Jelenlegi hely

II. Rókus Piknik az Advent jegyében

november 26. (péntek) 14:00-19.00

Programok

  • 14:00 – 17:00 kézműves foglalkozások az Advent jegyében
  • 14:30 - 15:00 PTE Brass Band
  • 15:00 - 17:00 egészségügyi szűrések és tanácsadások
  • 15:15 - 16:15 Hanga Banda népi játszóház, hangszer simogató
  • 16:00 - 17:00 MancsRancs Állatsimogató
  • 16:30 - 17:15 Zenél a Hanga Banda
  • 17:45 - 19:00 Rudán Joe Akusztik
  • 14:00 – 18:00 kézműves vásár és kóstolók termelői szörp, gyümölcslé, pogácsa, forrart bor kóstoló

A Rókus sétány Szliven Áruház felőli része 2019.-ben Hári József közreműködésével, a Biokom munkatársainak segítségével egy minden igényt kielégítő rendezvény helyszínné, közösségi térré alakult. Megújultak a padok, és színpad is kialakításra került, és megrendezésre került az első Rókus Piknik családi nap. A tavalyi évben sajnos nem sikerült megrendezni a pandémia miatt, de idén már semmi nem állhat a sikeres rendezvény megszervezése útjába. Egyesületünk felkarolta a lakók nagy örömére a rendezvényt és idén meg is szervezi. A II. Rókus Piknikre kilátogatóknak fedett fűtött sátorban Adventi kézműves foglalkozással, egészségügyi szűrésekkel és tanácsadásokkal készülünk, valamint színpadi programokkal színesítjük a rendezvényt. A szabadban állatsimogatóval és ügyességi sportprogrammal készülünk.
A rendezvény díjtalanul látogatható, és az aktuális járványügyi szabályok szerint kerül lebonyolításra.


A Szervezők az eseményről kép- és hangfelvételt készíthetnek. A rendezvényen való részvétellel, illetve a Rendezvény helyszínére való belépéssel a Látogató kifejezetten hozzájárulását adja képmásának, hangmásának rögzítéséhez, azzal a kikötéssel, hogy kizárólag a kifejezett beleegyezésével nevezzük meg. Amennyiben a látogató közszereplőnek minősül, úgy a beleegyezése nélkül is megnevezhető. A kép- és hangfelvétel felhasználása térben, időben, és felhasználási módban korlátlan.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Szent Lucia a legenda szerint Jézus menyasszonya volt, ezért házasságszerző szentnek tartották. Igazi férjjóslásra alkalmas nap volt december 13-a, az év leghosszabb estéje. Van pár tippünk, hogyan kell csinálni!
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2021 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyfa legek

Karácsonyfa legek

A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!
Ugrás az oldal tetejére