Jelenlegi hely

Gyermek, kismama fotózás

BEATA BRANDT PHOTOGRAPHY – KISMAMA, GYEREK, CSALÁDI FOTÓZÁS PÉCS

Brandt Beáta fotográfus – kismama, baba, gyermek, újszülött, családi, portré, páros, keresztelő és esküvő fotózás Pécs

www.beatabrandt.hu
„Meglátni és elkapni az igaz pillanatot.”

Szeretnéd az élet legcsodálatosabb pillanatait megörökíteni, mint a babavárást, az újszülöttek első mosolyát, a babák, gyerekek őszinte kacaját csodás fotókon? Kismama, baba, gyermek, újszülött, családi, portré, páros, keresztelő és esküvői fotográfus vagyok.

Pissors Marietta Photography - újszülött, kismama, családi és portré fotózás

Pissors Marietta Photography - újszülött, kismama, családi és portré fotózás

Tel: +36 20 808 4904
Web: 
https://www.pissorsmarietta.com/
Számomra a fotózás nem csak a képek elkészítése. Azt a boldogságot és szeretetet, ami körülvesz benneteket, szeretném örökre megörökíteni számotokra…

MomentArt Photo

MomentArt Photo

Telefon: +36205921785
Foglalkozunk babaváró fotózással, újszülött fotózással, akár a saját otthonotokban, családi fotózásokkal és tipegő fotózással szabadtéren és műteremben is.
Mindig ketten fotó & film

Mindig ketten fotó & film

Juhász Anikó vagyok, Panni és Berci anyukája, a Mindig ketten fotó & film fényképésze. Egykor óvó néni voltam, ezért nagyon örülök hogy a fotózásokon is gyerekekkel foglalkozhatok, és próbálom játékossá és fesztelenné tenni az együtt töltött időt, hogy a lehető legjobb képek születhessenek. Szeretettel várom Pécs belvárosi stúdiómba, illetve a hamarosan megnyíló kozármislenyi műtermembe a kismamákat, újszülött babákat, gyerekeket és családokat. 

Szepesvári Petra - fotós

Szepesvári Petra - fotós

Pocak, család illetve gyermekfotózás pár napos kortól tizenéves korig  igény szerinti környezetben, műteremben illetve szabad ég alatt vagy akár saját otthonában is!
Részletekért és képekért kattints a címre!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival. Akár ezt is beszerezheted 35% kedvezménnyel, ha tagja vagy a Pécsimami VIP Klubnak. 
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére