Jelenlegi hely

Kapcsolat - Pécsimami

E-mail: info@pecsimami.hu - Telefon: 70/350-2099 - Impresszum
 

Kedves Szülőtársam!
 
Ha most jársz itt először, szeretettel köszöntelek! Ha visszatérő látogató, netán már regisztrált felhasználó vagy, különösen nagy öröm, hogy újra „találkozunk”!

Ennek a honlapnak az ötlete nem született volna meg, ha nincs a két fiam: pécsi anyukaként a saját, mindennapos problémáimra kerestem megoldást. 2010-ben a kisebbik fiam születése és a pecsimami.hu indulása szinte egy időre esett...nehéz, de szép időszak volt. Ahogy nőnek a fiúk, úgy bővül a honlap tartalma: nemcsak várandós és (kis)gyermekes, de kamaszodó gyerkőcök szülei is találnak nálunk hasznosat.

Az a tény, hogy Te itt vagy (és az is, hogy az ország szinte minden megyéjében van már "imami oldal") mutatja, hogy van igény a szülők helyi igényeit kielégítő, mindent egy helyen összefoglaló weboldalra.

Már látom, a pecsimami.hu sosem lesz kész! Mindig új és új ötletek merülnek fel, amivel jobbá, hasznosabbá, tartalmasabbá tehetjük számodra az oldalt. Merthogy most már nem csak én, hanem az országossá vált "imami franchise" minden tagja ezen dolgozik.

Az alábbi Üzenet Űrlap segítségével kérlek jelezd, ha az oldal bármely szolgáltatásával, vagy tartalmával gondod adódik. Ugyanitt szívesen veszek minden észrevételt, javaslatot, kritikát. Ahogy nyitott vagyok minden olyan együttműködésre, ami az anyukák és kismamák előnyére válhat.
 
Gellén Nóra (NóriMami)
Milyen ügyben fordulsz hozzánk?

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére