültek a pedagógusok. Zenetanulásra is lehetőség van az iskolában, változatosak a délutáni foglalkozások.
Jókai Mór Általános Iskola Az angolt nagyon jól oktatják.
Jókai Mór Általános Iskola Sokféle szakkörre van lehetőség,angol nyelv magas szintű oktatása,sportolási lehetőség,minőségi oktatás.
Jurisics utcai Álatalános Iskola Családias,jók a tanárok,közel van a lakhelyünkhöz.És sok fakultatív program közül válogathatnak a gyerekek.

Szilvási Kevin 4.a.
Jurisics utcai Álatalános Iskola Nagyon jó az angoltanárnéni. Sok mozgásra van lehetőség. Nagy az udvar.
Jurisics utcai Álatalános Iskola Játékosak, családiasak az órák. Fontosnak tartják a tanítók az alapok szigorú elsajátítását.
Jurisics utcai Álatalános Iskola Közel van, Kedves a tanárnő, családias a suli. Angol oravezetés mellett történnek a tesi, rajz és tecnika órák.
Koch Valéria Általános Iskola Jó a német és az angol nyelvoktatás. 
Koch Valéria Általános Iskola Jó a német nyelvoktatás.
Koch Valéria Általános Iskola nagyon jó a tanítónéni, és sok a program pl: zeneiskola
Koch Valéria Általános Iskola Kedves, odaadó osztályfőnök. Az iskola számos tanórán kívüli lehetőséget biztosít a diákoknak.
Koch Valéria Általános Iskola Jó a nyelvoktatás, különórák az iskolában vannak, remek pedagógusok segítik gyermekeink tanulását.
Koch Valéria Általános Iskola Magas szintű német nyelvoktatás.
Koch Valéria Általános Iskola Mivel nagyon magas szintű a német nyelvoktatás és felső tagozatban ehhez hozzá jön még egy nyelv. 
Koch Valéria Általános Iskola Magas szintű a nyelvoktatás, barátságos környezet, kedves tanítónénik, finom menzakoszt :), óvodától az érettségiig végigkíséri a gyerekeket.
Koch Valéria Általános Iskola Kiváló pedagógusok, szeretetteljes környezet, sportolási lehetőségek.
Koch Valéria Általános Iskola Kiváló pedagógusok, nyelvoktatás szinvonala nagyon magas, sportolási lehetőségek, családias hangulat.
Kodolányi János Német Nemzetiségi Ált. Isk (Kossuth u.) Német nyelv magas szintű oktatása, sok szakkör és sport választható.</p>
Kodolányi János Német Nemzetiségi Ált. Isk (Kossuth u.) Jó a német nyelvoktatás és folyamatosan megújúló modern módszerekkel tanítanak.
Kodolányi János Német Nemzetiségi Ált. Isk (Kossuth u.) Azon kívül,hogy a lakhelyünkhöz közel van, pedagógust  is választottunk!<br />
Kodolányi János Német Nemzetiségi Ált. Isk (Kossuth u.) "Itt van a legtöbb barátom, sok barátot lehet szerezni, és itt nagyon jó lenni" - mondja Fülöpke
Kodolányi János Német Nemzetiségi Ált. Isk (Kossuth u.) az ovi és az iskola közötti szakadékot a minimálisra csökkentik a tanítónénik. AZ órák sok mozgással telnek az első honapban ami nem a minőségi oktatás rovására történik. 
Kodolányi János Német Nemzetiségi Ált. Isk (Kossuth u.) Magas színvonalú német nyelvoktatás folyik már első osztálytól. Pedagógusok gyakorlatiasak, magasan kvalifikáltak, rutinosak. 
Kodolányi János Német Nemzetiségi Ált. Isk (Kossuth u.) Jó a tanítónéni és jó a nyelv oktatás.
Kodolányi János Német Nemzetiségi Ált. Isk (Kossuth u.) Jó a német nyelvoktatás.

Az iskola helyben van.

Egyéb külön foglalkozások is helyben vannak.
Kodolányi János Német Nemzetiségi Ált. Isk (Kossuth u.) Családias, jó a nyelvoktatás.
Kodolányi János Német Nemzetiségi Ált. Isk (Kossuth u.) mert jó az osztály főnök és a történelem meg a matek tanár és az összes barátnő ebbe az iskolába jár.
Kodolányi János Német Nemzetiségi Ált. Isk (Kossuth u.) mert aranyosak a tanárok.
Kodolányi János Német Nemzetiségi Ált. Isk (Kossuth u.) Jók az osztálytársaim. Sokat játszunk, focizunk.
Kodolányi János Német Nemzetiségi Ált. Isk (Kossuth u.) A német nyelv nagyon jó, és sok a sportolási lehetőség.
Kodolányi János Német Nemzetiségi Ált. Isk (Kossuth u.) Az osztályfőnök nagyon jó pedagógus , a napközis tanárnéni maximálisan ellátja a feladatát .Fiam imád focizni , amire szintén szervezett keretek között kínálnak lehetőséget .  
Kodolányi János Német Nemzetiségi Ált. Isk (Kossuth u.) Nagyon jó a tanítónéni.
Kodolányi János Német Nemzetiségi Ált. Isk (Kossuth u.) Jó a német nyelvoktatás. A gyekereknek sok délutáni foglalkozás közül van lehetőségük választani. 
Kodolányi János Német Nemzetiségi Ált. Isk (Tavasz u.) Magas színvonalú a nyelvoktatás, felkészültek a tanárok és nem utolsósorban a menza kitűnő!
Köztársaság téri Általános Iskola Sok lehetőséget nyújt, valamint a tanárnő személye miatt.
Köztársaság téri Általános Iskola Mert ismerjük és nagyobb testvéreik által,és megfelelő jóindulattal illetve szigorúsággal állnak gyermekeinkhez.Jók a nyelvtanulási lehetőségek,és szuperek a napközis tanítók,tanítónők!
Köztársaság téri Általános Iskola szimpatikus a környék, a tanárok és az egész osztály. :))
Köztársaság téri Általános Iskola Jó tanárok.
Köztársaság téri Általános Iskola Minden reggel örömmel megy iskolába, imádja a tanító nénit és a nyelvtanárt és is szereten őket.
Köztársaság téri Általános Iskola szimpatikus az iskola, jól képzett tanárnénik vannak
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Mert meg van adva az a lehetőség, hogy gyermekünkben kifejlődjön az a tehetség, amellyel született.

Nincs szellemileg és fizikailag túlterhelve, az életkorának megfelelő ismereteket kapja.

Gyermekünk vidáman, boldogan jár iskolába.
Mandulafa Waldorf Általános Iskola - gyermekközpontú nevelést kap a gyerek (nem én!)

- teljes ember nevelését tüzik ki célul

- stresszmentes légkör

- a születéssel adott tehetség kibontását lehetővé teszi

- kellő önismeretet ad
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Családközpontú, a gyermekek egyéni fejlődését veszik figyelembe, nincs stressz, szeretjük és gyermekünk is szereti - ez a legfontosabb!!! 
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Mert megkaptuk azt, amit kerestünk, mert számunkra, a mi neveltetésünkhöz képest szokatlan, de minden képzeletünket felülmúló oktatásban, nevelésben van része és önmegvalósítási és kibontakozási lehetősége gyermekünknek.

És mert együtt "nevelődünk" mi is gyermekünkkel és mert közelről részei és tanúi lehetünk fejlődésének (szülőként folyamatosan bevonásra kerülünk a tevékenységekbe).
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Mert itt egészséges marad a gyerekünk. Hasonló értékrendű családokkal vagyunk együtt. Jó az osztálytanító, megbízunk benne maximálisan. A gyerekünk testét, lelkét, szellemét együtt nevelik. Fontos a művészet, természet, közösségi lét. 
Mandulafa Waldorf Általános Iskola A gyermekem jól érzi itt magát, és a mentális jólléte kihat a testi jóllétére is, ezért alig- alig betegszik meg.

Sok a gyakorlati tárgy, amiben kifejezheti fejlesztheti, és megőrizheti kreativitását, ügyességét: kézműves foglalkozások, kötés, horgolás, festés, zene.
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Eddig minden nap élményekkel érkeztünk haza.
Mandulafa Waldorf Általános Iskola ezzel a nevelési módszerrel értünk egyet
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Mert ide szívesen jár iskolába a gyerkőc, nincs reggelente gyomorfájás és rosszkedv. Tele van élményekkel, erősödik az önbizalma és önismerete. Kiegyensúlyozott, önállóan és szívesen végzi el a feladatait, nem kell esténként kűzdeni a lecke miatt. Most olyan dolgokat is szívesen csinál, amik régebben egyáltalán nem érdekelték (olvasás, furulya, kézműves tevékenységek).
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Gyermekünk szívesen jár iskolába, sok érdekes dologgal találkozik. Szereti a sok kézműves foglalkozást, a rajzot, zenét, mozgást. Tele van új élményekkel és nem utolsó sorban, nagyon szereti a tanító nénit.

Szülőként élvezzük, hogy mi is részesei lehetünk az iskola életének, jó ehhez a közösséghez tartozni. Sokszor gondolunk arra, bárcsak mi is ilyen iskolába járhattunk volna annak idején... :-)
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Azt látjuk a gyerekeken, hogy a Waldorf pedagógia képes megőrizni a gyerekek érdeklődését, lelkesedését az iskolai évek alatt. Nem "fentről" töltik a fejükbe a tudást, hanem tanáraikkal együtt felfedezik a világot. Egy izgalmas kaland számukra a tanulás, de zenélnek, kézimunkáznak is, sokat mozognak, így itt igaz, hogy a fej, szív, kéz egyaránt tanul, igazi öröm ezt látni!
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Az első naptól érezzük gyermekünkön osztálytanítójának azt egyedi figyelmét, amely a Waldorf pedagógia mély emberismeretéből táplálkozik. Ritmusa van a napnak, hétnek, évnek, ez láthatóan erős biztonságérzetet ad a gyerekeknek. Fontos szerepet kapnak ebben az iskolában a művészetek is, és a figyelem a környezetre, egymásra. Elsőtől két nyelvet tanulnak.

Kreatívok, együttműködők, jó álláshirdetésekben olvasni ilyen feltételeket...  
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Örülünk annak, hogy a gyermekünknek nem csak a fejét, de a kezét, a szívét, a lelkét és a belső szemét is először "kinyitják", majd rácsodálkozhat a való világra, azt megismerheti és nagyon sok mindent úgy tanulhat meg róla, hogy azt fel is fogja és alkalmazni is tudja.Mert minden itt eltöltött év ajándék számára és a szülei számára egyaránt.
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Mert minden osztály "anyaga", egyénisége, mint ahogy az osztálytanítók egyénisége is más és más, és ezt az iskola, a tanító komolyan figyelembe veszi a tanítás folyamán.Örülünk annak, hogy a gyermekünknek nem csak a fejét, de a kezét, a szívét, a lelkét és a belső szemét is először "kinyitják", majd rácsodálkozhat a való világra, azt megismerheti és nagyon sok mindent úgy tanulhat meg róla, hogy azt fel is fogja és alkalmazni is tudja.Mert minden itt eltöltött év ajándék számára és a szülei számára egyaránt.
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Azért szeretjük ezt az iskolát, mert a fiam negyedikesen is minden nap boldogan jár ide.Jó a hangulat az osztályban, a tanító nyugalmat és tiszteletet sugároz ki magából. Az osztályterembe öröm belépni. Ahová csak nézek, rendet és szépséget látok.Boldog vagyok, hogy a gyermekem kapcsolatban marad az "élettel". Nem elrugaszkodott elméleteket, üres formulákat és idegen fogalmakat kell bemagolnia, hogy aztán egy hónap múlva mindent elfelejtsen. A "rendes" tanuláson túl is kapcsolatba kerül földdel, vízzel, levegővel. Magot ültet, kunyhót épít, anyagot sző, kalácsot süt, sálat köt, termet söpör. Sokat van a természetben, hangszereken játszik, színdarabot ad elő, énekel, fest, tornázik, rajzol, táncol. 

A kisfiam vágyik a tudásra, rengeteget kérdez és örömmel tanul. Nem szegte kedvét sok értelmetlen feladat, üres ünnepség, fölösleges rendszabály.

A Waldorfban annyi terhet raknak a gyerekekre, hogy kihívásnak érezzék a munkát, a tanulást. Az ünnepek szívhez szólóak, és az egész családot megszólítják. A szabályoknak értelme, haszna van.

A tudásuk nem a semmiben lebeg, hanem megalapozott és hosszú távú. A tanulás szeretete, az újra való nyitottság nem alszik ki bennük.

A fiam olyan barátokat szerzett, akikkel, és akiknek szüleivel én is szívesen vagyok együtt. Gondolkodásuk, értékrendjük hasonló a miénkhez, és nem pusztán felszínes ismeretség van köztünk. Számíthatunk egymásra jóban-rosszban, és ez nagy ajándék!
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Ha nem tudnék semmit a Waldorf pedagógiáról, akkor is azt szeretném, hogy a kislányom ide járjon! Biztos vagyok benne, hogy nincs még egy olyan osztályterem a városban, mint az övék! És ez egyáltalán nem a külsőségekről szól.

Az ő osztályukban (és a többi waldorfos osztályban is) JÓ LENNI. Így, nagy betűkkel. Még a felnőttekben is szétárad a boldogság érzése, ha belépnek ide. Az a biztonság, ami a falak között lebeg, az a kedvesség, amit semmilyen gyermekközpontú tanterv nem tud megközelíteni, és az a harmónia, ami azt sugallja: “Te is e szépséges világ része vagy” – mindent megér.

Itt kézzel fogható tudást kapnak a gyerekek. Értik és érzik is azt, amit megtanulnak, nem csak elméleteket, távoli fogalmakat magolnak be. A tanárok a gyerekek felvetéseit nem utasítják el, ehelyett sokszor együtt gondolkodnak egy problémán. Minden oldalról megismerik a dolgokat: a mozgás, a természet elemei és az alkotás éppolyan fontos, mint az elméleti tudás.

A gyerekekbe itt nem az vésődik bele az, ami sajnos sok magyar felnőttnek is a sajátja: hogy félni kell, jobb nem megszólalni, mert abból nem lehet baj... A waldorfos gyerekekből saját véleményt formálni képes, felelős és önálló felnőttek lesznek. Nem negyvenévesen, hanem mire ebből az iskolából kikerülnek – vagyis az érettségi után (ami mellesleg pontosan ugyanaz a vizsga, amelyet az állami iskolákban tesznek le).
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Mert lehetőséget ad arra, hogy gyermekünk vele született tehetsége kifejlődjön. A stresszmentes pedagógiának köszönhetően nagyon szeret iskolába járni, nincs túlterhelve, a lelki fejlődéséhez van igazítva a tananyag. Sokat mozognak az órák alatt is, napi szinten találkoznak a zenével, rajzzal és fejlesztik a kézügyességüket.
Mandulafa Waldorf Általános Iskola A gyermekek állnak a középpontban, az ő képzeletük, lekötendő energiájuk, érdeklődésük, nem pedig a megtanítandó tananyag. Nincs stressz, szorongás, nem teljesítményközpontú, a versenyszellem helyett a közösségi érzékenységet, toleranciát fejlesztik a gyerekekben és önmaguk felfedezésére, képességeiknek megismerésére hagynak időt. A tanító munkáját nem tankönyv irányítja (csak a kerettanterv), így az osztályhoz teljes mértékben alkalmazkodhat, az utat ő választhatja meg a célig. ( A világ megismerése egy belülről fakadó örök emberi kíváncsiságon alapszik, és ezt a kíváncsiságot nem engedik kialudni a gyerekekben. Nagyon sokat tartózkodnak a szabadban, rengeteget mozognak. A szülői esteken mi is kipróbálhatunk néhány tevékenységet, amelyeket a gyerekek végeznek. Már az évnyitó is egy olyan különleges élmény volt, amit nem felejtünk el soha, és bátran mondhatom, ez az iskola valóban gyermekünk második otthona. 
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Hogy miért szeretünk ebbe az iskolába járni? Fel sem tudom sorolni olyan sok oka van: mert családias légkörrű, nagyon sok családi program van, a gyermekek a saját fejlettségi szintjüknek és fejlődési tempójuknak megfeleleően, rendkívűl érdekes formában saját tapasztaltaikat is felhasználva tanulhatnak, angol és spanyol nyelvet tanulnak első osztálytól kezdve, nagyon sokat foglalkoznak a művészetekkel, zenével mozgással képzőművészetekkel és mindezt a tanterv keretén belül teszik, nem nyomják el a gyermekek személyiségét, lehetőségük van arra hogy önmagukat ismerő érett felnőttekké váljanak.  
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Fejleszti a gondolkodást, a szellemet, a kreativitást, a mozgáskultúrát, a közösségi érzést.
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Mert számunkra rendkívül fontos volt, hogy olyan iskolába járjon a gyermekünk ahol jól érzi magát. Reggelente boldogan indul iskolába, stresszmentesen telnek a napjai. A tanító nénit már pár nap után nagyon megszerette, rajong érte. Itt a gyermek kibontakoztathatja a tehetségét, sokoldalú, kreatív oldala is előtérbe kerül. Családias hangulat jellemzi az iskolát, aminek örömmel vagyunk mi is a részesei! 
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Mert a gyermek egyénisége megmarad és átfogó tudást tapasztalatot tud elsajátítani !
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Waldorf pedagógia szemlélete alapján történik az oktatás.

Az iskolában gyerekünk az életkorának megfelelő oktatásban részesülhet, testi,lelki és szellemi lényét egységben fejlesztik. A művészeti rész a tananyag részét képezi, így a hagyományos tanórák mellett többek között kézimunka-, euritmia- és festésórájuk is van a gyerekeknek. Elsőtöl két nyelvet tanulnak. A tanév szép ritmusa és az ünnepei nagyon sokat adnak a gyerekünknek. 
Mandulafa Waldorf Általános Iskola A fent elmondottak miatt. 
Mandulafa Waldorf Általános Iskola A gyermekemet életkorának megfelelő nevelésben részesítik.
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Az osztálylétszám lehetővé teszi, hogy több idő jusson a gyerekekre. Figyelembe veszik az alkati tulajdonságokat, a gyereket nem tucatként kezelik, hanem egyénként.

nagyon sok dolgot úgy tanulnak meg a gyerekek, hogy nem bemagolják, hanem "maguktól jönnek rá", így sokkal jobban, mélyebben beépül. Nem idegenítik el a természettől, olyan dolgok is vannak az órarendben, melyekkel máshol csak különórák keretei között találkozna. Nem terhelik őket agyon haszontalan dolgokkal, az ünnepek egyszerűen csodálatosak... Napestig sorolhatnám, úgy sem jutnék a végére, de azt tudom: életem egyik legjobb döntése volt ez az iskolaválasztás.
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Nagyon kedves barátságos a közösség. 
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Mert , kedves szimpatikus emberek hordják ide gyermekeiket.
Mandulafa Waldorf Általános Iskola  Gyermekbarát, életkorának megfelelő oktatásban és nevelésben van része gyermekeinknek és a Waldorf pedagógia szemlélete alapján történik a tanítás.
Mandulafa Waldorf Általános Iskola Mert már jártunk máshova is és tudjuk mennyivel jobb waldorfosnak lenni.
Mandulafa Waldorf Általános Iskola A gyerekek személyiségének, képességeinek fejlesztése a cél, nem pedig a rengeteg, később haszontalannak bizonyuló információ erőltetése. A tanító neveli, formálja gyermekemet, jó az együttműködés közte és a szülők között, gyakoriak az őszinte, (kölcsönösen) segítő beszélgetések.
Mátyás Király utcai Általános Iskola MERT CSALÁDIAS,NAGYON JÓ TANÁRAINK VANNAK. SOK JÓ PROGRAMOT SZERVEZNEK A GYEREKEKNEK. MAXIMÁLISAN ELÉGEDETT VAGYOK AZ ISKOLÁVAL ÉS ÖRÜLÖK,HOGY ODA JÁRHATNAK A GYERMEKEIM.
Mátyás Király utcai Általános Iskola Az iskola pedagógusaival nagyon jó kapcsolatot ápolunk, bizalommal lehet hozzájuk fordulni és mindenben segítenek amiben tudnak. Magas színvonalú oktatás (emelt szintű ének, emelt szintű angol, német-francia nyelvtanulási lehetőség, néptánc, többféle sport). És persze gyermekem nagyon szeret ide járni.
Mátyás Király utcai Általános Iskola Mindenért,úgy jó ahogy van.
Mezőszél utcai Általános Iskola  Elsősorban tanítókat választottunk. Nekünk elsődleges szempont volt a kézügyesség további fejlesztése. És nagyon jó véleményeket hallottunk a tanítókról is. Ami már az első héten kiderült, hogy igazán jól választottunk.
Mezőszél utcai Általános Iskola Kiváló pedagógusok dolgoznak itt. Nagyszerű az iskola szellemisége, nem bonyolítják túl a dolgokat, mégis sokféle programban van része a gyerekeknek. Fontos, hogy a Liszt Ferenc Zeneiskola tanárai itt helyben is tanítanak, vannak különböző edzési, sportolási lehetőségek (bár ez több is lehetne). Mindenki barátságos és segítőkész, a portástól az igazgatóig. Nem kell külön évnyitóra meg évzáróra járni, megoldják a tanítási idő keretén belül. Odafigyelnek a szelektív hulladékgyűtés fontosságára, tanítására is. Szeretettel fordulnak a gyerekek felé, nem hajtják őket, hanem meghallgatják, támogatják, vezetgetik ezen a nehéz úton.<br />
Mezőszél utcai Általános Iskola Gyerek és családközpontú tanítók, családias légkör.
Mezőszél utcai Általános Iskola Színvonalas oktatás mellett klasszikus környezetben, gyerekcentrikus pedagógusok kezei között okosodik gyermekem. Tanítóink kreativitásra, szabadságra nevelik féktelen liberalizmus nélkül. Nagyon szeret iskolába járni, az itt folyó iskolai élet régi emlékeimet idézi.<br />
Mezőszél utcai Általános Iskola Nagyon gyerek centrikus.
Mezőszél utcai Általános Iskola Nagyon "gyerekbarát" iskola, de emellett színvonalas képzést is ad. 
Mezőszél utcai Általános Iskola családias, mindenki figyel mindenkire, nincs versenyistálló jellege
Mezőszél utcai Általános Iskola Fenti állítást most már mi is alátámaszthatjuk.
Mezőszél utcai Általános Iskola Családiasabb mint más iskolák. A pedagógusok hozzáállása nagyon pozitív és következetes. Sok kézműves foglalkozás elérhető.
Mezőszél utcai Általános Iskola Nagy tapasztalattal rendelkező tanítók, szeretetteljes légkör. A gyerekek nem csak a tanulásban, de a szociális készségek, empátia, környezettudatos gondolkodás, egészséges táplálkozás,vagyis a felelős-, közösségi szemléletben komoly segítséget kapnak az iskola szemléletével, programjaival, kezdeményezéseivel. Nagyon sok "különóra" ad lehetőséget arra, hogy a gyerekeknek kellő számú és minőségű kreatív foglalkozáson, sport tevékenységen vegyenek részt. A művészetek iránt elkötelezettek is több lehetőség közül választhatnak (zene, kézművesség). Fontos a gyermek-centrikus, családias hangulat, a tanítók közvetlen hangvétele. 
Mezőszél utcai Általános Iskola A módszer és a tanítási mód, melyet a tanító néni ad, a lehető legjobb a gyermekem számára
Mezőszél utcai Általános Iskola Jók a pedagógusok, nagyon odafigyelnek a gyerekekre, jó a közösség és ezért sokat is tesz mindenki, családias a légkör.
Mezőszél utcai Általános Iskola A praktikum mellett, a legfontosabb, hogy egy összetartó közösségnek a részévé kívántunk válni, ami elősegíti a gyerekek életre való felkészítését.
Mezőszél utcai Általános Iskola Gyerekközpontú, jól felkészült, rugalmas pedagógusok között tölti gyermekem a kisiskolás éveit. 
Mezőszél utcai Általános Iskola Családias légkör, a gyerek is szeret mindennap bemenni a suliba.Megfelelő tanulmányi szint, mégsem versenyistálló. A zeneiskolai képzés helyben folyik. A suli falai tele vannak a gyerekek csodás képeivel.Nekem, mint szülőnek is jó ide bejönni, nem érzem kizárva magam.
Mezőszél utcai Általános Iskola Zeneiskola, nyelvoktatás, sportolási lehetőség.
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Kitűnő nyelvoktatás!!! Gyerekcentrikusság!!!
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Hát én azért mert ott tanítok jógát. (Gyerekjógát is, ha érdekel valakit!!!)Apuka azért, mert oda jár dolgozni. A gyerek azért, amit fentebb írtam. Már bocsi, de T/2 volt a kérdés, ezért mindannyiunk részét megválaszoltam. Igazából tanulni csak a gyerek jár oda.
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola családias a légkör,jók a tanárok, jól felszerelt az iskola,jó a nyelvoktatás
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Jók a pedagógusok, mert családias, gyerekcentrikus az iskola, mert sok lehetőséget nyújt gyermekünk számára
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Családias, gyermekcentrikus, 
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Családias a hangulat
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Nekem bevált: tanítónéni, osztálytársak, tananyag...stb. Igaz, a mindennapi utazás néha fárasztó. Gyömbér Míra 2.o.
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Családias hangulatú,kedves ugyanakkor kellően szigorú tanárok tanítanak itt.A gyerekek jól érzik magukat az iskolában.
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Az iskola jól felszerelt, színvonalas a tanítás, a gyerekek jól neveltek. Nincs gúnyolódás, nincs verekedés, nincs lopás. Szuper suli, szuper pedagógusok!!!
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Mert itt van kéttannyelvű horvát oktatás, egész napos tanítás. Az iskola teljesen felújított mpdern eszközökkel, és szép rendezett a körenyezete.
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Könnyedén megtanulják a gyermekek a horvát nyelvet. Jó a közösség.
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Mert jó a közösség, és az iskola mindig fejlődik.
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola A gyerekek jól érzik itt magukat. 
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Családias, jól felszerelt.
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Összetartó kis közösség, baráti légkör, hagyományok, nemzetiségi értékek ápolása. Gyönyörű, otthonos, tiszta, jól felszerelt. 
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Családias légkör, kis közösség, kellő fegyelem és odafigyelés. Gyönyörű, tiszta, jól felszerelt.
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Családias a légkör. A gyerekek könnyedén megtanulják a horvát nyelvet.
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Mert családias jellegű és odafigyelnek a gyerekekre.
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Családias hangulatú, követhető tananyag mennyiséggel. Idegen nyelvvel való aktív, könnyed ismerkedés. Biztos nyelvtudás.
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Színvonalas az oktatás, rendezett a környezet, kicsi osztálylétszámok vannak, minden amire a gyermekeknek szüksége van a tanuláshoz az adott.
Miroslav Krezla Horvát Általános Iskola Magas szinvonalú nyelvoktatás és kultúrális nevelés,sportolási lehetőség
Mohács Térségi ÁMK 1. sz. Mert amit ígér azt tartja! Mert kimagasló a tanári kar!
Mohács Térségi ÁMK 1. sz. Mert amit ígér azt tartja, nagyon erős! Alsóban kivételes tanítónőnk volt!
Nemes János Általános Iskola Mert sok féle különóra van, mindez egy helyen/ biztonságosabb a környezet a kis létszám miatt/intenzív nyelvoktatásra van lehetőség.<br />
Nemes János Általános Iskola Szinte mindenki (szülő, gyerek, pedagógus)ismeri egymást, mivel javarészt mindenki falunk intézményeibe (ovi, iskola) járatja gyermekét és helyi lakos. Ez az ismerős közösség tehát biztonságot nyújtó a gyermekeink számára és a szülők is érzik az összetartozás előnyeit. Az iskola nagy figyelmet fordít a diák egyéni adottságaira, azok fejlesztésére és esetleges felzárkóztatására is. E mellett az iskola számos színvonalas különórával gazdagítja az oktatást (zene, sport, szakkörök), melynek szinte mindegyike helyben, az iskola épületében bonyolódik le (nagyban megkönnyítve ezzel a szülők és diákok dolgát)és mindig azon vannak, hogy eleget tegyenek a szülők további kéréseinek, igényeinek.
Nemes János Általános Iskola Méltón tükrözi egy falusi iskola általunk elképzelt példáját: kicsi, családias, gyerek központú. Ezek mellett, sok lehetőséget nyújt a gyerekeknek a tanórákon kívüli szabadidő eltöltéséhez.
Nemes János Általános Iskola Sok fajta művészeti oktatásban részesülhetek
Nemes János Általános Iskola Mert a gyermekem nagyon jól érzi magát az iskolai közösségben, és ez látszik a tanulmányi eredményein is.
Olaszi Általános Iskola Családias a környezet, a tanárok személyesen ismerik a gyerekeket.
Olaszi Általános Iskola Mert kedvesek a tanárok.
Olaszi Általános Iskola sokat sportol és tanul a gyerek.
Olaszi Általános Iskola Heti ötször van német óra, és ez fontos.
Olaszi Általános Iskola foglalkoznak a gyerekekkel,mert veszik a tanárok a fáradtságot,hogy megismerjék a gyerekeket,így tudnak nekik segíteni!!
Olaszi Általános Iskola Mert kedvesek a tanárok a gyerekeknek sok lehetöséget biztositnak pl:táncoktatás,foci,kézmüves stb a gyerekek bárhova járhatnak a lehetöségek tágak.Németül tanulnak ami csak elönyükre szol ha majd kirepülnek az életbe.
Olaszi Általános Iskola Mert egy helyen lehet többféle idegennyelvet tanulni,hangszeres és képzőművészeti,tánc és hittanoktatáson részt venni,és mindemellett a pedagógusok is kedvesek.
Olaszi Általános Iskola Jó a német nyelvoktatás,de ezenkívül még van angol és olasz, és horvát nyelvoktatás.Van rengetek szakőr,zene,tánc oktatás,és sport.Barátságos,tiszta iskola.A menzán helyben főznek. 
Olaszi Általános Iskola Nagyon sok lehetőség van a tanulok számára idegennyelv sport táncok kézségfejlesztö foglalkozások és a tanárok is mindenben segítenek a gyerekeknek!
Olaszi Általános Iskola Azért szeretünk ebbe az iskolába járni mert jó a közösség odafigyelnek a gyerekekre és persze nem utolsó sorban de a gyermekem is nagyon szereti az iskolát .
Olaszi Általános Iskola Szép napot!Szeretjük a családias légkört,az megértést de a következetességet is! Kielégit az a tudás amit gyermekem naprol napra megszerez,nincs olyan érzésem hogy hátrányban lennénk más iskolába járó gyerekekkel szemben!a minden napi sport fontos számunkra!
Olaszi Általános Iskola Azért szeretek ebbe az iskolába járni mert a tanárok türelmesek segítőek és van sport és más egyéb programok 
Olaszi Általános Iskola Erős a nyelv oktatás,családias légkör és következetes,jó nevelők vannak az iskolában!
Olaszi Általános Iskola Erős a nyelv oktatás,családias légkör és következetes,jó nevelők vannak az iskolában!
Olaszi Általános Iskola Családias légkör.
Olaszi Általános Iskola Családias a hangulat. Színvonalas a német nyelv oktatása. Az iskola számos tanórán kívüli lehetőséget biztosít a diákoknak. Közel van a lakhelyünkhöz.  
Olaszi Általános Iskola Mert emberközeli,gyermek centrikus,jó az oktatási módszerük
Olaszi Általános Iskola Mert emberközeli,gyermek centrikus,jó az oktatási módszerük
Olaszi Általános Iskola Kis létszámú osztályok, családias légkör , mindenki ismer mindenkit, mindennapos nyelvtanulás, sportolási lehetőség, választható zene, kézműves , tánc szakkör, jól felszerelt informatika terem és megfelelő szakmai és technikai háttér biztosítja a gyerekek fejlődését.
Olaszi Általános Iskola Jó a német oktatás,a gyerekek szeretik a tanárokat. Családias légkör
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Jó pedagógusok. Családias. Helyben zeneiskolai képzés.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Szépen igényesen felújított iskola. A tanár néni kedves, jószándékú, és kreatív pedagógus.  
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Kedves, szakmailag is nagyon jó tanítónénik, szép környezet, magas szintű angol nyelv tanítás, már az első osztálytól.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Családias a környezet és maga az iskola is. Sok sportolási lehetőség van és nyelvet is tanulunk első óta. Szeretjük a tanítónéniket és bácsikat, mindenki nagyon kedves és segítőkész. 1 nagy családban érezzük magunkat, ahová az ember (fia-lánya) naponta "hazatér".
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Családias a légkör, jók a tanárok, lehetőség van több fakultatív program küzül választani.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola szeretet teljes, családias légkör, kedves és odafigyelő osztályfőnök, több lehetőség az iskola utáni elfoglaltságra pl.: zeneiskola helyben, szakkörök
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Jól képzett kedves pedagógusok tanítják gyermekeinket akik a gyermekek személyiségét is erősítik. Kiemelném a családias légkörét az iskolának. A különóráknak nagyon széles a palettája a tenisztől a zenéig minden megtalálható.Szép tiszta rendezett udvar és felújított épület várja a gyerekeket.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Nyelvoktatás színesen és kreatívan történik.A gyermek vidáman és jókedvűen megy iskolába minden nap.

Jól képzett és vidám tanítók várják a gyerekeket.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Családias, szeretetteljes az iskoka. Rengeteg iskolán kívüli programot szerveznek: színházlátogatás, állatkert, kirándulás. Gazdag a szakkörkínálat. Kedves, segítőkész, felkészült tanári kar. Jó információáramlás.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola mert családia hangulatú, zöldövezeti és nagyon gyerekcentrikus
Pázmány Péter utcai Általános Iskola nagyon családias és gyerekközpontú
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Mert nagyon jó pedagógust találtunk, és van kiemelt óraszámú angol! Ráadásul közel van, így gyermekem egyedül is haza tud jönni.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Testvér is ebbe az iskolába jár/t nagyon kedves tanító nénit találtunk az iskolai nyílt napon megismertük a többi pedagógust is akik nagyon kedvesen fogadtak minket és az iskola mindenben segítségünkre volt ami ben szükségünk volt rá.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Nagyon gyermekközpontú és családias az iskola, sok szakkör van,rengeteg és változatos program a gyerekeknek.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Családias, elég sok a választható délutáni szakkör, nagyon meg vagyunk elégedve a tanítónéni munkájával.(1./B. osztály)
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Családias légkör
Pázmány Péter utcai Általános Iskola barátságos, kedves és hozzáértő pedagógusok
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Családias. Rengeteg érdekes szakkör van. Az osztályfőnök közvetlen, tájékoztat mindenről (pl.: erről az oldalról is). Sok a gyermekeket érdeklő egyéb program. Az oktatás menete jól van felépítve (eddigi meglátás). Vecsernyés Mária Judit 1/B 
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Nagyon családias a légkör,a tanárnénik és tanárbácsik mindannyian nagyon kedvesek,segítőkészek! Az iskola természetbarát, törekednek a környezettudatos nevelésre. Nagyon sok programba,szakkörbe vonják be a gyerekeket! Az osztályfőnök Zita néni pedig nagyon-nagyon aranyos!
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Családias a légkör. Sokféle sportkörre, szakkörre van lehetőség. Helyben megoldott a zeneművészeti oktatás. A gyerek egyéni fejlődését veszik figyelembe. Tiszta, rendezett intézmény, nagy udvarral. 
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Mert a tanárok mindet meg tesznek a gyerekekért.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Sokféle délutáni elfoglaltság közül választhat a gyerek.

Nagyon jó Tanáraink vannak!
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Hozzánk közel van az iskola, családias, nagy udvarral, nagyon jók a tanító nénik az alsó tagozatban. Jó szakkörök délutánra, a zeneiskola helyben van. Öko iskola, nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre, egészséges életmódra nevelik a gyerekeket. Évről-évre jobb az oktatás a felső tagozatban is. 
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Mert nagyon aranyosak a pedagógusok, nagyon jó a tájékoztatást, fontos a szülők és a gyerekek véleménye is. Mindazt megtaláljuk ami a gyermekünk érdeklődési körébe tartozik.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola -A tanárnőnk olyan,amilyen szerintem minden elhivatott pedagógusnak lennie kéne. A fiam szereti, lelkes. Nekem ennyi elég.

-Az angolt heti két órában tanulják és a rajzot is az angol tanár tanítja szintén angolul (nem csak angolul).

-Van ingyenes tenis
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Mert az ovinkból nagyon sok gyermek jött ebbe az iskolába és a mi gyerekünk ragaszkodik a megszokott dolgaihoz.Így is nehézkes a beilleszkedésünk.A tanítónénink sokat segít ebben.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Családias légkör, és sok közös program.

Elkötelezett pedagógusok, minőségi oktatás.

Lehetőséget biztosítanak a sportolásra, zenetanulásra, változatos szakkörök, versenyre való felkészítés.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Mert nagyon családias, barátságos az egész iskola. A pedagógusok ismerik szinte az összes gyermeket, odafigyelnek rájuk. Sok a közös családi program, rengeteg szakkör közül lehet választani; sok sport-és tanulmányi versenyen vesznek részt. Az iskola tiszta, rendezett, az osztálytermek szépek, barátságosak, esztétikusak. A tanítás színvonalas, a gyerekek sokféle tanulmányi versenyen bizonyítanak. 
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Közel van, jó az angol nyelvoktatás (rajzórát is angolul tartják), tetszik az iskola környezete, épülete.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Kis iskola, családias, barátságos a légkör. Tetszik az a szellemiség, ami áthatja a nevelést, oktatást. A környezettudatosságra nevelés is tetszik.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola  Imádjuk  a Mimit!!!!! Kunos Árpi 4.a
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Kedvesek a pedagógusok. Barátságos, családias hangulatú az iskola udvara. Sokféle szakkör választható, minden gyerek talál magának valót.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Mert közel van.Jó az osztály közösség és kiválóak a tanárok.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola nagyon jók a külön órák,rengeteg a program.emelt szintü angol szuper!!!!!!családias hangulat.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola A környezet nyugodt,csendes. Sok a sportolási lehetőség. Családias a légkör. Nagyon jó a pedagógusok szakmai felkészültsége.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Mert jó tanító nénik vannak.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Mert jó hangulatú az iskola.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Mert jó a tanító néni.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Mert nagyon nyitottak az új dolgokra családias a légkör és széles lehetőség van mint sport zene és humán versenyekre.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Családias a légkör. A nevelők segítőkészek.

Sok ötletes program van és a délutáni szakkörök is igen változatosak.

A tanító bácsink sok jó programot szervez. pl színház látogatás,

de idén voltunk Orfűn erdei iskolában is 1 napot
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Nagyon jók a szakkörök, a tanítónénik nagyon jól bánnak a gyerekekkel, így a gyerek nagyon lelkes a tanulással kapcsolatban. 
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Mert az iskola barátságos, gyermekközpontú,családias a légkör. A gyerekeinket az iskola tanárai mind személyesen is ismerik, szeretik. A pedagógusok figyelmesek, nagyon sok tanításon kívüli programot szerveznek a gyerekeknek.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Nagyon ritka a tanítói pályán manapság a férfi. A mi tanító "bácsink" szerintünk a város egyik legjobb pedagógusa, már a második gyerekünket tanítja. Rendkívül művelt, empatikus, a keze alól kikerülő gyerekek megőrzik kíváncsiságukat, érdeklődésüket, tanulási kedvüket. Vele "kaland" a tanulás :)
Pázmány Péter utcai Általános Iskola A csendes,nyugodt környezetben található az iskola.Nem túlzsúfolt,családias a hangulat.Több az egész családot összefogó foglalkozásokat,rendezvényeket szerveznek.A tanárok a gyerekeket képességeiknek megfelelően foglalkoztatják.A tanulás szeretetét próbálják átadni.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Én is ebbe az iskolába jártam, az elmúlt években rengeteget változott, fejlődött.Nekünk ez a körzetes iskolánk, de nem is volt kérdés , hogy más iskolát is megnézzünk.Nagyon meg vagyok elégedve az iskola felszereltségével, termeivel,tanítóival.Különösen elégedett vagyok osztály főnökünkkel /H.J./aki jól kezeli a mindennapi problémákat az osztályon belül és nagyon sok programot szervez a gyerekeknek.A gyermekem nagyon sokféle foglalkozáson vehet részt, több féle sportolási lehetőség közül választhat az iskolában ingyenesen.A tanulmányi átlagától függően felsőben lehetősége lesz emelt szinten tanulni az angolt.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Tiszta a környezet mert gondoskodnak róla.

A tanárok gondoskodnak arrol is,hogy mindig egészségesen menjünk suliba.
Pázmány Péter utcai Általános Iskola Jó az osztályközösség,több barátom is van. Sok a sportolási lehetőség, és a szakkör. A tanárnénik és tanárbácsik is aranyosak. Családias a hangulat. Nekünk fontos, hogy természetbarát és nagyon Öko-iskola.
Pellérdi általános Iskola Családis a légkör, magasszínvonalú az oktatás. Az igazgatói iroda ajtaja mindig nyitva áll.Remek oktatáson kívüli program lehetőség várja a gyerekeket és szülőket.
Pellérdi általános Iskola Családias az intézmény.
Pellérdi általános Iskola Helyben van,könnyebb a gyermeknek.
Pellérdi általános Iskola Mi azért szeretünk ebbe az iskolába járni, mert az óvodát is Pellérden jártuk, és így a csoporttársak lettek az iskolatársak, így már több éves barátságok születtek. Azért is jó, mert a német nyelvet kiemelt óraszámba tanulják a gyerekek, sok szakkör közül lehet választani, a tanárokkal és a szülőkkel sokkal jobban fel lehet venni a kapcsolatot, és az osztálytársak szüleivel és jó kis kirándulásokat lehet szervezni. Mi jól érezzük magunkat ebbe az iskolába, a kicsi fiam is ide fog járni! 6.osztályos "nagylány" Anyukája:)
Pellérdi általános Iskola A jó oktatás mellett fontos az is hogy helyben van.
Pellérdi általános Iskola Családias a légkör.Remek a pedagógus gárda.
Pellérdi általános Iskola Jó a német nyelvoktatás.Sok különóra közül választhatunk.Családias az iskola,sok program van a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt.Nagyok a tanulmányi követelmények.
Pellérdi általános Iskola Eddig nem ebbe az iskolába járt gyermekem,de nagyon sok jó információt hallottunk az iskoláról!!
Pellérdi általános Iskola Mert közel van, és mert igazán családias tud lenni.Sokfajta foglalkozást kínál, és jó a társaság is:)
Pellérdi általános Iskola Sok szabadidős program van.
Pellérdi általános Iskola Kislányom nagyon szereti tanító nénijeit. A napközi játszóidejét szívesen tölti a tágas iskolaudvaron. Akár minden délutánra jut tartalmas elfoglaltság (tánc, sport, kézműves foglalkozás...). Hangszertanulásra helyben van lehetőség, úszni Pécsre járnak a gyerekek. Első osztálytól tanulják a német nyelvet napi egy órában, az angol tanulására is van lehetőség. Hagyományok, rendezvények színesítik a tanévet: farsang, Márton-nap, közös kirándulás, gyermeknap az iskolában. 
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Megfelelő az oktatás színvonala.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola A gyerekem örömmel jár az iskolába, sikerélményei vannak, élvezi az oktatás és a programok sokszínűségét, jó az osztályközössége és szereti a tanárait!
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Kiváló tanítók, nyelvoktatás, sportlehetőségek
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Sok érdekes program, szakkör közül választhatunk.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola A tanítónéni miatt! Azért is jó, mert útba esik jövet-menet.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Nagyon jó pedagógusok tanítják a gyerekeket.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Színvonalas az alsósok oktatása.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Jó az iskolavezetés, nagyon jó a tanítás, és jó plusz programok, kirándulások vannak. Nagyon sok lehetősége van egy gyermeknek, és sok új hellyel, információval gyarapszik, ismerkedik meg. Az iskola következetes nevelés híve.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Mert jó a társaság, jók a programok, jó az iskolavezetés. Sokat tanulnak a gyerekek, nem csak a tananyagra gondolok.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Sok iskolán kívüli kultúrális programban van része a gyerekemnek (színházak, kiállítások, városok nevezetességeinek megismerése).
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Síelő tábor van minden évben.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Szeretjük a pedagógusokat, otthonos a légkör.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Magas színvonalú oktatás, és mindez jó hangulatú légkörben! Ez mellett még jó közösségi élet, képzett tanárok, várják minden nap a gyermekemet.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Jó az osztályban a légkör, a tanárok kiválóak.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Jó a pedagógus gárda és az osztályközösség
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Az angol nyelv oktatása és az egyéb kibontakozási lehetőségek miatt.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Nagyon jók a pedagógusok.Sokrétű és színes a tanítás. Többféle külön órára is van lehetőség. Jó az osztály- és szülői közösség.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Jók a pedagógusok. Magas színvonalú az oktatás. Sok különböző lehetőséget nyújt az iskolai a délutáni elfoglaltságokra is.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Lelkiismeretes pedagógusok veszik körül a gyerekeket, nem csak tanítanak, nevelnek is.  
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Mert jól érzi magát ott, sok barátot szerzett és itt szeret tanulni is.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Mert jó az osztályközösség és szuper iskolán kívüli programokat is szerveznek.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Ez a legjobb osztály!!!
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Sok sportolási lehetőség van és jó az angol nyelvoktatás.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Jól motiválják a gyereket; szívesen tanul, kérdez. Érezhetően okosodik és szeret suliba járni. Változatos sportolási és különóra lehetőségek vannak. 
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Mert magas az oktatás színvonala.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Jó az osztályközösség, és magas a tanítás színvonala. A tanító nénik szeretik a gyerekeket, de a tudást is megkövetelik tőlük.  
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Sok érdekes iskolán kívüli elfoglaltság is van az igen magas színvonalú oktatás mellett.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Mert színvonalas az oktatás, , a pedagógusok és az egész iskola gyerekbarát, a továbbtanulási arány magas,   
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Nagyon jó kis osztályközösség alakult ki nálunk,ez nagyrészt köszönhető 2 tanárnéninknek. Nagyon kreatívan teltek éveink.Rend és fegyelem uralkodik az iskolában. Magas szintű az oktatás és ez mellett,bőven válogathatunk különböző délutáni elfoglaltságok között is. 
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Családias, normális gyerekek járnak ide. Jó a továbbtanulási statisztikája.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Nagyobb is ide jár és elégedettek vagyunk,megfelelő a nyelvoktatás, van elég sportolási lehetőség és a zenei oktatás is jó.
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Nagyon szeretjük a tanítónénit,jól tanít, türelmes, megértő. Sok lehetőség van egyéb programokra (sokféle szakkör).
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Mert gyermekünk jól érzi magát!!!!
PTE 1. számú Gyakorló Általános Iskola Valtozatosan tanitjak a gyerekeket, zeneiskola elerheto az iskolaban, sok sportolasi lehetoseg van.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Nagyon kedvesek a tanító nénik, szeretettel és megértéssel fogadják a gyerekeket. tetszenek a nyelvtanulási és sportolási lehetőségek is.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Jó a tanári gárda, színvonalas és sokrétű az oktatás, programok; változatos sportolási lehetőségek, különórák
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Először is rendkívül szimpatikus volt a nyílt nap. Az előkészítő foglalkozásokon a gyermekem nagyon jól érezte magát, mert játékosak, érdekesek voltak. Minden tanító nénit megismertek, s így könnyebb volt a választás. Nagyon tettszett még, hogy nyelvet választhattunk és a sok sportolási lehetőséget is adott volt. <br />

Az eddigiek alapján csak pozitívan nyilatkozhatok.<br />
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Kedvesek és szakmailag felkészültek a tanárok; egy olyan iskola, amely nemcsak "versenyistálló", hanem figyelemmel van a gyermekek élménydús, szeretetteljes fejlődésére is.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Versenyképest tudást és szerető légkört biztosít a gyermek számára.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Sokat foglalkoznak a gyerekekkel, viszik őket könyvtárba, színházba, sporteseményekre stb. Tágas tér, sportpályák, udvar áll a gyerekek rendelkezésére. Erős iskola az oktatás szempontjából. Jó közösség van.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Igaz,még most kezdtük,de nagyon szimpatikusak a tanítók,jó a légkör,jól megközelithető az iskola.tetszik.:)
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Jó közösség, családias hangulat, barátságos tanító nénik, nem nyűg a tanulás, megtanul a gyerek tanulni. Kellemes környezet.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Nagyon gyermekközpontúak a tanítónénik. Jó közösséget formálnak, van közös iskolán kívüli program (kirándulások, korcsolyázás..) Bármi problémával lehet a tanítókhoz fordulni, próbálnak segíteni.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Jó az oktatás, sok különóra közül lehet választani, jó híre van az iskolának.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Mert kedves, alapos, tapasztaltak a tanítónénik, és bízunk abban, hogy biztos alapokkal később könnyebben boldogul gyermekünk.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Nagyon kellemes a környezet, kedvesek a tanárnők, s az osztálytársak is. 
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Nagyon aranyos a tanító néni, kellemes a légkör, finom az ebéd, sok lehetőség van a tanuláson kívüli foglalkozásokra.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Barátságos a környezet, kedvesek az oktatók, sok lehetőség van különórákra, közel van a lakhelyünkhöz
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Sok lehetőséget kínál, gyermekbarát, rendezet, szép és tiszta az épület. A pedagógusok lelkesek és pedagógiailag felkészültek.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Jó híre van az iskolának, jók a pedagógusok.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Jól szervezett, agilis és vidám  tanárok. Problémák megoldására nyitott tanítónő. Az oktatáshoz szükséges jó felszereltség.

Szép környezet (épület, udvar, termek, mosdók).

Szülői javaslatok elfogadására való nyitottság.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola A tanítónőink kedvesek, következesek. Nagy hangsúlyt fektetnek a nyelvoktatásra, és a sportolási lehetőségekre. Magas színvonalú informatika oktatást biztosítanak.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Mert felkészültek a pedagógusok,jó programokat szerveznek, a különórák helyben vannak, felújított az iskola. Tésits Lili Anna 6.a
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Nagyon gyerekközpontúnak tartjuk, gondot fordítanak a rendszeres testmozgásra, az iskolán kívűli kultúrális egyéb program lehetőségek bővebbek, mint más iskolákban.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Tetszik a gyermeknek!
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Azért,mert kifogástalan az oktatás.Nagyon sok lehetőséget biztosítanak a gyerekeknek a testmozgásban/foci,kosár,torna,úszás,korcsolya stb./ és a szellemi fejlődésben/színház,múzeum,természet,kézügyesség,tájékozódás stb./És a tanárok nem csak a diákokkal de a szülőkkel is megtalálják a közös nevezőt.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Odafigyelnek a gyerekekre, megcsinálják a házi feladatot, megtanítják őket tanulni, van lehetőség a sportolásra.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Mert ezt a a sulit tartjuk a legmegfelelőbbnek a kisfiunknak. És nagyon jó az angol nyelvoktatás, sokféle a sportolási lehetőség és az előző gyerekünk is ide járt általánosba is, gimibe is.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Jo a tanito neni, sok ismeros gyereke is ide jar es az is szempont.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Az egesz napos iskola nagyon jo atmenet ovoda-iskola kozott, es a 2 tanitono nagyon jol is csinalja.
PTE Deák Ferenc Gyakorló Ált. Iskola Van egész napos oktatási rendszer, ami lehetővé teszi, hogy kevésbé fáradjanak el a gyerekek, több szünettel, mozgással, jó hangulatban tanuljanak. Nekünk nagyon bevált. Jó módszertannal, nem rohanva tanulnak írni, olvasni, számolni. Az angolt anyanyelvi tanár tartja. Marad idő és energia a külön órákra is.
Református Általános Iskola Nagyobbik gyermekünk immár negyedik éve jár ebbe az iskolába, és nagyon szeretjük.  Természetesen a másodikat is ide hoztuk, nem is merült fel másik lehetőség. Én személy szerint kifejezetten szeretek bemenni az iskolába, mert olyan meleg, szerető légköre van. A gyerekeket a tananyag leadásán túl kifejezetten nevelik is: szépre, jóra, segítőkészségre, szeretetre, türelemre, megbocsátásra, stb. Nagyon jó az iskola konyhája, minőségi alapanyagokból finom és egészséges ételeket tesznek a gyerekek elé. Sok a közös rendezvény: istentiszteletek, karácsonyi vásár, közös iskolaszépítő szombat délelőtt, családi kirándulások, szülő-tanár bál, stb. Amire kisebb hangsúlyt helyeznek, az a gyerekek versenyztetése (viszik azért őket, eredmények is vannak, de főleg alsóban nem tekintik különösebben fontosnak) és a nyelvoktatás (alsóban kevés nyelvóra van).<br />
Református Általános Iskola  Az iskola a vallásos mivoltának köszönhetően, egy olyan pluszt ad gyermekeimnek, amit más, önkormányzati iskolában nem kapna meg. Nagyon jók a közösségi programok, amivel a családokat összehozzák. Sok lehetőség van sportolásra. 
Református Általános Iskola A fentiek miatt.+Zeneiskola helyben van
Református Általános Iskola Nagyon jó az iskola szellemisége.

Néhány jellemző:

szeretetteljes környezet,

jól képzett, a gyermeket szerető tanítók,

zeneiskola helyben,

iskolabusz
Református Általános Iskola A mi iskolánk olyan iskola, ahol a gyerekek vannak a középpontban, keresztény értékrendet képvisel, a pedagógusok differenciáltan oktatnak és nagyon jó osztályközösségek alakulnak ki. A gyerekek jól érzik magukat, megfelelő nevelést és oktatást kapnak.
Református Általános Iskola vallásos nevelés, színvonalas oktatás, lehetőségek a délutáni tanórán kívüli tevékenységekben
Református Általános Iskola nyelvoktatás, sportolás, családias légkör,
Református Általános Iskola Tényleg odafigyelnek a gyerkőcökre, rugalmas, nyitott a vallás kezelése, NEM CSALÓDTUNK a tanárok munkájában.
Református Általános Iskola Jó hangulatú, családias légkörű iskola. Itt érezzük, hogy törődnek a gyerekekkel, és megtanítják őket az alapvető emberi értékekre.
Református Általános Iskola Gyermekközpontú, családias, vallásos nevelést biztosít, értékeket közvetít, jól képzett, kedves pedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel,órarendbe épített néptánc, sportolási lehetőség a gyönyörű sportcsarnokban, iskolai egyenruha,helyben zeneiskola... és még sorolhatnám. Nekünk nagyon bevált, szeretjük.
Református Általános Iskola Mert nem "csak " tanítják a gyerekeket, hanem törődnek is velük.
Református Általános Iskola erkölcsi nevelés miatt
Református Általános Iskola A nagyobb testvér esetében elégedettek voltunk az iskolával, azt kaptuk, amiért korábban választottuk: családias légkör, vallásos nevelés, jó pedagógusok, sok plusz lehetőség helyben (zeneiskola, sportolás, szakkörök), jó általános iskolai alapokat biztosít.
Református Általános Iskola Nagyon fontos volt, hogy a gyerekünk szeressen iskolába járni, megértő, kedves, szerető tanítói legyenek. Ezért választottuk ezt az iskolát, a pedagógust pedig ismerősök véleménye alapján. Nem csalódtunk. Meleg, családias a légkör és nem mellesleg jó színvonalú pedagógiai munka folyik és sok a fakultatív program (zeneiskola, sportok, szakkörök, ...). A vallásos nevelés nem erőltetett, jól integrált. A tradicionális értékrendeket preferálják és adják át a tanulóknak. Az iskolai egyenruha nagyon praktikus és jó dolognak tartom.
Református Általános Iskola Tetszik az iskola nevelési-oktatási szemlélete.Gyermekközpontú,nagyon jól képzett pedagógusokkal büszkélkedhet az iskola.Sok közösségi program van az iskola keretein belül.Elégedettek vagyunk,és gyermekünk is szívesen jár az iskolába.
Református Általános Iskola Gyerekek jól érzik magukat, jók a tanárok, sok egyéb du-i elfoglaltság, szakkör van.
Református Általános Iskola Mert klasszikus értékek mentén, biztonságban nevelik a gyerekeket, és mert megszeretették a Kisfiammal az iskolába járást... Van iskolabusz, hét közben nem "cipeltetnek" a gyereknek feleslegesen semmit, van egyenruha, és nagyon igyekeznek az anyagi különbségeket eltüntetni a gyerekek között. 
Református Általános Iskola Jól érzik magukat a gyerekek, jók a tanárok.
Református Általános Iskola Mert családias, a pedagógusok szeretettel és türelemmel bánnak a gyerekekkel.
Református Általános Iskola Mert a tanítók személyre szólóan foglalkoznak a gyerekekkel,ezenkívül rengeteg szakkör választható mindenki talál magának valót a sokrétű lehetőség között,Hatalmas suli,nagy sportcsarnok ebédlő minden egy helyen...a gyermek biztonságos,szép,szerető környezetben van. 
Református Általános Iskola A két tanítónéni mosolygós és nagyon kedves.
Református Általános Iskola Kedves a tanárnéni. Itt vannak az ovis barátok.
Református Általános Iskola Következetesek a nevelők, pont megfelelően szigorúak, szeretettel, odafigyeléssel foglalkoznak a gyerekekkel. Színesek a felkínált különórák, helyben van a zeneiskola.
Református Általános Iskola Jó az iskola és jók a tanárok.
Református Általános Iskola Gyerekbarát tanárok.
Református Általános Iskola Emberileg és szakmailag a legjobbnak tartjuk, családias jellege fontos számunkra.
Református Általános Iskola Mert nagyon jók a tanító nénik.
Református Általános Iskola Mert családias a légkör.
Református Általános Iskola Nekünk minden érv az mellett az iskola mellett szólt.

Közel van a lakhelyünkhöz, nagyon megszerettük a tanító néniket már a nyílt napokon. Az iskola szellemisége, család- gyermek központúsága.

A sok lehetőség pl.: zeneiskola, különböző sportok.

Helyben készülő reform ételek.

Vallásos nevelés.
Református Általános Iskola  Mert ez az iskola olyan mint egy nagy család.És mert fontosnak tartjuk a vallásos nevelést gyermekünk számára.   MIREIDER FERENC 1.A    
Református Általános Iskola Mert közel van a lakóhelyünkhöz, gyermekünk vallásos nevelést kap, ezenkívül a sportolásra is sokféle lehetősége van, a zeneiskola is helyben van.
Református Általános Iskola Mert szép környezetben, kiváló szakmai színvonalon nem csak oktatják, nevelik is gyerekeinket. Közel van lakóhelyünkhöz, elkerüljük a város forgatagát reggel is és délután is. Rengeteg külön program közül válogathatunk.
Református Általános Iskola Ideális minden szempontból.
Református Általános Iskola Fontosnak és örvendetesnek tartjuk a református nevelést, az emelt óraszámú hittant. Maga minőségű oktatást tapasztalunk. Szép, kedves, tágas környezet várja a gyereket. Lenyűgöző segítőkészség, jóindulat tapasztalható.
Református Általános Iskola Az a legeslegjobb, amikor a gyerekem azt mondja, hogy szeret suliba járni. Neki fontos a kedves és okos tanítónéni, a sport, az udvar, élvezi az egyenruhát, szereti a néptáncot, a hittant, az ebédeket és az uzsonnákat...

Nekünk, szülőknek meghatározó a gyerekközpontú szemlélet, a keresztény értékrend, a közösség és összetartozás ereje. Fontos, hogy adott 1.oszt-tól érettségiig az azonos értékrend és magas színvonalú képzés.
Református Általános Iskola A közös értékrend meghatározza a lelki, erkölcsi, szellemi  töltetét az iskolának. Ezáltal az iskola dolgozói és a gyerekek kiegyensúlyozott légkörben lehetnek, a legjobbat adják-kapják. Úgy gondolom nem az a fontos, hogy mit nem tud a gyerek az iskolában. Segítő, segítséget nyújtó kezek veszik körül az iskolát.
Református Általános Iskola Színvonalas az oktatás, családias a légkör, a gyerekek a vallással olyan nevelésben részesülnek, amely a viselkedésükre pozitív hatással van.
Szent Margit Katolikus Általános Iskola Keresztény lelkiség, hiteles és jó tanárok, sokféle lehetőség (zeneiskola, szakkörök stb).  
Szent Margit Katolikus Általános Iskola Nagyon családias, jó a nyelvtagozat, jók a tanítónők
Szent Margit Katolikus Általános Iskola családiás, van művészeti oktatás, erős a nyelvoktatás, s legfőképp mert nagyon jó a tanárnénink!!
Szent Margit Katolikus Általános Iskola A gyermekek nevelése sok oldalú.
Szent Margit Katolikus Általános Iskola Kedvesek és közvetlenek a tanárok, jó az angol nyelvoktatás és a katolikus nevelést jónak tartom.
Szent Margit Katolikus Általános Iskola Nagyon fontos, hogy ebben az iskolában  családias a légkör, sok a családi program. Azon kívül fontos, hogy a gyermekemben olyan vallásos értékrendet alakít ki, ami megalapozza a jövőbeni gondolkodásmódját. Nagyon pozitív, hogy zeneiskola is működik az iskolában és az angol nyelvoktatás is magas szintű. Mindemellett sokféle szakkör és különböző délutáni fakultációs lehetőség is biztosítva van (tánc, agyagozás, színjátszás stb.)   
Szent Margit Katolikus Általános Iskola Mert odafigyelnek a gyerekekre és kiváló pedagógusok vannak iskolánkban.
Szent Margit Katolikus Általános Iskola Nagyon szeretjük a tanárokat. Kis létszámúak az osztályok, ezáltal jóval több figyelem fordul gyermekeinkre. 
Szent Margit Katolikus Általános Iskola Mert kellemes a hangulata. A gyerekemet biztonságban érzem. A tanárok igyekeznek a legtöbbet kihozni a gyerekekből. Sok különóra közül lehet választani  és mindez egy helyben van. 
Szent Margit Katolikus Általános Iskola Szeretetteljes légkör, lelkiismeretes pedagógusok jellemzik.
Szent Margit Katolikus Általános Iskola Családias mérete és légköre miatt. Nem utolsó sorban szélvédett, jó levegőjű, napos udvara miatt, és amiatt, hogy helyben lehet zenét, hangszert tanulni.
Szent Margit Katolikus Általános Iskola Kislétszámú osztályok, családias légkör, vallásos nevelés, kifinomult környezet. 
Szent Mária Magdolna Általános Iskola Családias központú.Nagyon jó programokkal.Nagyon jó és segítőkész tanárok akikre mindig lehet számítani.Zene és képzőművészeti oktatásban is részesülhetnek a gyerekek.Egy nagyon jó lehetőség az asztma program, heti 3x40percet töltenek a barlangban.Személyes tapasztalat, hogy jóval kevesebbet beteg a kislány és a befulladásai nagymértékben csökkentek,valakinél teljesen elmúltak.Nekem még nagyon fontos a vallásos nevelés, melyet itt megkapnak a gyerekek és szeretik.Mind-e mellett integrált oktatás is folyik a sajátos nevelésű gyerekeknek.Az tanárok nagyon elhivatottak és minden gyerekből próbálják a legjobbat kihozni.Mi nagyon szeretünk Abaligetre járni.

Én nagyon sokat köszönhetek az iskolának és tanárainak!Szepesi Noémi 2.osztály
Szent Mária Magdolna Általános Iskola Amiért ezt az iskolát választottuk. Mert ide gyerekek és nem minifelnőttek járnak. 
Szent Mária Magdolna Általános Iskola Kis létszámú osztályok vannak, így a pedagógusoknak több ideje jut egy-egy gyerekre. Művészeti oktatás is van az iskolában.
Szent Mór Iskolaközpont Mert fontosak az értékek.
Szent Mór Iskolaközpont Tanítóink kedvesek, nagy tapasztalattal rendelkeznek, céljaik a mi céljainkal megegyeznek.

A művészeti képzésben kiváló minőségű anyagokat használnak.

A gyermekekkel csak azon taneszközöket kell hazavinniük, amelyekkel este ottfon foglalkozni kell ,segítve a szülők esti munkáját.

Sok a közös program, kirándulás.
Szent Mór Iskolaközpont tetszik a lelkülete
Szent Mór Iskolaközpont Mert keresztény szellemiségben nevelkedik a gyeránmekünk és az eddig megismert pedagógusok hiteles emberek, jó szakemberek. Meleg, szeretetteljes légkörben tanul a gyermekünk, tanárai testi-lelki-szellemi fejlődésére egyaránt nagy hangsúlyt fektetnek. Az iskolába járó gyerekek illetve családok nagyon kedvesek, nyitottak, nevelési-életvezetési elveik a milyeinkhez hasonlóak. Értékes barátságok szövődnek a gyerekek és a szülők, illetve a pedagógusok között egyaránt.
Szent Mór Iskolaközpont Mert itt még fontos a hit a szeretet,a tisztelet,egymás megbecsülése.
Szent Mór Iskolaközpont Mert nagyon jó a művészeti oktatás,a pedagógusok magas szintű oktatásban részesítik a gyermekeket,és mind ezt családias környezetben!
Szent Mór Iskolaközpont Kis létszámú osztályokban , odafigyelő gyermekcentrikus tanítónénikkel szépen de nem túlterhelve halad gyermekünk .
Szent Mór Iskolaközpont Családias a légkör, legtöbb szülő is jól ismeri egymást. Gyermekem osztályfőnöke a színvonalas oktatáson túl a gyerekek lelki fejlődésével is nagy mértékben törődik, az osztályból közösséget formál, ahol a gyerekek kölcsönösen támogatják, elfogadják egymást. Amikor napközben gyermekemre gondolok, jó érzéssel tölt el, hogy jó helyen van.
Szent Mór Iskolaközpont mert családias (szülők, tanárok jól ismerik egymást), mert az alsó tagozat kimondottan jó, mert a képzőművészeti oktatás kimagasló
Szent Mór Iskolaközpont A pedagógusok és a többi szülő értékrendje megegyezik a miénkkel.
Szent Mór Iskolaközpont Mert jó a közösség, jók a tanárok, mert a hit, és nem a vallás van jelen az iskolában. Mert jó az iskola oktatási-nevelési programja.

1/b
Szent Mór Iskolaközpont Mert jó a közösség, jók a tanárok, mert a hit, és nem a vallás van jelen az iskolában. Mert jó az iskola oktatási-nevelési programja.

3/a
Szent Mór Iskolaközpont nagyon jó a közösség, gyerekközpontú, megfelelő képzést ad
Szent Mór Iskolaközpont mert nemcsak tudást, de emberséget is megerősíti a gyerekekben
Szent Mór Iskolaközpont Mert szeretjük a családias, szeretetteli légkörét és a legklasszabb tanítónéninket!
Szent Mór Iskolaközpont Erős művészeti nevelés, értékközpontú nevelési elvek.
Szent Mór Iskolaközpont Mert értékrendben a családunkat és egyházunkat követi, s mert szakmai felkészültségben és pedagógiai módszerekben egyaránt fölkészült!
Szent Mór Iskolaközpont Gyerekeink kis létszámú osztályokba járnak,így mindig szem előtt vannak.Hiteles tanároktól vallásos nevelést kapnak.
Szent Mór Iskolaközpont Mert nagyon jó a tanító néni és a napközis tanító is. A gyermekem  miattuk szereti az iskolát és nagyon jó a közösség is. 
Szent Mór Iskolaközpont Sok nagyszerű család gyermeke jár ide. 
Szent Mór Iskolaközpont Sok jó család gyermeke jár ide.
Szent Mór Iskolaközpont Azért szeretünk a pécsi Szent Mór Iskolaközpontba járni, mert megkapjuk mindazt, amit az iskolaválasztásnál fontosnak tartottunk. A gyermekek itt szilárd alapokat kapnak a lelki és erkölcsi nevelés terén. Jól felkészült, szigorú, de szerető, gondoskodó pedagógusok tanítják őket, vigyáznak rájuk. Fontos, hogy a gyermekek sok lehetőséget kapnak arra, hogy a művészet eszközeivel fejezzék ki magukat. Ez is segíti őket abban, hogy - segítséggel, a saját szintjükön - feldolgozzák magukban a mindennapok gondjait. Az iskola ügyel arra, hogy a gyermekekben szunnyadó tehetségek kibontakozzanak, és azokat ne tartsák magukban, hanem egy nagyobb közösség hasznára kamatoztassák. 
Szent Mór Iskolaközpont Azért szeretünk a pécsi Szent Mór Iskolaközpontba járni, mert megkapjuk mindazt, amit az iskolaválasztásnál fontosnak tartottunk. A gyermekek itt szilárd alapokat kapnak a lelki és erkölcsi nevelés terén. Jól felkészült, szigorú, de szerető, gondoskodó pedagógusok tanítják őket, vigyáznak rájuk. Fontos, hogy a gyermekek sok lehetőséget kapnak arra, hogy a művészet eszközeivel fejezzék ki magukat. Ez is segíti őket abban, hogy - segítséggel, a saját szintjükön - feldolgozzák magukban a mindennapok gondjait. Az iskola ügyel arra, hogy a gyermekekben szunnyadó tehetségek kibontakozzanak, és azokat ne tartsák magukban, hanem egy nagyobb közösség hasznára kamatoztassák. 
Szent Mór Iskolaközpont Mert nagyon biztos alpokat ad, erkölcsös, önálló empatikus gyerekeket nevelnek.
Szent Mór Iskolaközpont A mi osztályfőnökünk saját bevallása szerint is "tanításra született".

Alacsony létszámú osztályok indulnak.

Órarendben szerepel a hittan, a szolfézs, a nyelv és a hangszer óra is.

Odafigyelnek a gyerekre. Sok dícsérettel kap pozitív megerősítést a jó cselekedeteire. Aki ide íratja gyerekét, szerintem jól átgondolta az iskolaválasztást - tehát "válogatott" gyerekek kerülnek be.  
Szent Mór Iskolaközpont Mert itt tényleg a gyermek az első!
Szent Mór Iskolaközpont Számunkra fontos értékek alapján nevelik a gyermekeket.
Szent Mór Iskolaközpont Hogy elfogadják olyannak amilyen és azt csinálhatja, tanulhatja mit ő érdekel és nem utolsó sorban a lelkével az értékrendjével is törődnek. 
Szent Mór Iskolaközpont mert a művészeteken keresztül fejlesztik a kreativítását, jobb agyféltekét és az érzelmi intelligenciát
Szent Mór Iskolaközpont Az iskola gyerekbarát; pontosan olyan, ami kedvet csinál a kisgyermek számára az iskolába járáshoz, a későbbiekben a tanulás megszeretéséhez. A vallásos nevelés és az ennek alapján követett értékrend az életben is minta lehet számára és erre tekintettel egyfajta "védettséget" von a gyerek köré, ami később segíti abban, hogy majd eszerint éljen, és nagyobb eséllyel indul az erkölcsös és erkölcstelen viselkedési formák megítélésében és a helyes magatartás megválasztásában. 
Szent Mór Iskolaközpont Nagyon jó a tanító nénink. Sok barát is ide jár. 
Szent Mór Iskolaközpont Nagyon jó az osztályunk. Sok okos dolgot tanulunk.
Szent Mór Iskolaközpont Családias a légkör, szeretetteljes a hangulat, odafigyelés, zeneoktatás, sportolási lehetőség helyben, vallásos nevelés.
Szent Mór Iskolaközpont Jó a kapcsolat a tanárokkal, keresztény értékrendet képvisel.
Szent Mór Iskolaközpont Nagyon jó hangulatú az iskola, ahol fontos a gyerekek véleménye is. A tanítók, tanárok közvetlenek, barátságosak, jók szakmailag. Fontos még hogy nagy figyelmet fordítanak a belső értékekre, lelkileg is sokat kapnak itt a gyerekek.Olyan az iskola mint egy nagy család. Jó hogy sok szülővel és tanárral beszélünk egy nyelvet a közös értékrend miatt.
Szent Mór Iskolaközpont Nagyon szeretetteljesen viselkednek a gyerekek felé. Jó hogy sok nagycsalád járatja ide gyermekét. A tanítók, tanárok közvetlenek, barátságosak, jók szakmailag. Fontos még hogy nagy figyelmet fordítanak a belső értékekre, lelkileg is sokat kapnak itt a gyerekek.Olyan az iskola mint egy nagy család. Jó hogy sok szülővel és tanárral beszélünk egy nyelvet a közös értékrend miatt.

Fontos volt még hogy zeneiskola is egyben.
Szent Mór Iskolaközpont Mert számunkra megfelelő a szellemiség és lelkiség.
Szent Mór Iskolaközpont Még nincs olyan sok tapasztalatunk, de megosztom , ami van. A tanítónők lelkesek, és már többször elmondták, hogy szeretnek a gyerekekkel lenni! Alacsony (viszonylag) az osztálylétszám, 17 fő. A gyermekem lelkesen megy reggel az iskolába. Már eddig két napot töltöttek a szabadban (kirándulás és zarándoklat). Családias. Naponta csak egy könyvet, az üzenőt és a tolltartót kell hazavinni. Úgy érzem, jó helyen van.
Szent Mór Iskolaközpont Gyermekcentrikus, szeretteljes légkör, konzervatív értékrend.
Szent Mór Iskolaközpont Tanárnénik, értékrend és az iskola hangulata miatt.
Szent Mór Iskolaközpont Családias a légkör, a gyerekeket szeretik a pedagógusok. Nagyon jó az oktatás színvonala, és hangsúlyt fektetnek komolyan a nevelésre is. Az iskola művészeti jellege is erősen megjelenik a vallásosság mellett. A pedagógusokkal maximálisan meg vagyunk elégedve. Kifejezetten örülök, hogy nem tanítanak idegen nyelvet első osztályban.
Szent Mór Iskolaközpont Itt nagy rendben vannak a gyerekeim, nagyon erős a közösség, fonots a család, fontos az ember.
Szent Mór Iskolaközpont Jók a pedagógusok, minden téren odafigyelnek a gyerekekre, jó kapcsolatot tartanak fenn a szülőkkel.Nagyon magas szintű a művészeti oktatás ( zene, képzőművészet ).
Szent Mór Iskolaközpont Mert jo a kozosseg.
Szent Mór Iskolaközpont családias hangulat, kis létszámú osztályok, egyéni fejlődési ütem tiszteletben tartása, személyiségfejlesztés, hasonló gondolkodású családok, jól képzett pedagógusok
Szent Mór Iskolaközpont családias hangulat, kis létszámú osztályok, egyéni fejlődési ütem tiszteletben tartása, személyiségfejlesztés, hasonló gondolkodású családok, jól képzett pedagógusok
Szent Mór Iskolaközpont Mert az iskola köztudottan erős abban, ami fontos számunkra, és családias :)
Szent Mór Iskolaközpont Főleg alsó tagozatban nagyon családias a légkör. A családunkban fontos értékek itt is fontosak, a gyerekeink számára ez biztonságot nyújt. A szülőtársakat ismerjük, tudjuk kinek a gyerekeivel van együtt a mi csemeténk.
Szent Mór Iskolaközpont Azért szeretünk a Szent Mórba járni, mert itt kézzel fogható a szeretet Isten és egymás iránt.
Szent Mór Iskolaközpont Azért szeretünk ebbe az iskolába járni:

- mert itt szerető, családias légkör uralkodik. A pedagógusok őszinte odafigyeléssel fordulnak minden gyermek felé.

- mert itt nemcsak a gyermekek értelme, hanem érzelmi intelligenciája is fejlődik.

- mert itt a gyermek "gyerek" maradhat, ezért nem feledkeznek meg alapvető tevékenységéről, a játékról sem!

- s mert a gyermekem egyszerűen csak szeret itt lenni, jól érzi magát; engem pedig napközben megnyugtat az a tudat, hogy Ő "jó helyen" van!... 
Szent Mór Iskolaközpont Jók a gyerekek, jók a tanárok és a Isten is jelen van a fejekben, szívekben.
Szent Mór Iskolaközpont Meghitt és szeretetteljes a légkör. Magas színvonalú a tanítás és kitűnő a művészeti képzés.Rengeteg a külön,-és közös program.Itt csak boldog és kiegyensúlyozott gyereket látni.
Szent Mór Iskolaközpont Nagyon kedvesek a tanárok, szeretettel és sok odafigyeléssel nevelik a gyerekeket.
Szent Mór Iskolaközpont gyermek centrikus,nagyon jó a közösségi élet,közös éneklés a kápolnában...
Szent Mór Iskolaközpont kápolnában együtt énekelünk,zenét tanulhatok,jók a tanárok...
Szent Mór Iskolaközpont Azért, mert a magas szintű oktatás mellett fontos a gyermek lelke, egyénisége is, nemcsak a tantervben meghatározott dolgokra tanítják a gyermeket.
Szent Mór Iskolaközpont Szakmailag és emberileg kiváló pedagógusok segítenek gyermekeinkből embert nevelni és a tudás átadásán túl még sokkal többet is adni. Tökéletesen megbízunk a tanárok munkájában és szinte naponta tapaszaljuk meg munkájuk eredményét, ahogy látjuk gyermekeink kis személyiségének kibontakozását. Lelkesek, szeretnek iskolába járni és számukra a tanulás érték, nem pedig olyan amit kényszerből kell letudni. Örülünk, hogy van ez az iskola és nagyon sokat köszönhetünk neki.
Szent Mór Iskolaközpont Itt a gyermekek lelkesek, szeretnek tanulni, fontos számukra a közösség. Itt valódi értékekkel találkoznak. A pedagógusok felkészültek szakmailag, emberileg pedig elhívatottak, türelmesek és empatikusak. 
Szent Mór Iskolaközpont Azért, mert az iskola légköre családias, közvetlen, a pedagógusok figyelembe veszik a gyermek személyiségét, a család és az iskola együttműködése pedig jó. A gyermekünk szeret iskolába menni, szereti a tanítónéniket, és az osztálytársait is, és sok, színes program közül választhatunk.
Szent Mór Iskolaközpont A tanítónénink minden egyes gyerekre odafigyel és nem a teljesítményt tekinti a legfontosabbnak, hanem hogy jól érezze magát a gyerek. Fantasztikus közösséget teremtett pár hónap alatt, a gyerekek szívesen segítenek egymásnak, örülnek egymás sikereinek, sokszor kirándulnak, bicikli túrákra mennek!

A művészeti képzés is nagyon jó! Családias légkör, gyerekközpontúság jellemzi az iskolát. A gyerekeink nagyon szeretnek ide járni.
Szent Mór Iskolaközpont Jó a vallási nevelés, a művészeti oktatás és itt megtaláltuk a megfelelő tanárnénit is.
Szent Mór Iskolaközpont Nagyon szereti az osztálytársait, sok jó barátot (baráti családot) szerzett.
Szent Mór Iskolaközpont Türelmes, megértő, kellően lassú a tanítónéni.
Szent Mór Iskolaközpont Jó az összkép, a többi gyerekünk is ide fog járni:-)
Szent Mór Iskolaközpont Sok ismerős családdal találkozunk, akikkel egyezik az értékrendünk.
Szent Mór Iskolaközpont Magasszinvonalú a művészeti oktatás.
Szent Mór Iskolaközpont Sok barátunknak is idejárnak a gyerekei, ettől is családias, otthonos a légkör. Fontos, hogy a vallásos nevelés az iskolában és otthon párhuzamosan, egymást erősítve zajlik.Színvonalas az iskolában zajló művészeti nevelés is.Különlegesen szívet melengető az évenkénti Családi koncert, melyen testvérek, szülők, unokatestvérek együtt muzsikálnak. 
Szent Mór Iskolaközpont Sok barátunknak is idejárnak a gyerekei, ettől is családias, otthonos a légkör. Fontos, hogy a vallásos nevelés az iskolában és otthon párhuzamosan, egymást erősítve zajlik.Színvonalas az iskolában zajló művészeti nevelés is.Különlegesen szívet melengető az évenkénti Családi koncert, melyen testvérek, szülők, unokatestvérek együtt muzsikálnak. 
Sztárai Mihály Általános Iskola Szakmailag felkészült,emberileg korrekt, lelkiismeretes pedagógusok tanítják a gyermekem a keresztény erkölcsi normáknak megfelelően.
Sztárai Mihály Általános Iskola családias a hangulat, a tanárok korrektek és segítőkészek, valamint a gyermekem erkölcsi nevelésére is oda figyelnek miközben megismerkedik a bibliával és annak értékrendjével. Szuper jó hely!
Sztárai Mihály Általános Iskola Mert úgy tanulja meg a gyermekünk ebben az iskolában a tananyagot, hogy e mellett nem hoz haza a társaktól negatív dolgokat, mert a pedagógusok példamutató módon odafigyelnek erre is.  
Testnevelési Általános és Sportiskola Közel van a lakhelyünkhöz,az előkészítő foglalkozásokon nagyon jó tanárnéniket ismertünk meg. Édesapja a nagylánynak 30 éve ide járt.
Testnevelési Általános és Sportiskola Mert a tanító nénik jók. :)
Testnevelési Általános és Sportiskola Családias, kis létszámú az osztályközösség, kedvesek a tanárok, megfelelő az oktatás színvonala, az egészséges testi és szellemi fejlődéshez elengedhetetlen a rendszeres sport és abból itt sokat kapnak a gyerekek.
Testvérvárosok Terei Általános Iskola Német nemzetiségi nyelvet tanul,heti 5 órában.Mosolygós,kedves tanítok,barátságos termek.
Testvérvárosok Terei Általános Iskola Kedveljük a tanító nénit, az iskolában több délutáni program közül lehet válogatni (foci, kosár, tánc, tömegsport stb)
Testvérvárosok Terei Általános Iskola Végre olyan pedagógust kaptunk, amilyet már elsőre kapnunk kellett volna..../szakértő, segítő.../
Testvérvárosok Terei Általános Iskola A tanulás színvonala nagyon jó, jó az osztályközösség
Testvérvárosok Terei Általános Iskola Azért szeretünk ide járni, mert tényleg azt kapjuk, amit ígértek a nyílt napon.
Testvérvárosok Terei Általános Iskola JÓ ALAPOKAT SZEREZNEK A GYERMEKEINK EBBEN AZ ISKOLÁBAN.


 
Testvérvárosok Terei Általános Iskola jók a tanító nénik

változatosak az iskolai programok

sokféle szabadidős elfoglaltságot kínálnak a gyerekeknek
Testvérvárosok Terei Általános Iskola A kimagasló oktatáson túl sok színvonalas lehetőség van a tanórán kívüli idő eltöltésére, remek, jól felkészült pedagógusok vigyáznak, oktatják-nevelik gyermekeink.,
Testvérvárosok Terei Általános Iskola Mert sokféle lehetőség adott.
Testvérvárosok Terei Általános Iskola Jól képzett,szakmai tapasztalatokkal rendelkező tanárok oktatják a gyermekeinket, akik a személyiségük és önbizalmuk fejlődését is segítik.

A gyermekeink érdeklődési körének megfelelő, érdekes, szórakoztató programokat szervez az iskola.
Testvérvárosok Terei Általános Iskola Nagyon szeretjük az ún. egész napos iskolát. A gyermek egész napra elosztott nagyszerűen oktatott tanórákon vesz részt reggel fél 8-tól  délután fél 4ig. Házi feladatunk csak hétvégén van csak és nem kell a gyerekeknek minden nap több mázsás táskával mászkálniuk. A Tanítók munkáját is kiemelném, megemlítve a családias légkört és a "tyúkanyós" jellemüket, amivel elérték, hogy kivétel nélkül mindenki szeret iskolába járni:)
Testvérvárosok Terei Általános Iskola Nagyon jók a tanárnénik, sok választható külőnfoglalkozás van, tetszik, hohy a gyerekek iskolaotthonos rendszerben tanulnak. 
Testvérvárosok Terei Általános Iskola sportolási lehetőség miatt  és a különböző programok miatt 2-c
Testvérvárosok Terei Általános Iskola sportolási lehetöség nyelvoktatás  
Testvérvárosok Terei Általános Iskola Gyerekközpontú iskola. Sok sportolási lehetőség van, és sok szakkör.
Vasas-Somogy-Hird Óvoda és Ált. Isk. Kicsi az osztálylétszám, nagyon jó a tanítónéni és az utcánk végén található.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Láthatatlan maszkjaink – 13 kedvenc idézetünk az álarcokról

Láthatatlan maszkjaink – 15 kedvenc idézetünk az álarcokról

„Az álarcok változnak, de a komédiás ugyanaz marad.” – Gondolatok a mindennapi maszkjainkról.
Nyegle gyerekből sportos ifjú? Beszélgetés a Z módszer oktatójával

Nyegle gyerekből sportos ifjú? Beszélgetés a Z módszer oktatójával

Szülőként előbb-utóbb sokan szembesülünk gyermekeink civilizációs életből fakadó problémáival. Abban is biztosan egyetértünk, hogy mindannyian testiekben is teljes életet élő embereket szeretnénk nevelni, s ehhez bizony elengedhetetlen a test jóllétével való foglalkozás már kicsi kortól. Hogyan induljunk neki, hogyan motiválhatunk egy kisgyereket?
Programajánló a Magyar kultúra napjára. Mit csinálsz január 22-én?

Programajánló a Magyar kultúra napjára. Mit csinálsz január 22-én?

Gondolnád, hogy 26 éve minden január 22-én megünnepeljük a Himnusz születésnapját?  A Magyar Kultúra napjának hívják, évről évre egyre több helyen és izgalmasabb programokkal emlékezve meg erre a mindnyájunknak fontos születésnapról.
Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Mely napokon kapjuk kézhez a családi pótlékot? A hivatalos folyósítási dátumok és a családi pótlék összege 2021-ben.
Ugrás az oldal tetejére