Jelenlegi hely

2013. január 9. - Ne aggódj többet!

Szia [név]!

Még egyszer kívánok neked nagyon boldog új évet és azt, hogy többet ne kelljen attól félned, hogy:

  • nem tudod megmenteni gyermeked, ha vészhelyzetbe kerül,
  • nem tudod betartani újévi fogaldalmaidat,
  • lemaradsz a Vásárcsarnok börzéiről, vagy az egész évre szóló asztalfoglalásról, egy jó gyerekprogramról, vagy bármiről, ami fontos neked...

A Pécsimami azon lesz 2013-ban is, hogy mindez veled ne történhessen meg!

 

Mit tegyünk, amíg megérkezik a mentő? - Ingyenes képzés!

 

Lázgörcs, félrenyelés, mérgezés, allergiás roham... rágondolni is szörnyű! Te felkészültnek érzed magad egy ilyen vészhelyzetre? Én magam rettentő rosszul reagálok ha baj van, ezért nagyon örülök, hogy a Magyar Gyermekmentő Alapítvány elfogadta a Pécsimami Egyesület felkérését és

2013. február 10-én (vasárnap) 15.00 órától kb. 18.00 óráig

INGYENES ELSŐSEGÉLYNYÚJTÓ TANFOLYAMOT

tart Pécsett, szülőknek! A máshol akár több tízezer forintba kerülő képzésért tehát NEM KELL FIZETNI, de még keressük a megfelelő, 100-150 szülő befogadására alkalmas helyszínt, és elképzelhető, hogy néhányszáz forintos terembér hozzájárulással kell majd számolniuk a résztvevőknek.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: jelentkezz!

 

Megfogadom, hogy 2013-ban több időt fordítok...

 

a családomra, sportolásra, szűrővizsgálatokra, házimunkára, tanulásra...

Ugye ismerős valamelyik? Mit tegyél, hogy idén sikerüljön betartani amit elterveztél?

A bTime azt ígéri, hogy naponta 5 perc szervezéssel napi 1 órát (évi 15 napot!) nyerhetünk - és mi másra lenne leginkább szükségünk dolgozó, gyermekekeket nevelő Anyaként, Nőként és Háziasszonyként (vagy elfoglalt Apaként), mint IDŐRE??

Én már a bTime feladatkezelő segítségével szervezem a napjaimat, ezzel leptem meg karácsonyra a több imami oldal szerkesztőjét és most neked is elhoztam: jelentős kedvezménnyel!

Hogyan lehet betartani az újévi fogadalmakat? Miben tud segíteni a bTime?

 

Vásárcsarnok: éves helyfoglalás és börzenaptár!

 

Figyelem! 2013. január 10-én (csütörtökön) hajnalban éves asztalfoglalás a Vásárcsarnokban megrendezett baba-, gyermekruha és játék börzékre!

IDE KATTINTVA AZ ÉVES BÖRZENAPTÁRT IS NYOMTATHATOD!

 

EZ + AZ

 

  • A Pécsimami ezentúl minden hónapban nyomtatható naptárt készít neked. Tedd a hűtőre és mindig szem előtt lesznek a névnapok, tennivalók! Keresd a "Letölthető hasznosságok" menüben, a januárit nyomtathatod máris!
  • Légúti megbetegedés, asztma, allergia... mindent megtennénk, hogy megkíméljük ettől gyermekeinket, vagy enyhítsük a tüneteiket. A természetes gyógymódokat előnyben részesítőknek segíthet a Gyógysó - Sóterápiás Kezelés!

 

Családi programok

 

A családi programokat itt találod!

 

Igazi téli szórakozás, aminek sokan fognak örülni: szombaton (január 11-én) KORIPÁLYA NYÍLIK A ZSOLNAY NEGYED PIROGRÁNIT UDVARÁBAN!

 

Szép téli napokat kívánok és ha a rengeteg újévi köszöntő között lemaradtál a Pécsimami 2012. évi visszatekintéséről, nézd meg most!

 

Szeretettel:

NóriMami

 

 

pecsimami logo

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a pecsimami.hu weboldalon. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére