Jelenlegi hely

Vélemények a Baranya megyei óvodákról

A Pécsimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 1072 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. A 2015/16. évi véleményeket az egyes óvodáknál találod.

RÓLUNK MONDTÁK:

 

Abaligeti Mosolyovi Az egész faluból ide járnak a gyerekek, így már korábbról ismertük legtöbbjüket.
Abaligeti Mosolyovi jól felszerelt az óvoda kevesen vannak ezért nagyon családias a légkör

minden ki oda figyel a másikra!!az óvonéniket is szeretti:-)Gál Kíra
Abaligeti Mosolyovi Mindennél fontosabb számunkra, hogy óvodás korú gyerekeinket ne kelljen utaztatni, minél több időt tölthessenek szabad levegőn játékkal, a faluközösség VALÓDI tagjai legyenek. Valamint itt a személyre szabott foglalkoztatás, törődés, családias hangulat nem csak üres szlogen, tényleg megvalósul. Gyakorlatias, érdekes, az életben hasznosítható ismereteket szereznek a gyerekeink a foglalkozásokon. Az óvónénik gondot fordítanak arra, hogy a kicsik megtanuljanak együttműködni, egymásra odafigyelni.
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Már a nagyobb gyermekünk óvodás idején is tapasztaltuk az óvoda kellemes légkörét, a pedagógusok felkészültségét. Azóta még fejlesztős szoba is lett az oviban! No, meg a nagy zöld udvar,a tornaszoba, a sószoba megújuló játékok miatt is szeretjük ezt az ovit.
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Az óvonők kedvesek, imádják a gyerekeket, jól felszerelt az óvoda, az udvaron sok a játék, árnyékos az udvar, sószoba van, minimális havi díj esetén hetente beűlnek a gyerkőcök a sószobába, programdús az óvodai év.
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Nagyon emberséges, türelmes, jó óvónők és dadák, rengeteg szeretet adnak a gyerekeknek, emellett képesek rendet tartani, az esetleges konfliktusokat jól kezelik. A csoportban mindig jó a hangulat, a gyerekek vidámak és boldogok. Kislányom nagyon szereti az oviját. 
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Kedvesek az óvónők, sokat mondókáznak, mesélnek, nagy az udvar, barátságos csoportszobák, saját konyhája van az intézménynek.
Ajtósi Dürer utcai Óvoda kedves, a gyerekek problémáira nyitott óvónők, tágas udvar, saját konyha, hangulatos csoportszobák
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Kedves óvónénik, nagy udvar vár minket. És REND van mindenhol!
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Az óvónők nagyon jól és kedvesen állnak hozzá a gyerekekhez, odafigyelnek a gyerekek problémáira és segítenek a megoldásban.
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Azért mert kedves,szakavatott,biztos kezekben vannak a gyerekek!
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Az óvónők szuperek, az udvar óriási, programbőség (angol, zenés torna, hittan), sószoba áll rendelkezésre.
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Nagyon jók az óvónők és nagyon szép rendezett és jól felszerelt az udvar és az egész óvoda. Jó a vezető és az óvónő nagyon kreatív.
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Nagyon barátságos a légkör, kitűnők az óvónők, keresve se lehetne náluk jobbat és kedvesebbet találni. Az udvar mindig tiszta rendezett, megfelelő képzéseket biztosítanak. Nagy odafigyeléssel és körültekintéssel vannak az ételallergiásokra, betartják a rájuk vonatkozó szabályokat. Egyszerűen nagyszerű!!!
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Családias nyugodt a környezet, sok az óvodán kívüli program, innovatívak az óvónénik. Kék Csoport
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Mindenki, az óvoda teljes személyzete, kedves, segitőkész. Tartalmas, jó, hangulatos programokat szerveznek. Figyelik a gyermekek igényeit. Biztonságos az udvar, folyamatosan próbálják újitani. 
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Nagyon szeretjük az óvónéniket, sok hasznos programot szerveznek a gyerekeknek óvodán kívül. És ami a legfontosabb, a gyerekeim imádnak ide járni!!!
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Az óvonénik és dadusok barátságosak, nagyon kedvesek, segítőkészek! Tágas az udvar!Sok programot szerveznek. Jól felszerelt az óvi. Sok kreatív dolgot készítenek a gyerekek és az óvonénik!Sokat foglalkoznak agyerekekkel!
Ajtósi Dürer utcai Óvoda nagyon kedveljük. Zöld udvar, sok játék. Sószóba. Sok program.
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Mert össze vont csoport,aranyosak az óvónénik,nyíltan és őszintén megmondják a véleményüket a gyerekkel kapcsolatban.sok a program sokat játszanak és tanulnak.WILK ISTVÁN KÉK CSOPORT:
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Kedvesek, segítőkészek az óvónők, sok program várja a gyerekeket, családias hangulat van. Rendezett udvar várja őket sok lehetőség van a játszásra. Jól felszerelt csoportszobák vannak.
Ajtósi Dürer utcai Óvoda A lányom csak most idén kezdett ebbe az óvodába járni,de mindenkinek ajánlom, mert nagyon kedvesek és szakmailag jól képzett hozzáértők az óvó nők!
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Kedvesek az óvónénik tudnak bánni a kislányommal és nagyon szép a környezet is!
Ajtósi Dürer utcai Óvoda A kislányom könnyen beilleszkedett. Szereti az óvónőket és élvezi a kreatív foglalkozásokat. Szép és rendezett a környezet, jók a programok.
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Az óvónők és dadusok nagyok kedvesek, imádják a gyerekeket. Az udvar rendezett,árnyékos, tiszta, a szobák jól felszereltek. A gyerekekkel folyamatosan foglalkoznak, mindig van új program, foglalkozás. Nagyon jól döntöttünk, mikor ezt az ovit választottuk. Semmi pénzért nem mennénk másik óvodába.
Ajtósi Dürer utcai Óvoda Az óvoda közel van a lakhelyünkhöz.Az óvónénik aranyosak a kisfiam örömmel megy óvodába. Szép a csoport szoba sok a fejlesztő játék.
Anikó utcai Óvoda Tetszik a környezett,kedvesek,segítőkészek az óvónők!
Anikó utcai Óvoda Azért mert nagyon aranyosak és kedvesek az ovónők és a dadusok,az ovi is szép és sokat foglalkoznak a gyerekekkel./zöld csoport
Anikó utcai Óvoda Mert kedvesek az óvónők, jól csinálják a dolgukat. Rengeteget tanul tőlük a gyerekem, odafigyelnek a gyerekekre. Jól tájékoztatnak, élvezetes még a szülői értekezlet is!
Anikó utcai Óvoda Nagyon szép, rendezett az óvoda , nem vegyescsoportos.

Az óvonők kedvesek, sok játék van.
 
Anikó utcai Óvoda Barátságos és kedvesek az ott dolgozok(Óvónő,dajka,)Tiszta rendezett,öltözők,csoport szobák,udvar.
Anikó utcai Óvoda Kedvesek, felkészültek az óvónők, sok a program és a külön foglalkozás.
Anikó utcai Óvoda Kedvesek az óvónők, gyermekemet megfelelő ellátást, gondoskodást, odafigyelést kap.
Anikó utcai Óvoda az Óvónénik aranyosak, barátságosak, és rugalmasak! sok a program és a kirándulás!
Anikó utcai Óvoda Az óvónőkkel nagyon meg vagyunk elégedve, szívvel-lélekkel foglalkoznak a gyermekekkel és nagyon kreatívak.
Anikó utcai Óvoda Az óvodában minden adott ahhoz, hogy a gyerkőc a saját érdeklődési köre felé fejlődhessen. Az én gyerekem imád rajzolni, az óvonők épp ezért mindent megtesznek azért, hogy ebben fejlődhessen. Rajpályázaton indítják és külön-külön odafigyelnek a gyerkőcökre. Több, szabadon választható elfoglaltság közül választhatnak a szülők és gyerekek, így biztosítják az úszást, az angol és német foglalkozásokat, rendszeres mozgást, de van pl. foci és igény szerint hittan foglalkozás is. Az óvónők nagy odafigyeléssel foglalkoznak a gyerekekkel, így délután egy boldog kiegyensúlyozott gyermekcsapat fogad minket az udvaron!
Anikó utcai Óvoda Jók a tapasztalataink,a nagyobbik gyermekünk is ide járt és szerette az intézményt,kedves családias hangulatú az óvóda!Kovács Balázs zöld csoport!
Anikó utcai Óvoda Meg vagyunk elégedve az óvónők munkájával,jók az óvodai programok,és közel is van a lakhelyünkhöz.
Anikó utcai Óvoda Szeretjük az óvónéniket, kedvesek, sok játék, változatos-sokszínű gyerekprogramok,különórák-külön programok, tartalmas, egyszerűen jó!!!
Anikó utcai Óvoda Nagyon gyermekbarát óvi megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező dolgozókkal. Az udvar maximálisan rendezett a csoportszobák jól felszereltek színesek vidám érzést keltő ahova jó belépni és a nap nagy részét eltölteni. Az Óvónők nagyon kedvesek. Ha az óvodai élet során probléma merül fel, bátran lehet keresni Őket, állnak a szülő rendelkezésére és a probléma orvosolására. Megemlíteném a Dadus néninket is akit a kisfiam egyszerűen imád. Nagyon segítőkész és rengeteget köszönhetnek neki is a gyecsak rekek, hiszen ahol Ő van ott a szeretet és törődés is. S.Kevin Erik Zöld csoport
Anikó utcai Óvoda Mert nincsenek vegyes csoportok. Az óvónők és a dadusok is nagy szakértelemmel rendelkeznek és nagyon szeretik a gyerekeket, a szülőket korrekt módon tájékoztatják.
Anikó utcai Óvoda Sok a program,melyen a szülők is részt vehetnek,családias környezet.
 
Anikó utcai Óvoda Szeretek ide járni oviba mert aranyosak az ovó és dajka nénik és nagyon jó programok vannak.. :)
Anikó utcai Óvoda Jól felszerelt, sok és változatos programot kínálnak a gyermekeknek. Az udvar rendezett, szép a környezet.
Anikó utcai Óvoda Jól felszerelt csoportszobák, udvar. Nyelvtanulási lehetőség, úszás.
Anikó utcai Óvoda Az óvónők kedvesek, készségesek. Sok lehetőség nyílik a gyermekek fejlődésére.
Anikó utcai Óvoda Kisfiam szeptember óta jár oviba most kiscsoportos. Szereti az óvónőket és a dadusnénit is. Jól érzi magát a csoportszobában és az udvaron is.
Anikó utcai Óvoda Jól felszereltek a csoportszobák!
Anikó utcai Óvoda Az óvó nénik, dadus nénik mind nagyon kedvesek,felkészültek szakmailag. Még az udvaros bácsinak is van minden reggel kedves szava a gyerekekhez, felnőttekhez. Az óvoda egész légköre, barátságos,családias és vidám. Mindig tisztaság fogad és rendezettség a csoportszobákban éppen úgy mint az udvaron. A gyerekek nyáron az udvaron hűs fák alatt és a fellocsolt udvaron hűsőlhetnek. A csoportszobák hangulata mindig követi az évszakok/ünnepek változását. Az óvó nénik munkáját csak dícsérni tudom. A gyerekek fejlődése van a középpontban és ezt a fejlődést mindig nyomon követhetjük,akár a szülői értekezleten, akár az öltöző falán kiállított gyermek rajzokból és a gyerkőc otthoni mondokáiból,dalaiból. Rengeteg érdekes programot szerveznek: kirándulást, bábelőadást, látogatást a tűzoltókhoz stb. Ezeket a gyerekek nagyon élvezik. Szeretjük ezt az ovit.
Anikó utcai Óvoda Kisfiam első perctől imádja az intézményt. A csoportjában jó a közösség de talán Éva néni fontos szerepét emelném ki.Ha röviden és tömören kellene jellemezni munkásságát : parádé felsőfokon .
Anikó utcai Óvoda A gyermekem nagyon szereti a csoportot az ovónőket mert itt is figyelnnek rá mint otthon,nem közösitik ki,egyszerüen szeretik,ahogy a többi gyereket is!Farkas Kevin Ruben /narancs csoport
Anikó utcai Óvoda Az óvónők és a dadusnéni kedvesek, gyerekcentrikusak, jól felkészültek. Ötletes, kreatív dolgokat hoznak ki "szinte semmiből" is. Sok külön program és lehetőség (kirándulás, bábszínház, zene, úszás, tánc...) igénybe vehető.  
Anikó utcai Óvoda Nagyon kedves, jól képzett az óvónő. A dadus imádja a gyerekeket, olyan mint egy álom nagymama. Ezen kívül jól felszerelt világos a csoportszoba, rendezett az öltöző.
Narancs csoport
Anikó utcai Óvoda Mert családias a légkör. A gyerekek örömmel mennek be a saját és akár másik csoportba is. A nevelők minden egyes percüket a gyerekek foglalkoztatásával töltik, és szuper dolgokat készítenek, csinálnak. Rengeteget foglalkoznak a gyerekekkel, tiszta, ápolt környezetben, mindenre odafigyelve. A gyermekem minden nap új élménnyel tér haza az oviból, ami  csakis a pedagógusoknak köszönhető.
Azt hiszem jobb óvodát nem is  választhattunk volna.
Anikó utcai Óvoda Nagyon jók az óvónők, a Dadus néni egy Tündér. Sokat foglalkoznak a gyerekekkel. 
Anikó utcai Óvoda A Gyerekekhez való hozza állása az Óvónőknek, Dadusoknak. Az Ovi környezete, csoportszobák felszereltsége, tágassága. 
Anikó utcai Óvoda Hangulatos, családias a légkör. Az óvónénik mindent megtesznek, hogy gyermekeink jól érezzék magukat. Egyéni, különleges kívánságokra is odafigyelnek. Szinte minden nap más és más mondókával, dalocskával gazdagítják picinyeink tudását, szókincsét!!!!! (narancs csoport)
Anikó utcai Óvoda Azért szeretünk ebbe az oviba járni.mert az óvónők nagyon aranyosak rengeteg külön programot szerveznek a gyerekeknek. Bármilyen problémával bátran fordulhatunk hozzájuk.
Anikó utcai Óvoda Kedvesek az óvónők és a dadusok nénik. Mivel a tesó is ide jár ismertük őket már valamennyire és nem kellett csalódtunk bennük.
Anikó utcai Óvoda Rendesek az óvónők, az udvar szép, tiszta, a gyerekek szeretnek a tornázni járni a tornaterembe.
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Jól felszereltek a csoportszobák, megfelelően foglalkoznak a gyerekekkel.
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Azért,mert nagyok kedvesek az óvónők és a dadusok. Szeretjük a színes programokat is.
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda viszonylag közel van, jól felszereltek a szobák, sok népi hagyományra épülő ünnepet tartanak
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda voltunk nyílt napon ,és a báttyus is itt volt ovis,
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Kedvesek az óvónénik,lelkiismeretesen foglalkoznak a gyerekekkel.
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Kedvesek az óvónők  és a dadusok, jók a foglalkozások, montessori játékok.
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Sok az ismerős. Kedvesek az ovonénik. 
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda szeretjük az óvónőket
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Nagyon jók az óvónők, az udvar és a szobák felszereltek, mindenhol tisztaság van és hát a Montessori módszer alkalmazása miatt.
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Mivel a kisfiam, ugyanúgy ahogy bölcsődébe is szeretett ide járni, most az óvodába is nagyon szívesen jár. És ha neki tetszik, nekünk miért ne tetszene???
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Mindenki nagyon kedves, a folyosón is minden ott dolgozó előre, kedvesen köszön. Az óvónénik nagyon lelkiismeretesen vigyáznak a gyermekemre, az első perctől örömmel megy minden nap oviba.
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Pl: Nagyon kedvesek a óvónők. / Rendezett az udvar. / Jól felszereltek a csoporszobák
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Kedvesek, és türelmesek az Óvónénik és a Dadus néni is nagyon aranyos és kedves. A kislányom szeret menni és ez számít a legjobban.
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Nap mint nap nagyon jó irányított tevékenységek keretében színes, változatos, programokkal, és nem utolsó sorban a gyerekek készségeit játékos formában hatékonyan fejlesztik. Az óvónők,és a dadusok nagyon kedvesek, munkájukat nagyon magas színvonalon, odaadóan látják el. Mivel az intézmény integrált formában működik, ezért szélesebb körben nyílnak meg a lehetőségek a gyerekek számára mind a tanulásban, mind pedig a sajátos nevelési igényű gyerekek fejlesztésében. Mivel az óvónők tanító óvónők, ezért ha úgy döntünk, hogy a gyermekünk az ANK iskolájába fog járni, az óvónőinkkel mehet iskolába.
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Családias, gyerekbarát környezet. Az óvónénik nagyon kedvesek,a gyerekek szeretik őket. Segítőkész Mindenki.
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Mert gyerek barát,és jó dolognak tartom a óvonéni egyben a tanárnéni lehetőséget.
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Az óvoda után a gyerekek az úgynevezett óvoda-iskola rendszer működése révén nagycsoportos óvónénijükkel mehetnek az 1. osztályba, ami hihetetlen lehetőség egy kisgyermek számára. A csoportunk óvónénijei remek szakemberek, elhivatottak, emberileg is a legtöbbet nyújtják gyermekeink számára. Rugalmas, egyénre szabott bánásmódban részesítik a gyerekeket, remek csapatmunka bontakozik ki a szülők és a pedagógusok közt. Szeretünk idejárni, mert szeretnek minket! 
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Számomra lényeges, hogy a csoport foglalkozások színesek és változatosak legyenek, hangsúlyos legyen a szeretetteljes kapcsolat óvónők és gyermekek között, legyen meg az egészséges következetesség a nevelésben, a játékok sokfélék, érdekesek legyenek. Nagyon szerencsének mondhatom magam, mert ezt mind elmondhatom gyermekem két fantasztikus óvónénijére és a segítő dadus nénire is! Köszönöm!
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Kedvesek és képzett óvónők vannak. Mind az udvar és csoportszoba, óvodaépület rendezett színes, kellemes. Rengeteg program van a gyermekeknek, külön foglalkozások, színház, kirándulás. 
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők és a dadusok is egyaránt. Sok jó és érdekes foglalkozások vannak.
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda Közel van, szép a berendezés és az udvar. Jó a társaság, kedvesek az óvónők, sok a fejlesztő program.
Apáczai Nevelési és ÁMK 1. sz. Csiribiri Óvoda mert annyira barátságos a légkör, hogy a kislányom örömmel megy minden nap és sokat fejlődött elég rövid időn belül.
Apáczai Nevelési és ÁMK 2. sz. Cifrapalota Óvoda  Az óvónők nagyon kedvesek,szeretettel és következetességgel nevelik a gyerekeket.A szülők felé is folyamatos a kommunikáció,és véleményem szerint nagyon segítőkészek a családok problémáinak megoldásában is.<br />

A csoportszoba szép,mindig rendezett,ami az ovónők és a dadus kezét dícséri.
Apáczai Nevelési és ÁMK 2. sz. Cifrapalota Óvoda Az ovi és a környezete szép, tiszta, rendezett. Nagyon kedves, odaadó ovinénik vannak. Ami még nagy előny, ha gyermek fejlesztésre szorul, hogy az épületben van a Korai Fejlesztő, és a gyermekekért a csoportba jön a pedagógus, megtartja neki a fejlesztést, majd visszakíséri a csoportba.
Apáczai Nevelési és ÁMK 2. sz. Cifrapalota Óvoda Kedvesek az óvónők, jól képzettek, sok foglalkozás van.
Apáczai Nevelési és ÁMK 2. sz. Cifrapalota Óvoda Nagyon megszerettük az óvónéniket és a dadust is, sokat foglalkoznak a gyerekekkel, kedvesen, halkan beszélnek, megértőek, és segítőkészek. Változatos programokat kínál az intézmény, pl: őszi vigasságok, Márton napi vonulás lámpásokkal, Közlekedés hete... csupa olyan program, amiről lelkesen mesélnek otthon. A csoportszobák nagyon szépek, barátságos színekkel, és szép berendezéssel.

(Süni csoport)
Apáczai Nevelési és ÁMK 2. sz. Cifrapalota Óvoda Szép az ovi és a környezete. Kedvesek az óvónénik, és nagyon jó pedagógusok. 
Apáczai Nevelési és ÁMK 2. sz. Cifrapalota Óvoda Az óvónők nagyon jól és kedvesen állnak hozzá a gyerekekhez, odafigyelnek a gyerekek problémáira és segítenek a megoldásban.
Apáczai Nevelési és ÁMK 2. sz. Cifrapalota Óvoda Tettszett a környezet, az udvari játékok az árnyas helyek. A csoport szoba jól felszerelt izlésesen berendezett és világos. Az óvónök kedvesek jól képzettek és figyelembe veszik a gyerekek érdekeit. 
Apáczai Nevelési és ÁMK 2. sz. Cifrapalota Óvoda Jó az óvódai közösség
Apáczai Nevelési és ÁMK 2. sz. Cifrapalota Óvoda - Kedvesek és figyelmesek az óvónők.

- A gyerekek sokat játszanak.

- Családias a hangulat. 
Apáczai Nevelési és ÁMK 2. sz. Cifrapalota Óvoda Az óvónők nem munkának, hanem HIVATÁS-uknak érzik a gyerekekkel való foglalkozást.Következetesen, határozottan, de mégis rengeteg szeretettel és odafigyeléssel nevelik a gyerekeket. A szülőkkel való kapcsolat kiváló. Az óvoda tiszta, rendezett és nem utolsósorban ÖKO Óvoda!
Apáczai Nevelési és ÁMK 2. sz. Cifrapalota Óvoda Nagyon aranyosak az óvónők! Fejlesztik a gyermekek kézügyességét, tanulási képességeit. 
Apáczai Nevelési és ÁMK 2. sz. Cifrapalota Óvoda Óvónők kedvesek,  mindent megtesznek gyermekekért. A nevelés az év közbeni programok színesek.
Apáczai Nevelési és ÁMK 2. sz. Cifrapalota Óvoda Mert szép az ovi és a környezete, illetve szerethetők az óvónénik.
Apáczai Nevelési és ÁMK 2. sz. Cifrapalota Óvoda Kedvesek az óvónők, foglalkoznak a gyerekekkel, jó játékok vannak az udvaron és a csoportszobában is. Bálint Süni csoport.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda  Mert megkapja a megfelelő fejlesztést, ha arra van szüksége és nagyon jól felszerelt eszközökkel. Kedvesek az ovó nénik, dadusok.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Nekünk nagyon közel van, szép rendezett az udvar és a belső csoportszobák.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők, a gondozónő. Sokat foglalkoznak a gyerekekkel. Látszik, hogy az óvónők is  szívvel lélekkel dolgoznak. Világos, tiszta, rendezett, mind a csoportszoba, mind az udvar.<br />
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Kedvesek az óvónők, nagy udvara van és az ANK iskoláiba lehet tovább menni.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Jól felszereltek a csoportszobák, kedvesek az óvónők.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Mi azért választottuk ezt az óvodát,mert ide tartozunk.Nem bántuk meg,hogy ide íratuk a kislányunkat.Nagyon szeret ide járni,mert jól érzi itt magát és az óvonők,dajka NAGYON KEDVESEK,kreatívak és segítőkészek.Sok jó programon vehetnek részt a gyerekek.Nem utolsó sorban az óvoda-iskola rendszer is nagyon jó.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Elégedettek vagyunk a pedagógusokkal és magával az óvoda működésével is.Olyan elvek szerint nevelnek melyeket magam is vallok.Egészséges étkezés, környezetvédelem,művészeti oktatás.Jól szervezett változatos programok.Röviden ennyi lenne ,szívesen ajánlom.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Mert külön korcsoportban vannak a gyerekek elhelyezve. Nagyon kedves és felkészült pedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Kedvese,óvónők,jó készség fejlesztések vannak
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda A gyerkőcöm szeret ide járni és ez a legfontosabb!
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Sokoldaluan , életkoruknak megfelelöen foglalkoznak a geyerekekkel.(ékezethibas gép-elnézést.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Mert változatosak a programok és jól felszereltek a csoportok!
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Legfőbb képen azért szeret a kislányom ide járni mert szereti az óvó néniket akik kedvesek és sokat tanul tőlük, jók játékot,szereti a pajtásait, és imád kint lenni az udvaron az udvari játékok miatt!
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Az óvónők és a dadusok nagyon kedvesek, türelmesek , értenek a gyerekek nyelvén és következetesek is egyben.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Kedves óvónők,jól felszerelt óvodai csoportok-udvar,sok-sok színes program az óvodai életben. 
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda mert óvoda-iskola rendszer van
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda remek felszereltségű az egész ovi,szerető ovinénik,megfelelő képzést kapnak a gyerekek
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Az óvónők nagyon felkészültek, gyermek centrikusak, nagyon kedvesek a gyermekekhez.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda mert biztonságban és szeretetben tudhatjuk a gyermeket, a környezet pedig kulturált, nagyon szép és ízléses
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda rendezett,jól felszerelt óvoda gyermekközpontú neveléssel 
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Az óvónéni nagyon következetes, össze tudja tartani a csoportot, és nagyon gyakran leköti a gyerekeket foglalkozással. Így sírni sincs idő.!:) 
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Mert

-nem csak a "gyerekvigyázásról" szólnak az ovis napok, hanem törődésről és nevelésről,

-az óvónők partnernek tekintik a szülőt,

-csak akkor kérnek bevitelre plusz dolgokat, ha tényleg szükség van rá. :)
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Hozzáértő, gyerekszerető óvónőket kaptunk. Gyermekem számára az a büntetés ha nem mehet valamiért oviba (pl. beteg, szünet van)
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Kedvesek az óvónénik és a dadus. Nagyon szépek a csoportszobák.

Óvoda-iskola miatt.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Szakmailag és emberileg is kiválóak az óvóvnők. A gyerekek megkapják a sokoldalú fejlesztést: kreatív manuális foglalkozások; sok ének, mese, mondóka; élvezetes testnevelés foglalkozások ill. úszás; sok-sok játék (ami nagyon fontos); egészséges étkezés(gyümölcsnapok); sok időt töltenek a szabadlevegőn stb, stb. Az óvónők ebben a csoportban odafigyelő szeretet mellett feltűnően nagy fegyelmet tartanak, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a gyerekek iskolaérettek legyenek. A gyerekek megtanulták elfogadni a társaikat, szabályokhoz jól alkalmazkodnak, hallgatnak az óvóvnők utasításaira. Rend és fegyelem van a csoportban. Mindemellett jók az óvoda tárgyi feltételei is: felszereltség, nagy udvar, szép csoportszobák stb.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Az óvónők és dadusok rendkívül kedvesek,szeretik a gyerekeket.Minden aggodalom nélkül rájuk hagyhatom a kisfiam,mert pótanyaként tekinthetek rájuk!Kreatívak,sokat tanulnak tőlük a gyerekek.Lelkiismeretesek,toleránsak és megbízhatóak.A csoportszobák jól fel vannak szerelve,tisztaság és rend van.Nagy az udvar,a gyerekek kibontakozhatnak.Örülök,hogy ebbe az oviba járunk! B/1
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Azért mert szép,kedvessek az ovónénik,jó barátaim vannak,sok színe sprogrm teszi változatossá óvódai napjaimat.Jó játékok vannak,sokat rajzolunk.Bari  Fanni
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda MERT NAGYON KÖZEL VAN A LAKÓ HELYÜNKHÖZ ELSŐ SORBAN,ÉS FEL KÉSZÜLT ÓVÓ NŐK,DAJKÁK, EGY SZÓVAL AZ EGÉSZ INTÉZMÉNY ÖSSZES DOLGOZÓJA, MINDENKI SZÍVVEL,LÉLEKKEL A MI CSEMETÉINKÉRT DOLGOZNAK,OKTATNAK,FORMÁLJÁK A LURKÓINKAT,NAGY SZERETETTEL.ÉS MÉG A KÖRNYEZET, AZ UDVARI GYERMEK JÁTÉKOK CSOPORT SZOBÁK IS KOR SZERŰEK,FELSZERELTEK,EGY SZÓVAL,MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM AZ INTÉZMÉNYT,SOK SZERETETTEL.....A ZÖLD ÓVODÁÉRT .....
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda óvoda-iskola program; ismerős, kedves óvónénik; zöld óvoda (a címtől függetlenül a gondolkodásmód!) (B/4)
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Mert jól megközelíthető több irányból is, kedvesek az óvónők,megértők és segítőkészek
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda nagyon kedves és jó óvónők és dadusok vannak,jó hírű óvoda és közel is lakunk.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Amikor adva volt a lehetőség az intézmények megtekintésére, ide jöttünk első alkalommal. Annyira megfogott hogy a nagyobb gyermekek milyen odafigyeléssel közelednek a kicsikhez, hogy nem is mentünk át a többi épületbe körül nézni. Érezni lehetett, hogy az óvónők és dadák, nem csak munkának tekintik, a napjaikat az intézményben. Ők szeretik a kicsiket, és a lehető legjobbat hozzák ki belőlük. 
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Közel van hozzánk, rendezett, szépek a csoportszobák.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Valóban nagyon kedvesek az óvónők, az óvodai élet rendkívül színes, változatos programok sora várja a gyerekeket (mindig életkorukhoz igazodva). 
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Nagyon kedvesek az oóvónők
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Óvoda választásnál számított a közelség, és az első benyomás.

Az óvónők rendkívül kedvesek, látszik hogy szeretik a gyermekeket. A nyílt napon még nem tudhattuk kihez fog kerülni a gyermek az induláskor, de nem is volt kérdés hogy jó kezekbe kerül-e majd.

Mindent összevetve a lehető legrátermettebb triót kaptuk csemeténk mellé.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Közel is van, remek híre van az ovinak. Kiváló pedagógusok dolgoznak az intézményben, gyermekközpontú, barátságos légkört alakítanak ki. Változatos rendezvények vannak. Nagyon jó a csoport, kedvesek az óvónénik, dadus nénik. Igényes a környezet, sok a kreatív tevékenység. 
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Képzettek az óvónők és a gyereken érezhető a fejlődés. Kedvesek a munkatársak. Szép és nagy az udvar. Nagyon sok program, sport és egyéb lehetőségeket találunk magunknak az óvodán belül.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Jól felépített rendszer működik az oviban. A rendszeres foglalkozások, események sokszínűek. A környezetbarát nevelési módszer kiválóan működik. A Nevelési Központ komplexuma rengeteg lehetőséget nyújt a gyerekeknek.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Szeretjük az óvónéniket, eseménydúsak a gyerekek napjai. Kislányom boldogan mesél naponta az oviról. Naponta mond új mondókát, amit az oviban tanult, ezzel is bizonyítva, hogy egész nap foglalkoznak a gyerekekkel. 
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Felkészült, képzett, tapasztalt óvónők, tiszta, rendezett környezet. Sok foglalkozás.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Mert az óvónők próbálják változatosabbá tenni a gyerekek mindennapjait különféle játékos feladatokkal ami miatt pld az én gyerekem is imád menni,a türelmükről nem is beszélve ,beleértve a kedves dadust is.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Kedvesek a nevelők, jó az étkeztetés és a körülmények !
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Minden szempontból megfelel.Mint az óvonők mint a foglalkozások és ami a legfontosabb a gyerek szivesen megy mert jólérzi magát ebben a környezetben.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Mert az óvónők megfelelően képzettek,kedvesek és sokat törődnek a gyermekek testi,-és szellemi fejlődésével!Jól felszerelt az óvoda!
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Kedves óvónők, és természetesen a Dadus is. Környezet barát ovi, és nagy önállóságra nevelik a gyerekemet. 
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Szakmailag magasan képzett, kedves óvónők. Változatos programok, csendes környezet.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Az óvónők miatt, sokat foglalkoznak a  gyerekekkel és nagy-nagy szeretettel bánnak velük.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Mert nagyon tetszik!
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Figyelmes,kedves,nyugodt,lelkiismeretes diplomával,felsőfokú végzettséggel rendelkező óvónők/dajkák dolgoznak az intézményben.Rendezett az udvara,felszereltek a csoport szobák.Mindig foglalkoznak a gyerekekkel,a hét minden napján csinálnak valami újat.Nyugodtan merem ott hagyni gyermekeimet,hisz tudom,hogy a legjobb intézményben vannak.Kislányom járt már másik óviba is (költözés miatt)ott minden napos volt a sírás,nem szeretett oda járni,de visszaköltöztünk Pécsre és lányom kívánságára visszairattam a régi csoportjába ahová szeret járni (nincs sírás,csak ragyogó szemek):).Különböző oktatásokon vehetnek részt a gyermekek,mint pl:uszás,tánc,hittan,angol nyelvtanulás stb.Csak is ajánlani tudom!
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Kedvesek az óvónénik.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Jól felszerelt az óvoda, valamint az óvópedagógusok is nagyon kedvesek,sokat foglalkoznak a gyerekekkel, és bármilyen problémával lehet hozzájuk fordulni. Mi örülünk hogy ide járunk. :)
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Mert közel van a lakhelyükhöz nagyon elégedettek vagyunk az ovonök munkáival és jol föznek és szép az udvar .
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Kedves óvónénik és dadus, akik a gyerekkel nagyon jól szót értenek. Sokat javult a gyerkőc viselkedése, önállósága az a két hónap alatt, amióta oda jár. 
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Kedvesek az óvónénik, dadusnénik. Sokféle játék található a csoportokban. 
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Nagyon megértő és segítőkész az óvónői vannak és volt is a Kaminak.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda kedvesek az óvonök és a dadusok
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Családias légkör.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Mert nagyon szeretjük az óvónéniket s a dadus nénit is. Sajnos az utóbbi már nyugdíjba ment. Ismertünk is jó pár dolgozót, mert a nagyobb féltestvérek is ide jártak. S nem utolsó sorban,kb. 5 percre lakunk az ovitól. Jól felszerelt a csoport szoba. 
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Mert úgy érzem hogy ebben az ovodában foglalkoznak úgy a gyermekekkel ahogy elvárnánk mi anyukák. A mi csoportunkban az ovónők és a dadus teljes odafigyeléssel, és szeretettel foglalkoznak a picikékkel. Úgy gondolom, hogy a legjobb választás volt nekünk , és ennél jobbat nem is kívánhatnék. Biztos vagyok abban, hogy a kisebbik gyermekemet is 3 év múlva ide fogom beiratni.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Az óvónők kedvesek,jól bánnak a gyerekekkel.Sok jó programot,foglalkozást találnak ki.
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Az óvónők nagyon kedvesek,sokat foglalkoznak a gyerekekkel. Gyermekem szeret idejárni- és ez a legfontosabb!! Szereti a csoporttársait, az óvónéniket és persze a dadust :)
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Kedvesek az ovónők,mindig van változatos program a gyerekeknek
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda sok sok gyermekprogram van, rugalmasak az óvónénik, és megfelelő módon veszik ki részüket a gyermekek testi szellemi fejlődésének elősegítésében.

Szakképzettek és nagyon kedvesek az óvónénik és a dadus nénik. jól felszereltek a csoportszobák, tiszta a környezet
Apáczai Nevelési és ÁMK 3. sz. Aprók Háza Óvoda Tiszta rendezett a környezet, szakképzettek az óvónénik, rugalmasak. izgalmas gyermekprogramokat biztosítanak a kicsik számára
Aradi Vértanúk úti Óvoda A családias légkör és a kedves óvónők miatt került választásunk erre az ovira.
Aradi Vértanúk úti Óvoda Nagyon családiashangulatú,kis létszámú ovoda.Renkívül gyerek centrikusak az ovónők és a dadusok is,sokat foglalkoznak a gyerekekkel.Jó a felkészítésük,sok a foglalkozás.
Aradi Vértanúk úti Óvoda Nagyon családiashangulatú,kis létszámú ovoda.Renkívül gyerek centrikusak az ovónők és a dadusok is,sokat foglalkoznak a gyerekekkel.Jó a felkészítésük,sok a foglalkozás.
Aradi Vértanúk úti Óvoda Az összes pedagógus szakemberként és emberként is kíváló, szeretjük, hogy kis, háromcsoportos óvoda, családias a légkör, és sok pluszszolgáltatást nyújtanak. Hittan, torna, ezeken veszünk mi részt, de van még angol és francia nyelvoktatás is.
Aradi Vértanúk úti Óvoda Mert kis, családias óvoda kíváló pedagógusokkal. Két gyereknél már bevált, eszembe se jutottmáshova vinni.
Aradi Vértanúk úti Óvoda Családias légkör, dadusok óvónénik ismerik szinte az összes gyereketa másik csoportból is.
Aradi Vértanúk úti Óvoda Kicsi, kedves, barátságos ovi. Sok pécsi óvodát megnéztünk személyesen a választás előtt, és minden szempontból az Aradi a legjobb számunkra. Nem csalódtunk!:) Csak ajánlani tudom!
Aradi Vértanúk úti Óvoda Mert kis intézmény, nem veszik el benne a 3 éves kisgyerek / mert mindig segítőkész az óvónéni, ha kérdezek a kisgyerekről mindig válaszol / és mert mindig szép a faliújságunk.
Aradi Vértanúk úti Óvoda Kedvesek az óvónénik, a dadusok mosolyognak és segítőkészek, családias a hangulat. 
Bártfa utcai Óvoda Kedvesek az óvónénik.
Belvárosi Óvoda Azért szeretünk ebbe az oviba járni, mert csodálatosak az ovónénijeink! A gyermekem hétvégén megélt élményeit alig várja, hogy megoszthassa az óvónénijeikkel! A nyári szünetben is eszébe jut az ovi, vágyakozik rá, hogy újra mehessen! <br />

Köszönet a csodás Óvónéniknek, akik szeretgetik gyermekünket, játszanak velük és óvva nevelgetik!!!!!
Belvárosi Óvoda Szép, nagy udvara van. Jó a felszereltsége az ovinak. Jók az óvónők.
Belvárosi Óvoda Nagyon meg vagyunk elégedve! Nagyon jó a csoport, az ovónők, és a dadusok.
Belvárosi Óvoda Az óvónők nagyon kedvesek. Sajnos az udvarról és a felszereltségről nem mondhatok jót.
Belvárosi Óvoda Nagyon tartalmas képzés folyik itt.
Belvárosi Óvoda Mert a mi óvó nénijeink (és dadus nénink!) a legjobb a világon!
Belvárosi Óvoda Nagyon jók az óvónők.
Belvárosi Óvoda Kedvesek az óvónők, barátságos az óvodai légkör.
Belvárosi Óvoda Kitűnőek a pedagógusok akik a gyerekekkel foglalkoznak. Sok mondókát, dalt tanúlnak, akik akar németűl is. Sok mesét hallanak, és már egyészen kicsi koruktól kézműveskednek.Szépek a csoportszobák, a teret galériával bővítették, a játékok természetes anyagból készültek. Fontos az óvoda környezettudatos nevelése. 
Belvárosi Óvoda Kedvesek az óvónénik!
Belvárosi Óvoda szép, nagy, rendezett udvar

aranyos óvónénik

közel van a lakhelyhez, nem kell autóval járni
 
Belvárosi Óvoda Nagyon szép, tiszta, rendezett óvoda, nagy udvarral, terasszal.Ha ez nem lenne elég nagyon kedves, odaadó, segítőkész csoport dolgozik itt azért, hogy gyermekein a legjobbat kapják. Köszönünk nekik mindent.
Belvárosi Óvoda Mert zöld óvoda,ahol a gyerekeink olyan környezettudatos nevelést kapnak, ami nekünk fontos. Az óvónénik nagyon kedvesek, aranyosak, mosolygósak és türelmesek.
Belvárosi Óvoda A felső szinten már mindegyik ovónénit és dadust kipróbáltuk, mivel mindkét gyerek évvesztes. Mindenhol jól érezték magukat a gyerekek, de azért van olyan csoport ahol talán az elvárhatónál is egy kicsivel több odafigyelést, szeretetet kaptak. A szobák a lehetőségekhez képest barátságosak, az udvar nagy. Az én gyerekeim soha nem sirtak, hogy nem akarnak oviba jönni és ez remélem nem az én negatív kritikám hanem az ovi pozitív kritikája.
Belvárosi Óvoda nagyon aranyosak az óvonénik és a dadusok! Jó az eszközfelszereltség! 
Belvárosi Óvoda Barátságos a légkör, kedvesek az óvónénik, dadusok. Nagy udvara van, környezet tudatos nevelés folyik. Tetszik, h. sokféle foglalkozást tartanak, tanulnak dalokat, mondókákat, stb., jó programok szoktak lenni. Az idén úszni is járnak.
Belvárosi Óvoda Az óvónők elhivatottak,gyerekszeretőek, szakmailag felkészültek és próbálják mindenből kihozni a maximumot. Pályázatokon vesznek részt, amivel sok pluszt szereznek az óvodának. Nincs szájhúzás ha korán viszem a gyereket, vagy ha későn megyek érte. Sőt, korán reggel már sokszor meseolvasással kezdenek. Fontosnak tartják hogy a gyerek mindennap egyen friss gyümölcsöt.

Horváth Fülöp

kutya csoport
Belvárosi Óvoda A belvárosi jó elhelyezkedés zöld környezettel párosul. A csoportjátékok sokszínűek, érdekesek. A korcsoportos felosztást előnyösnek tartom.
Belvárosi Óvoda Jó a légkör, kedvesek és segítősészek az óvonénik, a gyerek nem akar hazajönni
Belvárosi Óvoda A gyermekemet a nap folyamán két nagyon kedves, gyermekközpontú, igazán jó óvónéni tereli és tanítgatja! Emellett sok olyan impulzust kap (egészséges életmód,környezettudatosság, játékos nyelvtanulás, önállóságra nevelés) amelyek itthon is fontosak.
Belvárosi Óvoda Nagyon kedves, határozott és korrekt az óvoda vezetőnője, az óvóvónőkről is ez a véleményem. A csoportok nagy létszámúak ugyan, de mégsem érzem úgy, hogy gyerekmegőrzőben hagyom a kislányom, a sok gyerek ellenére személyes törődést, szeretetet kap a kicsim.

Annak is örülök, hogy sokat játszanak az udvaron minden évszakban. Kiskertet művelnek, szelektíven gyűjtik a hulladékot, kirándulnak, nem néznek tv-t, nem szól a rádió sem. A környezet egyszerű, tiszta, jó hangulatú a sok gyerekrajz és az óvónénik által készített kedves tárgyak miatt. Sokféle óvodán kívüli programot is szerveznek, de ezt nem viszik mégsem túlzásba.

Röviden: Nagyon jó hely!!!
Belvárosi Óvoda Őszintén mondhatom, hogy tüneményesebb, odaadóbb, megbízhatóbb óvónő párost akarva sem találhattam volna! Állítom, hogy a város legjobb párosa!!!! Vakon megbízom bennük, szakértelmükre, észrevételeikre, meglátásaikra maximálisan hagyatkozom!A csoport szoba még az óvódán belül is kiemelkedő, okos, szép játékokkal teli, az óvónénik okos, ésszerű válogatása alapján. Dadusunk munkája szervesen kapcsolódik az óvónőkéhez, munkájuk rendkívül összehagolt! Hálás vagyok, hogy hozzájuk járhatunk! Köszönet nékik!!!!:-)))
Belvárosi Óvoda Kedvesek az óvónénik és a csopottársak! 
Belvárosi Óvoda Szeretünk ide járni, jók a pajtik, kedvesek a nevelők, szeretjük az ovit!
Belvárosi Óvoda Jó a közösség. :)
Belvárosi Óvoda Az óvónők miatt. Tüneményesek! :)
Belvárosi Óvoda Nagyon nagy az udvar, sokat tudnak mozogni a gyerekek. Nagyon barátságos az ovi légköre. Nem csak megörzik a gyerekeket hanem szeretik, tanítják őket. Igazi második anyukájuk van a fiaimnak.
Belvárosi Óvoda Azért szeretünk ebbe az oviba járni, mert nagyon kedvesek, aranyosak az óvónénik (Csilla néni, Erzsi néni). Sokat tanulnak, jó nevelést kapnak a gyermekeink ebben a csoportban. Az én gyermekem imád óvodába járni, nyáron emlegette az óvónéniket és a játszótársait, alig várta, hogy elkezdődjön az ovi. Nagyon tetszik, hogy zöld óvoda, így környezettudatosságra neveli a gyermekeket. 
Belvárosi Óvoda Szerencsések vagyunk mert nagyon jók az óvónénik és a daduskák.Még csak 3 hete járunk oviba,de érzem hogy szeretetteljes a légkör és a gyerekek megbíznak a nevelőikben, szeretik őket.Aggodalom nélkül hagyom ott a kisfiamat.Hajrá Mókus csoport!!!!
Belvárosi Óvoda Jók az óvónénik, szép az ovi.
Belvárosi Óvoda Közel van a lakásunkhoz és mindkettőnk munkahelyéhez is, nagyon kedvesek és türelmesek az óvónénik és a dadusok is, barátságos a szoba, és a legfontosabb, hogy kislányunk is nagyon jól érzi magát itt.
Belvárosi Óvoda Mindennel megvagyunk elégedve(az óvónők és a dadus is nagyon kedves,segítőkész,odafigyelnek a gyerekekre,sok programot szerveznek a gyerekeknek(piacolás,csalamádé készítés,mézeskalács sütés,séta a Tettyére,kísérletezés a vízzel stb.)A termüket hétről-hétre alkalomhoz illően feldíszítik.A rajzolás,festés mindennapos dolog,és év végéig albumba gyűjtik az elkészült remekműveket.A szülők is összetartók pl.most fogjuk közös erővel felújítani az udvart.Továbbá mindenki kedvére válogathat a délutáni különórákból melyek az oviban zajlanak.(néptánc,zeneovi,angol stb.)
Belvárosi Óvoda Kedvesek az óvónénik. Jók a foglalkozások és a programok. Kellemes, barátságos a környezet
Belvárosi Óvoda Az óvónők nagyon szeretik a gyerekekek, sok érdekes foglalkozást tartanak, tetszik a környezet védelemére nevelés. Nagy udvara van az ovinak, ahol nagyon szeret játszani a kislányunk. A kislány nyitottabb lett és semmilyen rossz szokást, durvaságot nem hozott haza.
Belvárosi Óvoda a szülő szemével és szeretetével, és reb

ngeteg energiát mozgósítva nevelik a gyerekeket, minden elvárásomat felülmúlták. Julika és Erzsike kreativitása és lelkesedése pótolhatatlan, biztonságban érzem a jövőt
Belvárosi Óvoda Az óvónénik miatt iratkoztunk ide, és nagyon nagyon jól döntöttünk. Köszönjük szépen!!!!!
Belvárosi Óvoda Közel van a lakásunkhoz, jól felszerelt, hatalmas udvara van.
Belvárosi Óvoda Mert közel van.
Belvárosi Óvoda Mert változatos programokat kínál az ovin belül és azon kívül is.
 
Belvárosi Óvoda Közel van a lakhelyünkhöz, a belvárosban van, mégis nagy udvarral rendelkezik.
Belvárosi Óvoda Azért szeretjük a Belvárosi óvodát, mert kedvesek az óvónők és jó hangulat van az óvodában. 
Belvárosi Óvoda Ez az ovi szerintem tökéletes. Azon felül, hogy szép, és jó helyen van, az Óvónők jobbak nem is lehetnének. Kedvesek, mosolygósak, türelmesek, mindenre van megnyugtató megoldásuk. Folyamatosan valami izgalmas dolgot alkotnak. A kislányom minden reggel vidáman repül az oviba.
Belvárosi Óvoda Szép az óvoda udvara, meg vagyunk elégedve az óvónőkkel és az igazgatónővel. És nem utolsó sorban zöld óvoda, környezet védelmet is "tanulnak".
Belvárosi Óvoda

 Mert fantasztikus nevelők vannak itt, az óvó néniktől a dadusokig lelkes, gyermekszerető pedagógusok. A kis gyermekeket fáradhatatlanul nevelgetik nap mint nap, nem csak kis értelmüket, de érzelmi életüket is. Vigyáznak rájuk és látszik, hogy szeretnek velük lenni, komolyan veszik őket, kíváncsiak a kis véleményükre, beszélgetnek velük. Örülünk, hogy van ez az óvoda és nagyon sokat köszönhetünk neki (immár harmadik gyermekünk jár ide :-)
Bimbó utcai Óvoda Családias hangulat, hatalmas, árnyas fákkal teli udvar , kedves óvónénik, dadus és aranyos ovis társak miatt.<br />
Bimbó utcai Óvoda Ovoda elhelyezkedese nagyon idealis,udvara tele fakkal,sok jatekkal.

Ovonok,dadusok nagyon kedvesek,mindent elkovetnek azert,hogy a gyermek jol erezze magat:kozos kirandulasok,hasznos foglalkozasok,remek legkor!
Bimbó utcai Óvoda Nagyon kedvesen fogadtak minket. Bár a mi csoportunkban többször volt óvónő váltás (szülés miatt, stb. , eddig mind nagyon kedves volt. A kislányom nagyon szerette őket. Októbertől-májusig rengeteg programot szerveznek az óvodában, melyeken nagyrészt a szülők is részt vehetnek. Többször van kirándulás is, amelyekről a gyerekek után nagy élvezettel mesélnek.

Számomra a legfontosabb viszont, hogy a kislányom szeret óvodába járni, hiszen Ő tölti ott napjai nagy részét. 
Bimbó utcai Óvoda Mert tudják, hogy minden gyerek egyedi és különleges és ennek fényében bánnak velük. Ez mindennél fontosabb.
Bimbó utcai Óvoda Az ovi hangulata szinte családias, sok az évszakokhoz kapcsolódó program (szüreti mulatság, márton nap, adventi készülődés) az udvart nagy fák árnyékolják, nyáron ez különösen hasznos, két különböző korú gyerekem egy csoportba járhat, az óvónők gyerek centrikusak és nagyon kreatívak fiaim sokféle alkotással térnek haza, gyakorolják az eszközök és agyagok használatát. 
Bimbó utcai Óvoda Nagyon kedvesek voltak velünk az óvónők az első perctől kezdve.Nagyon tetszik az óvoda udvara,mivel árnyékos és rendezett.A szobákban sok játékféleség megtalálható a gyerekek igényeinek megfelelően.egész évben változatos programokkal igyekeznek az óvónők a gyerekek élményvilágát gazdagítani.Köszönjük.Suvák Milán és Martin-kék csoport,Bimbó utca.
Bimbó utcai Óvoda Nagyon Szeretjük az Óvoda dolgozóit. Kedves, segítőkész, figyelmes mindenki. Családias hangulat, szép csoportszobák, jó játékok, szép gondozott udvar. Jó programokat kitalálnak. Finom, egészséges ételek. Gyermekem nagyon könnyen beszokott, szeret oviba járni. Barátokra lelt. Egyszóval, nem bántuk meg, hogy ide járunk :) Üdv, Zsanett és Áron
Bimbó utcai Óvoda Rendezett udvar és környezet,szimpatikus óvónők,
Bimbó utcai Óvoda Először is azért,mert nagyon kedvesek, ugyanakkor határozottak és felkészültek is az óvonők, ill. dadusok. Továbbá változatosak a napi programok, sokat vannak a gyerekek a szabadban, remek kirándulásokat szerveznek és ahol lehet bevonják a szülőket is az óvoda életébe. 
Bimbó utcai Óvoda .Rengeteget foglalkoznak a gyerekekkel, nagyon sokat tanulnak tőlük a picik. Szinte a semmiből, ami másnak szemét (dobozok,termények... csodálatosakat alkotnak a gyerekek.

A óvoda udvarán sok a zöld,sajnos a felszerelés hiányos ,de a gyerekek mindig azzal elégedettek szerencsére ami van. Elég nekik ha szerető légkör veszi őket körül és ez itt megtalálható.
Bimbó utcai Óvoda Rendezett az udvar, a csoportszoba szép, jól felszerelt. Az óvónők szakmai kompetenciája nagyon jó. Az óvodában eltöltött idő alatt a gyermekem jól érzi magát. Nagyon sok és változatos programokat kínál az óvoda, olyat is amin a szülő a gyermekével közösen részt vehet.
Bimbó utcai Óvoda Az Óvónénik nagyon értenek a gyerekekhez, egyénre szabottan tudnak velük bánni. Segítőkészek, bármiről legyen is szó. Jó az óvoda elhelyezkedése, családias a környezet.Nagyon sok program van, amit a gyerekek élveznek.
Bimbó utcai Óvoda Egy csoportba kezdtünk járni a nagyobb tesóval, és ez rengeteget segített a beilleszkedésbe. Biztonságot adott a kicsinek. 
Bimbó utcai Óvoda Nagyon gyermek szeretők az óvónénik és a dadusok. Sok külön foglalkozás van, melybe a szülőket is bevonják. Árnyékos az udvar, a csoportok felszereltek, vegyes csoportok vannak, így a két gyermekünk egy csoportba kerülhetett.

Bence, Nikolett- piros csoport
Bimbó utcai Óvoda Mert családias hangulatú óvoda, évközben folyamatosan hagyományőrző programokkal, kirándulásokkal. Kedvesek,segítőkészek az Óvónők, és Dadusok is, akikhez bármikor fordulhatunk kérdésünkkel. Szép nagy, rendezett udvara van.
Bimbó utcai Óvoda Az óvónők hihetetlen szeretettel bánnak a gyerekekkel,nagyon kedvesek, figyelmesek és szakmailag is kiválóak.A gyermek az első,az ő testi-lelki jóléte...minden gyerek egyedi és fontos.Igazi boldog és felszabadult kis óvódásokat nevelnek a játékos fejlesztés eszközeivel.Az óvoda jól felszerelt,hatalmas udvarral.A szükséges szabályok mellett nagyon rugalmas hozzáállással.
Bimbó utcai Óvoda Szép környezetben, nagy udvarral rendelkezik. Kedvesek az óvónők és kiemelném az óvoda vezető kedvességét, türelmét és problémamegoldó készségét!!!
Bimbó utcai Óvoda Ajánlás alapján találtunk erre az ovira, és ezen belül is a piros csoportra. Nem csalódtunk szerencsére, az óvoda hangulata, az udvar, a csoportszobák már az első pillanattól nagyon tetszettek, és az ott dolgozók is azonnal szimpatikusak lettek. Nagyon családias a hangulat az oviban, a vezető óvónő is név szerint ismeri az oda járókat, mindig van mindenkihez 1-2 kedves szava. Az óvónénik odaadóak, kedvesek, segítőkészek, mindig van idejük arra hogy elmondják hogy érzi magát a lurkó, mennyit evett, milyen napja volt... Kíváncsiak a gyerekekre, látszik hogy egyéniségként tekintenek Rájuk, ami szerintem nagyon fontos. A kisfiam imádja az óvónéniket és a dadus nénit -szerinte 3 óvónénije van :-) -, egyetlen könnycsepp nélkül szokott be az oviba, és azóta is töretlen lelkesedéssel jár. Több mint 1 éve rágta folyamatosan a körmét, de most hogy 3. hónapja oviba jár, teljesen leszokott erről! :-) Ennek biztosan köze van ahhoz hogy felszabadultan és örömmel jár ide, és biztonságban érzi magát. Nagyon boldogok vagyunk hogy rátaláltunk erre az ovira, mindenkinek csak ajánlani tudom! :-)

Mónika (Zaki anyukája)
Bimbó utcai Óvoda A családias, nyugodt légköre miatt; és a gyerekcentrikus, kedves óvóvnők miatt.
Bimbó utcai Óvoda közel van a lakóhelyünkhöz:-),kedvesek, nagy szeretettel vannak a gyerekek felé és mindent meg lehet beszélni az ovónénikkel, a dadussal,a vezetőnővel- az ovónéni a mi értékeinket próbálja tovább adni a gyerekeknek(népi játékok,természetes anyagokkal való kézműveskedés...stb)ilyen természetes anyagokkal berendezett a csoportszoba is,galériát alakítottak ki a szobákban,fennt babaszoba van,alatta babakonyha.
Bimbó utcai Óvoda Szeretik a gyerekeim az óvónőket, sok jó programot kínálnak a gyerekeknek, családias a légkör.
Bimbó utcai Óvoda Mert a fent írt óhajaimnak az Óvoda (még szűkebben a csoport) mindenben tökéletesen megfelel.
Bornemissza Gergely utcai Óvoda Mert "zöldóvoda",  így  a gyerekek közelebb kerülnek a természethez.<br />
Bornemissza Gergely utcai Óvoda Kedvesek az óvónők. Segítik a gyermekek beilleszkedését. Középső csoporttól van lehetőség angol nyelv tanulásra és úszásra.

Fa játékok vannak az udvaron, hajók, vonatok, kisház, csúszda, híd. Mindhárom udvarrészen homokozó.
Bornemissza Gergely utcai Óvoda Nagyon jó helyen van,távol a város zajától.Kellemes az udvar és nagyon kedvesek az óvónők.
Bornemissza Gergely utcai Óvoda Nagyon kedvesek  a dadusok.
Bornemissza Gergely utcai Óvoda Kedvesek az óvónők,dadusok.
Bornemissza Gergely utcai Óvoda Mert az óvónők , és a dadusok igazán a gyerekekért vannak, nagy, és klassz az udvar, a csoportszobák felszereltek, és szeret a gyerek oda járni.

Kiss Konrád Legend - középső csoport
Bornemissza Gergely utcai Óvoda A kisfiam azért, mert "sok jó játék van, a fiúkkal jókat lehet játszani", illetve "Lilla és Kincső a legaranyosabb lány a csoportban", "az óvónéni és a dadus néni pedig nagyon szeret minket". Mi pedig elsősorban azért szeretjük az ovit, mert a gyerekünknek ez a véleménye :)
Bornemissza Gergely utcai Óvoda Kedvesek az óvónénik, dadusok és szép a környezet.
Bornemissza Gergely utcai Óvoda Kedvesek az óvónők, hatalmas játszó udvara van.
Bornemissza Gergely utcai Óvoda :) Közel van, és tágas az udvara. :) 
Bornemissza Gergely utcai Óvoda Mert szép... :)
Bornemissza Gergely utcai Óvoda Mert az óvónénik kedvesek, sokat foglalkoznak a gyerekekkel, nagy az udvar, szinte minden nap mennek a friss levegőre. Bár kicsik, de felszereltek a csoportszobák, és sok verset-éneket tanulnak a gyerkőcök. 
Bornemissza Gergely utcai Óvoda Mert családias , csak 3 csoport van
Bornemissza Gergely utcai Óvoda Mert az óvónénik nagyon kreatívak, sokat kézműveskednek a gyerekekkel
Bornemissza Gergely utcai Óvoda Mert itt a legkedvesebbek a dadusok.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Az óvónők szakmailag jól felkészültek, a csoportszobák tágasak és világosak. Helyben lehetőség van idegennyelv tanulására és külön tornafoglalkozásra. Az udvar hatalmas és jól felszerelt.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Mert az óvónők és a dadusok tényleg foglalkoznak a gyerekekkel, odafigyelnek rájuk, és a szülőkkel is tartják a kapcsolatot, minden információt elmondanak amit csak kell. 
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Nagyon jó volt a hangulat óvónők és gyerekek ill. szülők és gyerekek között.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Az óvónők és a dadus nagyon kedvesek, jól képzettek. A csoportszoba világos és tágas, jól felszerelt. Az udvar szép tágas, szépen karbantartott játékokkal, homokozóval.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Mert az óvónénik és a dadus néni aranyos.

Foglalkoznak a gyerekekkel.

Rendezett az  udvar.

2-es csoport.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda A csoportszobák tágasak, barátságosak, az óvónőkkel mind a gyermeknek, mind a szülőnek jó kapcsolata alakult ki. 
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Kedvesek, mosolygósak, segítőkészek az óvónők és a dadusok.  Az udvar is mindig szép, rendezett, egyszerűen öröm a gyermekeimnek és nekem is oda járni nap mint nap :)  Anett
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Mert számunkra a lehető legmegfelelőbb óvónők vigyáznak gyermekemre.Az Én gyermekem nehezen nyit idegenek felé és még a mai napig sokszor dédelgetésre szorul.Ez nekem megnyugvást jelent hisz tudom,hogy szeretgetik és ölelik ha Neki erre van szüksége.Az ételalergiájábol nem csináltak problémát hanem teljes odaadással figyelik mit ehet és mit nem.Ez itt az óvónöknek nem teher ami a szülőnek szintés megnyugvást jelent.Ami nem utolsó szempont,hogy a dadusnénink a Dadusok Gyöngye!!!
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Nagyon gyerekközpontú és odafigyelnek a gyerekere.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda A dolgozók közvetlenek, kedvesek és segítőkészek. A csoportszobák jól felszereltek, az udvar hatalmas, sok lehetőséget ad a szabad levegőn tartózkodás során a játékra. A fakultatív programok jól szervezettek. Természetesen nem tudom más óvodával összehasonlítani, de az itt tapasztaltak alapján az a véleményem (és a kislányomé is), hogy ez az óvoda jó választás!
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Az óvónők kedvesek.Többféle különóra közül választhatunk.Jól felszerelt az egész óvoda.Jó programok vannak.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Igazából gyermekünk élményei voltak a meghatározóak. Ő jól érzi magát, kedves barátokra talált, az óvónők is következetesen nevelnek, lehet tudni mit várnak el a gyerekektől, amit mindig be kell tartani. Szép kézműves dolgokat készítenek, és a foglalkozások is sokszínűek, lehet válogatni közöttük. gyermekem neve: Pietras Iza 
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Szeretjük az óvónénit és a dadust,sok időt töltenek az udvaron,focizhatnak,biciklizhetnek.Az ünnepekre szépen felkészülnek,változatos műsorral ajándékozzák meg a szülőket,nagyszülőket.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Nagyon jó kis csapat verődött össze.

Kedvesek, aranyosak az óvónők.

Sok programot szerveznek, külön órák...stb.

Tiszta rendezett környezet, nagyon jól felszerelt csoport szobák.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Nagyon jó óvoda,sok programmal,kitűnő óvónőkkel.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Kiválóan képzettek és nagyon kedvesek az óvónénik. Többféle    extra foglalkozás elérhető (pl. hittan, angol, úszás, néptánc)
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Sok programot szerveznek a gyerekeknek, kirándulás, úszás, állatsimogató, külön torna, angol óra stb.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda EGYSZERŰEN AZÉRT MERT A FIAM SZERET ÓVIBA JÁRNI.MINDIG KÉRDEZI MIKOR LESZ ÓVI? AMIKOR SZÜNET VAN
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Tágas terem tele van felfedezni való játékokkal. az ovónők kedvesek, segítőkészek és mindik le tudják köt ni a figyelmet. az udvar jól felszeret.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Az ovónők nagyon kedvesek a gyerekek hamar megkedvelték ezt a helyet. az udvar tágas éj jó hely
Budai Nagy Antal utcai Óvoda AZ óvónők kedvesek a gyerekek is nagyon szeretik őket. néha nehezen tudom hazacsalni az oviból. az udvar jól felszerelt. most kezdődnek a foglalkozások angol torna hangoló.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda A gyermekekkel való foglalkozásnak van eredménye, szépen fejlődnek, tanulnak.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Rendezett viszonyok és gyermektársaság
Budai Nagy Antal utcai Óvoda A gyerekek imádják az ovónéniket, mindig figyelmesek, kedvesek. le tudják köti aaz energiákat és a figyelmet. az udvar és a termek jól felszereltek. 
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Kisgyerekem nagyon szeret oviba járni, talán ez a legpozitívabb visszajelzés, ami adható, minden reggel alig várja, hogy mehessen. Óvónőkkel teljesen meg vagyunk elégedve, dadussal is, rengeteg készségfejlesztő játék található a csoportszobában, ami lefoglalja a kicsiket. Jól választottunk.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Az óvoda épülete könnyen megközelíthető, csendes helyen, zöldövezetben található, beosztása praktikus. A csoportszobák nagy méretűek, játékokkal jól felszereltek. Az óvónők szakmailag jól felkészültek, lelkiismeretesek, kedvesek és segítőkészek. Külön foglalkozásokat lehet választani angol oktatás és tornaóra keretében. 
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Mert az óvónők kedvessége, hozzáértése és szakértelme teljes mértékben megfelel nekünk, illetve nagyon közel van a lakhelyünkhöz az óvoda.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Nagy az udvar, forgalomtól elzárt. Szépek a csoportszobák, mellékhelyiségek.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Nagyon jó helyen van,nagy udvar van,tágas csoporttermek,tornaterem is van,és szuper óvónők!!
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Mert jó híre van, a környezete is nagyon tetszik és a nagyobbik fiam is oda jár.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Az óvoda nyugodt környezetben van, jól megközelíthető, parkolási lehetőség biztosított. Gyermek nehezen oldódó kiscsoportos volt, az óvónők hozzáállása nagyban befolyásolta azt, hogy gyermekem ma jól érzi magát az óvodai közösségben. Sikerélménye van, szívesen vesz részt a foglalkozásokon és érdeklődő, melyet a színes foglalkozások nagyban segítettek. Az óvónőkkel és dadusokkal napi szintű kapcsolat van, mely alapján mindig pontos tájékoztatást kapok gyermekem tevékenységéről, lelkiállapotáról. Érzem, hogy megkapja a személyes figyelmet, mely nálunk fontos, mert gyermekem elsősorban személyhez kötődik.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Mert a kislányom minden reggel boldogan megy az oviba, mert minden új ízt kipróbál, amit itthon nem hajlandó megenni, mert 2 naponta új verset hallok tőle. Minden nap kreatív foglalkozások vannak, és külön angol és tornaórákra is van lehetőség az ovis foglalkozások keretein belül. 
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Foglalkoztatják, tanítják a gyerekeket; sokféle külön program van, ami óvodaidőben zajlik, így munkaidő után már szabadok a gyerekek.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Sokat tanulnak foglalkozásokon a gyerekek; sokféle programlehetőség van; az óvónő a "rosszalkodást" nem bűnként, hanem megoldandó feladatként, derűsen kezeli.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Nagyon kedvesek és következetesek az óvónőink.Szenzációs programokat szerveznek a gyerekeknek. Minden ünnep alkalmával színvonalas,aranyos műsort adnak elő.Sokat vannak levegőn,figyelnek fejlődésükre.És nem utolsósorban a gyermekem imád ide járni.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Csoportunkban óvónők kedvesek,és területileg is ide tartozunk.
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Kedvesek, barátságosak az óvónénik, dadusnénik. Kérdés nélkül is beszámolnak a gyermek napi tevékenységeiről. Az óvoda, a csoportszobák jól felszereltek, sok és változatos programlehetőségeket nyújtanak. 
Budai Nagy Antal utcai Óvoda Lakhelyünk szerinti óvoda rossz hírű, messzebb mentünk, de nem bántuk hogy az előző 2 helyen betelt a létszám, és itt nem csak hely volt, hanem *maximálisan együttműködők* az óvónők, mindenre figyelnek.
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Jókat hallottunk róla.
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Az óvónők elkötelezettek a gyermekek testi-lelki-szellemi fejlesztése-nevelése mellett. A gyerekek biztonságos, fejlesztő környezetben játszhatnak itt. A szülők is összetartó közösséget alkotnak.
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Mert azt a nevelést, amit otthon igyekszünk követni, azt itt is megtaláltuk, emellett jól felszerelt, és színes programokat kínál a gyerekeknek, valamint a családoknak.
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Kedves, odafigyelő Óvónők és dadusok, keresztény szellemiség.
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Katolikus óvodát szerettünk volna választani és az óvónéniket megismerni. A többi jó dolog, mint nevelési elvek, tágas, jól felszerelt csoportszobák, szép udvar, jó programok, jó közösség és nem utolsó sorban jó lokáció már csak ráadás.
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Elhivatottak az Óvónők, szeretik a munkájukat és a gyerekeket.
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Kedves óvónők, dadsok, keresztény hitvallás.
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Keresztény szemlélet,jól felkészült,kedves dolgozók,barátságos légkör.
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Nagyon szeretjük ezt az ovit, mert a gyerekek testi-lelki-szellemi fejlődésére egyaránt odafigyelnek a nevelők, az óvónők többsége hiteles hívő ember és elkötelezett a gyerekek keresztény nevelése mellett. Jelenlegi óvónénieinket és dadusunkat külön nagyon szeretjük, csupaszív emberek, megbízható, szerető és szerethető "pótmamák", a család barátai is. Sok energiát fektetnek az óvóda munkatársai tartalmas, közösségépítő programok szervezésére is, melyek minden esetben nagyon jól sikerülnek. Ezúton is koszönet nekik!
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Kedvesek az óvónénik, szeretetteljes és családias a légkör.
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Mert nagyon jó légkör van az oviba, az ovónők szenzációsak, nagyon kedves gyereközösséget kovácsolnak
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Azért szeretünk ebbe az óvodába járni, mert mindaz megvalósul, amit az óvodaválasztáskor fontosnak tartottunk. Az óvoda mindabban segítséget nyújt, hogy a gyermek érdeklődési, tehetsége kibontakozhasson. A problémák megbeszélhetők, a szülők és az óvoda dolgozói kölcsönösen együttműködnek a gyermek érdekében. A kisgyermekek biztonságos, szeretetteljes környezetben, szakértői figyelemmel a háttérben készülhetnek az iskolai munkára.  
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája -nagyon aranyosak  az óvónők, barátságos a környezet, az udvar a csoportszobák, jól érzi magát a gyerek itt
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája A keresztény értékek átadása mellett számos egyéb lehetőség is van, pl. néptánc, úszás, angol, torna, stb. Az óvónők szakmailag és emberileg is ideális nevelőik gyermekeinknek. A szobák jól felszereltek, és folyamatosan frissülnek a játékok, bútorok, az udvar szép, gazdagon felszerelt.
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája A választásnál fontos volt számunkra az óvoda szellemisége, nevelési elvei.

Szeretjük az ovit, mert az ovónők kedvesek, sok a kreatív foglalkozás, énekeket, verseket tanulnak. Játékos formában megismerkednek a bibliai történetekkel is. A csoportszobák jól felszereltek, sokféle, változatos játékra alkalmasak. Az udvar rendezett, itt is sokféle elfoglaltságot tudnak találni maguknak a gyerekek.(homokozó, mászóka, csúszda, kisvonat, kinti játékok, motorok, futó és normál biciklik.)

Az ebédet helyben főzik, változatos, egészségesnek tűnő menüket állítanak össze.

A csoportszobák, mosdók tiszták.
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Gimnazista koromban az óvoda melletti kollégiumban laktam, és gyakran néztem az óvodát az ablakból. Mondogattam a többieknek, hogy a gyerekem ide fog járni oviba, annyira tetszett a hangulata. Most nagyon boldog vagyok, hogy nem csalt a megérzésem. Nagyon képzett, tapasztalt óvónénik vannak, akik nagyon kedvesek. Minden gyerekre odafigyelnek a személyiségüknek megfelelően. Játszva tanulnak a gyerekek és készülnek az iskolára. Nagyon sok hasznos játék van az udvaron és a csoportszobában is. A gyerekek jól érzik magukat, és nem utolsó sorban, nagyon szeretik az óvodai menzán a finom, változatos ételeket. Szerintünk a mi óvodánk a legjobb a világon! Amira és Mia Zora Szívecske csoport 
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Nagyon kedvesek az óvónénik, szeretetteljes az óvodai légkör, a katolikus szellemiség nagyon jó hatással van a gyerekekre.
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Vallásos nevelést ad gyermekünknek, és nem csak külsöségekben, hanem a gyermek valóban "magába szívja" a hit légkörét. Ez a késöbbi életében egy biztos pontot, biztos hátteret ad majd neki. 
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Ebben az oviban foglalkoznak a gyermekekkel, nem csak „felügyelnek” rájuk. Az óvó nénik és dadus nénik nagyon kedvesek, segítőkészek, figyelmesek, még akkor is, ha egy-egy csoportban 21-24 gyermekre kell figyelniük. Elsődleges szempont a gyermek maga, ill. a család.A gyerkőcök meg tanulnak egymásra figyelni. Ez rögtön látszik a viselkedésükön, pl. azonnal segítenek egymásnak, ha látják, hogy társuk „bajban” van. Megtanulják az alapértékeket, melyeket a mai világban sajnos nagyon kevesen ismernek.Folyamatos programokat, elfoglaltságokat szerveznek, s mindezért minimális hozzájárulást várnak a szülőktől. Saját alapítványuk is van, mely nagy segítség a rászoruló szülők részére, ill. még az egyszer-egyszer szorult helyzetbe kerülő családoknak is.Az ovi környezete is nagyon szép, kellemes légkört ad a mindennapokhoz. Az udvaron „gyermekbarát” játékok, és burkolat van. S van egy kis tornaterem is, hogy rossz idő esetén is mozoghassanak a gyerekek.Saját konyhával rendelkezik az Intézet, finom és egészséges ételeket biztosítanak, és sok-sok gyümölcsöt!De mind ezt látni kell, átérezni, ezért a nyílt napot minden képen ki kell használni.
 
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Szép környezetben, nagyon kedves óvónénik és dadusnénik vigyáznak a gyermekeinkre. A katolikus nevelés nagyon jó hatással van a gyermeki lélekre. H.Á.
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Szeretetteljes családi légkör, kedves óvónők, fontos az értékrend
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája Számunkra fontos volt a keresztény nevelés, hitre nevelés. A gyerekek is ilyen családból jönnek az oviba
Ciszterci Nevelési Központ Óvodája A családból minden testvér ide járt, csak pozítiv tapasztalataink vannak az oviról, sok verset tanulnak.

Lehetőség van különféle foglalkozásokra, szeretettel fordulnak az óvónénik a gyerekek felé
Dr. Majorossy utcai Óvoda Családias, barátságos óvoda a belváros szívében.
Dr. Majorossy utcai Óvoda Szereretjük az ovodai dolgozókat,mert kedveseket és sokat foglalkoznak a gyerekekkel, és nagyon tetszik a családias hangulat amit kialakitottak az óvodában.
Dr. Majorossy utcai Óvoda Gyermek jól érzi magát és várta az ovikezdést.
Dr. Majorossy utcai Óvoda Családias, csak három csoport van. Viszonylag alacsonyak 22-24 fő a csoportlétszámok. A vezetés ambíciózus, a dolgozók többségéről úgy érzem szeret itt dolgozni. A gyerekeim szeretnek/szerettek ide járni. A többi szülőtől hallva a szülő-óvodai dolgozó konfliktusokat is lehet kezelni, bár nekem nem volt ilyenem. Jó a szülői közösség. Járnak hátrányos helyzetű gyerekek is ide néhányan, és én fontosnak tartom, hogy a gyerekeim járjanak velük egy helyre. Az udvart nagyon szeretem, és a csoportszobákból is kihozták a legtöbbet.

És mert közel is van hozzánk.
Dr. Majorossy utcai Óvoda Családias a hangulat, a kis közösségben jól érzik magukat a gyerekek. Minden óvónéni és dadusnéni ismeri az összes gyermeket, összevont csoport esetében sem riadnak meg a gyerekek a változástól. A dolgozók többsége nagyon kedves,változatos programokat és elfoglaltságot próbálnak kínálni a gyerekeknek.
Dr. Majorossy utcai Óvoda Minden nap, ha az időjárás engedi kimennek a gyerekek az udvarra. Tornázni s szoktak. Jól felszereltem a csoportszobák.
Dr. Majorossy utcai Óvoda Szimpatikusak az óvónők és a dadusok. Gyerekem sírással kezdte a beszoktatást és nagyon türelmesek voltak hozzá. Most már szívesen megy oviba. :)
Dr. Majorossy utcai Óvoda Mert nagyon jó az udvar, jók az Óvónők, a gyerek nagyon hamar megszerette őket és mert kicsi-családias az egész Óvoda!
Dr. Majorossy utcai Óvoda Kedvesek az óvónők, bevonják a szülőket a környezet rendben tartására, rendezett udvar és csoportszobák.
Dr. Majorossy utcai Óvoda Mert itt igazán gyermek lehet a gyermekem és jókedvű, felszabadult minden nap, szívesen kell fel reggelente és örül hogy mehet oviba.
Dr. Majorossy utcai Óvoda Mert közel van!
Dr. Majorossy utcai Óvoda Családias környezetben gyermekszerető óvónők foglalkoznak a gyerekekkel. A csoportok átjárhatók a testvérek számára. 
Dr. Majorossy utcai Óvoda Családias környezetben,gyermekszerető óvónők és dadusnénik foglalkoznak a gyermekekkel. Jó és együttműködő kapcsolat van a szülők és az óvodai dolgozók között. Szép az udvar és jól felszereltek a csoportszobák. 
Dr. Majorossy utcai Óvoda Sok jót hallottunk az óvodáról, a látogatások során nagyon megtetszett a családias hangulat, kedvesek, barátságosak voltak az óvónénik, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek, minden kisgyermekkel úgy bánnak, mintha a saját gyermekük/unokájuk lenne, maximálisan odafigyelnek az egyéni speciális igényekre. Az óvoda hatalmas udvarral rendelkezik, csak 3 csoport van, amik nem túl nagy létszámúak, így a gyermeknek is könnyebb a beilleszkedés. Úgy érzem nagyon jó helyen van, és ez nekem nagyon fontos, így én is nyugodtabban tudom végezni a munkámat.
Dr. Majorossy utcai Óvoda Az óvónők kedvesek, fegyelmet tartanak. Gyermekem vidáman mesél az az napi eseményekről, szeret ide járni. Ha csak lehet az udvarra mennek játszani és sokat tanulnak, alkotnak.
Dr. Majorossy utcai Óvoda Mert jó hatással van a gyerekre, a testvérét is nagyon jól felkészítették az iskolára, és a gyermek nagyon jól érzi magát.
Dr. Majorossy utcai Óvoda Kedvesek az óvónők, a családtagok közül van aki régebben is ide járt (már nagymama). Az óvónők jól képzettek, ezt tapasztalhattuk is a gyermekünk átíratása után, a kiscsoportot először vidéki oviban jártuk. Az szörnyű volt, szimpla gyermekmegőrző jellegű. Itt viszont minden nap valamilyen új "meglepetéssel" szolgál a csemeténk.  Az ovi is családias jellegű, egyik nagy előnye annak, hogy nem "nagy". 
Dr. Majorossy utcai Óvoda Mert az óvonénik és a dadus nénik nagyon kézségesek és felkészültek.Közel van a lakhelyünkhöz.
Dr. Majorossy utcai Óvoda Családias, kicsi ovi. Nagy udvara van, amely évről-évre szépül.
Enyezd utcai 1. számú Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők és a dadusunk is. A csoportszobánk nagyon otthonos, jól felszerelt.
Enyezd utcai 1. számú Óvoda Kedvesek az ovónők, rendezett és csodaszép az udvar-tele játékkal.
 
Enyezd utcai 1. számú Óvoda Az óvónők nagyon közvetlenek a gyerekekkel és a szülőkkel is, és aranyosak,kedvesek. Vegyes életkorú csoportok vannak, ahol a nagyobbak segítik és támogatják a kisebbeket. A csoportszobák nagyon jól felszereltek, hangulatosak!
Enyezd utcai 1. számú Óvoda Legjobb barátja is ebbe a csoportba jár, s sok jó barátot szerzett a gyermekünk.
Enyezd utcai 1. számú Óvoda Az óvónénik, dadusnénik nagyon kedvesek, szívesen tájékoztatnak a gyermekkel kapcsolatos napi dolgokról, problémákról. Családias légkörben telnek a gyerek mindennapjai. A gyermekemet biztonságban érzem és nyugodt szívvel hagyom ott, és ő is szeret ide járni.

Csoportszobák és az udvar jól felszereltek. 
Enyezd utcai 1. számú Óvoda Kellemes ,családias a légkör,kedvesek az óvónők a gyerekekkel és a szülőkkel egyaránt! 
Enyezd utcai 1. számú Óvoda Mert pedagógiailag megfelelő a gyermekünk számára!
Enyezd utcai 1. számú Óvoda Már óvodaválasztás előtt is jókat hallottuk az óvónénikről, ami beigazolódott a személyes találkozáskor, így bizalommal indultunk neki az új élményeknek kiscsoportban. Az óvoda pedagógusai gyermekcentrikusak, kedvesek, szakmailag felkészültek, a dadusnénik is kedvesek, segítőkészek, mindent megtesznek a kicsikért, hogy kellemes, harmonikus légkörben töltsék ott a napjaikat.

Már kiscsoportos gyermekemet is nyugodt szívvel hagytam rájuk a beszoktatás során, mert mindenre nyitottak, odafigyelnek mind a szülőre, mind a gyermekre, figyelembe veszik az egyéni sajátosságokat, kéréseket, családi helyzetet. A gyermekekkel szinte mint sajátjukkal foglalkoznak, észreveszik, ha rosszabb a kedvük, és mindig igyekeznek vigasztalni, megnyugtatni őket, mindig meghallgatják a mondandójukat, sokat dicsérnek, biztatják a gyerekeket.

Vegyes csoport lévén, a nagycsoportosok is úgy nevelkednek, hogy a nagyobbak segítették őket, ezért a saját pozitív élményükből, önként sietnek a kisebbek és a kicsik segítségére.
Enyezd utcai 1. számú Óvoda Mert minden előzetes elvárásunknak a gyakorlatban is megfelel, imádják a gyerekek!
Enyezd utcai 1. számú Óvoda Kedvesek,segítőkészek az Óvónők és hangulatos,családias a környezet.
Enyezd utcai 1. számú Óvoda A csoportszobák szépek, hangulatosak. A gyermekünk nagyon sok hasznos dolgot tanul az óvónőktől, dadusoktól. Sokat mesélnek, és mondókáznak. Az ünnepségekre a gyerekeket nagyszerűen felkészítik (biztosan nem egyszerű), az előadott kis műsoraik egytől egyig meghatóra sikerednek (legyen az Anyák napja, ballagás, karácsony), és örök élmény mindannyiunknak. 
Enyezd utcai 1. számú Óvoda Nagyon kedvesek az ovónők, és nagyon szép a csoportszoba.
Enyezd utcai 1. számú Óvoda Kedvesek, következetesek az óvónők, esztétikusak a csoportszobák, nagyon kedvesek a dadusok. Hagyományos programok,melyeken a szülők is részt vehetnek, kirándulások. Gyermekünk nagyon szeret ide járni, sok jó barátot szerzett.

Vackor csoport
Enyezd utcai 1. számú Óvoda Gyerekközpontúak,türelmesek,kedvesek a gyerkekkel az óvónők és a dadusok is egyaránt.

Gyermekem szivesen megy óvodába. 
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Ebben az oviban volt a legszínpatikusabb az óvónők hozzáállása.
Enyezd utcai 2. számú Óvoda testvérek egycsoprtban lehetnek
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Mert szuper ovi!
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Mert,nagyon kedvesek az óvonénik ,dadusok ,nagyon szép a környezet,a csoportok!És sok jó külön és csoportfoglalkozások vannak!
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Barátságosak és segítőkészek, megbízhatóak az ovónők és a dadák. Jól felszerelt az udvar. Vegyes korosztályosok a csoportok.
Enyezd utcai 2. számú Óvoda  Mert nagyon családbarát, kedves, aranyos, segítőkész pedagógusok dolgoznak ebben a "kis" közösségben. Fejlődik mind kint, mind pedig a belső részen. Csak a jó dolgokat tudom sorolni erről az oviról!!!
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Az egész légkör nagyon,barátságos.Kedves Óvónénik,Dadusok vannak.
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Közel van, rendezett kert. Az óvónők felkészültek, rutinosak és nagyon barátságosak.
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők és a dadus..tiszta az udvar és rendezett...sok fejlesztő játék van a csoportszobában.
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Az óvónénik nagyon aranyosak, kisfiam hamar elfogadta mindkettőt.Ha vigasztalás, több odafigyelés kell, megkapja.

Az udvar belátható, a csoportszoba tágas, világos.

Az öltöző is elég nagy, jól elférnek a gyerekek.

Jó játékok vannak a szobában és az udvaron is.Sok program van: Márton-nap, Mikulás, Karácsony, Húsvét, Anyák napja, gyereknap, néptánc, ovis torna, Hangoló...

Sok mindent készítenek a gyerekek, amit a faliújságra is kitesznek, így mi szülők is láthatjuk.

Az ünnepekre mindig készülnek, mesével, rajzzal, énekkel, versekkel.(Klotz Keve, Lila csoport)
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők,és sokat foglalkoznak  a gyerekek fejlesztésével,korosztályuknak megfelelően. Szép.rendezett a csoportszoba és az udvart is rendszeresen tisztán és rendben tartják.

A szülőkkel a kommunikáció rendkívül rugalmas.Bármikor,bármilyen kérdéssel fordulhatunk az óvónőkhöz,ők készséggel segítenek nekünk.

Az én fiam imád ebbe az oviba járni.
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Jó a közösség, aranyos ovónők, dadusok. Felszereltség folyamatosan bővül.
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Kedves ovónők, rendezett udvar, sok ismerős is ide jár.
Enyezd utcai 2. számú Óvoda szeretnek a ygerekek ide járni. Megfelelő felszereltségű és jó szaktudású ovónők dolgoznak.
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Az óvónők, akikhez mindhárom gyermekem jár/járt együttműködők, gyermekszeretők. 
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Szeretjük!
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Tetszik minden.
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Az óvónők nagyon kedvesek! Nem főút mellett van, szép az udvar, családias hangulat...
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Közel van a lakhelyünkhöz. A gyermekem szereti az óvónőket, dadusokat, mert ők mindig kedvesek, türelmesek a gyermekekkel. Sokat foglalkoznak , játszanak velük. Ami nekem nagyon fontos alvás előtt mindig mesélnek nekik és a nehezen elalvó gyermekeket álomba simogatják. A csoport mindig tiszta rendezett, az udvar modern játékkal van felszerelve! Bátran ajánlom mindenkinek. Gyermekem Oroszi Sára bővebben tud felvilágosítást adni, a piros csoportból!
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Kislányom szereti az Óvónéniket,már a nagyobb gyermekem ( fiam) is szerette őket!A legelső választásom,az Óvóda pedagógiai-fejlesztő programja miatt történt erre az Óvódára.
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Az óvónők nagyon családcentrikusak,bármikor beszélhetünk velük. A gyerekekhez kedvesen fordulnak. Nagyon jól képzettek. A játéktevékenységet részesítik előnybe a piros csoportban. 
Enyezd utcai 2. számú Óvoda odafigyelők, családias légkör, igazán kedves dadusok és óvónénik, nagy szakértelem, többéves tapasztalat, őszinteség
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Felkészült pedagógusok és kedves dadusok vannak.A csoportszobák szépen berendezettek és sok-sok játék van.
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Gondos,odafigyelő,tökéletes óvónők  és dadusok!
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Ide haza jövünk. 
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Mert sokat tanulnak a gyerekek, az óvónők rendesen felkészítik a gyerekeket iskolára! És kedvesek, aranyosak az óvónők!
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Jól felszerelt a csoportunk (piros csoport) és nem utolsó sorban ami nagyon fontos az óvónők és dadusok kedvesek segítő készek.
Enyezd utcai 2. számú Óvoda A gyermekeim jól érzik magukat ebben az óvodában.És ez a legfontosabb!
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Nagyon jó szakemberek az óvónők, gyönyörű a csoportszoba, és sokat tanulnak a gyerekek Tőlük!
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Nagyon-nagyon sokat fejlődtek Csemetéink, / Kislányom és Kisfiam is ebbe a csoportba jár/. Itt nem csak "gyermekfelügyelet" van, hanem komoly foglalkozások, képzések...Minden gyermeket a maga szintjén a leghatékonyabban -valóban - nevelik..mondhatni ...tökélyre! :)
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Hozzáértő szakemberek foglalkoznak egész nap a gyerekkel
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Jó a közösség, magas színvonalú nevelés
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Mert kedves, családias a légkör, és látom hogy a gyermekem megkapja a megfelelő törődést és bánásmódot. Az ovi igyekszik fejlődni, és mindent megtesz azért hogy a gyerekek a legjobbat, és legbiztonságosabbat kapják mindenből.
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Kedvesek az pedagógusok, sok foglalkozás van, ami a gyerekek fejlődését elősegíti, az udvar is folyamatosan fejlődik. 
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Figyelmesek az óvónők és dadusok 
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Jól felszereltek a csoportszobák,kedvessek az óvónők,rendezett az udvar!
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Szeretik az óvónők  a gyerekemet Látom hogy foglalkoznak fele És mindig kitalálnak vmi jókat! És igen megvan minden játék ami kell nekik 
Enyezd utcai 2. számú Óvoda közel van, jól felszerelt, kedvesek és hozzáértők az óvónők 
Enyezd utcai 2. számú Óvoda Nagyon kedves óvónéniket választottunk és a dadus fenomenális szerintem nincs még egy ember aki ennyire szereti a gyerekeket,sok programban részt vehetnek a gyerekek szülőkkel együtt. Pl: Márton nap, Adventi készülődés, Karácsonyi ünnepség, gyereknap stb. Ezúton is köszönjük!!!!

Sárga csoport :)
Eszperantó utcai Óvoda Gyönyörű, egészséges környezet; változatos és érdekes, hasznos programok; remek elképzelések és megvalósítások; odafigyelő, együttdolgozó, a szülőket is bevonó munkatársak; Zöld Óvoda cím, pályázati részvételek
Eszperantó utcai Óvoda Azért szeretünk ide járni, mert Zöld Óvoda, nagyon kellemes a környezet.Az erdőben, csendes helyen, tiszta levegőn van az udvar.. Rengeteget vannak a gyerekek a szabadban, környezettudatos a nevelés. Minden óvónő, és dadus nagyon kedves, és közvetlen. Családias a hangulat.
Eszperantó utcai Óvoda Kedvesen és nagy szakértelemmel foglalkoznak az óvonők a gyerekekkel.
Eszperantó utcai Óvoda Az óvoda nagyon szép környezetben található, nagy udvarán hatalmas fák, sok-sok zöld a járda kivételével minden füves, madarak, mókusok is látogatják az ovit.

Az óvó nénik, dadusok aranyosak, kedvesek. Nagyon családias a légkör, mindenki ismer minden gyermeket.

A gyermekeknek sok nagyszerű programban van részük.

Már másodszor kapta meg a ZÖLD ÓVODA címet.
Eszperantó utcai Óvoda Főként, mert:

- az óvónénik és a dadusnénik aranyosak, kedvese és mindent megtesznek a gyerekekért;

- kellemes és családias az óvodai légkör;

- környezettudatos nevelés (zöld óvoda)zajlik;

- sokszínű programokat építenek be a gyerekek mindennapos életébe;

- lakóhelyünkhöz való közelsége is vonzó volt;

- csendes, nyugodt erdei környezet fekszik.
Eszperantó utcai Óvoda Szeretjük ezt az ovit, mert: az óvónők és dadusok nagyon kedvesek, közvetlenek; nyugodt, tiszta levegőjű környezetben van; sokféle érdekes programban vesznek részt a gyerekek.
Eszperantó utcai Óvoda Mert az elhelyezkedésből adódó jó adottságok (egy zsákutca végén, az erdő szélén van, nagy udvar gyönyörű nagy fákkal) mellett, jó szakember gárda dolgozik lelkesen. Sok és változatos programot szerveznek, melyek az alapvető ünnepekhez, hagyományokhoz kapcsolódókon kívül, a környezettudatos gondolkodás, viszonyulás kialakulását segítik. Az óvónők nyitottak, és próbálnak mindenféle segítséget megadni a szülőknek. De leginkább azért, mert elfogadták (és megszerették) a kisfiamat, és nyugodt szívvel hagyhatom ott minden reggel, mert tudom, hogy jó helyen lesz ott is :)

Az elhelyezkedésből adódik, hogy az autóval való megközelítés nem mindig egyszerű, de számomra fontosabb az, hogy a gyerekem nap mint nap jó levegőn van - minden évszakban, télen is, kivéve amikor esik az eső.
Eszperantó utcai Óvoda Hangulatos környezet.

Kedvesek az óvónők.

Sok ismerős és rokon gyerek jár ugyanide.
Eszperantó utcai Óvoda Szuper óvónők, szuper nevelést adnak a gyermekeknek. Nem utolsó sorban a dadusok is igen toppon vannak, ami szintén nagyon fontos. Egyformán szeretik a gyerekeket. Igen jól felszerelt az ovi, úgy a kinti mint a benti játékok hada fogadja a gyermeket.
Eszperantó utcai Óvoda Jól felszereltek a csoportszobák, kedvesek és türelmesek az óvónénik.
Eszperantó utcai Óvoda Közvetlen, családias a hangulat, az óvónők nagyon lelkiismeretesek, kedvesek. A mindennapokba is betekinthetünk. Az óvoda környezete is kiváló.
Eszperantó utcai Óvoda Egrimami vagyok, kipróbáltam mert meg akartam nézni a menetét nálad! Köszi:)
Esztergár Lajos úti Óvoda  Szeretem az óvónőket, a környezetet. Tetszik a hozzáállás és ahogy dolgoznak. Családias.
Esztergár Lajos úti Óvoda Kedvesek az óvónők, gyerekekkel odaadóan foglalkoznak. Meg persze ami a legfontosabb, hogy a kislányom szereti a nevelőit és minden reggel jókedvűen indulunk.
Esztergár Lajos úti Óvoda Közel van a lakóhelyünkhöz. Az ovi szegényen felszerelt (ezt nem vettük figyelembe), de az igyekezet, a jó hangulat feledteti. A csoportba értelmes gyerekek járnak, jó a szülői csapat.
Esztergár Lajos úti Óvoda Nagyon barátságos a környezet, az óvónők és a dadus néni nagy szeretettel fogadják a gyerekeket. Egy pillanatra sem féltem otthagyni a gyerkőcöt. És ami nagyon fontos, hogy most már a gyerekek is így éreznek egymás iránt. Jó kis csapat kovácsolódik!
Esztergár Lajos úti Óvoda Közel van, nagy és árnyékos udvara van, viszonylag nagy a csoportszoba, a gyereknek nagyon bevált a vegyes csoport, és minden reggel futva rohan az oviba, amit, ha nem szeretne ide járni, biztosan nem tenne.
Esztergár Lajos úti Óvoda A csoport nagyon jó, az óvónők kedvesek, sokat foglalkoznak a gyerekekkel. Az udvar tágas, belátható.
Esztergár Lajos úti Óvoda Az óvónök és a dajkák kedvesek,aranyosak a gyerekekkel és a szülökkel egyaránt.Sok program,szines foglalkozás várja a gyerekeket. A legfontosabb,hogy gyermekem minden reggel örömmel megy oviba.
Esztergár Lajos úti Óvoda Kedvesek az óvónénik. Szép nagy, hűvös udvara van. 
Esztergár Lajos úti Óvoda Ebben az oviban nagyon kedvesek az óvónénik. A mi csoportunkban sajátjukként szeretik a gyerekeket. Ha szükséges következetesen szigorúak Velük. Ha probléma van azonnal szólnak. A csoportszobák jól felszereltek, az udvar rendezett, bár eső után kicsit sáros. Egyet értek azzal, hogy ennek a korosztálynak a fejlődése szempontjából a legfontosabb, hogy játszon a gyermek, és az óvónők is ezt vallják. 
Esztergár Lajos úti Óvoda A szokásos ovis foglalkozásokon kívül többféle szolgáltatást tudunk helyben igénybe venni: zenés angol, RSG, néptánc, hittan. Barátságos, biztonságos az udvar és az óvoda környezete is. 
Esztergár Lajos úti Óvoda Kedvesek, következetesek az óvónők. A csoport nagyon jó összeállítású. 
Esztergár Lajos úti Óvoda Azért szeretünk ide járni, mert nagyon kedvesek és aranyosak az óvónénik és a dadus néni is.
Esztergár Lajos úti Óvoda Azért szeretünk ebbe az óvodába járni, mert meg vagyunk elégedve az óvónőinkkel és a dadusunkkal is.
Esztergár Lajos úti Óvoda A nagyobb gyermekeim is ebbe az oviba jártak és nagyon meg vagyok elégedve az óvónénikkel /akik nagyon kreatívak,segítőkészek,/ az ovis programokkal a csoport szobával.Tetszik. hogy az udvar fákkal övezett és nincsen forgalom a közelében. 5-ös csoport
Gyódi ÁMK Óvoda Nagyon családias, az óvónők nagyon segítőkészek megbízhatóak és kedvesek! Nem túlzsúfolt és jut idő minden gyerekre!
Gyódi ÁMK Óvoda Nagyon családias ovi. Kedvesek az óvónők és a dadus is nagyon aranyos. Sok színes, érdekes programot rendeznek, amit imádnak a gyerekek.
Hajnóczy utcai Óvoda Kedvesek, szimpatikusak az óvónők és a dadusok, jól felszerelt a csoportszoba, sokféle játék van, és van elég hely a sok gyereknek játszani, tetszik az udvar, és nagyon családias légkörű az óvoda.
Hajnóczy utcai Óvoda Nagyon kedvesek és segítőkészek az óvónők, nagyon gyermek központú az óvoda.
Hajnóczy utcai Óvoda Szakmailag és emberileg is nagyon jók az óvónők és az ott dolgozó minden egyes óvódai alkalmazott.
Hajnóczy utcai Óvoda A szép színes csoportszobánkba, mindenféle játék megtalálható a gyerekek számára. A csoportunkhoz tartózó óvónénik kedvesek,aranyosak a gyerekek nagyon szeretik őket!
Hajnóczy utcai Óvoda Kedvesek az óvónénik,dadusok,szép a környezet ,a csoportszoba .
Hajnóczy utcai Óvoda Családias hangulat a három csoport miatt, külön tornaszoba, nagy árnyékos udvar.
Hajnóczy utcai Óvoda Mert kedvesek az óvónők, rendezett óvoda, jól szervezett programok, kezdményezések jellemzik.
Hajnóczy utcai Óvoda Az első naptól fogva nagyon kedves mindenki,igazi kis család lettünk.

Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájukkal,szembeötlő volt a gyerekek pozitív irányba történő változása kiscsoportos koruktól kezdve.
Hajnóczy utcai Óvoda A Hajnóczy ovit elég kívülről is megszemlélni, már magával ragad. Az udvara az első, ami megfogott benne. Tágas, mégis átlátható az óvónők számára, jól felszerelt játékokkal, még medence is tatálható benne, nagy örömére a nyáron idejük java részét ovodában töltő gyermekek számára. Belül a 3 elkülönített csoportszoba szintén megfogott engem, mint gyermekemet féltő anyukát. Csoportszobáik szintén modrenek, jól felszereltek, mindegyikhez tágas öltöző és mosdó rész tartozik. Viszont a légyeg ami miatt az első perctől tudtam, az én gyermekem vagy ide, vagy sehova máshova nem fog járni, az az óvónők szimpátiája volt. Kedvesek, gyermekbarátok, elhivatottak. Csak ajánlani tudom minden döntés előtt álló Anyukának őket!!! Nagy Norbert/Szivecske csoport
Hajnóczy utcai Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők,dadusok.A kislányom nagyon sokat fejlődött mióta oda jár.Jól felszereltek a csoportszobák.Rendezett az udvar!
Hajnóczy utcai Óvoda Mert odafigyelnek a gyerekekre, törődnek velük, és jóra tanítják őket. Sok értelmes programot szerveznek a gyerekenek, sok élményt szerezve nekik.
Hajnóczy utcai Óvoda nagyon türelmesek, kedvesek az óvónénik, valóban foglalkoznak a gyerekekkel

Micimackó csoport
Hajnóczy utcai Óvoda Családias, szép a belső és külső környezete, udvara. Kedvesek az óvónénik a csoportunkban, a gyermekünk jól érzi magát ott. 
Hajnóczy utcai Óvoda Kedvesek és felkészültek az óvónők és a dadusok is. Jól felszereltek a csoportszobák és a tornaterem. Sok érdekes dolgot tanítanak a gyerekeknek, családias a hangulat. Lehetőség van külön tornára, angolra. 
Harkányi Óvoda Kedvesek és segítőkészek,felkészültek az óvónénik. Rendezett az udvar és környéke!
Harkányi Óvoda Mert nagyon kedvesek az óvónők.
Hosszúhetényi Zengő Óvoda Családias hangulatú. A hagyományápolás és az ünnepek felelevenítése fontos része az óvódai mindennapoknak. A kreatív foglalkozások/játékok és az óvó nénik miatt szeretnek a gyerekek ide járni.
Hosszúhetényi Zengő Óvoda Az óvónők és a vezető óvónő is nagyon gyerek- és családközpontúak. Nagyon meg vagyunk elégedve a légkörrel, a gyerekek szívesen járnak oviba. Sok hagyományörző, a régi szokásokat felelevenítő rendezvényt szerveznek, ahol az egész család részt vehet.
Hosszúhetényi Zengő Óvoda családias környezetben, gazdag programokkal, gyerekcentrikus, tapasztalt óvonőkkel rendelkező óvodás évek ezek a gyermekeinknek. 
Hosszúhetényi Zengő Óvoda A Taltos ovonenik sok turelemmel, egyutterzessel, odafigyelessel bannak a gyermekekkel, rugalmasak, fontos szamukra a tapasztalat altal szerzett tudas es belatas, nem eroszakoskodnak, mindig lehetoseget nyujtanak a szabad jatekra, apoljak a hagyomanyokat, a szulok is reszesei lehetnek az ovoda mindennapjainak.
Hosszúhetényi Zengő Óvoda Családias és jó a közösség.
Hosszúhetényi Zengő Óvoda a kedves óvónénik, a sok érdekes program, a sok ismerős gyerek, a gyerekközpontú hozzáállás, a gyönyörű környezet, a nagy gyümölcsfák, a szuper dadusok, a finom ebédek, a segítőkészség, a barátságos adminisztrátorok, a szülők közötti reggeli beszédek, az aranyos óvodavezető miatt. 
Hosszúhetényi Zengő Óvoda Azért, mert amikor viszem a gyerekeimet, olyan szívesen lennék megint óvodás! Hallgatnám a sok mesét, éneket az óvónőktől,  lelkesen készülnék a következő jeles napra, rajzolnék, festenék, ragasztanék, kirándulnék! Majd boldog fáradsággal huppannék a kis ágyacskámba, és mesére elaludnék (miközben érzem az uzsonnára készülő kedves szakács nénik által helyben sütött bukta illatát). Kipihenten ébrednék és szaladnék az izgalmas játékokat rejtő udvarra játszani! A gyerekeim ezért szeretnek ebbe az oviba járni, én meg ezért szeretnék! :)
Hosszúhetényi Zengő Óvoda Az óvónénik nagyon kedvesek, jó az óvodai nevelési program.
Hosszúhetényi Zengő Óvoda A gyerekek nagyon jól érzik magukat, ide jár az összes barátjuk. Mi pedig (a szülők) az óvónőkkel vagyunk megelégedve.
Hosszúhetényi Zengő Óvoda A gyerekeket itt családias légkör fogadja. Fontos, hogy a néphagyományokra épül a programja, mindezt játékos keretek között teszik. Nyugodt, szeretetteljes légkörben kedves óvónénik körében élik mindennapjaikat a csemetéink. Az óvoda nyitott a szülők számára, bármikor betekinthetünk az óvoda életébe. Sok családi programot szerveznek. Az udvaron nagyon szép és sokrétű játék található. A gyerekek szeretnek oviba járni.
 
Hosszúhetényi Zengő Óvoda Odafigyeléssel, együttérzéssel bánnak a gyermekekkel, figyelembe veszik a gyermekek állapotát,nem erőltetik a foglalkozásokba való bekapcsolódást, mindig van lehetőség a szabad játékra, ünneplik a természethez kötődő eseményeket, ápolják a magyar hagyományokat. 
Hosszúhetényi Zengő Óvoda Kedves, segítőkész óvónők vannak és a Dadusok is a legjobbak!!!
Hosszúhetényi Zengő Óvoda Kedves Óvónők. Nagy, rendezett udvar. Sokféle fakultatív foglalkozás.
Hosszúhetényi Zengő Óvoda Mert nyugodt és nagyon barátságos a légkör. Gyermekeim a többi óvónénit is szeretik, bárkire nyugodtan rábízhatom őket.Nap végén mindig vidáman jönnek ki a csoportból, rengeteg élménnyel gazdagodva.

Az oviban nagy hangsúlyt fektetnek a hagyományőrzésre, és az élet minden területén igazán pozitív példát nyújtanak.

A szülőkre az óvónők sosem sajnálják az időt, minden kérdést fontosnak tartanak, és megnyugtatóan megválaszolják azokat. 
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Azért szeretünk ide járni, mert nagyon kedvesek, segítőkészek az óvónők, dajkák.A csoportszobák tágassága, felszereltsége megnyugtató a gyermekek számára.Az udar is jól felszerelt.A nagycsoportos gyerekekhez tanítónő jön le az iskolából, aki egész évre velük marad mint óvónő, és ő viszi őket alsó tagozatba.
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda  Kedvesek az óvónők és a dajkák, jó szakembernek tartom őket. Figyelembe veszik a gyerekek egyéni szükségleteit, igényeit. Az óvoda hangulata, rendezvényei gyermekközpontúak. Mindenkinek ajánlom!
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda  Valóban oktatják a gyerekeket,és tele élménnyel jönnek haza!
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Rendesek az óvónénik és szeretjük az óvóda külső és belső környezetét is. Közel van a lakhelyünkhöz illetve a munkahelyünköz.
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda A nagyobb gyerkőcünknél is bevált, a kicsit is ide irattuk be.
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Nagyon családias, közvetlen hangulatú óvoda. Minden óvónő és dadus számára első a gyermek.
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Egyszerűen JÓ! Ennyi:-)
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda A játszótéri pajtások nagy része ebbe az oviba jár, az egész épület frissen felújított, és az óvóninik és dadusok jól bánnak a gyerekekkel.
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Nagyon kedvesek a óvónők. / Rendezett az udvar. / Jól felszereltek a csoporszobák :)
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Kedvesek az ovónők. Barátságos a környezet.
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Mert szakmailag nagyon jól felkészült óvónénik óvótanítók várják és foglalkoznak a gyerekekkel.Ami szerintem nagy segítséget nyújt a gyermekeknek. 
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Mert barátságosak a csoportszobák. Az óvónénénik és a dadusok nagyon kedvesek, idén sok színes fakultatív programok közül lehet választani.
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Egyszerű a közlekedés a közelsége miatt. Rendezett udvar, jól felszerelt csoportszoba várja gyermekeinket. 
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Az óvónők és a dadusok kedvesen, nagy szakértelemmel bánnak a gyermekekkel. Sokat kézműveskednek, rajzolnak, mesélnek, báboznak. Rengeteg külön foglalkozás: pl. angol, úszás, zeneovi közül lehet választani.
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda közel van a lakhelyünkhöz,kedvesek az óvónők,
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Kedvesek az óvonők,mi most kezdtük a kiscsopoptot,ikreim vannak,elöször elmentünk körülnézni,tetszettek a szobák ahol játszanak,udvaron is van sok játék,óvónőkkel is megtaláltuk a közös hangot,gyerekek is szeretnek járni,hogy miért ők még pontosan nem tudják megfogalmazni 3 évesen!Gyermekeim neve Milla és Zalán
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők, a dadusok és az óvódavezető is. Sok választható foglalkozás van, mint az úszás, angol, torna, stb.
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Nagyon gyermek központúak az óvónők, és a dadusok is. Szép tágas csoportszobák vannak, nem vegyes csoportok vannak, így az egykorú gyerekek jobban kijönnek egymással.Sok játék van, az udvar is jól felszerelt, figyelnek a gyerekekre, foglalkoznak velük. Nagycsoportban pedig az iskolából a tanárnéni foglalkozik a gyerekekkel, és alsó tagozatban ő tanítja őket!
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Családias,megfelelő nevelésben részesülnek a gyermekek,az óvónők tanácsokkal látják el a szülőket,a foglalkozások minden területet érintenek.
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Felújított szép környezetben van a gyermekünk. Az óvónők kedvesek, meg vagyunk velük elégedve, gyermekünk is nagyon szeret ide járni.
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Jó a kommunikáció a szülők és az óvoda között.

Jól motiválják a gyerekeket.

Differenciáltan foglalkoznak a gyerkőcökkel.

Többféle külön foglalkozási lehetőséget biztosít az óvoda.

Az alsós tanító már a nagycsoportban bekapcsolódik a gyerekek nevelésébe.
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda A gyerekek sok élménnyel jönnek haza minden nap.A csoportszobák jól felszereltek,tágasak.
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Mindenki ismer mindenkit,kedvesek az óvónők 
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Jól felszereltek a csoportszobák, kedvesek az óvónők, jó a közösség.
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Azért szeretünk ebbe az oviba járni mert olyanok a pedagógusok mint a nagyszülők! Lelkiismeretes és kedvesek, segítőkészek. Ja és nagyon nagy türelemmel rendelkeznek!
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Igazából miért? Azért mert egyrészt közel van aztán nagyon szép, rendezett, tiszta az ovi környezete. Nagyon jól felszerelt. Az óvónénik, dadusok nagyon nagyon kedvesek és azt gondolom mindent megtesznek a gyerekek fejlődéséért. Csak ajánlani tudom ezt a kedves és családias ovit! :-)))))
Illyés Gyula Általános Iskola és Óvoda Közel van, kedvesek az óvónők.
József Attila utcai Óvoda Remek pedagógusok , otthonos, barátságos környezet, kislétszámú csoportok.
József Attila utcai Óvoda Korcsoportos, kis látszámúak a csoportok és az egész oviban családias a légkör. Minden óvónő minden gyereket ismer, kedvesen de határozottan nevelnek, sok a kézműves foglalkozás, sosem unatkoznak a gyerekek.
József Attila utcai Óvoda <p>Az óvodavezető egy rendkívül kedves teremtés és ilyen embereket gyűjtött maga köré. A gyerekeket szeretik, emberként tisztelik. Meglátják bennük, hogy ők különböznek egymástól, nem akarnak minden gyerekre egyszerre egy dolgot ráerőltetni.

Rendkívűl rugalmasak legyen szó bármlylen problémáról. Nem élnek szabályrendszerekben. Ez alatt azt értem,hogy nyilván vannak szabályok, de nincsenek kőbe vésve (a gyermekem beviheti kedvenc tárgyát az oviba, vizet viszek neki, mert gyakrabban szomjas, ezt a bölcsiben az idő múlásával már nem nézték jó szemmel

Elfogadják és maximálisan tolerálják a másságot és azt, ha valaki valamilyen testi fogyatékosságban szenved.

Nincsenek olyan elvárások, amelyeket ne lehetne teljesíteni.

A szobák tágasak a nagy belmagasságnak is köszönhetően.

Az udvart minden nap reggel takarítják, rendezgetik. ez látszik is.

Összességében nem bántuk meg, hogy ide jöttünk!
József Attila utcai Óvoda Azért, mert az óvonők és dadusok szakmailag maximálisan felkészültek! Folyamatosan programok vannak és ez azt eredményezi, hogy a gyermekek soha nem unatkoznak!

Az udvar mindig tisztán van tartva és a gyermekeknek rendkívül sok szabadtéri játéklehetőség van biztosítva (homokózok, hinták, biciklik, rolerrek, stb...)!


 
József Attila utcai Óvoda Mert az óvónénik kedvesek, aranyosak. Családias hangulat jellemzi a munkájukat. Sokat mennek kirándulni, változatos foglalkozások vannak. 
József Attila utcai Óvoda Családias, otthonos,sok foglalkozás van a gyerekek számára,az óvónők szaktudása, kedvessége.
József Attila utcai Óvoda Mert kedvesek, segítőkészek az óvónők.
József Attila utcai Óvoda Ismerősök pozitív tapasztalatokról számoltak be az oviról.
József Attila utcai Óvoda Családias hangulatú, kedves, figyelmes óvonők és dadák vannak. Folyamatosan fejlesztik gyermekem képességeit, tudását.
József Attila utcai Óvoda Itt minden a gyerekekért van és a gyerekekről szól. A kisfiam szerint: "Azért szeretek ide járni, mert kedvesek az óvónénik és szép az udvar." Az óvónők szeretik a gyerekeket, értőn bánnak velük és nem sajnálják az időt arra, hogy megismerjék őket, illetve arra sem, hogy a szülőkkel megbeszéljék a gyerekkel kapcsolatban felmerült kérdéseket. Fantasztikus dolgokat készítenek együtt, sokat játszanak az udvaron, itt minden adott egy gyereknek ahhoz, hogy fejlődjön, okosodjon és játsszon.
József Attila utcai Óvoda az apa is ide járt:-), és nagyon sok jó program van, sok kirándulás, színház, úszás.
József Attila utcai Óvoda Én is ide jártam:-) Barátságos, családias a környezet, az udvaron sok-sok játékkal lehet játszani.
József Attila utcai Óvoda A fent említettek, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy szeretünk ide járni, mármint a gyermekemen látom, hogy szereti. Nem telik el nap, hogy ne lenne élménye, olyan dolgokat tanul ami visszaidézi a saját gyermekkoromat. Visszaadják nekik az értékeket, nagyon odafigyelnek rájuk. nagyon ötletesen állítják össze a programokat és mindenkinek van a kedvére való és testhezálló foglalkozás. 
József Attila utcai Óvoda Jók az óvónők,sok programot szerveznek.
József Attila utcai Óvoda Mert a nagytestvér is jól érezte itt magát és ő is jól érzi magát.Ez az óvónőknek és a dadusoknak köszönhető mert sok programot szerveznek és jól bánnak a gyerekkel.
József Attila utcai Óvoda Családias, kis csoportos óvoda. Nagyon kedves óvónők.
József Attila utcai Óvoda Kedvesek az óvónők,dadusok,rendezett udvar.A csoportszobák jól felszereltek.
József Attila utcai Óvoda Amikor először elmentem "feltérképezni" az ovit, a gyerekek az óvónénikkel éppen az udvaron voltak. Pár perc alatt rámragadt a - ma is tartó - családias hangulat és érzés, valamint a vezető óvónő végtelen kedvessége és rendelkezésre állása.Kétségtelen, hogy az óvoda nagyon rossz helyen van, hiszen közvetlen a 6-os út mentén található, valamint az épület külső megjelenése is borzasztó(teljes felújításra szorulna), de ebből a gyerekek mit sem vesznek észre.Az óvónők szakmailag és emberileg is remekül működnek, valamint a dadusokról is csupa jót tudok mondani.Én nem bántam meg, hogy ezt az ovit választottuk, remélem, az iskolára való felkészítésben is hasonló jó tapasztalataim lesznek.
József Attila utcai Óvoda Az óvodában nagy jó a légkör, hivatásukhoz értő ovónők és dadusok nagy szeretettel foglalkoznak az ovisokkal. 
József Attila utcai Óvoda Nagy fiam is idejárt és szeretett ide járni. Így már ismerősök voltak az óvónők,dadusok is...az udvar elég nagy,az udvaros szépen rendben tartja. Sok udvari játék van,amik a gyerekeknek megfelelő.

Horváth Tímea Klára - középső csoport.
József Attila utcai Óvoda Azért, mert itt minden dolgozó csakis a gyermekek testi-lelki egyensúlyát és boldogságát tartja szem előtt.
József Attila utcai Óvoda Mert szeretettel fogadják a gyerekeket és mindenkit elfogadnak olyannak, amilyen.
József Attila utcai Óvoda Kedvesek az óvónők, testvér is ide járt, pici az óvoda ezért mindenki ismer mindenkit.
József Attila utcai Óvoda Szakmailag jól felkészültek és kedvesek az óvónők és dadusok. Kis létszámú csoportok, közvetlen és családias a hangulat.
József Attila utcai Óvoda Jó környezet, családias, barátságos légkör
József Attila utcai Óvoda Nagyon kedvesek, rugalmasak az óvónénik,önállóságra nevelik a gyerekeket, kislétszámú csoportok vannak, mindig van valamilyen kézműves foglalkozás,járnak kirándulni, van lehetőség külön órákra is mint pl. angol vagy tánc, és a szomszédban van az uszoda.

Az én gyerekem szeret oviba járni :)
József Attila utcai Óvoda Mert nagyon kedvesek a dolgozók.
József Attila utcai Óvoda A családias hangulat miatt.
Koch Valéria Dugonics utcai Óvoda Kedvesek az óvónők, dadusok. Nagy árnyas udvar van, szép csúszdák, játékok. Nagyon klassz rendezvények, ünnepek vannak.

Már 1 hónap után német szavakat használt önálló játékában gyermekem. Korábban nem ismerte a nyelvet.
Koch Valéria Dugonics utcai Óvoda Családias légkör, jól képzett, kedves óvónők, gondoskodó,aranyos dadusnéni, hatalmas zöld udvar. Sok foglalkozás, amiből rengeteget tanulnak.
Koch Valéria Dugonics utcai Óvoda Nagy szép udvara van, szuperek az óvonénik. Gyermekem szerint sok klassz játék van az oviban. (pl vasutas)
Koch Valéria Dugonics utcai Óvoda Gyerekcentrikus óvoda, ahol a gyerekek egyedi fejlődési lehetőségeit is figyelik. Nagy hangsúlyt fektetnek a szabadtéri mozgásra és a német nyelv játékos elsajátítására. 
Koch Valéria Dugonics utcai Óvoda Rendezett körülmények vannak az oviban, aranyosak, figyelmesek az alkalmazottak, családias hangulat, kreatív foglalkozások. Gyermekeim szeretnek odajárni :)
Koch Valéria Dugonics utcai Óvoda A családközpontú, gyerekközpontú hozzáállás miatt.
Koch Valéria Dugonics utcai Óvoda Az összes számunkra fontos információ begyűjtése után ez az óvoda volt a legszimpatikusabb. Nem csalódtunk :)
Koch Valéria Dugonics utcai Óvoda Kedvesek az óvonők és a dadusok. Nagy rendezett árnyékos udvar.
Koch Valéria Dugonics utcai Óvoda Német nyelvi képzése miatt, valamint nagyon szép az óvoda.
Koch Valéria Dugonics utcai Óvoda Mert az alap óvódai isemereteken túl pluszként a nyelvtanulás lehetőségét is nyújtja. Amit nem lehet elég korán kezdeni.
Koch Valéria Dugonics utcai Óvoda Egyszerűen a gyermek jól érzi magát és ez a legfontosabb. Mellette nagyon sok pluszt kap a nyelvi fejlődésen túl. A foglalkozások értelmesek és fejlesztőek. A beszédben rengeteget fejlődött a gyermekem.
Koch Valéria Dugonics utcai Óvoda Tetszik a biztonságos, zárt, gyönyörű zöld területen fekvő nagy udvar, sok-sok kinti játékkal. A gyerekek imádják a német anyanyelvű önkéntes egyetemistákat, akik részt vesznek az óvodai életben, így játékosan sajátítják el a német nyelvet az ovisok. Jól felszereltek a csoportszobák, családias a légkör.
Koch Valéria Szőnyi O. úti Óvoda Kedvesek az óvónők, jól felszereltek a szobák és szép a környezet.

Kellemes a hangulat.
Koch Valéria Szőnyi O. úti Óvoda Már kicsi korban szeretnénk gyermekünket a német nyelvvel megismertetni, ehhez nagy segítség ez az óvoda.
Koch Valéria Szőnyi O. úti Óvoda Rendkívül képzett és figyelmes óvónéniket ismertünk meg. Az ovi vezetõje igen segítőkész és előzékenyen. Magas szintű nyelvi képzés folyik, remek a csoportszoba és az udvar felszereltsége.
Kodály Zoltán úti Óvoda - mert odafigyelnek a gyerekekre

- sokat játszanak, énekelnek, mesélnek

- sokat hallanak a természetről

- tündériek az óvónénik

- sok külön foglalkozás van

- szépek a csoportok

- sokfelé jártak már
Kodály Zoltán úti Óvoda Egyszerűen minden szempontból tökéletes ez az ovi a számunkra. A pedagógiája, a gyerekek szeretete, az óvónők találékonysága, stb, stb
Kodály Zoltán úti Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők.A nagytestvérnél már megismertük a nevelési módszereiket mint:családias hangulata van a vegyes ovinak,minden egyes gyerek egyéniségét fontosnak tartják és ehhez mérten támogatják,segíte-nek nekik.A természet szeretete központi kérdés a nevelésükben.Mindig törekednek arra,hogy a lehető legjobb körülményeket biztosítsanak a gyerekeknek.Minden lehetőséget kiaknáznak annak érdekében,hogy a csoportszobák,a mellék helyiségek folyton kopó,romló állagán javítsanak pályázattal,szülői segítséggel,amire idáig mindig volt jó példa.Hangulatos és mindig rendezett az udvar.Tisztaság van.A szülők jó kapcsolatban vannak egymással,ami nagy részt az óvónőknek köszönhető.
Kodály Zoltán úti Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők, dadusok és nem csak a mi csoportunkhoz tartozó. Gyerekekkel jól szót értenek, odafigyelnek rájuk. Sok és színes programot szerveznek nekik. 
Kodály Zoltán úti Óvoda Minden nap kedvesen fogadják reggel a lányomat, figyelnek a különböző korú gyerekek külön igényeire, sokféle lehetőséget adnak a játékra, fejlődésre. Mi idén kezdtünk a kék csoportban, azonnal jól érezte magát a picim a társak között, és az óvó nénikkel is. Már 3 hét után rengeteget fejlődött. Szeretünk oda járni.

Saját tornaterem, nagy udvar biztosítja a sok mozgást.
Kodály Zoltán úti Óvoda kedvesek az óvónők,dadusok,szépek a csoprtszobák
Kodály Zoltán úti Óvoda Már a nagyobb testvérnél megszerettük az óvoda légkörét. Az óvó nénikhez és dadusokhoz is ragaszkodtunk a kistestvérnél is.
Kodály Zoltán úti Óvoda A nagyobb testvér is ide jár és csak csupa jót tudunk mondani. Tündéri óvónénik vannak, akik sokat mosolyognak, nevetnek, rengeteget énekelnek, mesélnek és figyelnek a gyerekekre. Nagyon szép tiszták és rendezettek a szobák, igényesen vannak felszerelve. Nem zseniképző, de mindent megkap egy kisgyerek, amire szüksége van.
Kodály Zoltán úti Óvoda Az óvoda is és a benne dolgozó óvónénik és dadusnénik mindent megtesznek, hogy a gyerekek otthonos környezetben és szeretettben töltsék el az időt. 
Kodály Zoltán úti Óvoda - kedvesek, jó szakemberek az óvónők

- odafigyelnek a gyerekekre

- ápolt a környezete

- igényesen a foglalkozások

- "Zöld óvoda"

- jártak már állatkertben, terráriumban, bábszínházban, Pintér-kertben, stb.
Kodály Zoltán úti Óvoda Együttműködő, elfogadó, szimpatikus benyomásunk volt már az első találkozásnál is. A szabályok egyeztek az elképzeléseinkkel.

A lehetőségek - óvodai foglalkozások és óvodai idő utáni elfoglaltságok - között megtaláltuk azokat, amelyekről úgy véltük, hogy ingergazdag, jó fejlődési lehetőséget kínálnak - mindezt a gyermek korának megfelelő mennyiségben és módon.

Az udvar mindig rendezett, tiszta, örülök, hogy ott játszhat a gyermekem. A csoportszobák tágasak, mégis bensőséges hangulatúak.

Az óvónők kedvesek, segítőkészek, szívesen kérem ki és adok véleményükre. Érzem, hogy a gyermekem olyan helyen van, olyan óvónőkkel és gyermekekkel, amilyent mindig kívántam neki.

(Sárga csoport)
Kodály Zoltán úti Óvoda Szeretjük hogy sok a külön program, kedvesek az óvónők, szépek, igényesek a csoportszobák. sok mesét hallgatnak a gyerekek, saját tornaterme van az óvódának.
Kodály Zoltán úti Óvoda Mert szuper jó a közösség és nagyon jól nevelik a gyermekeket.
Kodály Zoltán úti Óvoda Mert mindenben megfelel az előzetes elvárásaiknak,elkepzeleseinknek.Mindenki nagyon kedves és segítőkész.
Kodály Zoltán úti Óvoda Rendezett mind az óvoda épülete, mind a környezete. Az óvónénik és a dadusok kedvesek. Zöld óvoda, a környezettudatosságra nevelés fontos az intézmény számára. Összetartó a közösség, változatos programokat szerveznek az óvónők a gyerekeknek.
Kodály Zoltán úti Óvoda Azért, mert nagyon kedvesek, figyelmesek az óvónők és a dadusok. Az ovi környezete szép, tiszta, rendezett. A csoportszobák jól felszereltek.
Kodály Zoltán úti Óvoda Mert már a nagyobb testvér is idejárt és teljes mértékben meg voltunk elégedve az itt eltöltött évek színvonalával. pl.: óvónő-gyerek kapcsolata, az udvar, a foglalkozások, rendezvények, stb..
Kodály Zoltán úti Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők.
Kodály Zoltán úti Óvoda Szép az óvoda, a csoportszobák, az udvar. Külön elfoglaltságokat is kínál: pl. angol, zeneovi, úszás, torna.
Kodály Zoltán úti Óvoda Sok pozitívumot hallottunk az oviról, a családból több gyerek is járt ide és mindenki elégedett. Az óvónénik nagyon szimpatikusak,tényleg szeretik a gyerekeket!Sok lehetőség van itt a gyerekek fejlesztésére.Hatalmas előny, hogy saját tornaterme van az udvarban az ovinak és ezt rendszeresen használják is.
Kodály Zoltán úti Óvoda A nevelésmód nagyon tetszik. Nagyon aranyosak az óvónénik, dadusok, és nem utolsó sorban imádja az egész ovit kompletten a lányom.
Kodály Zoltán úti Óvoda Mindenki nagyon kedves közvetlen.A gyerekekkel az udvaron sokat játszanak.Jól működik a vegyes csoport,mindig dícsérik bátorítják az apróságokat.Egészséges életmódra nevelnek.
Kodály Zoltán úti Óvoda Mert, az óvónők olyan szeretettel gondozzák a gyerekeket, amit máshol nem tapasztaltam, nagy udvar van, rengeteg játékkal. Külön tornaterem! Minden nap külön foglalkozások, amik változatosak és nagyban segítik a gyermekek fejlődését.
Kodály Zoltán úti Óvoda Elsőre szimpatikus volt az óvoda, az óvónénik nagyon kedvesek, segítőkészek, megértőek. Otthonos, barátságos a légkör. 
Kodály Zoltán úti Óvoda Nagyon kedves, barátságos a légköre ennek a kicsi, 4 csoportos ovinak. Hangulatos, galériás csoportszobák vannak. Természetre odafigyelő nevelés folyik játékkal, mesével, teret adva a gyermek szabadságvágyának is. A füves, földes udvar közös és nagyon rendezett.
Kodály Zoltán úti Óvoda Mert jól kiegészítik egymást a csoportban működő pedagógusok - a gyermek kiegyensúlyozott környezetben van. Sokat mesélnek nekik, és természetszeretetre nevelik őket.
Kodály Zoltán úti Óvoda Nagyon gyermekszeretőek az óvónők és odafigyelnek mindenkire!
Kodály Zoltán úti Óvoda Annak ellenére, hogy logisztikai döntést hoztunk, nem bántuk meg. A második szempontunk az ovi választásnál az óvónénik személyisége, a gyerekekhez való hozzáállásuk, bánásmódjuk volt. Véleményem szerint az óvónénik legjobbjait sikerült megtalálnunk itt. Nem véletlen, hogy immáron negyedik gyermekünket is ugyanebbe az oviba, ugyanabba a csoportba hoztuk, hozzuk.
Kodály Zoltán úti Óvoda Családias, szép környezet várja a gyermeket. Jól képzett, kedves óvónők és dajkák foglalkoznak Vele. Sok foglalkozás és "sportolási" lehetőség van.
Kodály Zoltán úti Óvoda Ovi hangulata, zöld udvar, ovónénik, dadusok személye. Nagy tesóval egy csoportba járhatnak a kicsik.
Kodály Zoltán úti Óvoda Szuper óvónők és légkör.
Kodály Zoltán úti Óvoda Nagyon kedvesek és rugalmasak az óvónénik, sok foglakozás van, és nyitottak minden  probléma megoldására. 
Kodály Zoltán úti Óvoda Meg vagyunk elégedve az óvónőkkel, dadusokkal. Közel van a munkahelyünkhöz. Nagy, tiszta, fákkal teli az óvoda udvara. 
Komló Városi Óvoda Felső-Szilvási Óvodája Azért szeretünk ebbe az oviba járni,mert nagyon jó német nyelvoktatás van a gyerekek már kiscsoportos koruk óta németül tanulnak játékosan.
Komló Városi Óvoda Felső-Szilvási Óvodája mert kedves a dadusnéni
Komló Városi Óvoda Felső-Szilvási Óvodája Mert kedvesek az óvónők,dadusok a gyerekeket szeretettel veszik körül.Rengeteg barátunk van!
Komló Városi Óvoda Felső-Szilvási Óvodája Kedvesek az óvónők,és nagyon felkészitik a gyerekeket az iskolára és ez mellet sok program van
Komló Városi Óvoda Felső-Szilvási Óvodája Kedvesek az óvónők, szívesen jár a gyerekem. Jól felszerelt az óvoda. És rendszeresen vannak programok amin akár a szülők is részt vehetnek.  
Komló Városi Óvoda Felső-Szilvási Óvodája Kozel van a lakhelyunkhoz. Kedvesek es kovetkezetesek az ovonok. A csoportszobaban erdekes jatekok vannak. Az udvart fakkal teli kornyezet veszi korul.
Komló Városi Óvoda Felső-Szilvási Óvodája Mert német nemzetiségű óvoda,és nagyon sokat tanult az óvónőktől minden téren.Csak jót hallottunk erről az oviról,sok a családi és egyéb program,ünnep,német ünnepek,és ez plussz külön élmény volt a gyereknek.Bojtorján csoport :)
Komló Városi Óvoda Felső-Szilvási Óvodája Kedvesk az ovónénik és a dadusnénik,sok barátja lett a gyermekünknek,és már kiscsoporttól tanítják a német nyelvet.
Komló Városi Óvoda Felső-Szilvási Óvodája Kedvesek az óvónők,a dadusok és az ovi is nagyon szimpatikus volt.
Komló Városi Óvoda Felső-Szilvási Óvodája Nagyon meg vagyok elégedve az óvónőkkel és a dadusokkal. Nagyon sokat tesznek azért, hogy a gyermekeim megkapják a megfelelő tudást. Kiemelve a német nyelv oktatását már kiscsoportban is. Vannak óvodai rendezvények melyek közelebb hozzák egymáshoz az óvoda dolgozóit a szülőkhöz és a szülőket a gyerekekhez.
Komlói Belvárosi Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők.Sok közös programot szerveznek a gyerekeknek.Van közös rendezvény,ahol a szülők játszhatnak a gyerekekkel.Pl.a kukoricás nap.Ilyenkor közös játékokat játszhat a szülő-gyerek.Ez már a mi óvodánkban hagyománynak számít.
Komlói Hunyadi utcai Óvoda Szép, tágas, jól felszerelt, rendezett az udvara és a csoportszobák, nagyon aranyosak az óvónők és a dadusnénik, rendszeresen szerveznek programokat és foglalkoznak a gyerekekkel.
Kozármislenyi Janikovszky Éva AMK Óvodája Nagyon gyermekcentrikus az ovi, és nagyon gondoskodók az óvónénik, nagyon sokat foglalkoznak a gyerekekkel. Az udvar is nagyon szép és a csoportszoba is jól felszerelt, és modern.
Kozármislenyi Janikovszky Éva AMK Óvodája Mert a jól felszerelt óvodában kedvesek az óvónők, a nyelvtanulási lehetőség mellett lakhelyünkhöz is közel van.
Kozármislenyi Janikovszky Éva AMK Óvodája Az első benyomás nagyon pozitív volt, hatalmas füves rendezett udvar jól felszerelt játszótérrel és csoportszobákkal, ami segíti a gyermekek napi mozgásigényét és foglalkozását.Kedvesek az ovodapedagógusok.
Kozármislenyi Janikovszky Éva AMK Óvodája Mert egyben van az óvoda, iskoa, így könnyű a gyerekekt reggelente szétosztani
Kozármislenyi Janikovszky Éva AMK Óvodája Közel van, ovi, isi egyben van.
Kozármislenyi Janikovszky Éva AMK Óvodája Nagyon családias!!!
Kozármislenyi Janikovszky Éva AMK Óvodája Kedves tapasztalt óvónők, rengeteg külön foglalkozás ovin belül, tágas gazdagon felszerelt udvar és szobák.
Közraktár Utcai Sportóvoda  Kedvesek, barátságosak, türelmesek az óvónők, dajkák, tiszta rendezett az önkormányzati kis költségvetés ellenére az óvoda.
Közraktár Utcai Sportóvoda Az óvónők a munkájukat szívből teszik.Minden felmerülő problémát megoldanak.A mozgáskotta rendszer nagyon fejleszti a gyerekeket, minden csoportban, minden nap van foglalkozás és ezeken a foglalkozásokon kívül rengeteg programot szerveznek a gyerekeknek.Az óvoda udvara nagyon rendezett, és nagyon nagy játszótere van.A játszótéren kívül van minigolf pálya, kosárlabdapálya.A tornaterem is nagyon jól felszerelt, és az ovi még sószobával is rendelkezik, ahova rendszeresen viszik a gyerekeket minimális térítés ellenében.Mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani a sportovit!!! 
Közraktár Utcai Sportóvoda   Különálló, jól felszerelt tornaszoba áll a gyerekek rendelkezésére, ahol korszerű és változatos foglalkozást tartanak. Teljesen felújított a csoportszoba. Az udvart folyamatosan gondozzák, karbantartják és fejlesztik a játékokat.
Közraktár Utcai Sportóvoda Mert rendkívül színvonalas mind az óvónők mind a dadusok munkája.Változatos és a gyermekek számára igazán kielégítő programokkal,szolgáltatásokkal, szabadidős tevékenységekkel várják gyermekeinket nap mint nap.Rendkívül sokféle sportolási lehetőséget biztosítanak számukra.Abszolút gyermekközpontú ovi, ahol tartalmasan és jókedvűen telnek a gyerekek mindennapjai.
Közraktár Utcai Sportóvoda Sok és érdekes programmok vannak.
Közraktár Utcai Sportóvoda Az első benyomás nagyon pozitív volt, a rendezett udvar és rengeteg zöld terület miatt. Az óvodába lépve kedves, segítőkész dolgozók fogadtak, ami az idő múlásával semmit sem változott. Lelkiismeretes óvónők és dadusok foglalkoznak a gyerekekkel, mindenben segítve nekik. Változatos játékok, programok teszik még színesebbé az oviban eltöltött időt.
Közraktár Utcai Sportóvoda Azért szeretünk a Sportoviba járni, mert az Óvónők nagyon értik a dolgukat :). Megbízom bennünk, tudom, hogy a gyerekeim jó kezekben vannak és sokat fejlődnek amíg én dolgozom. Minden kisgyerekkel személyre szabottan foglalkoznak, ugyanakkor elérik azt is, hogy a gyerekek közösségként is jól működjenek.Nagyon jó foglalkozásokon és különórákon lehet részt venni óvoda időben, tehát 8-4ig pl.: angol,zeneovi, úszás, kori, mozgáskotta, torna, tenisz, judo, rg, néptánc, kézműves foglalkozások. Kell ennél több?
Közraktár Utcai Sportóvoda Azért szeretünk a Sportoviba járni, mert az Óvónők nagyon értik a dolgukat :). Megbízom bennünk, tudom, hogy a gyerekeim jó kezekben vannak és sokat fejlődnek amíg én dolgozom. Minden kisgyerekkel személyre szabottan foglalkoznak, ugyanakkor elérik azt is, hogy a gyerekek közösségként is jól működjenek.Nagyon jó foglalkozásokon és különórákon lehet részt venni óvoda időben, tehát 8-4ig pl.: angol,zeneovi, úszás, kori, mozgáskotta, torna, tenisz, judo, rg, néptánc, kézműves foglalkozások. Kell ennél több?ngol,zeneovi, úszás, kori, mozgáskotta, torna, tenisz, judo, rg, néptánc, kézmű
Közraktár Utcai Sportóvoda Azért szeretünk a Sportoviba járni, mert az Óvónők nagyon értik a dolgukat :). Megbízom bennünk, tudom, hogy a gyerekeim jó kezekben vannak és sokat fejlődnek amíg én dolgozom. Minden kisgyerekkel személyre szabottan foglalkoznak, ugyanakkor elérik azt is, hogy a gyerekek közösségként is jól működjenek.Nagyon jó foglalkozásokon és különórákon lehet részt venni óvoda időben, tehát 8-4ig pl.: angol,zeneovi, úszás, kori, mozgáskotta, torna, tenisz, judo, rg, néptánc, kézműves foglalkozások. Kell ennél több?ngol,zeneovi, úszás, kori, mozgáskotta, torna, tenisz, judo, rg, néptánc, kézmű
Közraktár Utcai Sportóvoda Azért szeretünk a Sportoviba járni, mert az Óvónők nagyon értik a dolgukat :). Megbízom bennünk, tudom, hogy a gyerekeim jó kezekben vannak és sokat fejlődnek amíg én dolgozom. Minden kisgyerekkel személyre szabottan foglalkoznak, ugyanakkor elérik azt is, hogy a gyerekek közösségként is jól működjenek.Nagyon jó foglalkozásokon és különórákon lehet részt venni óvoda időben, tehát 8-4ig pl.: angol,zeneovi, úszás, kori, mozgáskotta, torna, tenisz, judo, rg, néptánc, kézműves foglalkozások. Kell ennél több?
Közraktár Utcai Sportóvoda Azért mert, a katicás óvónők a legjobbak, határozottak nagy fegyelmet tudnak tartani annyi gyerek között. Mindenkivel megtalálják a megfelelő hangot. Sok okos és fontos dologra tanítják a gyerekeket. Az óvodánk figyel a gyerekek egészséges fejlődésére, sportolásban az élvonalban vannak. Sok színvonalas és jó programokkal tarkítják az óvodai életet. 
Közraktár Utcai Sportóvoda Mert az ott dolgozók olyan légkört teremtenek, amilyet sehol máshol nem tapasztaltam. (Ez a 3. óvoda ahová jártunk 2 gyermekemmel)Családias, mindenki köszön a másiknak, nincs olyan, hogy rossz napja van az óvónőnek, rengeteg foglalkozás van, mozgáskotta, úszás, korcsolya, judó emellett mindenféle délutáni foglalkozás. Az udvar tele játékokkal, a szülői közösség egy célért mozdul meg, nincsenek furkálódások. Vannak célok és azokat rendszerint elérik, mégha nehézségek is adódnak útközben. Tapasztalatom, hogy a gyerekekért vannak teljes mértékben. És nem utolsó sorban, a gyerekeim SZERETNEK/TEK oda járni. A nagyobbik most elsős. :)
Közraktár Utcai Sportóvoda A legkedvesebb  Erika ovóneni  és a sok sportolasi lehetoseg miatt szeretunk a sportoviba jarni.
Közraktár Utcai Sportóvoda Kalandos úton kerültünk a kislányunkkal ebbe az óvodába,de most már tudom, hogy ez nem volt véletlen, mert ennél jobb közösséget nem is kívánhat szülő a gyermekének. A mi gyermekünk annyi élménnyel gazdagodott az elmúlt évben a Micimackó csoportban, hogy csak hálával tartozunk az óvónénijeinknek ,dadusainknak. Minden napjuk nyugodt, harmónikus közegben zajlik a csoportban, a nagy létszám ellenére is, amiért külön dícséret jár a pedagógusoknak, hogy ennyi gyermeket koordinálnak, segítik őket türelemmel, és minden napjuk tartalmasan telik az intézményben. Nekünk szülőknek az a legfontosabb, hogy gyermekünk boldogan élje meg napjait, és ebben fontos szerepe van az óvodának, hiszen napjuk nagy részét ott töltik apróságaink, amíg mi dolgozunk. A többi már csak ráadás amit az ovinkban kipróbálhatnak a gyerekek/többféle sportág, néptánc, zeneovi, angol,kreatív fogl./.

A legfontosabb, hogy a nap végén egy nyugodt kislányt kapunk vissza, élményekkel, barátokkal gazdagodva! Köszönjük
 
Közraktár Utcai Sportóvoda Mert itt tényleg úgy foglaloznak a gyerekekkel, ahogy egy óvodában elvárható. Sok program mellett játékra is van idő. Igényes fejlesztő foglalkozások játékosan. Idősebb lányom is ide járt és nála is ez volt a tapasztalatom. Mindenkinek ajánlom akinek a gyemeke szeret sportolni.
Közraktár Utcai Sportóvoda Mert szeretünk...jó a hangulat...változatosak a programok és jó a gyereknek
Közraktár Utcai Sportóvoda Nekünk az a legfontosabb, hogy a gyermekünk örömmel menjen, örömmel jöjjön és a kettő közötti idő is örömmel és hasznosan teljen! Ez mind megvan! :-D Katica csoport!
Közraktár Utcai Sportóvoda Az óvónők nagyon jól képzettek,a gyermekem örömmel megy minden nap,ez szerintem sok mindent elárul.Minden nap van sport amit nagyon jól megszerveznek.Az egész létesítménynek pozitív kisugárzása van!
Közraktár Utcai Sportóvoda Jó környezetben, felkészült óvónőkkel, fejlesztő sporttevékenységekkel vidáman töltik óvodás éveiket.
Közraktár Utcai Sportóvoda Jól felszerelt udvar, jól felkészült óvónők, szabadon választható foglalkozások széles köre segíti gyermekem mindennapjait.
Közraktár Utcai Sportóvoda Nagyon kedvesek és figyelmesek az óvónénik és a dadusok!Jók az óvodai programok.Sokat járnak kirándulni,ami a kisfiamnak nagyon tatszik!!! Van lehetőség sportolásra,nyelvtanulásra.Rend és tisztaság van.Áronkám nagyon szeret ide járni,és számomra ez a legfontosabb!!!!!!!!!!!!
Közraktár Utcai Sportóvoda  Amikor a Sportóvodába kerültünk, akkor tudtam meg, hogy vannak még szakmailag felkészült, elhivatott, szuper pedagógusok, akiknek a gyermek a legfontosabb, és akik nem riadnak meg a problémáktól, nem hárítanak, hanem segítenek, ha kell! És ami a legfontosabb, nagyon szeretik a gyerekeket!!! Ez az óvoda összes óvónőjére, dadusára, munkatársára jellemző! A kiváló vezetői személetnek és a jó pedagógusoknak köszönhetően, nagyfokú összetartás jellemzi az egész közösséget. Jó ide járni, nem csak a gyerekeknek, de nekünk szülőknek is! Rengeteg, nagyon jó programot szerveznek az óvónők, minden játéknak célja van, mindenből tanulnak a gyerekek, anélkül, hogy észrevennék. Ebben az óvodában semmi sincs ok nélkül, mindennek megvan a szerepe a gyerekek fejlődésében. És hiába van minden csoportban 30 gyerek, mindenkire külön-külön is van idő, energia és figyelem. A gyermekeknek vidáman és boldogan telik a napjuk, rengeteg élménnyel gazdagon térnek haza. Változatos sportolási lehetőségek, foglakozások, kirándulások, óvodán belüli és kívüli programok, só szoba, mozgáskotta foglakozás, mini golf pálya, felszerelt tornaterem, egyszóval minden van, ami ahhoz kell, hogy a gyerekek megfelelő körülmények között, boldogan fejlődhessenek, de ami minden tárgyi és szakmai körülménynél fontosabb, rengeteg szeretetet kapnak!

Reggel könnyen engedem el a csemetéimet, mert megbízom az óvó nénikben, tudom, hogy jó kezekben vannak a gyermekeim, és ők is imádnak ide járni!!! 

Kedves Óvó Nénik, Dadusok, Óvodai Dolgozók! Szeretünk benneteket! Nagyon szépen köszönjük!!!


 
Közraktár Utcai Sportóvoda Amikor a Sportóvodába kerültünk, akkor tudtam meg, hogy vannak még szakmailag felkészült, elhivatott, szuper pedagógusok…

Kedves Óvó Nénik, Dadusok, Óvodai Dolgozók! Szeretünk benneteket! Nagyon szépen köszönjük!!!
 
Közraktár Utcai Sportóvoda Az óvoda rengeteg + lehetőséget nyújt a sport területén pl: judo,mozgáskotta, tenisz, sport gimnasztika. Ezen kívül sószoba, bábszínház és még ezer program a gyerek részére.

Köszönettel a pedagógusuk illetve a vezetőség felé.
Közraktár Utcai Sportóvoda Mert nyugodt szívvel bízom a gyermekem a két óvónőre és a dadusra. Mert változatos programokkal gondoskodnak a gyermekem megfelelő fejlődéséről. Mert olyan alapvető értékekre helyez hangsúlyt, mint a jó értelemben vett fegyelem, a figyelem fejlesztése és a sport és mozgás szeretete. Mert szeretjük azokat akik nevelik a gyermekünk. Mert ez a legjobb ovi Pécsett
Köztársaság téri Óvoda Mert vegyes csoportok vannak, ahol a gyerekek jól érzik magukat. Nagyon sokat vannak a szabad levegőn.
Köztársaság téri Óvoda Zöld óvoda, az óvónőnjk nemcsak a nagyobbik gyermekemnek volt meghatározó, hanem már nekem is az óvó nénim volt gyermekként, szeretjük őket és kiváló óvodapedagógusoknak tartjuk. Közösséget alkotunk és együtt teszünk az udvarért, a csoportszobák felszereléséért, gyermekeink felhőtlen mindennapjaiért.  
Köztársaság téri Óvoda Az óvónőkkel meg vagyunk elégedve, a gyerekeket sok és sokféle programmal kötik le. Mindegyik lurkóra maximálisan figyelnek. A munkahelyünkhöz nagyon közel van szerencsére és a testvér is ide jár.
Köztársaság téri Óvoda Három gyermekem járt/jár ide és mindegyik nagyon szereti/szerette. Az összes óvó néni nagyon kedves - nem csak a csoport óvónői. A környezettudatos nevelés a középpontban van. Sokat kirándulnak, sokat vannak kint az udvaron - télen is!
Köztársaság téri Óvoda Zöld óvoda révén sok hasznos dolgot tanulnak a gyerekek, szép nagy udvara van, óvónőinkkel nagyon meg vagyunk elégedve. Jónak tartjuk a vegyes csoportot, ahol a gyerekek testvéreikkel egy csoportba tudnak járni, és megtanulják kicsik-nagyok az egymáshoz alkalmazkodást.
Köztársaság téri Óvoda Nagyon kellemes a környezet. Kedvesek, szeretet teljesek az óvónők.
Köztársaság téri Óvoda Az óvónénik nagyon aranyosak,következetesek és nagyon jó szakemberek.Sokat kirándulnak,programokat szerveznek a gyerekeknek.Az óvónők jól kommunikálnak felénk.
Köztársaság téri Óvoda Azért, mert

- jók (türelmesek, megértőek, gyerek-központúak, vidámak) az óvónők, igényesen és igényes anyagokkal dolgoznak, szeretik a gyermekekeket;

- zöld (környezettudatos szemléletre nevelő) az óvoda;

- van néptánc és természetjáró csoport;

- törekszenek a szép és igényes környezet kialakítására mind az udvar, mind az óvoda épülete tekintetében (virágágyások, színes dekorációk stb.).
Köztársaság téri Óvoda Barátságos, otthonos a légkör, kedvesek az ovónők. Zöld óvoda, sok programmal.
Köztársaság téri Óvoda Mert a gyerekek szeretnek itt lenni.

Mert zöld óvoda, nagyon odafigyelnek a környezetvédelemre.

Mert az óvónők nagyon kedvesek - a szülőkkel is!

Mert sokat kirándulnak és télen is kimennek az udvarra játszani.
Köztársaság téri Óvoda A "zöld óvoda" program nagyon megnyerte tetszésünket. Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyermekek sok időt töltenek a levegőn, évszaktól függetlenül. Az óvónők rengeteg programot szerveznek a csoportnak, kellemes, családias a légkör. Külön kiemelném Zsuzsi dadusunk kedvességét és azt a rengeteg figyelmet és törődést, mellyel a gyermekekhez fordul.
Köztársaság téri Óvoda Jók a tapasztalataink, mert a testvér is oda jár. Mindegyik óvónő kedves, sok és változatos programon vehetnek részt a gyerekek és szüleik is. Van néptánc, angol, zeneovi, úszás (reményeink szerint indul), bakancsos ovis túrák..remélem nem hagytam ki semmit. Szépül, tanösvény lesz kisebb erdővel és földablakkal, nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre. Meg vagyunk elégedve idáig mindennel:) Köszönjük!
Köztársaság téri Óvoda Mindennel teljeskörűen meg vagyunk elégedve. Két testvér már ide járt, szuper nevelés kaptak, az óvónők szimpatikusak, kezdve a Madárka csoporttól a Nyuszin át a Méhecske csoportig. Az udvar szépül és ügyelnek a biztonságos játszótér kialakítására. Norbi bácsi is egy külön egyéniség! Zöld Óvoda révén plusz tudást, nevelést kapnak a gyerekek, nem beszélve a külön speciális foglalkozásokról, programokról. Mit is írjak még? Csak sorolni tudom a jó dolgokat....szóval minden a Köztéri ovi mellett szól! Hajrá Köztér, csak így tovább!
Köztársaság téri Óvoda Kedvesek az óvónők,nagyszerű programokra van lehetőségük a gyerekeknek pl.:néptánc, zeneovi, angol oktatás......
Köztársaság téri Óvoda Mert a gyerekek nagyon jól érzik itt magukat. Nem hallottam még azt, hogy "NEM AKAROK OVIBA MENNI!"
Köztársaság téri Óvoda A gyerekek sok mindent megtanulnak.
Köztársaság téri Óvoda Felkészült óvónők és dadusok, családias környezet, hatalmas zöld udvar, barátságos csoportszobák, környezettudatos szemlélet, gazdag programok.
Köztársaság téri Óvoda Környezettudatos, zöld ovi, számomra ez fontos volt, felnőtteket már nehéz ilyesmire nevelni... Szimpatikus, rutinos óvónők, látom, hogy jó kezekben lesz itt a fiam (most kezdett).
Köztársaság téri Óvoda Az óvoda környezete, és az udvar elnyerte tetszésünket.
Köztársaság téri Óvoda Kedvesek az óvónők, a gyerekemmel számára legjobb pedagógusok foglalkoznak.
Köztársaság téri Óvoda Nagyon tetszik a környezetbarát gondolkodásmód, az erre épülő udvar és környezet, amit az óvoda kialakított (pl. tanösvény). A kislányom és mi is nagyon szeretjük az óvónőket és a dadusokat, akik nagyon kedvesek és mindig odfigyelnek arra, hogy színes változatos programokat szervezzenek nekik és magtanítsák őket mindenre, amire később az iskolában, vagy akár az életben szükségük lehet. Szeretjük, hogy lehetőségük van az ovin belül több mindenre, így nem kell máshová vinni a kicsiket, a megszokott környezetben lehetnek (pl: zeneovi, néptánc, angol nyelv tanulás, kirándulások... stb.). Az óvoda vezetését, mert eddig bármilyen kéréssel fordultunk is hozzájuk, mindig megkaptuk a szükséges segítséget. 
Köztársaság téri Óvoda Lányom már nagycsoportos és nagyon szeret ide járni.Az óvónők kedvesek,szeretettel gondozzák és tanítják a gyerekeket.Az udvar rendezett és tágas,sok játékkal és tanösvénnyel.Több foglalkozás megoldott házon belül.
Köztársaság téri Óvoda Azért szeretünk ide járni, mert jó az ovi közössége, aranyosak az ovónénik, folyamatosan törekszik az ovi a fejlődésre, szép, tiszta a környezet és Norbi karbantartó bácsi is a kicsik kedvence. Kimondottan szeretjük a dadusokat is.
Köztársaság téri Óvoda Ovis pajtások, barátok miatt.
Köztársaság téri Óvoda Nagyon jók az óvónők, az óvoda környezete barátságos, a követett pedagógiai szemlélet szimpatikus, értékkövető magatartás tükröződik.
Köztársaság téri Óvoda Mert minden rendben van vele. :) Sokat és sokrétűen foglalkoznak a gyerekekkel, viszik őket kirándulni, a nagy létszám ellenére is "rend" van és jól nevelt, kordában tartott gyermekek. Nem utolsó szempontként szerintem szeretik is őket. :)

(Zöldike csoport)
Köztársaság téri Óvoda Kedvesek az óvónénik, nagyon gyerekbarát, gyerekcentrikus az ovi. Sokat lehet játszani, jók a kirándulások. Nagyon szép és rendezett a udvar. Környettudatos nevelést biztosít. Kitűnő ötlet a "Zöld-iskola". Ötletesek, változatosak a "családi programok" is. Örülünk, hogy idejárhat a gyermekünk.
Köztársaság téri Óvoda Nagyon szeretik a gyerekeim az óvónéniket,a szép udvart,a csinos kis termüket.Önállóságra vannak nevelve itt a gyerekek,és ez hasznos a számukra.
Köztársaság téri Óvoda Sokszínű világot mutatnak meg a gyerekeknek. Tartalmasak a külső programok. Év közben a foglalkozások keretében mutatják be az óvónők a szokásokat, ünnepeket. Élményt tud adni az óvodai élet, mindig van valami, amire készülni lehet, hol azzal, hogy vinni kell valamit, hol csak türelmetlenül várjuk, hogy eljöjjön a várva várt nap. Témát tudnak adni egy-egy esemény kapcsán, amit otthon részletesebben megbeszélünk, utánanézünk. A környezetvédelem kiemelt téma, így otthon nem kell tovább magyarázni, miért válogatjuk a hulladékot külön, miért nem pazaroljuk a vizet, miért nem szemetelünk az erdőben, amikor ott kirándulunk  stb. Ezt készen kapja az óvodában, az ő szintjének megfelelő magyarázatokkal. Sokszor hallom, amikor otthon mondok valamit, hogy "Anya, olyan vagy, mint a Dóra néni!" Ilyenkor megnyugszom, hogy hasonlóak az elvárásaim, mint amit az óvodában tapasztal a gyerekem. És ami a legfontosabb, amikor reggel otthagyom a gyerekemet az óvodában, nyugodtan megyek dolgozni, mert tudom, hogy jól érzi magát, vigyáznak rá, és megint egy nap, amikor új élményekkel gazdagodik.
Köztársaság téri Óvoda Kedvesek, felkészültek, segítőkészek az óvónők. Közel lakunk, nem kell korán kelni. Környezettudatos nevelést kap gyermekem,ami számunkra fontos.
Köztársaság téri Óvoda Jó a kapcsolat a nevelők és a szülők között, van visszajelzés a gyermekem fejlődéséről és napi életéről.
Köztársaság téri Óvoda Barátságos zöld környezet. Nagy udvar. Felkészült óvónénik, gyerekbarát programok.
Lánycsóki Óvoda Egyedülálló anyukaként fontos számomra, hogy az óvodában figyelmes,megértő pedagógusokkal megbeszélhetem a gyermekemmel kapcsolatos felmerülő megoldatlanságokat és megoldásokat is.Biztonságban szeretetben hagyom ott minden reggel, tudom,hogy figyelnek az érzékeny lelkére.

Tisztelik, ápolják a hagyományokat mind a magyar illetve német.Tartják, tanítják a gyerekeknek, bevonják őket, hogy ők is magukénak érezhessék azokat.Mi szülők is bekapcsolódunk ezeken az összejöveteleken.Ezáltal erősítve a bennünk -köztünk a szeretet kapcsot és ez számomra a legtöbb.
Lánycsóki Óvoda Egyedülálló anyukaként fontos számomra, hogy az óvodában figyelmes,megértő pedagógusokkal megbeszélhetem a gyermekemmel kapcsolatos felmerülő megoldatlanságokat és megoldásokat is.Biztonságban szeretetben hagyom ott minden reggel, tudom,hogy figyelnek az érzékeny lelkére.

Tisztelik, ápolják a hagyományokat mind a magyar illetve német.Tartják, tanítják a gyerekeknek, bevonják őket, hogy ők is magukénak érezhessék azokat.Mi szülők is bekapcsolódunk ezeken az összejöveteleken.Ezáltal erősítve a bennünk -köztünk a szeretet kapcsot és ez számomra a legtöbb.
Lánycsóki Óvoda Mi azért szeretünk ebbe az oviba járni, mert a nagyobb testvéreink is ide jártak. Nagyon meg voltunk elégedve az akkori óvónénikkel, mint kedvesség, mint pedig szakképzettség terén. A mi ovinkban nagyon jó a német nemzetiségi oktatás. Pici fiam már a 2.-3.héten német versikével tért haza, a magyar versikéken kívül.Nagyon tetszik, hogy az evéstől az alvásik mindent versben oldanak meg.A mi csoportunk a napocska csoport, nagyon -nagyon aranyosak az óvónénik.Az ovi udvara pedig minden korosztályt kielégítő, modern, nagyon szépen felújított, rendben tartott.
Lippói Óvoda (Bólyi Óvoda tagóvodája) Nagyon kedvesek az óvónők. Nyelvet is tanulnak a gyerekek.
Lippói Óvoda (Bólyi Óvoda tagóvodája) Jól felszereltek csoportszobák,mindent meg lehet beszélni az óvónőkkel.
Lippói Óvoda (Bólyi Óvoda tagóvodája) Az óvónők szakmailag jól felkészültek, a csoportszobák tágasak és világosak. jól felszerelt az óvoda, az udvaron sok a játék, árnyékos az udvar, sószoba is van. német nemzetiségi oktatás, és hitoktatás is van. 
Lippói Óvoda (Bólyi Óvoda tagóvodája) Azért mert én is ide jártam söt a férjem is mindenkit ismerünk olyan mint egy nagy család.
Lippói Óvoda (Bólyi Óvoda tagóvodája) Mert nagyon sokat foglalkoznak a gyerekekkel.sok verset és éneket tanulnak,magyarul és németül is.
Magyar Lajos utcai Óvoda Kedvesek az ovónők, jó a társaság, szívesen fogadták a többiek a csajszikámat.<br />
Magyar Lajos utcai Óvoda Kedvesek az óvónők./ Jól felszereltek a csoportszobák, változatosak a játékok. Sokat viszik ki őket az udvarra.
Magyar Lajos utcai Óvoda Mert a gyerek a fontos!!!
Magyar Lajos utcai Óvoda Nagyon családias, kedvesek az óvónők és a dadusok.
Magyar Lajos utcai Óvoda Azért szeretjük mert:

-kicsi az ovi:) 3 csoport van!Nagyon családias a légkör , és az óvónénik és a dadusok ismerik a szülőket még ha nem is az ő csoportjuk jár a gyermeke.

- sok a szabadtéri program

- ha az idő engedi kint játszanak az udvaron

-van tornaóra- a foglakozások is nagyszerűek, a lányaim sokat tanultak énekeket , mondókákat játékokat, mindig valami kis meglepivel jön haza

-külön is foglalkozások is vannak

-az udvar is rendezett, a csoprtszobák felszerelése is megfelelő sőt!!!!

-ami még fontos!Az óvónénik és a dadusok nagyon szeretik a lányomat és az összes gyerkőcöt aki oda jár! Sőt a lányom is őket és ez nagyon fontos!!!!

Ha lehetőségem lesz rá a kisfiamat is ide írtam , ebbe a csoportba ahová a lányok is jártak, mert ragaszkodom a z ovihoz és az óvónénikhez :) Köszönjük nekik azt a sokmindenet amit adtak a lányoknak!
Magyar Lajos utcai Óvoda Nagyon kedvesek a óvónők, jól felszereltek a csoportszobák, van külön tornaterem. Tetszik, hogy a csoportok vegyes korosztályúak, kislányom megtanul a kisebbekkel és a nagyobbakkal is bánni, játszani. Sok fakultatív lehetőség ven (torna, angol, néptánc, hittan, úszás). Csak ajánlani tudom!
Magyar Lajos utcai Óvoda Nagy udvar, angol órák, családbarát környezet és nevelés.
Magyar Lajos utcai Óvoda Nagy udvar, angol órák, családbarát környezet és nevelés.
Magyar Lajos utcai Óvoda Kedves óvónők, nagy udvar, parkolási lehetőség az ovinál, angol oktatás, sportok.
Magyar Lajos utcai Óvoda Mert nagyon felkészült óvónők,dadusok dolgoznak itt.Sok játékkal,szeretettel gondozzák a gyerekeket.
Magyar Lajos utcai Óvoda Barátságosak az óvónők,jó a közösség.
Mecsekaljai Óvoda Nagydeindoli utcai Óvodája Családias légkör, kedves óvónénik, kis létszámú csoport, zöld környezet, hagyományőrzés
Mecsekaljai Óvoda Nagydeindoli utcai Óvodája Családias környezet, hangulat. Számunkra fontos értékeket képvisel. Kedves, de határozott óvónéni. Figyelmes dadus néni. "Kevés" gyermek. Hangulatos rendezvények.
Mecsekaljai Óvoda Nagydeindoli utcai Óvodája kedves családias a légkör, zöldövezetben van, jó a levegő, népi hagyományőrző nevelési programjuk nagyon tetszik
Mecsekaljai Óvoda Nagydeindoli utcai Óvodája A valódi családias légkör, az egyéni bánásmód, rugalmasság, tolerancia mind jellemzi a csoportot. A néphagyományok örzése, jól sikerült közös ünnepek szintén előnyei a csoportunknak :-)
Mecsekaljai Óvoda Nagydeindoli utcai Óvodája Egyrészt nagyon jó helyen van, nem nagy az átmenő forgalom, tiszta a levegő, rendezett az udvar, a csoportszobák barátságosak, az óvónénik, dajka nénik mindent megtesznek,hogy a gyerekek otthon érezzék magukat, nagy szeretettel foglalkoznak velük, kiegészítve színes programokkal.
Mecsekaljai Óvoda Nagydeindoli utcai Óvodája Néphagyományőrző óvoda.Családias,barátságos légkör.
Mecsekaljai Óvoda Nagydeindoli utcai Óvodája Zöld övezet.Nyugodt légkör.Barátságos és kedves óvónők és csoporttársak.
Mecsekaljai Óvoda Nagydeindoli utcai Óvodája Csendes, nyugodt környezetben van, barátságos és naprakész óvónénikkel és dadussal.
Mecsekaljai Óvoda Nagydeindoli utcai Óvodája Sok hagyományőrző program van és családias a hangulat.
Mecsekaljai Óvoda Nagydeindoli utcai Óvodája Kedvesek, aranyosak, segítőkészek, megértőek az óvónénik és dadusok. Gyönyörű a környezet, jó a levegő. Jó helyen, biztonságban tudom a gyermekem.
Mecsekaljai Óvoda Nagydeindoli utcai Óvodája Kedvesek az óvónők, jó környéken van az óvoda, jó a levegő a közeli erdők miatt, sok jó programot szervez az intézmény.
Mecsekaljai Óvoda Nagydeindoli utcai Óvodája Azért szeretünk ide járni oviba,mert kiemelten néphagyomány örző és valóban a gyerekek állnak a középpontban. 
Mecsekaljai Óvoda Nagydeindoli utcai Óvodája A rendezvényen "beleszerettünk" az óvonőbe. Nagyon sok rendezvény van, ami lefoglalja a gyerekeket. Környezet-, természet-, állatbarát ovi (Zöld ovi) és nagy hangsúlyt fektet az egészséges életmódhoz való  megismertetéshez.
Mecsekaljai Óvoda Nagydeindoli utcai Óvodája Szeretjük az Óvonőket és a Dadust. Sok hagyományörző rendezvény van, ami segíti a félénkebb gyerekek szerepléshez való jutását is. Természetbarát, állatbarát ovi. Nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre és egészségmegörzésre. A gyerekek szeretnek ide járni.
Mecsekaljai Óvoda Nagydeindoli utcai Óvodája Kedves, családias légkör. Szeretet teljes nevelés, néphagyomány őrző programok.
Mecsekaljai Óvoda Nagydeindoli utcai Óvodája Nagyon kedves, családias a légkör.
Mecsekaljai Óvoda Rácvárosi úti Óvodája Azért szeretünk ebbe az oviba járni, mert olyan mint egy nagy család. Jól képzett óvónénik szeretettel és odafigyeléssel nevelgetik csemetémet. :)
Mecsekaljai Óvoda Rácvárosi úti Óvodája Kedvesek az óvónők, hagyományőrző ovi és sok a kézműves foglalkozás. Az udvar is tágas, jól felszerelt.
Mecsekaljai Óvoda Rácvárosi úti Óvodája Családias környezete van, jók a néphagyományőrző programjaik és az óvónőkkel is nagyon meg vagyunk elégedve.
Mecsekaljai Óvoda Rácvárosi úti Óvodája Nagyon kedvesek az óvónénik. Nagy az udvar, hagyományőrző ovi, sok családi programmal. Az sem utolsó, hogy hozzánk ez van a legközelebb.
Mecsekaljai Óvoda Rácvárosi úti Óvodája Szeretet és odafigyelés van, szuper óvónénik, klassz udvar, hagyományőrzés, családi programok, és a többi sok jó...
Mecsekaljai Óvoda Rácvárosi úti Óvodája Hagyományőrző óvóda,színes programokkal,kedves óvónőkkel!
Mecsekaljai Óvoda Rácvárosi úti Óvodája Kedves, barátságos, családias óvoda. Néphagyományőrző! Szép, nagy udvara van, nagyon kedvesek az óvónénik.
Mecsekaljai Óvoda Rácvárosi úti Óvodája Rácvárosi óvoda = jó tapasztalat, tündérkert, álomvilág, meseország, vidámság, partneri viszony, emberség, szaktudás. (És ebben benne van a befőttesüveg is az óvoda ablakában, meg Ida néni és a többiek mosolya is). 
Mecsekaljai Óvoda Rácvárosi úti Óvodája Szuper óvónénik, remek hangulat. Szép udvar, jó programok.
Mecsekaljai Óvoda Rácvárosi úti Óvodája Szuper óvónénik, remek hangulat. Szép udvar, jó programok.
Mecsekaljai Óvoda Rácvárosi úti Óvodája Azért szeretjük, mert az óvónők nagyon kedvesek, türelmesek, imádják a gyerekeket. Szépek a csoportszobák, tényleg minden a gyerkőcökről szól, füves az udvar, kiskertet gondoznak a gyerekek, kemencében sütnek, ami más óvodákban nem valósítható meg. Hagyományörző ovi, így olyan ünnepeket, hagyományokat ismerhet meg a gyerkőc, amit mi nem tartottunk, nem ismertünk és még mi is tanulunk velük. Kónya Liza(kék csoport)
Mecsekaljai Óvoda Rácvárosi úti Óvodája kedves óvónők, érdekes programok, családias légkör
Mecsekaljai Óvoda Rácvárosi úti Óvodája Kedvesek az óvónők, odafigyelnek a gyerkőcök fejlődésére és erről kapunk visszajelzéseket, családias a hangulat, közös programon az egész család részt tud venni, hagyományörzésre külön figyelmet fordítanak.
Mecsekaljai Óvoda Rácvárosi úti Óvodája Kedvesek az óvónők, odafigyelnek a gyerkőcök fejlődésére és erről kapunk visszajelzéseket, családias a hangulat, közös programon az egész család részt tud venni, hagyományőrzésre külön figyelmet fordítanak.
Mecsekaljai Óvoda Rácvárosi úti Óvodája Mert oldott, közvetlen, szeretetteljes a kapcsolat minden szinten, és ez hatalmas érzelmi biztonságot ad mind a szülő, mind a gyermek számára. 
Mecsekaljai Óvoda Rácvárosi úti Óvodája Kedvesek az óvónők, családias a légkör és hagyományörző az óvoda.
Mecsekaljai Óvoda Rácvárosi úti Óvodája Minden nap tanulnak a gyerekek valami újat:  népdalt, mondókát, érdekességeket a néphagyományokról, a környezetvédelem fontosságáról, az emberi kapcsolatokról, és mindezt egy barátságos, segítőkész közegben, ahol a példamutatásnak elsődleges szerepe van.
Melinda utcai Óvoda  Nagyon kedvesek és TÉNYLEGESEN gyerekszeretők az óvónők, rendezett az udvar, jól felszereltek a csoportszobák, jók a foglakozások pl.(néptánc, nyelvtanulás, úszás...), sok és jók az óvodai rendezvények...
Melinda utcai Óvoda .
Melinda utcai Óvoda A jól felszerelt csoportszobák miatt. 
Melinda utcai Óvoda Mert a gyerekek szeretik az óvodát és a dadusokat,óvónéniket.
Melinda utcai Óvoda Azért szeretünk ebe az oviba járni, mert nagyon rendesek az Óvónénik és a Dadusok! Szép a környezet, nagy udvar, és rengeteg program. A Fiam is nagyon szeret ebbe az Oviba járni.    
Melinda utcai Óvoda Szép az udvar, biztonságos, a csoportszobák nagyok. Csak most kezdtük az ovit, és még folyik a beszoktatás, de minden reggel szívesen megy a fiam az oviba!
Melinda utcai Óvoda Kedvesek az óvónők, a dadusok, családias a hangulat. Az első perctől imádja a kislányom.
Melinda utcai Óvoda Azért szeretek ebbe az oviba járni, mert Réka néni nagyon kedves, mindig játszik velünk. Sok érdekes játék van a csoportszobában. A néptáncot is nagyon szeretem, ahogyan a bábelőadásokat is. Az udvaron nincs olyan játék, amivel nem játszanék. 
Melinda utcai Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők.Sokat foglalkoznak egyenként is a gyerekekkel.Lekötik őket érdekes programokkal.Rendszeresen tanulnak verseket és mondókákat.
Melinda utcai Óvoda A vegyes csoport egyértelműen bevált, illetve nagyon családias, kis óvodáról van szó, ahol a szakképzettség mellett az óvók, dadus nénik, konyhás néni, udvaros bácsi nagyon kedvesek, segítőkészek. A gyerekek jól felszerelt csoportszobákban, biztonságos udvaron játszhatnak, illetve szórakoztatásukra egész évben számos érdekes program kerül megrendezésre. 
Melinda utcai Óvoda Mert, szeretjük az óvónénit, családias a környezet.
 
Melinda utcai Óvoda Minden ovinak ilyennek kellene lennie! Egyszerűen kitűnő!

Kedvesek, segítőkészek az Óvónők, változatosak a program várja a kicsiket, családias hangulat van. A rendezett udvaron sok lehetőség van a játszásra. Jól felszerelt és különösen nagy csoportszobák vannak.
Melinda utcai Óvoda Tiszta,rendezett az ovi.Az ovónők és a dadusok nagyon kedvesek és segítőkészek.A gyerekek sokat tanulnak.Lehetőségük van sportolni(úszás)és idegen nyelvet tanulni.
Melinda utcai Óvoda Mert családias(2csoportból áll) mert táncos (helyben néptánc), csodálatos(rengeteg fejlesztő társasjátkkal ismerkednek), sportos (12 vadonatúj bringa áll rendelkezésre és úszni tanulnak), csendes de ami a legfőbb Két, a HÍvatásának élő ,

világ legjobb Óvodapedagógusa, nap, mint nap csodát csinál a gyerekekkel, valahogy a gyerekek nem elmenni szeretnének az Óviból délután hanem maradni, a szülők nem rohanni akarnak az óviból hanem beszélgetni egymással az Óvonőkkel.Szóval ez az Óvi olyan mint egy nagy család itt mindenki egyért és egy mindenkiért!
Melinda utcai Óvoda Mert nagyon kedvesek az óvónők. Mert csendes,nyugodt környezetben van. 
Melinda utcai Óvoda Szimpatikusak, rendkívül kedvesek és hozzáértők az óvónők, jó helyen van az ovi.
Melinda utcai Óvoda Nagyon meg vagyunk elégedve az óvónőkkel szakmailag és emberileg egyaránt. Ezen kívül örülünk a változatos különóráknak.

pillangós csoport
Melinda utcai Óvoda Nagyon kedvesek a óvónők. / Rendezett az udvar. / Jól felszereltek a csoporszobák
Melinda utcai Óvoda Gyermekbarát ovoda. Tárgyi feltételek jók, kedves mindenki
Melinda utcai Óvoda Azért szeretünk ebbe az oviba járni mert itt mindenki odafigyel a gyerekekre.Az óvónéni a dadusnéni és az udvaros bácsi is.Mindig szép az udvara.A csoportszoba nagyon barátságos és jól felszerelt.Sok és jó foglalkozás van a gyerekeknek.Az egész oviba jó belépni.Nagyon családias hangulatú.Nagyon szeret a kisfiam idejárni és a két másik testvére is nagyon szerette!
Melinda utcai Óvoda Mert az óvónénik szeretik a gyerekeket, ennek megfelelően reggel vissza sem lehet tartani a gyereket úgy készül az oviba és este hazajövetelkor alig lehet elhozni. Foglalkozás nyomán szellemi fejlődése óriási fél év múltán.
Melinda utcai Óvoda Családias, nem korosztályos ovi, a nagyobb gyerekek húzóerőt jelentenek a kicsiknek. 
Melinda utcai Óvoda Lakhelyhez közel van, családias a légkör, kedvesek az óvónők.
Melinda utcai Óvoda Minden téren megfelelőnek találtuk.
Melinda utcai Óvoda Mi azért szeretünk a Melinda oviba járni,mert  mindig a legnagyobb szeretettel és türelemmel foglalkoznak az óvónénik a dadusok és az egész óvoda személyzete a gyerekekkel.A csoportfoglalkozások nagyon jók, összetettek, egymásra épülők és játékosak.Játékosan fejlesztik a gyerekeket és vezetik be Őket a Nagybetűs életbe.Nagyon családias a hangulat és ami a legfontosabb,hogy biztonságba tudhatom a csemetémet.Nyugodt szívvel el merek indulni dolgozni, mert minden gyermekre úgy figyelnek és vigyáznak ,mintha a saját gyermekük volna. Köszönet és hála érte ,minden ott dolgozó embernek.
Melinda utcai Óvoda -Nagyon kedvesek az óvónénik és a dadusok

-Együtt lehetnek a kicsik és nagyok

-Sok foglalkozást és rendezvényt szerveznek

-Nem túl drága az étkeztetés

-Stb., stb. ...

-Egyszerűen szeretek ide járni.... (Csergő Lilla/Pillangós csoport)
Melinda utcai Óvoda A gyermekem szeretettel beszél a óvónénikről és dadusnénikről és nem utolsó sorban az udvaros bácsiról. Szeretjük a vegyes csoportot, a gyerekek megtanulnak egymáshoz alkalmazkodni és a nagyobbak segítenek a kisebbeknek. Az iskolára jól felkészítik a gyermekeket.
Melinda utcai Óvoda Azért szeretek ebbe az oviba járni mert nagyon kedvesek az Óvónénik és a Dadusok. Nagy odafigyeléssel és szeretettel foglalkoznak velem. Nagyon sokat tanulok nap mint nap. Rendezett és tiszta az Óvoda kívül belül.

Lilla, pillangós cs.
Melinda utcai Óvoda Nagyon kedvesek az óvó nénik, és sokféle programot kínál az óvoda. Ezenkívül szép környezetben van az épület, nagy udvarral és tágas, jól felszerelt csoportszobákkal rendelkezik.
Mesepalota Kolping Óvoda Az óvoda igényes környezetet biztosít (a nagy játszószobák mellett külön étkező- és alvóhelység). A nevelési program magas színvonalú. Német anyanyelvű önkéntesek segítenek a gyakorlati teendőkben és az idegen nyelv és kultúra jelenlétét biztosítják a gyerekeknek. Számunkra fontos a vallási élet elemeinek megjelenése a nap ovis részében. Egy vegyes csoport van, amelyet a "kicsi" és a "nagyok" igényei szerint bontva tudnak kezelni (étkezés, alvás, programok), ugyanakkor életszerű körfogást jelent, hogy "folyamatosan" (nemcsak szeptember elején) jönnek kicsik és az iskolába menőket nyárünnep keretében búcsúztatja az ovi (a suliba menőknek kintalvós programmal, az utóbbi években az orfűi vizimalomnál :)<br />

<br />

Németh Kadocsa Ágoston<br />

Németh Hanga Dorottya<br />
Mezőszél utcai Óvoda Nagyobb testvérnél megismert kedves óvónők.

Barátságos csoportszobák, udvar.

készségfejlesztő foglalkozások.
Mezőszél utcai Óvoda Nagyon kedves óvónők vannak, a gyerekek szeretnek ide járni, szép nagy az udvar, nagyokat lehet futkosni és sok játszási lehetőség van. Kék csoport 
Mezőszél utcai Óvoda Mert gyalog elérem a gyerekekkel, mert a gyerkőc is szívesen megy, és mert kedvelem az óvónőket, dadusokat.
Mezőszél utcai Óvoda Nagyon kedvesek a óvónők. Jól felszereltek a csoportszobák. Sokat vannak a gyerekek a levegőn és sokat játszanak, sokféle dolgot kipróbálnak, gyorsan ügyesednek. A szülőkkel nagyon jó és interaktív a kapcsolattartás.
Mezőszél utcai Óvoda Az óvoda vezetése és a kék csoportos óvó nénik nagy szeretettel, odafigyeléssel gondoskodnak gyermekemről. Sokat foglalkoznak a gyerekekkel, sok dalocskát, mondókát tanítanak nekik. Kislányom nagyon szereti őket. Az óvoda udvara megfelelően fölszerelt. A vezetőség sokat foglalkozik a folyamatos szépítéssel, hogy megfelelő környezetben tudjanak a gyerekek fejlődni. Csoport szoba jól felszerelt. A gyermekek étkeztetése is megfelelően megoldott.
Mezőszél utcai Óvoda Jól érzi itt magát a kislányunk, szeret a dolgozójába járni, büszkén meséli, hogy ő a Mezőszélbe jár! Sokat tanult, okosodott az első évben. Nagy a mozgásigénye, szeret az udvaron játszani és várja a tornaórákat!
Mezőszél utcai Óvoda Az óvónők nagyon szimpatikusak, tudnak fegyelmet tartani, kedvesek és közvetlenek. Az óvoda udvara nagy, sok játékkal. A homokozók fedett, a hinták árnyékos helyen vannak, igy nem a tűző napon játszanak a gyerekek. Nyáron naptejjel bekenik a gyerekeket, hogy ne égjenek le. A csoportszobában sok játék van.
Mezőszél utcai Óvoda Nagyon jó az egész ovi hangulata./ A kislányomhoz mindegyik óvónéninek van egy kedves szava - nemcsak a sajátunknak./ A saját óvónénik gondoskodóak, odafigyelnek a gyerekek egyéni fejlődésére, baráti kapcsolataikra, és segítenek abban, hogy a gyerekek önállóbbak legyenek./ Nagy figyelmet fordítanak arra is, hogy a szülők közti kapcsolatokat a csoportban erősítsék - én vevő lettem volna rá, más szülő kevésbé :-)
Mezőszél utcai Óvoda Mert családias a hangulat, sok játék van a csoportban, és az óvónénik is kedvesek, és a dadusnénik is!
Mezőszél utcai Óvoda Jól felszerelt, sok programot biztosítanak, és szeretjük az óvónőket is!
Mezőszél utcai Óvoda Kedvesek, képzettek, nagy tapasztalattal rendelkeznek az óvónők. Sok programot szerveznek a gyerekeknek. Rendszeresen kapunk visszajelzést a gyermekünk fejlődéséről. Szeretetteljes, gyermekőzpontú légkör. Az óvodavezető nagyon agilis, pályázatok egyéb támogatások segítségével a gyermekek számára kiváló udvari és csoportszobai környezetet alakítottak ki. Megfelelően felkészítik a gyerekeket az iskolai elvárásokra.
Mezőszél utcai Óvoda -Az előző rovatban már taglaltam ezt a kérdést is. Talán még az is hozzájárul, hogy szép,rendezett az udvar,tisztaság van,kedvesek-gyerek központúak az ovónénik, a dajkák,de a vezetővel is közvetlen a kapcsolatunk(mint szülőknek).A gyereknapi rendezvény i
Mezőszél utcai Óvoda Segítőkész pedagógusok dolgoznak itt.
Mezőszél utcai Óvoda Az óvónők kedvesek, nagyon sokat foglalkoznak a gyerekemmel,  jó helyen van a belvárosban.
Mezőszél utcai Óvoda Nagyon tetszik az óvoda nevelési módszere.
Mezőszél utcai Óvoda Nagyon jók az óvónők, nagyon szuper programokat találnak ki a gyerekeknek! Sok szép játék van a csoportszobákban, stb...
Mezőszél utcai Óvoda Jól képzettek az óvónők. Változatos programokat szerveznek. Kitűnő képzésben részesülnek a gyerekek. Jól felszereltek a csoportszobák. Az udvar rendezett, sok játék található benne.
Mezőszél utcai Óvoda Az óvónők nagyon aranyosak és tetszik a kompetencia alapú fejlesztés-nevelési elv.

Gyermekem a kék csoportba jár.
Mezőszél utcai Óvoda Kedves, szimpatikus és közvetlen óvónők, dadusok.

Jól felszerelt csoportszoba, sok program, "tanulás".

Az ovi jól megközelíthető, jó híre van és volt óvódásoktól sok jót hallottunk róla.
Mezőszél utcai Óvoda Kedvesek az ovónők,mindig van valami érdekes program. Tetszik a kompetencia elvű nevelés, hogy a fő fogalkozások a négy őselem köré csoportosulnak ami a tűz, víz, föld és a levegő.
Mezőszél utcai Óvoda Kedvesek az óvónők, jó az óvoda vezetése, sok foglalkozások, jó ovisprogramok, jól felszerelt az udvar, az anyagi forrásoknak megfelelően szép, rendezett csoportszoba, 
Mezőszél utcai Óvoda Kedvesek az óvónők, mindenben segítenek, mindenről tájékoztatnak. Sokféle délutáni program közül választhatunk.
Mezőszél utcai Óvoda Mert elkötelezett nevelők, emberek vigyáznak a gyermekünkre napközben. Értik a hivatásukat, rengeteg tapasztalattal rendelkeznek és tovább is képzik magukat. Ők sem tökéletesek, de épp ez az "emberiességük" és az igyekezetük teszi őket szimpatikussá. Nyugodtan bízom rájuk a gyermekemet. A külsőségek mellékesek  - de azokkal is elégedettek vagyunk egyébként (szobák, udvar, étel, rendezvények, programok, stb.):)
Mezőszél utcai Óvoda Családias légkör, nagy szakértelemmel és odafigyeléssel kezelik a gyerekek mindennapjait, megfelelő tájékoztatást kapok a gyermek fejlődéséről.
Mezőszél utcai Óvoda Szeretjük, mert az óvónőket rendkívül nyitott, türelmes és segítőkész hozzáállás jellemzi. Az óvodai programok változatosak, a csoportszoba szép és rendezett. Jól főznek és a gyermek szívesen étkezik az óvodában.

Sárga csoport
Mezőszél utcai Óvoda Mert nagyon sokszínűek a nevelésbe beiktatott,és a fakultatív programok egyaránt.Szem előtt tartva ezzel a gyermekek iskolai életre való felkészítését.
Mezőszél utcai Óvoda Az Óvónők kedvesek, sokat foglalkoznak a gyerekekkel. A dadusok aranyosak, segítőkészek. Sokat vannak a gyerekek levegőn. Szép nagy az udvar. Barátságosak a csoportszobák.
Mezőszél utcai Óvoda Kedves otthonos csoportszobában a legjobb óvónénik várják gyermekemet. Családias a hangulat, más csoportok óvónénijei, dadusai is ugyanolyan kedvesek. Érezni lehet a szeretetteljes légkört. A vezető óvónő mindent megtesz az egyre jobb környezetért, ellátásért, működésért. A szoba jól felszerelt, az udvar tágas, van fedett homokozó, kint is itatják a gyerekeket, nyáron napkrémezik őket, szóval figyelnek rájuk. Klasszak a programok. Örülünk, hogy ide járhatunk!
Mezőszél utcai Óvoda Tetszik, hogy nem vegyes csoportok vannak. Valamint összeszedték a legkisebbeket a nagyon kiscsoportosok közé. Így még nagyobb gonddal foglalkoznak az ő beszoktatásukkal.
Miroslav Krleza Horvát Óvoda Kis létszámú óvoda, családias környezetben, jól felszerelt csoportszobákkal. Minden dolgozó ismeri a másik csoportos gyermekeket, szülőket is. Az óvónők kedvesek, sokféle programot találnak ki a gyermekeknek pl. közös csalamádé készítés, bábszínház az udvaron vagy a szobában, stb.
Miroslav Krleza Horvát Óvoda Kis létszámú óvoda, családias környezetben, jól felszerelt csoportszobákkal. Minden dolgozó ismeri a másik csoportos gyermekeket, szülőket is. Az óvónők kedvesek, sokféle programot találnak ki a gyermekeknek pl. közös csalamádé készítés, bábszínház az udvaron vagy a szobában, stb.
Miroslav Krleza Horvát Óvoda Családias a környezet,kis létszámúak a csoportok,sokszínűek a  foglalkozások,kedvesek óvónők és a dadák.
Miroslav Krleza Horvát Óvoda Mert nagyon aranyosak a dolgozók és mindig jó hangulat van.
Miroslav Krleza Horvát Óvoda Kedves óvónők és dajkák, családias légkör.
Miroslav Krleza Horvát Óvoda családias légkör
Miroslav Krleza Horvát Óvoda Családias légkörben kétnyelvű nevelés és oktatás folyik.
Miroslav Krleza Horvát Óvoda Az intézmény jól felszerelt, rendezett, szép tiszta. Az óvónők kedvesek, figyelmesek, nagyon kreatívak. Pécsett kizárólag csak ebben az óvodában sajátíthatják el kicsik a horvát nyelv alapjait.

"Mert itt vannak a haverjaim!"

Mirkó

Tulipán csoport
Miroslav Krleza Horvát Óvoda Szimpatikuak az óvónénikés jó alapot ad a nyelvi képzésben.
Miroslav Krleza Horvát Óvoda Barátságos, családias légkör, kis közösség. Jól felszerelt, tiszta.
Miroslav Krleza Horvát Óvoda A foglalkozások kimagaslóak, az óvónők barátságosak, megbízhatóak. A nyelvi képzés kimagasló.
Miroslav Krleza Horvát Óvoda A családias környezet,mert mindenki ismer mindenkit.Változatos programok vannak, nyelvet is tanulnak.Az óvónők és a dadák kedvesek. 
Miroslav Krleza Horvát Óvoda Ide jártak gyermekünk unokatestvérei és csak jót hallottunk róla, amit meg is tapasztaltunk. Kedves óvónők és dadusok. Jól működik a szülői munkaközösség. Speciális nyelvtanulási lehetőség van.
Miroslav Krleza Horvát Óvoda Az óvónénik nagyon kedvesek és odaadással végzik feladatukat. A környezet barátságos, és a horvát nyelv elsajátításának lehetősége sem utolsó szempont. A gyermeknek egy megfelelő ugródeszka a továbbiakban.
Miroslav Krleza Horvát Óvoda Aranyosak az óvónők, és lehetőséget ad a gyermekeknek az idegen nyelv megismerésére már kis kortól.
Miroslav Krleza Horvát Óvoda Családias környezet, kis létszámú csoportok
Miroslav Krleza Horvát Óvoda Nyelvi képzés, jó pedagógusok, kiválóan felszerelt óvoda. 
Miroslav Krleza Horvát Óvoda Jó hangulatban telnek a napok, sokat mondókáznak, szerepelnek a lurkók az oviban és akár városi rendezvényen is. A horvát nyelv oktatására a mindennapi dolgok során nagy hangsúlyt fektetnek. Az óvónők kedvesek, családias légkör.


 
Miroslav Krleza Horvát Óvoda Nagyon kedvesek az ovónők, sokat fejlődött a gyermek mióta ide jár.
Miroslav Krleza Horvát Óvoda Családias környezet,barátságos,magasan képzett óvónők és dadusok
Mohácsi Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola és Óvoda Kedvesek az óvónénik, családias hangulat uralkodik már az első napoktól fogva. Jól felszereltek a csoportszobák. Rendgeteg programot szerveznek az óvodán belül és azon túl is. Idősebb gyerekek szüleitől hallottuk, hogy nagyon jó a szülők között is a viszony, erre is nagy hangsúlyt fektetnek.
Mohácsi Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola és Óvoda Több oka is van annak, amiért nagyon szeretünk ebbe az oviba járni. 1. Nagyon fontos szempont, hogy homogén csoportok vannak, azonos korú gyerekek járnak minden csoportba, amit rendkívül fontosnak tartunk. 2. Jó minőségű étkeztetést biztosít az Óvoda. 3. Katolikus szellemiségű, a szeretetre, alapvető emberi értékekre tanítja gyermekeinket, de mindezt gyermekközpontúan, kedvesen teszi. 4. Német nemzetiségi oktatásban részesülnek a gyerekek. 5. Az óvónők nemcsak kedvesek, de kiváló szakemberek is egyben. 6. Rengeteg tevékenységet folytathatnak a gyerekek, mind délelőtt, mind pedig délután, választható foglalkozások keretei közt. 7. A csoportszobákat, folyosókat az évszakoknak megfelelő, dolgozók által saját kezűleg készített díszítések teszik hangulatossá, barátságossá. 8. Az ovi rendkívül család-centrikus: sok nyílt nappal, családi programmal igyekeznek lehetőséget teremteni arra, hogy a mai rohanó világunkban a szülők és a gyerekek minél több emlékezetes pillanatot élhessenek át együtt. Sorolhatnám még, hogy miért tartom ezt az ovit a legklasszabbnak a világon, de azt hiszem, az mindennél többet mond el róla, ha megosztok egy rövid kis történetet. Kislányom egy szombati napon nagyon szeretett volna oviba menni, de én mondtam neki, hogy most nem lehet, hétvége van, az óvoda zárva van. Erre ő, rövid gondolkodás után: "Anya, neked van kulcsod az ovihoz?" 
Mohácsi Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola és Óvoda Elégedettek vagyunk a pedagógusok munkájával, A környezet tiszta, jól felszerelt óvoda. Valamint a német nyelv megalapozása is magas szinten folyik az intézményben.
Mohácsi Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola és Óvoda Szeretjük, mert katolikus.

Szeretjük, mert kedvesek az óvónők és a dadák.
Mohácsi Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola és Óvoda Az óvónők szívvel ,lélekkel foglalkoznak a gyerekekkel. A szülőket is igyekeznek mindenbe bevonni, sok-sok program,ami összekovácsolja nem csak a gyerekeket és az óvónőket, hanem a szülőket is. Családias hangulat mellett, a gyerekek képességéhez mért szakszerű fejlesztés.

Egyszerűen jó idejárni!
Mohácsi Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola és Óvoda Azért szeretem ezt az óvodát mert az óvónők szakképesítése és embersége a gyerekekhez,szülőkhöz való viszonyuk nagyon megtetszett. Nagyon sok családi program van. Nagyon jól felszerelt óvoda.Az élelmezés nagyon megfelelő a gyerekek számára.Mi nagyon szeretünk ide járni oviba.  
Mohácsi Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola és Óvoda nagyon jók az óvónők, sok az óvódai rendezvény
Mohácsi Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola és Óvoda Az ovoda mindegyik dolgozója jól felkészült,lelkiismeretes,türelmes

és nap mint nap sok szép dolgokra tanítják gyermekeinket.
Mohácsi Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola és Óvoda Nekem fontos volt a német nyelv, itt van és sok a csapatépítő és hagyomány őrző program ami által új barátságokat köthetünk más szülőkkel és gyerekekkel.

Óvónénik jól felkészültek és sikeresen fejlesztik a gyerekeket.

Az óvoda nagyon kellemes hangulatú, mindig színesen fel van díszítve.

A Csendes percek - kor a gyerekek nyugalomba beszélgethetnek az életről óvónéni vezetésével.

A vezető óvónéni nagyon lendületes, lelkes és szereti amit csinál és ez nagyon látszik az ovinkon.

Ebben az oviban van SZERETET ami nagyon jó a mai világban és köszi az óvónéniknek és a dajkáknak mindent!

Mi szeretjük az ovit és tudom hogy jó helyen van a kisfiam.
Mohácsi Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola és Óvoda Jók a programok, jók a bulik, jó a társaság. Jó hogy német és katolikus ovi is!
Mohácsi Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola és Óvoda Mert nagyon barátságos,kedves ovonénik dajkák vannak és nagyon sok családi programot szerveznek majdnem minden hónapban.
Mohácsi Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola és Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők, a csoport szobák kialakítása tökéletes. Az óvoda légköre családias és melegséget sugároz.  Gazdag program kínálata (Máron - napi lovaskocsis lámpásfelvonulás; színházlátogatás, helybéli és környékbeli kirándulások, úszás) és a helyben szervezett foglakozások (német tánc, gerincjavító lábtorna) által méltán lett a város legjobb óvodája.
Móricz Zsigmond téri Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők, foglalkoznak a gyerekekkel és mivel nagyon picik még szükség van a szeretetre és ezt teljes mértékben meg kapják. Nagyon szép, nagy,új rendezett udvara van az ovinak.
Móricz Zsigmond téri Óvoda Kislány koromban én is ebbe az oviba jártam, amit amikor elmeséltem a kislányomnak, teljesen kikerekedett és felcsillant a szeme, nagyon tetszett neki, hogy mesélek régi dolgokról, miket csináltam, játszottam itt... A további pozitívuma az óvodának, hogy egy lépésre van a lakhelyünktől, biztonságos a környék és persze nem utolsó sorban kedvesek az óvónők, dadusok, odafigyelnek a gyerekekre.
Móricz Zsigmond téri Óvoda Kedvesek és felkészültek az óvónők. Nagyon készségesek a dadusok.
Móricz Zsigmond téri Óvoda Hosszan sorolhatnám:

- a nevelési elvek megegyeznek az általunk képviseltekkel.

-Az óvónők és a dadusok is szépen, kedvesen, de határozottan kommunikálnak a gyerekekkel.

-Minden nap tanul valami újat a gyermekem, legyen az dal, vers, mondóka.

-az illemszabályok elsajátítása természetes része a nevelésnek (pl.: köszönés, tányér elvitele étkezés után, stb)

- a kis költségvetésből gazdálkodó az óvoda, ennek ellenére nem hivatkoznak anyagi gondokra, a gyerekek előtt mindíg van gyurma, színes papír. Nem múlik el hét, hogy ne hoznánk haza valmi ki műalkotást, amit a gyermekem saját kezüleg készített.

- rendkívül kreatívak az óvonők!

- segítenek, ha gond van a gyerkőc viselkedésével, partnerek abban, hogy megtaláljuk a lehető legjobb neveléi megoldást!

- mindent igyekeznek megoldani!

- amikor még gond volt az étkezés minőségével, még arra is figyeltek, hogy gyerek ne maradjon éhesen.

- szülinapi parti jár minden gyereknek és mindenki kap meglepetést az óvónőktől.

- szuper a gyermeknapi party az oviban!

- gondoskodnak kirándulásról, színházról a gyerekeknek.

-biztosított helyben a zeneovi, angol, elviszik a gyermeket úszni.

- maximális biztonságban tudom a gyereket Náluk!

- minden évben megoldják, hogy valami megújuljon az oviban, legyen az játék az udvaron, vagy szépen kifestett foglalkozóhelyiség (pedig erre nem ad pénzt a fenntartó).

még lehetne sorolni

Bátran ajánlom mindenkinek! Itt tényleg figyelnek a gyerekre és nem kallódnak el azok a kölyköcskék sem, akik nem illenek bele a skatulyákba. Itt nem betörik őket a keretekbe, hanem egyéniségüket figyelembe véve nevelik, fejlesztik!
 
Móricz Zsigmond téri Óvoda Rendezett, óriási udvar,kedves óvónénik,és persze a dadusok... 
Móricz Zsigmond téri Óvoda A pécsi belváros szívében, hűs lombú fák társaságában létezik egy apró mesevilág, amely nagyon sok kisgyerek számára biztosítja a lelki, szellemi és fizikai fejlődéshez szükséges mindennapokat.

Egy mesevilág, amely nem csupán a gyermekek "megőrzésére" hivatott amíg mi a munkahelyükön látjuk el teendőinket, feladatainkat. Hármasiker lányaink ebben a mesevilágban sok értékre bukkannak nap, mint nap. Az óvó nénik felkészültsége, szakmai tapasztalata, odaadó munkájának egyik mércéje, amikor új verseket, dalokat, mondókákat hallunk otthon. Amikor újabb élményeket hallunk  a sünisek "kirándulásáról" a piacra. Amikor lelkendezve halljuk, hogy már nemcsak  ők lettek  négy évesek a csoportban, hanem a kis barátjuknak is volt ma szülinapi tortája...

 Amikor különös gondot fordítanak az ovi környezetére, amikor a nyári szünet után új kültéri játékok, mászókák várják a csemetéket.

Van gyümölcsnap, de szerencsére nem csupán a gyümölcsnapon jut gyümölcs a kicsiknek. A gyerekeket egyéniségekként kezelik, ahol az "uniformisban" nem veszik el a gyerek lelke, de megtanulja  a szabályokat és nem esik nehezére követni azokat. Ahol tudást, minőséget és értéket, klasszikus értékeket tartanak szem előtt az emberi kapcsolatokban és ezt erősítik a gyerekekben. Ahol számtalan program színesíti a mindennapokat: bábelőadások, gyereknapi programok kavalkádja, nyelvtanulási lehetőség, néptánc, sportprogramok, úszási lehetőség. Ahol kedves, barátságos, igazán gyermekszerető óvónénik veszik körül  a gyerekeket, s ahol a dadus néni is a gyerekekért dolgozik. Ahol mindig van egy mosoly, mindig van nevetés, mindig van öröm és mindig van a simogatás mellett egy jó szó is. Több is annál...
Móricz Zsigmond téri Óvoda A kihívás, hogy a hármasiker  lányokat korosztályos, hagyományos csoportszerkezetű oviban, egy csoportban, a belvárosban... Megtaláltuk. A belvárosban, hűs lombú fák ölében létezik egy apró mesevilág, ahol rendezett udvarban, meg-megújuló kültéri játékok között jól érzik magukat a gyerekek. A süni csoport szobáiban vidáman zakatolnak a mozdonyok, a babakonyhában finom ételek és sütemények kelnek életre kis kezek munkájával. Előkerülnek ollók és ceruzák, színes krétákkal rajzolt élményvilág mesél a mindennapokról. Gyerekek kacaja hallatszik a "nagy torna" közben. Értékek, hagyományok, újdonságok varázsa adnak napról-napra élményeket a kicsiknek. Az óvónénik türelme, gyermekszeretete, kedvessége átszövi az egész napot. Ahol az aznap rosszkedvű, sírós gyerek vigasztalása pillanat műve: ahol a mosoly mellé nevetés, a simogatás mellé egy nagy ölelés is "jár". Ahol különös gondot fordítanak az egyéniségekre úgy, hogy közben minden gyerek megismerje és megtanulja a szabályokat. Ahol szülinapi zsúr és ünnepség is van az ünnepelteknek. Ahol néptánc, úszás, hittan vagy éppen angol óra színesíti a napi programot. Ahol a gyereknap nemcsak egy naptári nap, de külön program és élménypark ilyenkor az ovi.Ahol jó várni a Mikulást és jó karácsonyi dalokat tanulni. Ahol az óvónénik csodát tesznek a gyerekekkel - naponta. Egy új vers, egy új dal, egy séta és  a gyerekek mesélnek, mesélnek. Egy mesevilág, amelyben a gyerekek különösen jól érzik magukat. Ez a Móricz ovi süni csoportja. Gréta, Rita és Karolina hármasiker lányaink ovis mesevilága...

Gerstné Molnár Tünde, Gréta Rita és Karolina édesanyja
Móricz Zsigmond téri Óvoda Az óvó nénik nagyon kedvesek. A csoportszobák barátságosak. 
Móricz Zsigmond téri Óvoda Super jó :)  Dadus néni aranyos.
Móricz Zsigmond téri Óvoda Kedves, tapasztalt óvónénik,dadusok, szuper nagy udvar.
Nagy Jenő utcai Óvoda Minden hónapban más-más programok vannak a gyerekeknek - kirándulás, múzeum, sport stb. A nevelési programnak része a néptánc, középpontban vannak a magyar hagyományok és ünneppek. Az óvónők és dadusok kedvesek, a csoportlétszámok emberiek. Mind az udvaron, mind pedig a csoportszobában lehetőség van a sok mozgásra, ugyanakkor a visszavonulásra, alkotásra is. Első perctől nagyon tetszik, hogy az udvaron is van lehetőség rajzolni, építeni, társasozni, ha a gyerekek épp belefáradtak a hancúrozásba. Bár az óvoda nem vegyes, hanem korosztályos csoportos, az udvaron lehetőség van más csoportokba járó gyerekekkel, így a testvérrel is játszani, az udvar nincs felosztva, csoportonként lekerítve, hanem mindenkié. Tornaóra, vagy épp alkotás közben is előkerülnek az időszakhoz kapcsolódó mondókák, énekek. Az idei évtől az oviban sószoba is működik majd. <br />

Szeretjük az ovit, és örülünk, hogy ezt az ovit választottuk.<br />
Nagy Jenő utcai Óvoda Már eslő gyermekemnél rendkívül szimpatikus volt, MINDEN: az óvo néni, a környzet, a programok-foglalkozások, a fogadtatás. Csak csupa jó dolgot tudok elmondani. Első gyermekem négy éven át minden nap boldogan és önfeledten töltötte a napokat. Rengeteget kirándultak, sétáltak a városban. Minden nap újabb kis verssel, énekkel, mesével gazdagodott. Kisfiam már  a pocakomba szívta magába az ovi "szellemét". Most ő is imád ide járni. Köszönöm!!<br />
Nagy Jenő utcai Óvoda Sok színvonalas programot szerveznek a gyerekeknek, jó a pedagógiai nevelés és emellett szeretetteljes, családias a hangulat. A saját tornatermet és az ottani rendszeres testmozgást (tornaórák, néptánc-ezeket a foglalkozásokat a nagyobb, már iskolás gyermekeim még most is emlegetik) is nagyra értékeltük. 
Nagy Jenő utcai Óvoda Aranyosak az óvónénik,dadus nénik  türelmesen, jól, segítőkészen bánnak a gyerekekkel, odafigyelnek rájuk. Nagyon szépen felkészítik a gyerekeket a különböző ünnepekre. Sokat fejlődnek nap mint nap.

Szép, nagy tiszta udvar van, ahol a csoportok vegyesen játszanak. A csoportszoba mindig a gyermekek életkorának megfelelően új fejlesztő játékokkal bővül,  jól felszerelt. Idén mar sószoba is segíti a gyermekek egészséges fejlődését.

Az óvoda jó híre tökéletesen tükrözi a valóságot. 
Nagy Jenő utcai Óvoda Rendszeresen színvonalas programokat szerveznek a gyerekeknek, amik közös élményeket nyújtanak nekik, megteremtik a lehetőséget a közös, jó hangulatú kikapcsolódásra, amire később közösen emlékezhetnek és beszélgethetnek. Az óvoda tornatermében rendszeres sportolásra van lehetőség, valamint ősztől a sószoba nyújtotta előnyöket is élvezhetik gyermekeink. 
Nagy Jenő utcai Óvoda A gyerekek szeretnek menni az oviba, rengeteget kirándulnak és sok-sok új élménnyel jönnek haza.
Nagy Jenő utcai Óvoda Családbarát ovi, tapasztalt,kedves óvónénikkel és dadusokkal. Sok programot szerveznek a gyerekeknek, kirándulások, előadások formájában. A csoportszobákban is mindig készül valamilyen "alkotás". Tornateremmel és sószobával rendelkezik az ovi, valamint jól felszerelt, nagy és mindig tiszta, rendezett udvarral.
Nagy Jenő utcai Óvoda Az óvoda minden dolgozója  képzett, türelmes, és kedves. Kislányom imádja az oviját.
Nagy Jenő utcai Óvoda Maximálisan elégedett vagyok az óvónők, dadusok munkájával. Soha nem érzékeltem, hogy csak gyermekmegőrzés folyna. A tudatos nevelés mellett változatosak a foglalkozások, programok mind a csoportszobában, mind az udvaron/kertben. Havonta van kirándulás, bábszínház, de eljutnak az állatsimogatóba, könyvtárba, piacra, planetáriumba... A néptánc állandó program. Nagyon jól felszerelt az óvoda, sok a fejlesztő játék.
Nagy Jenő utcai Óvoda Nagyon kedvesek, szakmailag jól felkészültek az óvónők. Sokat kirándulnak, bábszínház jön az oviba, amit nagyon szeretnek a gyerekek. Jó a közösség, nagyon jók a foglalkozások és jó az udvar és a tornaterem is. 
Nagy Jenő utcai Óvoda Saját jól felszerelt tornaterem, sószoba. Sok program (havi egy kirándulás és egyéb előadások pl. bohóc, bűvész, bábelőadás stb.).
Nagy Jenő utcai Óvoda Az óvónők és a dadusnéni kedvesek, gyerekcentrikusak, jól felkészültek. Ötletes, kreatív dolgokat csinálnak.

Minden hónapban valamilyen program van az óvoda szervezésében: kirándulás, bábszínház, zene, ...  
Nagy Jenő utcai Óvoda Kedvesek az óvónők és a dadusok. Sok a foglalkozás, külön program pl.kirándulás, bábelőadás...A kialakított sószoba is a gyerekek egészségét szolgálja.

Nagy udvar, rengetek játszási lehetőség. 
Németh L. utcai Óvoda Aranyosak az óvónénik, türelmesen, jól, segítőkészen bánnak a gyerekekkel, odafigyelnek rájuk.Szép, nagy udvar van, a csoportszoba jól felszerelt. Nagyon szépen felkészítik a gyerekeket a különböző ünnepekre, rendezvényekre, rendszeres vannak különböző foglalkozások.
Németh L. utcai Óvoda A gyermekem nagyon jól érzi magát és ez a legfontosabb!
Németh L. utcai Óvoda Kedves óvónő,barátságos csoport
Németh L. utcai Óvoda Jól érzi magát a gyermek!
Németh L. utcai Óvoda Szuper óvónők, dadusok, szeretetteljes légkör, klassz programok, fejlesztő foglalkozások, csapatszellem- óvoda és szülők közötti együttműködés.

Nagyon jó a légkör, nagyon szeretik itt a gyerekeinket, és nagyon sokat tanulnak, évről-évre, játékosan, aki innen megy suliba, nagyon jó alapokkal indul.
Németh L. utcai Óvoda Szeretjük az óvónőt, már első találkozásra szimpatikus volt, és a bölcsis társak is ide jöttek, így együtt tudnak lenni. Szép a szoba, az udvar is rendezett.
Németh L. utcai Óvoda Lakóhelyünkhöz közel van, kedvesek az óvónénik.
Németh L. utcai Óvoda Nagyon kedvesek és szakmailag jól felkészültek az óvónők. Rndezett az udvar; jól felszereltek a csoportszobák. Változatosak a programok. Rugalmas az óvoda, személyre - gyermekre - "szabott" pedagógia.
Németh L. utcai Óvoda Nagyon családias a hangulat, a dadusokat és óvónéniket nagyon szeretjük! A csoportszoba jól felszerelt, biztonságban, jó helyen tudjuk a gyerekeket, sokat foglalkoznak velük.
Németh L. utcai Óvoda Tapasztalataim alapján az óvónők és dadusok gyermekcentrikusak, barátságosak, figyelmesek. Gondot fordítanak a napi rutin zökkenőmentes levezetésére, az alapvető dolgok, helyzetek, viselkedések betartására, tanítására. A csoportba barátságos gyerekek járnak, valamint jól felszerelt játékokkal. Különféle programok kerülnek megrendezésre, illetve tájékoztatást adnak meglétükről. Különórák keretében részt lehet venni angol, hittan és sportfoglalkozásokon. És ami a legfontosabb: a kisfiam szeret oviba menni!
Németh L. utcai Óvoda Három nap után többet tudnak róla, mint az előző oviban. Dícsérik, nagyon kedvesek az óvónénik és a dadusok is. Csak mosolygós arcot lehet látni az egész épületben. Még az udvaros bácsi is nevén szólítja  a gyerekeket. Nagyon tartalmas a pedagógiai munka, 1 és 2 fél nap alatt pl. volt gyurmázás, festés, torna foglalkozás... (Német László Óvoda kék csoport)
Németh L. utcai Óvoda Szép ,tiszta,rendezett az ovoda mint ugy bellül mint kivül!!szeretjük a kék csoportos ovónéniket,dadusokat aranyosak,rendesek és kedvesek!!persze a többi ovónénik is aranyosak.lányom imád idejárni,és én ennek csak örülök!!
Németh L. utcai Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők.
Németh L. utcai Óvoda mert szép az ovi és kedvesek az itteni dolgozok.szinte egyénileg foglalkoznak a gyermekemmel.Sok szép játék található az oviban kisfiam imád ide járni
Németh L. utcai Óvoda Nagyon sokat tanulnak a gyerekek, sok a program a részükre. Az óvonők segítenek a gyermekek fejődésében, ha gond van segítenek megoldani.
Németh L. utcai Óvoda Figyelmes, odafigyelő, barátságos, játékos, gondoskodó óvónők és dadus van. Tudásuk, szakértelmük magasfokú. Nagyon jók a különfoglalkozások, sokat tanul a gyermek úgy hogy közben észre sem veszi.
Németh L. utcai Óvoda Mert kedvesek az ovónők,sokat foglalkoznak a gyerekekkel,rendezett az ovi,udvar,csoportszobák.
Németh L. utcai Óvoda Egyrészt mert közel van, és nagyon kedvesek, barátságosak az óvónénik és dadusok. Gyermekcentrikusak. Rendezett, tiszta óvoda. A gyerekek is nagyon barátságosak. Változatosak a programok.
Olaszi Általános Iskola és Óvoda ...elsőre beleszerettünk...! :)Egy valódi mesekuckó...ahol igazán a gyerkőcök őszinte mosolya és a felszabadult játék a fontos...Azokat az értékrendeket képviseli amiket egy óvodaválasztásnál mi is fontos szempontnak tartottunk. Mindezek mellett gyönyörű zöld-környezetben, csendes, egészséges levegőjű vidéken, nagy fa játszóval és árnyas - nem betonos! - udvarral a legbarátságosabb és legmosolygósabb segítő óvodapedagógusokkal, családias, bensőséges hangulatot, nyugalmat és biztonságot árasztó, inspiráló dekorációkkal díszített belső terekkel...és ami a legfontosabb: hogy a gyerkőcnek a legjobb! :)
Olaszi Általános Iskola és Óvoda Közel van a lakásunkhoz, a nagyobb gyerkőc is ide járt, kedvesek az óvónők, és lehetőség van zeneovis oktatáson részt venni.
Olaszi Általános Iskola és Óvoda Kedvesek az Óvónők, német nemzetiségi nevelést kapnak a gyerekek.

Családias a hangulat.
Olaszi Általános Iskola és Óvoda vegyes csoportok vannak,ami jó kicsiknek-nagyobbaknak egyaránt,családias a légkör
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Mert itt a kisgyerek van a középpontban, az óvónénik jól felkészültek szakmailag
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Jól felszerelt csoportszobák,felkészült óvonők
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Nagyon szeretjük a pécsváradi óvoda napraforgó csoportját.Az óvónénik és a dadus néni mindig nagyon kedvesen fogadja a gyermekemet. Színvonalas a csoport berendezése játék felszereltsége; -de Számomra az a legfontosabb hogy gyermekem minden nap vidáman megy az oviba. :)Köszönet ezért!
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Kedvesek az óvónők, az épület új, illetve felújított. Sok programot szerveznek a gyerekeknek, a szülőkkel közös program is sok van.
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Nagyon szeretünk a napraforgó csoportba járni, kedvesek az óvónénik, szép a környezet.
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Kedvesek az óvó nénik, mindent meg lehet velük beszélni. Sok éneket, mondókát tanulnak a gyerekek.
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda kiváló óvodapedagógusok, német nyelv tnaulás, angol nyelvtanulás lehetőség, ovi-foci, rendezvények, 
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda mert kedves a dadusnéni és sok verset éneket táncot tanulunk magyarul és németül.
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda mert kedves az óvónéni és a dadusnéni.
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Alapjában szép, rendezett az udvar, a csoportok jól felszereltek, folyamatosan vásárolnak új játékokat. Külön hangsúlyt kap a német oktatás.
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Nagyon kedvesek a óvónők. Elég nagy az udvar. Jól felszereltek a csoporszobák.
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda mert kedvesek az óvónők ,és szuper az udvar illetve a csoportszobák felszereltsége
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda nekem eddig szimpatikus mindenki illetve minden
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Szeretünk idejárni, mert kedvesek az óvónénik és dadusnéni is. Sok foglalkozás van és a nyelvi képzés is jó. Sokszor van program a gyerekeknek melyen a szülők is részt vehetnek.
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Lizus szereti a pajtásait, akik ide járnak.
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda A gyermekem imádja az óvodát. Elmondása szerint: "szeretem Rita nénit, Judit nénit, Bori dadust.Sokat festünk, színezünk, táncoltunk, zenélünk." Kedvesek, türelmesek, segítőkészek az óvónők,a gyerekeknek színes programokat, változatos foglalkozásokat biztosítanak. Úgy látom, hogy amióta óvodába járunk a kisfiam sokat fejlődött, rengeteg mondókát, éneket, német szavakat tanult. Mindemellett a csoportszoba nagyon szép, jól felszerelt, a galéria jó ötlet volt.
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Mi a süni csoportba járunk. Ott nagyon kedvesek, aranyosak az óvónők és a dadus. A gyerekek szeretnek oviba járni, és szerintem ez a legfontosabb.

Télen szánkózni mennek, ősszel gesztenyét sütnek. Szuper csoport!
 
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Mert az óvónénik és a dadusunk nagyon kedvesek, rátermettek, igazi pedagogusok, mindent megtesznek a gyerek fejlődésért, nevelésért.(Süni csoport) 
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Mert az óvónénik és a nagy odafigyeléssel nevelik, tanítják a gyerekeket.

Sok programmal biztosítják, hogy élmény legyen oviba járni. (Süni csoport)
 
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Kedvesek az óvónénik és a dadus. Szép a csoportszoba.
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Sok programot szerveznek a gyerekeknek és nagyon kedvesek az óvónők, jól felszerelt óvoda. A gyerekek szeretnek ebbe az ide járni.
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Szép a csoport jó a nyelvi oktatás. :)
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Jó a német nyelv alapjainak átadásában, sok szülő-gyerek-ovi programot szerveznek. Márton nap, gesztenye szüret, kézműves foglalkozások. Kreatív elhivatott pedagógusi légkör.
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Kedvesek az ovónénik, dadusnéni. Csoportszoba jól felszerelt, sokat vannak a szabadban, friss levegőn. Szuper a madarász ovi.
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Kedvesek az óvónők és jó a közösség.
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Kedvesek az óvonők: Jól felszerelt az ovi. Lehetőség van a nyelvtanulásra.
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Azért szeretünk ebbe az oviba járni, mert mindenki régről ismer minket, szülőket és gyerekeket egyaránt. Az óvónőkkel és a dadussal szakmailag és emberileg is elégedett vagyok. A gyerekek is nagyon szeretik őket. A csoportszoba tágas, jól felszerelt, hangulatos. Családom nagyon kedveli az ovi által szervezett családi programokat.
Pécsváradi Kodolányi János ÁMK Német Nemzetiségi Óvoda Az óvodai csoport nagyon jó, a kislányom nagyon jól érzi magát, nagyon jó programok vannak.
Pellérdi Óvoda Aranyosak,kedvesek az Óvónénik.
Pellérdi Óvoda Olyan mintha már haza járnánk,családias a légkör.
Pellérdi Óvoda Kedves óvónők és dadusok, családias légkőr. Sok játék, hetente úszáslehetőség. Rendezett,kreatívan díszített csoportszobák. Nagyon sok közös program.
Pellérdi Óvoda Kedvesek az óvónénik, szeretetteljes, barátságos légkör uralkodik.
Pellérdi Óvoda Az óvónők és a dajkák mindig segítőkészek, nyugodt szívvel lehet rájuk a gyermekeket bízni. 
Pellérdi Óvoda Mert családias a környezet, szeretetteljes a légkör,segítőkészek a dolgozók. Az udvar tágas és sok lehetőséget biztosít a gyerekeknek különböző játéktevékenységekre.
Pellérdi Óvoda Az óvónők és dadák kedvesek és megbízhatóak, a csoportszobák és az udvar is ápolt és rendezett, jól felszerelt.
Pellérdi Óvoda Vidám, családias légkör uralkodik. Kedves, jól felkészült óvónők várják a gyermekemet.
Pellérdi Óvoda Vidám, családias légkör uralkodik. Kedves, jól felkészült óvónők várják a gyermekemet.
Pellérdi Óvoda Nagyon emberséges, türelmes, jó óvónők és dadák, rengeteg szeretet adnak a gyerekeknek, emellett képesek rendet tartani, az esetleges konfliktusokat jól kezelik.
Pellérdi Óvoda Azért szerettünk, és még most is szeretünk a pellérdi oviba járni mert, az ott dolgozó óvónénik, dadus nénik kedvesek,segítőkészek ezért mindkét gyermekem szeretett és szeret az oviba jármi.
Pellérdi Óvoda Azért szerettünk és szeretünk a pellérdi oviba járni mert az ott dolgozó óvónénik, dadus nénik aranyosak, segítőkészek gyermekeim szívesen járnak hozzájuk oviba.
Pellérdi Óvoda .. sok barátja jár a gyermeknek ebbe az óvodába,

.. nagyon szimpatikusak,kedvesek az óvónénik,

..rugalmasak és segítőkészek!
Pellérdi Óvoda Nagyon aranyosak az óvónénik. Nehezen szokta meg az új környezetet,és nagyon sokat segítettek nekünk ebben.
Pellérdi Óvoda Kedvesek az óvónők,német nyelvtagozatos. Hatalmas füves udvar,jól felszerelt játszótérrel,ahol egy kisgyerek jól tudja magát érezni!Szép csoportszobák,sok rendezvény és program a gyerekeknek.
Pellérdi Óvoda Mert hatalmas zöld terület van a gyerekeknek játszani. Az óvónők kedvesek és szeretik a gyerekeket, figyelnek rájuk, meghallgatják őket. A csoportszobákban minden együtt van ahhoz, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Biztosítják a környékről oda járók szállítását háztól házig.
Pellérdi Óvoda Mi azért szeretjük ezt az ovit, mert a gyermekünk mindent megkap, amire egy óvodásnak szüksége van! Az mellett, hogy ide tartozunk, és közel van a lakhelyünkhöz, aranyosak az óvónénik, jók a foglalkozások, összetartók a szülők, a gyerekek életre szóló barátságokat tudnak kötni, és együtt kerülnek fel az iskolába. 
Pellérdi Óvoda Nagyon kedvesek az óvónénik.
Pellérdi Óvoda Nagyon kedvesek az óvónénik. Nagyon sokat foglalkoznak a gyerekekkel. Sok versikét, mondókát tanulnak magyarul és németül is.
Pellérdi Óvoda Mert németül és magyarul is nagyon sok verseket és mondókákat tanulnak. Kedvesek az óvónénik.
Pellérdi Óvoda Nagyon jó családias a légkör és nagy előny, hogy nem zsúfoltak a csoportok. Az óvónők tényleg szeretik a gyerekeket és törődnek velük. Az udvar is rendezett és kielégíti a gyerekek igényeit. Az óvónők törekednek arra, hogy érdekes programokat csináljanak óvódán kívül is. Nem utolsó szempont, hogy a gyerekekkel németül is foglalkoznak és van úszásra is lehetőség.

Színvonalas és aranyos ünnepi műsorokat tanítanak be a gyerekeknek magyarul és németül.

Mindent összevetve áldom az eszem, hogy ide írattam be a fiam és jövőre jön a kistestvére is ebbe az oviba.  
Pellérdi Óvoda Kedvesek és képzettek az óvónők. A dadák is nagyon kedvesek és szeretik a gyerekeket. Tanulnak németet. 
Pellérdi Óvoda rendezett nagy udvar sok játékkal és sportolási lehetősségel
Pellérdi Óvoda Kedvesek az ovónők és a dadák. Sokat foglalkoznak a gyerekekkel.
PTE Óvoda  Kedvesek az óvónők.Rugalmas mindenki. Megfelelő diétát tudnak tartani a beteg gyerekeknek. Jól felszerelt az udvar és csoportszobák.
PTE Óvoda Mert nagyon kedvesek az óvónők, dadusok; a mi óvónőink nagyon sokat foglalkoznak a gyerekekkel. Viszik őket rendszeresen városi rendezvényekre, foglalkozásokra, bábszínházba, sportolási lehetőségekre. Rendezett az udvar,felszerelt az óvi, rugalmas a nyitási és zárási időpont. Elég sok külön foglalkozást is nyújtanak a gyerekeknek.
PTE Óvoda Kedvesek, közreműködőek és segítőkészek az óvónők és a dadusok egyaránt. A csoportszobák jól felszereltek, minden csoportba építettek galéria, így növelve a játszóteret. Az udvar rendezett, minden évben igyekeznek fejleszteni.
 
PTE Óvoda Nagyon kedves,felkészült óvónők istápolják a gyermekeinket.
PTE Óvoda Kellemes az óvoda légköre, a dadusok-óvonők türelme, segítőkészsége, odaadása a gyerekekért lenyűgöző.Mind a két gyermekem idejár/t. 
PTE Óvoda Mert kedves óvónők és dadus nénik gondoskodnak a gyerekekről. 
PTE Óvoda Mert közel van a munkahelyem. Jó híre van az ovinak.
PTE Óvoda Kedvesen, személyiségéhez igazodva bánnak gyermekünkkel.
PTE Óvoda Eddig minden esetben maximális segítőkészségről tettek tanúbizonyságot, jók az óvónők és a gondozónők.
PTE Óvoda Kisfiam nővére is ebbe az óvodába járt már jó pár évvel ezelőtt. Akkor is nagyon pozitív volt az óvónők, dadusok gondoskodása, gyermekszeretete. (Igaz, ez már 15 éve volt, amikor a nagylányom oda járt.)A pozitív élmények azonban továbbra is jellemzőek az óvodára.
PTE Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők, dadusok. Sok ismerős jár ebbe az oviba. Nagyon sok fejlesztő játék található a csoportszobában. Csoportos fejlesztő foglalkozásokon sokat tanult gyermekem.
PTE Óvoda Mert nagyon kedvesek az óvónők és a dadusok, és odafigyelnek a gyerekemre. Ami a legfontosabb: SZERETIK - ezt az előző óvodában nem tapasztaltuk.
PTE Óvoda Mert nagyon szeretjük az óvónéniket. Mert sok programot szerveznek. Mert jól készítik fel a gyerekeket az iskolára. Mert biztonságban tudom a gyermekeimet.
PTE Óvoda Fantasztikusak az ovonenik es a vegyes csoport nagyon fejleszto mind a kisebb, mind pedig az idosebb gyerekeknek.
PTE Óvoda Mert kedvesek az óvónénik és dadusok. Mert szép a környezete. Közel van Anya munkahelyéhez. Ide járnak a bölcsis kisbarátaink is.
PTE Óvoda Kedvesek az óvónők.
Radnóti utcai Óvoda  Kedvesek az óvónők és jól felszereltek a csoportszobák.
Radnóti utcai Óvoda Nagyon jo fejlesztéseket kap a gyermekem érzem az odafigyelést gondoskodást.<br />
Radnóti utcai Óvoda Kislányomat igazi tyúkanyóként szeretik az Óvónénik, dadusok, sokat foglalkoznak Vele, énekelnek, mondókáznak, és rá tudták venni, hogy aludjon délután! <br />

Virág a süniből<br />
Radnóti utcai Óvoda Rendezett az udvar, kedves játszószoba.<br />
Radnóti utcai Óvoda  Nagyon kedvesek és aranyosak az óvónők. Iszonyatosan sok foglalkozás és fejlesztés van. Szét rendezett az udvar. Szépek a csoportszobák, itt mindig otthon érzik magukat a gyerekek.Imád a gyerekem ide járni. 
Radnóti utcai Óvoda Gyermekem jól érzi magát ebben az óvodában, aranyosak az óvónők, jól felszerelt a csoportszoba, az udvarra is szívesen megy játszani, szeretettel várják minden nap a gyermekeket az óvónők és közvetlenek a gyermekekkel. Segítik a gyermekeknek elsajátítani a mindennapi dolgokat (napirend során mosdó, Wc használat, stb). 
Radnóti utcai Óvoda Óvónénik nagyon kedvesek. Hagyományőrző óvoda. Barátságos, tiszta  környezet.
Radnóti utcai Óvoda Kedvesek, és odaadóak az óvónők.

Sok szép játék van az udvarban.

Zöld szemléletre nevelik a gyerekeket.
Radnóti utcai Óvoda A gyerekek az első pillanattól kezdve kiváló közösséget alkotnak, középső csoportra igazi közösséggé váltak. Ebben az óvónőknek hatalmas szerepük van. Az udvar és az óvoda környéke rendezett, az óvoda a madárbarát óvoda és a zöld óvoda címeket is viseli.
Radnóti utcai Óvoda Nagyon jó óvónéniink vannak.Szuper programokon vehetnek részt a gyerekek.
Radnóti utcai Óvoda Kedvesek az óvónők és a dadusok, nap mint nap érdekes foglalkozásokkal kötik le a gyermekem figyelmét, akiktől rengeteget tanul - énekeket, verseket, mondókákat...stb.
Radnóti utcai Óvoda  Nagyon szeretünk ebbe az oviba járni kedvesek az óvónők, sok jót hallottunk az oviról és be is jöttek az előzetes várakozásaink. Sok pályázaton( rajz, öko, természettudomány stb..) indítják a gyerekek munkáit vagy együtt készülnek rá. Sok szép eredmény értek már el. Szuper színvonalas programokat találnak ki és bonyolítanak le az oviban, az óvónők mindig készülnek valamilyen kedves műsorral amivel nem ki meglepetést szoktak okozni a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt :). Kellemes a légkör, jó az ovi udvara is. Csak ++++++++
Radnóti utcai Óvoda Mert az óvónők, dadusok szeretik a gyerekeket, sokat foglalkoznak velük. Az óvoda és udvara rendezett és tiszta. És nem utolsósorban mert nagyon jó csoport jött össze és a gyerekek tényleg nagyon szeretik egymást.
Radnóti utcai Óvoda Kedvesek, törődőek, és rendkívül kreatívak az óvónők. Sok-sok érdekes programot találnak ki a gyermekeknek, melybe sokszor bevonják a szülőket is. Rendkívül sok figyelmet fordítanak az óvóda változatos dekorálására, és minden lehetőséget megragadnak, hogy fejlesszék az udvari "játékparkot".
Radnóti utcai Óvoda Zöld ovi ként odafigyelnek a környezet ismeret fejlesztésére,a szelektív hulladék gyűjtésének fontosságára.Nagyon klassz kis rendezvények vannak.PL:terményfesztivál,zöld nap amin a szülők is részt vesznek.A madarak etetésével is foglalkoznak.Sok szép madáretető,fészek található az oviban ami nagyon feldobja az udvar látványát.Arról nem is beszélve hogy a gyerekek milyen lelkesedéssel etetik,itatják a a madarakat.Ami az állatok szeretetére,gondoskodására tanítja őket.Nagyon szeretjük óvodánkat!
Radnóti utcai Óvoda mert a gyermekem a legobb fejlesztést kapja és szeretik
Radnóti utcai Óvoda A dolgozók nagyon jó, megbízható szakemberek. Jellemző a tolerancia, nyitottság. Tetszik, hogy "zöld óvoda", nagyon jók a programok. Jó a kommunikáció a dolgozók és szülők között.
Radnóti utcai Óvoda Az óvónők kedvesek, aranyosak és türelmesek. 
Radnóti utcai Óvoda Aranyosak az óvónénik és a dadus is. Nagyon rugalmasak, mindent meg lehet velük beszélni. Segítőkészek. Mert madárbarát és zöld ovi. 
Radnóti utcai Óvoda Kedvesek az óvónők. Természet-környezettudatos nevelést kapnak a gyerekek, igazi zöldovi. Sok programot szerveznek az óvónők pl: kirándulás, pályázatok, színház, stb.
Radnóti utcai Óvoda Sok a program, sokat tevékenykednek a gyerekek,mind a két óvonéni nagyon kedeves ami nekünk nagyon fontos a gyermekünk miatt.
Radnóti utcai Óvoda Kedvesek a kislánnyommal, nagyon kreatívak, sok érdekes rendezvényt szerveznek, az óvónőknek köszönhetően az elmúlt egy év alatt például nagyon sokat fejlődött a lányunk rajzkészsége.
Radnóti utcai Óvoda Kedvesek az óvónők, nagyon színvonalasak a programjaik. Zöld ovi,és most már madárbarát ovi is  :) 
Radnóti utcai Óvoda A két legjobb csoportot "kóstoltuk" meg eddig,két legjobb óvónőikkel :):) És természetesen az igazgatónő mindig adott.Az Ő kedvességük,segítőkészségük eltompítja a kissé hiányos felszereltségüket.
Radnóti utcai Óvoda Egyrészt a jó óvodai légkör, a  kedves óvónők, a tágas udvar,  másrészt a különleges, egész óvodát mozgosító nagyrendezvények miatt. A környezettudatos gondolkodásra nevelés pedig már csak hab a tortán. :-)
Radnóti utcai Óvoda Jó az óvónéni, a csoport is jól összejött, -szokott, kedves, jófej gyerek.
Radnóti utcai Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők és a dadusok egyaránt. Nagyon jó és személyre szabott fejlesztést kapnak. Mindkét gyermekem imád ide járni. Szép az udvar is.
Radnóti utcai Óvoda Sok olyan rendezvény van, amin a szülők is részt vehetnek.
Radnóti utcai Óvoda Nagyon szeretetteljesek az óvónőink, és a dadusaink, valamint ide jár a barátunk is, és egyébként is jó kis csapat jött össze. Misi/katica
Radnóti utcai Óvoda Még be sem voltunk iratkozva,mikor csajaim(ikrek) minden nap beszerettek volna menni az oviba.Az óvó nénik és a dadusok már akkor is szeretettel fogadtak minket,mikor megjelentünk a kerítésnél! Ez a szeretet most sem változott...sőt erősödött!!!Csajaim imádnak ebbe az oviba járni! Az óvó nénik és a dadusok szuperek :-)=>>és ez nagyon fontos,mert a nap nagyobb részében velük vannak és nem velem!Jól döntöttem/tünk mikor ezt az ovit választottam!!!
Radnóti utcai Óvoda Nincs vegyes csoprt és az óvónők is kedvesek,ráadásul zöld óvoda.
Radnóti utcai Óvoda Sok a program a gyerekeknek,kreativak és kedvesek az óvonénik.
Radnóti utcai Óvoda nagyon kedvesek az óvónénik, tartalmas programokat szerveznek, gyerekközpontúság, zöld óvoda szemlélet
Radnóti utcai Óvoda Sok barátunk van, akik a környéken is laknak, így ovi után is tudnak talizni a gyerekek.
Radnóti utcai Óvoda Nagyo kedves a személyzet, sok a tartalommal teli program.
Radnóti utcai Óvoda látszik, hogy jól ismerik az óvonők a gyermeki lelkeket, sok okosságot tanulunk.
Radnóti utcai Óvoda Nagyon könnyen beszokott, ami a csoport, de főleg az óvónőknek és a dadusoknak köszönhető. 
Radnóti utcai Óvoda Sok érdekes foglalkozás van, az óvónők le tudják kötni a figyelmüket.
Radnóti utcai Óvoda Nagyon szeretjük judit nénit és a többieket is. M/Katica
Radnóti utcai Óvoda A LEGJOBB OVI PÉCSETT, AZ OVÓNŐK KEDVESEK, A LEGJOBBAT SZERETNÉK KIHOZNI MINDEN GYEREKBŐL
Református Óvoda Azonosulni tudunk a keresztény értékrenddel, amit képvisel.

A pedagógusok felkészültek, lelkesek, szakmailag és emberileg minden kívánalomnak megfelelnek. Az egész személyzet közvetlen, barátságos, segítőkész.

A gyermekek számára választható fakultatív órák színesek, sokrétűek.
Református Óvoda Szeretjük az óvónéniket.

Az óvoda olyan értékrendet képvisel, amit fontosnak tartunk.

Sok különfoglalkozás lehetőség.

Folyamatos fejlesztések az óvodában (udvar, csoportszobák). 
Református Óvoda Szép környezet, kedves óvónők, megfelelő nevelési módszerek, plusz szolgáltatások
Református Óvoda Az óvónők és a dajkák is nagyon kedvesek, minden tőlük telhetőt megtesznek a gyermekekért, kiemelten foglalkoznak a lelki nevelésükkel. Ezen felül folyamatosan építik-szépítik az ovit, sok programmal fogják össze a közösséget. Elkötelezettségüknek és munkájuknak hála az óvoda az elmúlt időben kívül-belül megújult. 
Református Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők és a dadusok, a mi fiunk szeret oda járni. Figyelnek a gyerekekre, gondoskodnak róluk még a szokásos gondosságon felül is. A kisfiunk nem tanult káromkodásokat, rossz viselkedést, otthon nem hallunk, látunk tőle ilyeneket, tehát a gyerekek is mind jólneveltek, tisztelettudók. Külön elismerés az óvónéniknek, gondozóknak, mert a mi fiunk nem egyszerű eset, mégis mindig nagyon türelmesek vele. Nekem inkább ezek az emberi tényezők számítanak, és nem tulajdonítok különösebb jelentőséget annak, hogy az ovi nem a legújabb épületben és méregdrága játékokkal működik. Nem hiszem, hogy egy kimagaslóan felszerelt, vagy felújított óvodában jobban érezné magát a gyerek, ha nem törődnek vele.
Református Óvoda Nagyon gyermekközpontú, csupaszív óvónőkkel, dadusokkal. 
Református Óvoda Az előző óvoda ahol kislányom elkezdte a kiscsoportot nem bizonyult számunkra megfelelőnek,gyermekem nem érezte ott jól magát,ill nem volt megfelelő az óvónők odafigyelése a gyermekekre és ebből nálunk számtalan probléma adódott otthon.Így a Református Óvodába írattuk a gyermekünket és itt kislányunk 1 hónap alatt nyugodt lelki állapotba került,megszűntek a problémák.Ez az ovi nagyon kedves,nyugalmat áraszt ahogy belép az ember a kapun és az óvónők is nagyon kedvesek mint a szülőkkel,mint a gyerekekkel.Ezen kívül folyamatosan fejlesztik a színvonalat,a gyermekek pedig különböző oktatásokon vehetnek részt aminek a díjai nem túl vészesek,mint pl.: angol,úszás,ének-zene,torna,stb.
Református Óvoda Az óvónők nagyon kedvesek és közvetlenek, szinte minden nap kapunk tőlük visszajelzést gyermekünkről. Jó a hangulat az óvodában.
 
Református Óvoda Kedvesek, jól képzettek az óvónők, odafigyelnek a gyerekek igényeire.
Református Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők, a dadusok, folyamatosan figyelik a gyermekek igényeit, igazítják hozzájuk a napi programot. Az egyházi nevelést a mai elvadult világban különösen fontosnak tartjuk! Különös figyelmet fordítanak a család egységének fontosságára, ezt a kapcsot a gyermekekben és a szülőkben egyaránt erősíteni igyekeznek.
Református Óvoda Tényleg kedvesek a pedagógusok. Van összetartás a szülők az óvónők és a dadusok között, ami szerintem igen is fontos hiszen napi 8 órát vannak együtt a gyerekeinkkel és közös a cél.Tetszenek a családi napok, hiszen ezeken a programokon mi szülők is megismerhetjük egymást. Nem csak elmegyünk egymás mellett és "talán" köszönünk.

És persze ami a legfontosabb a gyermekem is nagyon szeret oviba járni és ez nem lenne így ha nem egy szeretetteljes környezetbe járna!


 
Református Óvoda Az óvónők és a gondozónők nagyon szeretik a gyerekeket!
Református Óvoda Jó hangulatú pedagógus-közösség van, gyerekközpontú nevelés és programok, közösséggé kovácsolódó családok a református iskola miatt is. Színvonalas nevelési és kulturális eseményeket szerveznek. Nagy az udvar, és közel is van.
Református Óvoda Kedvesek a nevelők, türelmesek a gyerekekkel és segítőkészek mindenben. 
Református Óvoda Fontosnak tartjuk a keresztény szellemiséget. A pedagógusok igazán figyelmesek nem csak a gyerekekkel, hanem a szülőkkel is. A családi napok kifejezetten tetszenek, összehozza a szülőket, sokkal személyesebb lesz így egy reggeli találkozás, nem csak egy "szia". Az istentiszteletek alkalmával pedig azt is megtapasztalhatják a gyerekek, hogy a Jóistenben is egyek.
Református Óvoda Már harmadik gyermekem jár ebbe az oviba,és nagyon szeretjük,és meg vagyunk vele elégedve.Aranyosak az óvónénik és a dadusok is.Egyszóval szerettünk idejárni,és ezt a gyerekeim nevében is bátran kimondhatom!
Református Óvoda Nagyobbik gyermekem is idejárt,így nem volt kérdés hogy a második gyermekünket is ide szeretnénk hozni.Mind emellett nagyon kedvesek és aranyosak az óvonénik és persze a dadusok is.Sokat foglalkoznak a gyerekekkel,szeretikha kell vigasztalják őket.Csak köszönettel tartozunk nekik.
Református Óvoda Olyan értékeket közvetít- hitelesen, következetesen és követhetően- amit  fontosnak tart a családunk. Mindemellett, vagy éppen emiatt,  magas színvonalú szeretve nevelés zajlik. A tágas, sok növénnyel beültetett, biztonságos, zárt udvar pedig csak hab a tortán. 
Református Óvoda Nagyon aranyosak az óvonénik!

Sok foglalkozás van, család barát 1 óvoda!

Oda figyelnek a gyerekekre! 
Református Óvoda Református nevelés. Szimpatikus külön foglalkozások. Szép, rendezett környezet.
Református Óvoda Fontosnak tartjuk a református egyházi nevelést. Nagyon kedvesek az óvónénik. Nagyon jó és elérhető különfoglalkozási lehetőségek vannak. Szép, barátságos belső tér, tágas udvar. Szeretetteljes, megértő közösség. Odafigyelnek az egészséges étkezésre is.
Református Óvoda A vezető óvónő személyisége, szakmai felkészültsége meghatározza pedagógus társai és az ovi színvonalát. Náluk jobbat kívánni sem lehet. Dadusok, óvónénik különböző személyiségek, de mindegyikük szívből szereti a gyerekeket és a munkáját.A gyerekek szellemi, érzelmi nevelése jó kezekben van, nyugodt szívvel bízom rájuk a sajátomat nap mint nap. + remek helyen van, nagy udvar, jó levegő...
Református Óvoda Közel van hozzánk, szerintem ez fontos a választásnál, hogy ne kelljen a gyerekkel átbuszozni az egész város, és ha gond van hamar odaérjek az oviba. Nagy az udvar, sokat lehetnek kint a gyereket, fontos a természet közelsége, a friss levegő. Nagyon kedvesek az óvónők, és jó programokat szerveznek, ....és még sorolhatnám.
Református Óvoda Óvónőkre lehet számítani, érdekes programokat kínál, ovi közel van
Református Óvoda Rendezett, barátságos a környezet, mindenkinek van egy mosolya felénk. A csoportszobák szépek, ötletesen díszítettek, viszonylag jól felszereltek (nem elhanyagolható, hogy van külön tornaszoba.)Tetszik a sok közösségépítő rendezvény (előadássorozat, Vendel-napi vásár, ádventi játszóház, tavaszi játszóház, családi nap), a közös családi istentiszteletek, ahol mód van kötetlenebb formában együtt lenni és megismerni egymást.
Romonyai Egységes Óvoda-bölcsőde Kedvesek az Óvónők. Német nyelvű foglalkozások is vannak elősegítve ezzel a gyermek későbbi nyelvtanulását!
Romonyai Egységes Óvoda-bölcsőde A nagyobbik gyermekem is ebbe az intézménybe járt,ahhol az elsődleges szempont mindig az volt az óvónők és a vezetőség részéről hogy a lehető legjobb körülményeket és eszközöket biztosítsák gyermekeink számára a megfelelő tudás elsajátításához.A dolgozók készségesek,kedvesek.Imádja a dadusnéniket és az óvónéniket.Német nyelven tanulnak ,hittan oktatás van és kempozhatnak a gyerekek,szóval mindenki megtalálhatja amivel még fejleszteni szeretné gyermekét.Nagyon jó a közösség sok közös programot szervezünk együtt az óvodával a népi hagyományok kapcsán.Kovács Luca Csenge margaréta csoport
Sétatér utcai Óvoda Mert a forgalomtól távoli nagy füves udvaron minden van, amivel jókat lehet játszani (hinta, csúszda, homokozó, házikó és biciklik).
Sétatér utcai Óvoda Szeretünk ebbe az oviba járni, mert nagyon odaadóak az ovónénik és a dadusok is mind!
Sétatér utcai Óvoda Viszonylag alacsonyabb létszámú gyermek jár egy csoportba, így az óvónők hatékonyabban tudnak felügyelni rájuk, foglalkozni velük. Gyermekeim kivétel nélkül valamennyi óvodai dolgozót szeretik. Az óvónők  nem ijednek meg egy kis rossz időtől, igyekeznek a gyerekeket minél többször friss levegőre vinni.  
Sétatér utcai Óvoda Az óvónők nagyon kedvesek. Gyermekeimet minden tekintetben (fizikailag, mind értelmi fejlődésük szempontjából,...) biztonságban érzem. A gyerekek sokat vannak friss levegőn. Ennek meglétére az óvónők különösen nagy figyelmet szentelnek. Az óvodában töltött idő alatt a gyermekek az előírt fejlesztéseken felül is sok rétű ismereteket sajátíthatnak el. Pl.:táncolni tanulnak, úszni járnak, gyógypedagógus figyel rájuk,stb. Mozgalmas és tartalmas a napjuk.     
Sétatér utcai Óvoda Mert közel van kis légyszámú kedvesek az óvónénik dadusok.Árnyékos az udvar.
Sétatér utcai Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők.
Sétatér utcai Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők
Sétatér utcai Óvoda Nagyon kedvesek a óvónők.
Sétatér utcai Óvoda Kis létszámú Óvodánkban könnyebb a beilleszkedés a gyermekek számára.

Gyermekközpontú Óvonénik és Dadusok segítik a gyerekeket.
Sétatér utcai Óvoda Kedvesek az óvónők,dadák.Füves szép nagy és árnyékos az udvar.A csoportszobák elég nagyok.
Sétatér utcai Óvoda Kedvesk az óvónők a tőlük telhett mindent megtesznek a gyermekekért és szülökkel együtt működőek.
Sétatér utcai Óvoda Mert családias
Sétatér utcai Óvoda Aranyosak a Dadusok és az Óvónénik is!
Sétatér utcai Óvoda Azért mert nagyon kedvessek,oda figyelök az ovonénik és a dadusok.Nagyon családias ovoda.
Siklósi Hétszínvirág Óvoda Minden tekintetben a maximumot kapják a gyerekek.
Siklósi Hétszínvirág Óvoda Minden téren maximálisat kapják a gyerekek.
Siklósi Hétszínvirág Óvoda Családias a légkör és nyugodt a környezet. :)
Siklósi Hétszínvirág Óvoda Mert a gyermek imád idejárni,és szereti az óvónéniket.
Siklósi Hétszínvirág Óvoda Az óvónők nagyon kreatívak, nagyon sokat foglalkoznak a gyerekekkel. Sok érdekes dolgot tanítanak nekik. Az udvaron sok játék van. Lehetőség van külön foglalkozásokra (angol, hastánc, ...).
Siklósi Hétszínvirág Óvoda Az óvoda jó híre miatt és az óvónők kedvesek.
Siklósi Hétszínvirág Óvoda  Kedvesek, jól felkészültek és képzettek az óvónők és a dadusok. Sokat és nagyszerűen foglalkoznak a gyerekekkel, határtalan türelemmel gondoskodnak róluk, nevelgetik őket, a szülőket is partnerként kezelve. Csak köszönhetünk nekik. 

Az tárgyi feltételek a körülményekhez képest megfelelőek, igen jó programokat szerveznek. Sokrétű és ingyenes választható foglalkozásokat kínálnak az óvoda szolgáltatásai között. A környezete tetszetős, nagy, gondozott udvarral.
Siklósi utcai Óvoda Kedvesek az óvónénik, szép, nagy, füves udvaron játszhatnak a gyerekek klassz játékokkal. Az óvoda épülete nagyon barátságosan van berendezve, díszítve.
Siklósi utcai Óvoda Kedvesek, segítőkészek az óvónénik és a dadusok. Az udvar hatalmas, tele játékkal. A csoportszobák jól felszereltek. Nagyon szeretjük ezt az ovit!! :)
Siklósi utcai Óvoda Családias légkör; szeretjük az óvónéniket; "sok a barát, jó ott játszani; nyáron medencézni szoktunk".
Siklósi utcai Óvoda Gyermekeim nagyon szeretik az óvónőket. A csoportszoba felszereltsége az udvar megfelelő az óvodáskorú gyermekeknek. Az intézmény mindig tiszta és rendezett.
Szentlőrinci Arany János utcai Óvoda Szülőként is nagy élvezet számomra az ovi, hisz a katica csoportban kompetencia alapú foglalkozással tanulnak a kisgyermekek.A négy őselem fogja át a tanévet. Mindig nagy öröm, ha a gyerekeknek gyűjtögetni kell valamit. Nemrég volt, hogy savanyúságot tettek el a gyerekek, de szeptemberben már ellátogattak Sumonyba a madárgyűrűzőbe, és kirándultak a Misina Állatmenhelyre is:)Szülőként nagyon örülök, hogy mindkét gyerkőcömnek a legkedvesebb, legrátermetebb óvónénijük van:))Hajrá katicák:))
Szentlőrinci Arany János utcai Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők. Napról-napra fejlődést veszünk észre gyermekünkön. Naponta élményekkel jön haza az oviból a gyerek.
Szentlőrinci Arany János utcai Óvoda Nagyon kedvesek az óvónénik, ez már a beszoktatásnál is kiderült, és nem csak a gyerekeket tudják megnyugtatni de a szülőket is. Nagyszerü programokat szerveznek, és a szülőket is bevonják. A csoportszoba nagyon hangulatos, szeretnek benne játszani a gyerekek. Ay udvaro remek játékok találhatóak.
Szentlőrinci Arany János utcai Óvoda Nagyon pozitív, hogy sokat mennek a gyermekek kirándulni.Nagyon sok külön foglalkozással segítenek fejleszteni a gyermekeket. Egyik kedvencünk a manó jóga, de a gyerekeknek lehetőségük van a néptánc elsajátítására is:))
Szentlőrinci Arany János utcai Óvoda Kislányunk minden nap új élményekkel jön haza az oviból. Az óvónénik nagyon kedvesek.
Szentlőrinci Arany János utcai Óvoda Mert a foglalkozásokon a gyerekek szívesen vesznek részt. Sokat sétálnak, a lakóhelyük megismerése, tisztán tartása,a természet szeretetére való nevelés az egyik célja az óvodának.  
Szentlőrinci Arany János utcai Óvoda Kedvesek az óvónők. Gyermek központú az óvoda.
Szentlőrinci Arany János utcai Óvoda Szeretjük az óvoda gyermeknevelés-szemléletét, a környezettudatos életmódra nevelés hangsúlyozását, a hagyományok őrzését. Kedvesek, szakmailag hozzáértőek a pedagógusok.
Szentlőrinci Arany János utcai Óvoda Az óvónők kreatívak,közvetlenek, gyerekközpontúak. A dajkák barátságosak, segítőkészek. Imád oviba járni hozzájuk a gyerekem.
Szentlőrinci Arany János utcai Óvoda Kedvesek az óvónénik és nagyon változatosak az óvodai foglalkozások.
Szentlőrinci Arany János utcai Óvoda Aranyosak és kreatívak az óvónők. Szépen kialakított a játszóudvar. 
Szentlőrinci Arany János utcai Óvoda Mert vegyes csoportok vannak é sok jót tanulhat a nagyobbaktól. 
Szentlőrinci Arany János utcai Óvoda Mert nagyon kedvesek az óvónénik.
Szentlőrinci Arany János utcai Óvoda Kellemes, családias környezet. Rendszeres programok a gyerekeknek. Kedves, aranyos, felkészült óvónők.
Szentlőrinci Liszt Ferenc utcai óvoda Nekem nagyon összetett volt a választásom oka. Itt működik minicsoport (bölcsi), ahol a kistesó most fog kezdeni. Ez lényegében az óvoda választás lehetőségét lecsökkentette egyre. Aztán amikor a csoportot kellett kiválasztani Zsuzsa néniről meg Ági néniről rengeteg jót hallottam igazi kis összetartó csoportot hoznak létre, ami már most be is igazolódott. Nagyon sok mondókát megtanult már másfél hónap alatt a Gergő (amiket itthon eddig nem nagyon tett meg, hiába tudta nem mondta), másik aminek nagyon örülök, hogy az ő csoportjuk tiszta kiscsoport, tehát a saját korosztályával jár együtt, akikkel iskolába is fog majd járni. És még egy nagyon pozitív, hogy itt működik a sószoba, ami a mi elég sokat betegeskedő, köhögő Gergőnkre szintén nagyon jó hatással lesz.  
Szentlőrinci Liszt Ferenc utcai óvoda Kedvesek és kreativak az ovonok.
Szentlőrinci Liszt Ferenc utcai óvoda Tündériek és kreatívak az óvónők, jól felszerelt a csoport, nagy hangsúlyt fektetnek a néphagyományok ápolására.
Szentlőrinci Liszt Ferenc utcai óvoda Kellemes a környezet, az udvar, szeretjük az óvónőket, nagyon meggyőző a pedagógiai programjuk.
Szigetvári Zöld Manó Óvoda Mert nagyon szeretjük az óvónéniket, kedvesek, barátságosak, segítőkészek, bármiben segítségünkre vannak. 
Sztárai Mihály Óvoda Mert nincsenek különválasztva a kiscsoportosok, a középsősök, és a nagycsoportosok, és így a nagyobbak segítenek a kicsiknek, amiben csak tudnak; és mert jól képzett óvónők foglalkoznak a gyerekekkel.
Sztárai Mihály Óvoda Mind a csoportszoba, mind az udvar jól felszerelt, az óvónők igen jó szakemberek, a légkör nagyon jó :)
Sztárai Mihály Óvoda Kedves, rugalmas és minden dologban segítőkész óvónénik vannak és az erkölcsi normáknak megfelelően nevelik a gyermekemet.
Sztárai Mihály Óvoda Mert az óvónők minden évben valóban kíváncsiak a szülök véleményére is, pl. mi azt javasoltuk, hogy mivel nagy az udvar, és sok gyerek nem kertes házban lakik, csináljanak egy mini konyhakertet. Következő évben az óvónénik kialakítottak egy ilyet, és ők gondozzák a gyermekek segítségével. Együtt ültetnek, locsolnak, "betakarítanak". Volt már eper, krumpli, paradicsom az évek során.
Sztárai Mihály Óvoda Több korcsoport van egy csoportban, ezért a testvérek egész nap találkozhatnak, nem csak otthon.

A közelben lakunk, már az iskolás fiam is ide járt, most a középső is, és remélem a legkisebb is.
Sztárai Mihály Óvoda Mert a keresztény értékrendet szem előtt tartva nevelik a gyermekeket.
Sztárai Mihály Óvoda Nagy udvara van, folyamatosan bővítik az udvari játékokat, ami az óvodás gyermekeknek a mozgásigényét kielégíti.
Sztárai Mihály Óvoda - Kedvesek az óvónők és a dajkák.

- Sokat foglalkoznak velünk.

- Kirándulási lehetőségek is vannak

- Sokat vagyunk levegőn.
Sztárai Mihály Óvoda Mert sikeresen felkészülnek a gyerekek az iskolára, ugyanakkor olyan erkölcsi nevelésben részesülnek amivel egyetértünk.
Teleki Blanka utcai Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők, dadusok, a mi óvónőink nagyon sokat foglalkoznak a gyerekekkel. Lehetőség van különféle programokon és foglalkozásokon részt venni. Jól felszerelt a csoportszoba, rendezett nagy az udvar. Fiam örömmel megy minden nap óvodába és leginkább ez számít.
Teleki Blanka utcai Óvoda Nagyon jók óvónénik és a dadusok is igazán kedvesek. Megfelelően foglalkoznak a gyerekekkel annak ellenére, hogy sajnos nagyon magas a létszám. Jó az ovi udvara, és a csoportszobákban is rengeteg féle fejlesztő játék van.
Teleki Blanka utcai Óvoda Montessori csoport, vegyes csoport, kedvesek az óvonők, szereti a kisfiam a csoportot, pár nap alatt barátra lelt, akivel mindennap és egész nap együtt játszanak. Rengeteget vannak az udvaron, ami tágas és árnyékos.Máté-Csibe csoport
Teleki Blanka utcai Óvoda Imádjuk az ovónéninket,Manyi nénit a legjobban,de a többi óvónéni is nagyon kedves,aranyos! Mindenki mosolygós,segitőkész,barátságos..Ez nagyon megkönnyitette a beilleszkedésünket.A jó környezetben nagyon elégedettek a gyerekek :)

Szép nagy,gyönyörű udvara van az óvódának ahol imádnak a gyerekek játszani,futkározni. Nagyon szinvonalas,vidám programokat szerveznek mindig.Nyitott az ovoda,sok szép családi programban vehetünk részt közösen a gyermekeinkkel.Csak jót tudok mondani erről az oviról és nagyon örülök,h ezt választottuk!
Teleki Blanka utcai Óvoda A mi óvónénink nagyon ötletes és kreatív,rengeteg program és lehetőség van még a legkisebbeknek is,imádják a kis gyerkőcök.Ide mindenki szívesen megy.Az én kisfiam minden este megkérdezi:ugye holnap lesz ovi?
Teleki Blanka utcai Óvoda Gyermekcentrikus intézmény, a mi csoportunk Montessori rendszerben működik, az óvónőnk nagyon jól kezeli a különleges gyermekeket is, és annak is nagyon örülök, hogy mindig van a csoportban sérült gyermek is, így a kicsik megszokják a másságot. A vegyes csoport is nagyon szerencsés - úgy gondolom - a nagyokat a kicsik utánozzák, a kisebbeket a nagyobbak segítik. Sajnos a mi csoportunkba 30 csemete jár, szerintem ez rettenetesen sok ekkora helyre.

Most csatlakoztunk a zöld ovi programhoz madárbarát kerttel, aminek a kialakítása el is kezdődött.

Nagyon sok -délutáni, családi programra van lehetőség. Én úgy gondolom, hogy a jó óvónő a gyerek iskolai éveit megalapozza. Ebből a csoportból három gyermekem ballagott már el, nagyon jó iskolába kerültek és kimagasló tanulmányi teljesítményeket értek el. A mai napig is szívesen látogatnak a régi Csibe csoportba.

Pálfai Tamás és anyukája - Csibe csoport
Teleki Blanka utcai Óvoda A csibe csoportban kiváló óvónők  vannak, az alkalmazott montessori módszer pedig igen hasznos a gyerekeknek. A kisfiam nagyon szeret ide járni.
Teleki Blanka utcai Óvoda Nagyon kedvesek a óvónők és jól felszereltek a csoportszobák.
Teleki Blanka utcai Óvoda A csoportszobák szépek, rendezettek, jól felszereltek. Az óvónők igyekeznek figyelembe venni sajátos igényeinket, rugalmasak. Számos programot kínálnak (nyelv, sport,...).
Teleki Blanka utcai Óvoda A csoportszobák szépek, rendezettek, jól felszereltek. Az óvónők igyekeznek figyelembe venni sajátos igényeinket, rugalmasak. Számos programot kínálnak (nyelv, sport,...).
Teleki Blanka utcai Óvoda Közel van a lakóhelyünkhöz, az óvónők miatt a kislányunk is nagy szeretettel megy, hiszen - a dadusokkal együtt - segítőkészek, kreatívak. Szerethető légkört teremtenek.
Teleki Blanka utcai Óvoda Nagyon szeretjük az ovónénit és a gyerekeket is a csoportunkban.

Az óvónénitől nagyon sokat tanul a kisfiunk,nap mint nap látjuk a fejlődést rajta,mindig megajándékoz valami oviban tanult dologgal.

csupa jót tanult ebben az oviban,nagyon szeret idejárni.nagy udvara van amin a gyerekek kedvükre játszhatnak és sok szines,változatos program az óvoda életében,sokszor szülőkkel együtt is!
Teleki Blanka utcai Óvoda Szeretjük az ovinkat, mert nagyon nyitott és családbarát.A problémáinkat meg tudjuk beszélni az óvónőkkel. Eleinte tartottam a vegyes csoporttól, de miután nagyobbik lányom húga idén kezdte az ovit, meg sem éreztük a beszoktatást.Az oviudvar tágas, tele játékokkal, s az idei ősztől madárbarát parkká kezdik varázsolni. A szülőkkel együtt végzett ültetések tavasszal válnak igazán láthatóvá és élvezhetővé.

Ami még szimpatikus számomra, hogy a nagy csoportlétszám ellenére az óvónők figyelme mindkét lányomra egyformán irányul.

Leendő ovisanyukáknak melegen ajánlom, hogy a tavaszi jó időben látogasson el gyermekével a "kiszemelt" csoport udvari foglalkozásaira. Az óvónők és a gyerekek is szívesen fogják venni az ismerkedést.

Üdvözlettel: B.
Teleki Blanka utcai Óvoda Mind a 2 fiam nagyon szeret ebbe az óvodába járni,mind az óvónők,mind a gyerekek miatt.Szines,változatos programok vannak,rengeteg a közös program családostól.Gyönyörű nagy udvara van az óvodának ahol a természet szépségeit,védelmét is megtanulják gyermekeim.
Testvérvárosok terei Óvoda Kellemes, családias környezet, felkészült óvónők, megnyugtató hangulat, jó légkör jellemzi...nem mellesleg bátyus is ide jár.
Testvérvárosok terei Óvoda Nagyon kedves, gyerekszerető óvónők vannak. Jól felszereltek a csoportszobák. Tágas udvar van sokféle színes játékkal. 
Testvérvárosok terei Óvoda nagyon kedves, gyerekszerető óvónők vannak. Jól felszerelt csoportszobákban a gyerek jól érzik magukat. Tágas udvar van sok színes játékkal. Rengeteg, változatos programokkal várják a gyerekeket.
Testvérvárosok terei Óvoda Az óvónénik mindig kedvesen fogadják kisfiamat. Sok érdekes program, rendezvény van a gyerkőcök számára.  
Testvérvárosok terei Óvoda Kedvesek az óvónők, sokféle kreatív, fejlesztő prgram van.
Testvérvárosok terei Óvoda Kedvesek az óvónők, tesó is ide jár, jók a foglalkozások.
Testvérvárosok terei Óvoda Jól felszerelt a csoport, aranyosak az óvónők!
Testvérvárosok terei Óvoda Kedvesek az óvónők és minden ott dolgozó személy. A csoportok szépek, rendezettek, jól felszereltek.

Több olyan program is van, amelybe a szülők is bevonásra kerülhetnek.

Hétköznapi, ám fontos dolgokat is tanulnak a gyerekek- (ősszel savanyúságot készítenek, a Föld napján vagy nyár elején virágot ültetnek ) stb stb...
Testvérvárosok terei Óvoda Amellett, hogy az Óvoda csoportszobái nagyon jól felszereltek, és rengeteg nagyon színvonalas műsoron vehetnek részt nézőként és olykor szereplőként is a gyerekek; az óvónénik kedvességéről, magas, sokrétű tudásáról, tapasztalatáról is szót kell ejteni. Szeretjük a narancssárga csoportot:) És köszönjük, hogy ide járhatunk:)N.P.:)
Testvérvárosok terei Óvoda Mert úgy érzem gyermekemmel megfelelően bánnak.Változatos gazdag program választék,megfelelő mozgás lehetőségeket nyújt a mi óvodánk!Kedves segítőkész óvó

nőkkel dadúsnénivel!
Testvérvárosok terei Óvoda Nagyon kedvesek sz óvónénik és dadusok. Szívvel-lélekkel végzik a munkájukat, a gyerekekért dolgoznak és nagyon szeretik őket. Sokat foglalkoznak velük, sok külön órára van lehetőség. Az udvar is megfelelően kialakított, még a szűkös anyagi keretek ellenére is. Ünnepek mindig szépen, szívhez szólóan megrendezésre kerülnek, jeles napok is szervezetten, gondosan meg vannak tartva, nagyon szeret a kisfiam ide járni. És ez mindennél fontosabb...:)Jó döntés volt, amikor ide írattuk a gyermekünket, mindenkinek ajánlani tudom, igazi, gyermek centrikus, gondos személyzet dolgozik.
Tettye Völgye Waldorf Óvoda Mert nyitott, barátságos, szeretetteljes, és jó a társaság!
Tettye Völgye Waldorf Óvoda Mert a pedagógusok odafigyelnek a gyerekekre és hagyják őket kibontakozni. Természetközeli, vegyescsoportú, barátságos és közös a családok értékrendje.   
Tettye Völgye Waldorf Óvoda Míg a távollétünkben nem tudunk érzelmi biztonságot nyújtani a kislányunknak, addig ott van 3 földre pottyant angyal, akik ezt szívesen megteszik helyettünk.Az oviban hallott mondatok:

- "Én azért hoztam ide a gyermekem, mert nem egy versenyistállóba szeretném beíratni."

- "A nevelésnek 3 sikeres eszköze van: a büntetés, a becsvágy felkeltése és a szeretet - az első kettőről a Waldorf szívesen lemond."  
Tettye Völgye Waldorf Óvoda Szeretetteljes, elfogadó környezet várja a kicsiket. 
Újpetrei KONK Óvoda Az óvónők mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a gyerekek jól érezzék magunkat és szívesen járjanak óvodába!

Rengeteg a játék, felkészültek az óvónők, van német nemzetiségi oktatás, és hitoktatás is!
Újpetrei KONK Óvoda Rendkívül felkészült, kedves, vidám óvónők szeretgetik, tanítják, fejlesztik a gyermekeinket. A gyermekek a Magyar mellett a Német nyelvel is ismerkednek, nem is kevés sikerrel, köszönhetően az ott dolgozók felkészültségének. A picik imádják Őket és nagyon szívesen járnak hozzájuk. Az ovit folyamatosan szépítik, újítják (pl.: vadiújak a játékok az udvarban). Rengeteg programot szerveznek a kicsiknek, viszik Őket kirándulni, bábszínházba.... ( Szívós Veronika )
Újpetrei KONK Óvoda Kislányom szereti az ovit, s ha Ő, akkor Én is :-) Hamar beilleszkedett, sok kis barátja van, s szereti nagyon az óvónőket is. Sokat tanul -verset, mondókát, éneket, rajzban sokat fejlődött, szerintem megfelelően foglalkoznak a gyerekekkel. Tekergő csoport.
Vajszlói Kodolányi János Óvoda Nagyon hangulatos az ovi,családias a légkör,lehetőség van angol nyelv tanulásra,kézműves foglalkozásra,táncot,karatét és focit is választhatnak a gyerkőcök.Sok programot kínál az ovi,amibe a szülők is bekapcsolódhatnak.
Vargha Damján utcai Óvoda Mert a testvére is ebbe az épületbe jár bölcsibe és mert kedvesek az óvónők. Rendezett az udvar.<br />
Vargha Damján utcai Óvoda a kisfiam szeret oviba járni, sok uj dolgokat tanulnak 
Vargha Damján utcai Óvoda Nagyon sok segítséget kapunk az ovónéniktől.
Vargha Damján utcai Óvoda Sok verset éneket tanulnak a gyerekek. Aranyosak az ovónénik.
Vargha Damján utcai Óvoda  Nagyon kedvesek a óvónők.
Vargha Damján utcai Óvoda Az óvónők nagyon aranyosak, kedvesek, segítőkészek. A gyermekem egyértelműen fejlődött ittléte alatt. 
Vargha Damján utcai Óvoda Kedvesek és segítőkészek mindenben !!
Vargha Damján utcai Óvoda Mert egyszerűen eljutunk, kedvesek az óvónénik, sok színes programok, jól felszerelt csoportszobák.
Vargha Damján utcai Óvoda Jó a közösség . Megfelelőek a gyermekemnek nyújtót körülmények . És könnyen meg közelíthető .
Vargha Damján utcai Óvoda Jó a közösség . Megfelelőek a gyermekemnek nyújtót körülmények . És könnyen meg közelíthető .
Vargha Damján utcai Óvoda Kedvesek az óvónők és a gondozónők egyaránt, színes a pedagógiai programjuk.
Vargha Damján utcai Óvoda Aranyosak az Ovónénik. Családias a közösség.
Vargha Damján utcai Óvoda Szimpatikus Óvónők és Dadák.Tágas szobák.
Vargha Damján utcai Óvoda Azért mert családias légkörben vannak a gyerekek,az ovonők szimpatikusak határozzottak , kedvesek a gyerekekkel.Rendezett ,tiszta az udvar mindig.Jól felszereltek a csoportok.A gyermekeim a nagycsoportba járnak. Angyal Bence,Angyal Balázs ,Angyal Fanni , hármasikrek.  
Vargha Damján utcai Óvoda Az Óvónők, Dadusok, szeretettel és törődéssel fejlesztik gyermekünk általános képességeit,ezen felül felénk,szülők felé is lojálisak.

A kisebb gyermekünket is már nagyon várják, be van iratva,januárban kezd

ide járni.
Vargha Damján utcai Óvoda Az óvoda három csoporttal működik (korcsoportos bontás), mely családias jelleget kölcsönöz. Az óvónők jó kapcsolatot ápolnak a szülőkkel, alkalmat biztosítva bármilyen probléma kooperatív megoldására.
Vasas-Somogy-Hird Óvoda Somogyi Óvodája Az óvónők nagyon felkészültek, sokat és jól foglalkoznak a gyerekekkel, nagyon a jó a környezet tiszta a levegő, sok programot szerveznek a gyerekeknek.
Vasas-Somogy-Hird Óvoda Somogyi Óvodája Kedves családias a környezet.Változatosak a programok. Nagyon kedvesek, és hozzáértők a dadák. Nagyon kreatívak az óvonők. Az erdő közelsége lehetővé teszi a sok kinti programot.
Vasas-Somogy-Hird Óvoda Vasasi Óvodája Az óvónők és dadusok kedvesek és szakmailag jól felkészültek. 
Zipernowsky utcai Óvoda  Nagyon kedvesek és segítőkészek az  Óvonénik,bármilyen kérésünk,problémánk volt, segítettek megoldani!Hatalmas udvaruk van,sok-sok jármüvel!
Zipernowsky utcai Óvoda Először is közel volt hozzánk az ovi,de mikor már oda jártunk, kellemesen csalódtunk. Minden óvónéni aranyos, kedves és felkészült. Rengeteg programot, kirándulást szerveznek, amit a gyerekek nagyon élveznek.És persze a dadusok is aranyat érnek! :) Az udvar szép, rendezett, sok sok játékkal. Délután mehetnek a gyerekek néptáncra, sportra, balettra és még sorolhatnám. Akinek a gyerkőce ide jár vagy fog, nem fog csalódni! :)Az én kedvencem a sárga csoport,de a pöttyöst is már megjártuk! :)
Zipernowsky utcai Óvoda Kedvesek és lelkesek az óvónénik, sok programot szerveznek a gyerekeknek, szívesen mozdulnak ki velük az oviból.
Zipernowsky utcai Óvoda Nagyon kedvesek a óvónők. / Rendezett az udvar. / Jól felszereltek a csoportszobák/ sok felé viszik a gyerekeket / sokféle játék van / igen jó a hangulat a csoportban
Zipernowsky utcai Óvoda Rátaláltunk a világ legjobb óvónénire és dadusra. Mert imád a gyermekem idejárni és mindig van valami program számukra. Továbbá szép az udvara, rendezett és minden lehetőség meg van, ami a gyermek számára fontos pl: sport, balett, logopédia, fejlesztés.
Zipernowsky utcai Óvoda Mert itt jól érzi magát a gyermek. Mi óvónénit választottunk (sárga csoportból) imádjuk, de pöttyös csoport is szimpi. Sok program sok lehetőség házon belül.
Zipernowsky utcai Óvoda Nagyon jó a fejlesztő pedagógus, szép nagy az udvar, jól felszerelt a játszótér.
Zipernowsky utcai Óvoda A gyermekünk megkapja mindazt a szeretetet, törődést amit mi is adunk neki, rengeteg dolgot tanul, az óvónők maximálisan megtesznek mindent azért, hogy a gyerekek nemcsak tudásukban gazdagodjanak, hanem lelkileg is egészséges, iskolaérett gyerekekké váljanak!(lila csoport)
Zipernowsky utcai Óvoda Kisfiam nagyon nagy kedvvel kel fel minden reggel és várja, hogy mikor érünk az oviba, nagyon jól érzi itt magát. Szereti a foglalkozásokat, a közösséget. 
Zipernowsky utcai Óvoda Mi nagyon megszerettük és nagyon meg vagyunk elégedve az itteni közösséggel, ezért is van az, hogy naponta 30-30 perc buszozással hozzuk ide immár a 4. gyermekünket!!!!

Az óvónők kedvesek, jól képzettek. Az udvar rendezett, szerencsére nemrég lett "felújítva", kaptak új csúszdát, ami a szülői összefogásnak is köszönhető, ebből is látszik, hogy jó a társaság is!!!!
Zipernowsky utcai Óvoda Az óvónők nagyon kedvesek, kitűnően bánnak a gyerekekkel, rengeteget foglalkoznak velük és a gyermek is szeret a csoportba járni. 
Zsolnay V. utcai Óvoda Az óvónők lelkiismeretes, szeretetteljes munkája, kreatív, tapasztaláson alapuló "tanítása" miatt!
Zsolnay V. utcai Óvoda Nagyon közvetlenek és kedvesek az óvónők. Egyedül nevelem a fiam és sok segítséget kapok tőlük! Az óvodavezető nőnek is nagyon sokat köszönhetünk. Nyugodtan hagyom ott reggelente a fiamat az oviban:)és örülök, hogy a Zsolnai úti oviba járunk :))
Zsolnay V. utcai Óvoda Ugyan kicsi de családias a légkör. Az óvónők és a dadusok is nagyon felkészültek, kedvesek, látszik rajtuk hogy szeretik a gyerekeket. Nagyon jó fejlesztő foglalkozások, programok vannak.
Zsolnay V. utcai Óvoda Nagyon kedvesek felkészültek az óvónénik és a dadusok is. Olyan programos és foglalkozások vannak amik nagyon jó fejlesztik és sok mindenre megtanítják a gyerekeket.
Zsolnay V. utcai Óvoda Kedves segítőkész óvónénik és Dadusok.Figyelnek a gyerekekre segítenek megoldani a családban felmerülő gondokat.Figyelnek a szülőkre és bármiben számíthatok rájuk.
Zsolnay V. utcai Óvoda Mert az óvónénik egyszerűen csodásak és figyelmesek.Segítőkészek és családias a hangulat.
 
Zsolnay V. utcai Óvoda Bár kicsi az óvoda, de családias a légkör, tapasztalt, jól felkészült, nagyon kedves, segítőkész óvónők és a dadusnénik segítik a szülőket, s a gyerkőcöket. Nagyon kreatívak, folyton csinosítgatják az egész óvodát, ami tényleg nagyon barátságos, szép. A nagyobbik lánykám már iskolás, de a mai napig szívesen jár vissza, amikor megyünk a húgiért, s szeretettel fogadják őt is.:) 
Zsolnay V. utcai Óvoda Mert nagyon kedvesek az Óvónők ,kis családias az óvoda,sokat foglalkoznak a gyerekekkel ezáltal sokat is fejlődnek.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Láthatatlan maszkjaink – 13 kedvenc idézetünk az álarcokról

Láthatatlan maszkjaink – 15 kedvenc idézetünk az álarcokról

„Az álarcok változnak, de a komédiás ugyanaz marad.” – Gondolatok a mindennapi maszkjainkról.
Nyegle gyerekből sportos ifjú? Beszélgetés a Z módszer oktatójával

Nyegle gyerekből sportos ifjú? Beszélgetés a Z módszer oktatójával

Szülőként előbb-utóbb sokan szembesülünk gyermekeink civilizációs életből fakadó problémáival. Abban is biztosan egyetértünk, hogy mindannyian testiekben is teljes életet élő embereket szeretnénk nevelni, s ehhez bizony elengedhetetlen a test jóllétével való foglalkozás már kicsi kortól. Hogyan induljunk neki, hogyan motiválhatunk egy kisgyereket?
Programajánló a Magyar kultúra napjára. Mit csinálsz január 22-én?

Programajánló a Magyar kultúra napjára. Mit csinálsz január 22-én?

Gondolnád, hogy 26 éve minden január 22-én megünnepeljük a Himnusz születésnapját?  A Magyar Kultúra napjának hívják, évről évre egyre több helyen és izgalmasabb programokkal emlékezve meg erre a mindnyájunknak fontos születésnapról.
Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Mely napokon kapjuk kézhez a családi pótlékot? A hivatalos folyósítási dátumok és a családi pótlék összege 2021-ben.
Ugrás az oldal tetejére