Jelenlegi hely

Játékos délután a Buborék Játszóházban az Egyszülős Klubbal

május 30. (vasárnap) 18:00–20:00

Közkívánatra, beszélgetős estét rendezünk :)

Biztosan tudjátok, újra üzemel a Buborék Játszóház. Szeretettel várnak bennünket és a gyerekket egy kis lazításra. Tátrai Zsuzsi vállalta, hogy viszi a csapatot.
 

700 ft/gyermek a részvételi díj, de minimum 7000 ft/csapat (így, amennyiben nincs 10 fő résztvevő, az egy főre jutó belépő ára kicsit magasabb lehet a 700 forintnál) melyet Zsuzsinak kell fizetni, Ő jogosult beléptetni benneteket. Felnőttek részére nem kell belépőt fizetni, viszont szükséges a belépésükhöz a védettségi igazolás.

Jó szórakozást, a recepciónál keressétek Tátrai Zsuzsit és az Egyszülős Klubot Forrás: a szervezők facebookoldala

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden cseppje kincs! Az anyatejes táplálás világnapja

Minden cseppje kincs! Az anyatejes táplálás világnapja

Az ENSZ 1992-ben az anyatejes táplálás világnapjává nyilvánította augusztus 1-jét, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az anyatej fontosságára, valamint a szoptatás az anya és a gyermek közötti személyes kapcsolat kialakításában játszott meghatározó szerepére.
Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Ugrás az oldal tetejére