Jelenlegi hely

Szakértőink

Markó Viktória - Lakberendező

Lakberendező - Markó Viktória

Az ingyenes online tanácsadás szünetel!

Pernyéz Zsuzsanna business coach

Business Coach - Pernyéz Zsuzsa

Nehéz összeegyeztetni a munkát a családdal, és még magadra is szánnál időt? Stresszes a munkád: hogyan kezeld? Vállalkoznál: hogy kezdj hozzá? Probléma az időgazdálkodás? Vannak céljaid az életben? A siker és a harmónia megférnek egymással az életünkben!

Jakab Csilla Life Coach

Life Coach - Jakab Csilla

Témakörök, melyekben várom a kérdéseket: gyereknevelés, párkapcsolat, életúttervezés, meseterápia, önismeret, egészségfejlesztés. Csupán szándékozni kell a változás igényét, és a segítség megérkezik hozzá.

Dr. Kovacsics Ákos ügyvéd

Ügyvéd - Dr. Kovacsics Ákos

Családjogi kérdések, (gyerek elhelyezés, gyerektartás, kapcsolattartás, házasság felbontása, házassági vagyonjog, származás megállapítása iránti ügyek stb.) terhes, illetve kisgyermeket nevelő nők munkajogi ügyei, örökösödési ügyek, gyermekek vagyoni ügyei, illetve egyéb, az oldalon található témákkal kapcsolatos ügyekben várom a kérdéseket.

Keller Orsolya okleveles grafológus és rajzelemző

Okleveles grafológus és rajzelemző - Keller Orsolya

Keller Orsolya, okleveles grafológus és rajzelemző vagyok. Nagyon örülök, hogy megtanulhattam a grafológia tudományát. Szívesen válaszolok gyerekek rajzaival, írásaival, rajzfejlődéssel kapcsolatban!

Horváthné Radics Mónika

TB tanácsadás - Horváthné Radics Mónika

A társadalombiztosítás egy speciális területére: a kismamák, gyermeket tervező családok ellátásaira szakosodtam. 2005 óta tartok tanácsadást kismamáknak, gyermeket tervező családoknak.

Lajtai Zsoltné Kollár Mónika kisgyermeknevelő, szociálpedagógus, okleveles szociális munkás

Kisgyermeknevelési szakértő - Lajtai Mónika

Szívesen válaszolok a kisgyermekneveléssel, gondozással, a bölcsődei és egyéb napközbeni ellátással kapcsolatos kérdésekre. Egyéni konzultációra, a fenti elérhetőségen történő időpont egyeztetés után lehetőség van.

Dr. Németh Zsuzsanna gyermekorvos, homeopátiás szakember

Homeopátiás gyermekorvos - Dr. Németh Zsuzsanna

Lassan 15 éve vagyok gyermekgyógyász, közel 10 éve foglalkozom homeopátiával. Nem csak írásaimmal segítem a szelíd gyógymódok iránt érdeklődő anyukákat: e fórumon keresztül is lehet kérdezni tőlem.

Molnárné Taskó Ildikó óvodapedagógus, tanulási zavarok preventív pedagógusa

Fejlesztő pedagógus - Taskó Ildikó

A következő témák körül várom az érdeklődő szülők kérdéseit: óvodába/iskolába lépés, óvodával kapcsolatos kérdések, óvodáskorúak eltérő fejlődése,  tanulási zavarok okai,  tanulási zavarok jelei, tanulási zavarok terápiája.

Védőnő - Iveszics Tünde

Mindenféle problémánk, bajunk kiindulópontja többek között a lélekben, vagy éppen az örökségként kapott ún. batyunkban gyökerezik. Ezért is kezdtem behatóbban foglalkozni a lélek dolgaival. Hiszem, hogy minden embert - legyen az kicsi vagy nagyobb - csak holisztikusan szabad megközelíteni.

Horváth Judit - Montessori szakértő

Montessori szakértő - Horváth Ibolya Judit

A Montessori szellemiségű pedagógia gyermekközpontú, mert önállóságra tanít, mert életre szóló tapasztalati tudást ad, mert minden kisgyermeket saját magához viszonyít, és egyéni ütemben fejleszt. A gyermek szükségleteiből és nem az előzetesen kigondolt követelményekből indul ki.

Goldmann-né Fehér Hajnalka gyermekpszichológus

Gyerekpszichológus - Goldmann-né Fehér Hajnalka

Mindenkinél elérkezhet az a pont, mikor úgy érzi, ő már tehetetlen a gondjaival, nem tudja megoldani a helyzetet. Gyermekek esetében a szülő érezheti úgy, hogy bármennyire is próbál ő a maga eszközeivel segíteni a problémával küszködő gyermekének, mégis csak körbe-körbe járnak.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére