Jelenlegi hely

Ingyenes tanácsadásra jelentkezem a Pécsimami március 12-ei Családi Napjára!

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz be a Pécsimami március 12-ei "Börze és Családi Napjának" ingyenes tanácsadásaira. A bejelentkezés nem  kötelező, de így biztosíthatod a helyed és azt, hogy ne kelljen várakoznod.

ZSEBRE MEGY: INGYENES TANÁCSADÁSOK

  • TB tanácsadás kismamáknak
  • CSOK tanácsadás
  • Adótanácsadás
  • Területi Szociális Központok
  • Kormányhivatal Családtámogatási Osztály
  • Magyar Államkincstár

Miben segíthetnek szakértőink? Íme:

 

 

TB tanácsadás kismamáknak: ha a táppénz, csecsemőgondozási díj  (CSED), gyermekgondozási díj (GYED) jogosultságával, összegének alakulásával kapcsolatban szeretnél személyre szabott tájékoztatást kapni, keresd TB szakértőnket! Sokszor napokon vagy egy döntésen múlik az, hogy jogosult leszel-e CSED-re,  GYED-re, illetve mennyi lesz az ellátások összege!

CSOK tanácsadás: szakértőnk a helyszínen megválaszolja a Családi Otthonteremtési Kedvezménnyel (CSOK) kapcsolatos kérdéseidet.

Adótanácsadás: biztos vagy benne, hogy a családi kedvezményt maximálisan kihasználjátok? Az éves adóbevallással, vagy más adóüggyel kapcsolatos kérdésed van? Szakértőnk tanácsai konkrét adóforintokat jelenthetnek családodnak!

Területi Szociális Központok: lehet, hogy Ti is jogosultak lennétek olyan szociális ellátásokra, mint a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény (ingyenes tankönyv, étkezés, tanulói bérlettérítés, évente kétszer pénzügyi támogatás), vagy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményből kiszoruló családoknak járó, 30%-os étkezési támogatás? Kiszámoltad már, hogy járna-e nektek lakhatási támogatás, rendkívüli támogatás, gyógyszertámogatás? Szakértőnk a helyszínen segít megválaszolni ezeket a kérdéseket! Érdemes a megelőző havi nettó jövedelmetek pontos összegének tudatában érkezni a tanácsadásra!

Kormányhivatal Családtámogatási Osztály: családi pótlék, GYES, anyasági támogatás, GYET... ha az igényléssel, vagy valamilyen változással kapcsolatos kérdésed van, tedd fel a Kormányhivatal szakembereinek!

Magyar Államkincstár: rendezvényünkön mindent megtudhatsz a babakötvényről és a START értékpapírszámla előnyeiről!  (Minden 2005. december 31. napja után született gyermek 42 500 Ft egyszeri életkezdési támogatást kap a Magyar Államkincstárnál vezetett Start letéti számlára. Tudtad, hogy ha az életkezdési támogatás összegét a letéti Start-számláról Start értékpapírszámlára helyezzük át, akkor egyéni befizetéseket teljesíthetünk, melyhez az állam további támogatást ad?

Helyszín: Széchenyi Gimnázium Tornacsarnoka, Pécs, Koller utca 5.

Időpont: 2017. március 12. (vasárnap) 15.00-18.00

Még 4 ok, amiért érdemes eljönni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz bejelentkezni:

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére