Jelenlegi hely

2012. november 8. - Most szólok: nehogy lemaradjatok!

Szia!

Épp most csúsztam le egy klassz pályázatról: a tavaszi Pécsimami Napokra lehetett volna ugrálóvárat szerezni... Csupa olyan dolgot gyűjtöttem ma össze, aminél számít az idő: gyorsan fusd át, nehogy Te is lemaradj valamiről.

 

90 órás,ingyenes nyelvtanfolyamok akár Pécsett is!

 

Ugye jó lenne felfrissíteni a nyelvtudásodat, vagy egy új nyelven megszólalni?

A Dover nyelviskola ingyenes nyelvtanfolyamokat indít angol, német, olasz és orosz nyelvekből, 8-12 fős csoportok részére, akár Pécsett is! Várhatóan hamar betelnek a helyek, ezért ne halogasd a jelentkezést! A Pécsimami segít, hogy egymásra találjon 10 azonos szinten lévő, azonos nyelvet tanulni akaró mami (vagy papi), hogy mielőbb indulhasson a csoport!

Tanulni szeretnék, jelentkezem!

 

 

Nyílt napok, iskolanyitogatók: a jövő hét sűrű lesz!

 

Jövő héten nyílt nap lesz a Szent Mórban, a Nevelésiben, a Jókaiban, a Reformátusban,a TÁSI-ban és akkor az iskolaelőkészítőkről még nem is beszéltünk...Kattints a Programajánlóra, le ne maradjatok!

 

 

A mi iskolánk, ovink, bölcsink pályázat: másfél ezer résztvevő...

 

...de alig 40 osztály, illetve csoport, amely részt vehet az értékes díjak sorsolásán egy hónap múlva. Pedig a díjak magukért beszélnek: Hőspróba az osztálynak a Szigetvári várba, osztály/csoport kirándulás a Katica Tanyára, 15.000 forintos rajzeszköz vásárlási utalvány a Berek Papír üzletekben, Pagony könyv utalvány, csoportfotózás és még sorolhatnám... Lehet, hogy nálatok is már csak 1-2 szülő részvétele hiányzik? Katt ide és nézd meg, a friss véleményekkel együtt!

(Ugye értesültél a változásról? Minden résztvevő 30% kedvezménnyel vásárolhat interneten Pagony könyveket, MENNYISÉGI KORLÁTOZÁS NÉLKÜL!)

 

Zöldségek...

 

  • Indul a ÖkoKör háztartás-zöldítő programja. Az érdeklődők öt-tizenkét fős csoportokba járnak össze két-három hónapig, hogy hétről-hétre különböző környezettudatos fortélyokat tanuljanak meg, és próbáljanak ki. Csoportvezetőnek és csoporttagnak is jelentkezhetsz, de igyekezz, mert itt is szorít a határidő!
  • Gondoltál már arra, hogy az internetes vásárlás nem csak kényelmes, de sokkal környezetbarátabb, mint elautózni egy bevásárlóközpontba? November 8.-a az internetes vásárlás napja, ami sok-sok kedvezményt jelent a mai napon. Ha lemaradtál (mert később nyitottad meg ezt a levelet): figyeld az ingyenes kiszállítást jelentő Zöld Hétfőket!
  • Egy zöld meseíró pályázat utóéleteként indult el a "Zöldmesélő" című blog. Legyél Te is zöldmesélő: olvassátok együtt a Zölmesélő meséit, vagy küldjetek be saját zöld mesét, illusztrációt!


 

Családi programok a hétvégén

 

Az aktuális családi programokat itt találod!

 

A hétvége nagy eseménye a Bogyó és Babóca bábkiállítás megnyitója szombaton 16.00-kor a Tudásközpontban. Ne felejtsétek otthon a kedvenc Bartos Erika mesekönyvet, mert a szerző dedikál!

Vasárnap két börze is lesz: 8.00-tól 12.00-ig ismét családias ReTurka a Vasutas Művelődési Házban, 9.00-től 15.00-ig pedig Babaexpó és babaruhabörze a Sportcsarnokban, ahol a Pécsimami is ott lesz! Ha ügyes vagy, akár árusító asztalt is szerezhetsz még!

 

Szeretettel:

NóriMami

pecsimami logo

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a pecsimami.hu weboldalon. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére