Jelenlegi hely

Mátyás az igazságos a Bikali Élménybirtokon

Időpont: 2024. július 13.
Fantasztikus nyáresti lovaselőadás a neves Élménybirtokon.

 

A Nemzeti Lovas Színház a tőlük megszokott módon, elképesztő látványvilággal és lovas elemekkel tarkítva 2024-ben nem csupán egy, hanem két előadással érkezik hozzánk. A Mátyás, az igazságos című családi rockmusical és a Honfoglalás című rockopera is 3-3 alkalommal kerül bemutatásra.

MÁTYÁS, AZ IGAZSÁGOS

2024. július 13., 20., augusztus 3.

A darab Kinizsi Pál és Mátyás király barátságán keresztül, a fiatalok számára is közérthetően, a róla szóló legendás mesék elemeiből táplálkozva, rendkívül látványos módon mutatja be a történelmi eseményeket.
A kifejezetten családoknak szóló magyar családi rockmusical történelmi vonatkozásában és sokszínűségében is felejthetetlen élmény és kitűnő szórakozás felnőtteknek, gyerekeknek és persze a lószerető közönségnek.

Információk:

  • Az előadások kezdete: 20:00
  • A műsorok 2 x 50 perc izgalmat és lenyűgöző látványt ígérnek, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek. A két felvonás közötti 20 perces szünetben büfé várja a nagyérdeműt mindenféle finomsággal és frissítővel.
  • Az előadásokra környékbeli vendégeink ONLINE tudnak jegyet vásárolni az elmenybirtok.hu/programok oldalon.

Szállóvendégeink számára 10% kedvezményt biztosítunk a jegyárból. Részvételi szándékukat jelezhetik előre vagy érkezéskor a helyszínen.

Árak:

Kategória                                                Jegyár

Esti előadás felnőtt (12 éves kortól)     6.900 Ft/fő
Esti előadás gyermek (6-11 év)            5.000 Ft/fő
Esti előadás kisgyermek (0-5 év)          ingyenes

Az árak bruttó eladási árak, és az áfát tartalmazzák.

Jó tudni!

Az előadások szabadtéren, a Lovagi Küzdőtéren kerülnek megtartásra. Javasoljuk, hogy a késői időpontra tekintettel (20:00-22:00) mindenki hozzon magával hosszú öltözéket, a teljes kényelem érdekében esetlegesen párnát, plédet. Az előadások gondtalan élvezetét szeretnénk Önnek biztosítani, melyhez a nézők számának korlátozására van szükség. Így kérjük, hogy előzetesen vásárolja meg belépőjegyét online, hogy helyét garantálni tudjuk.

Csoportok számára előzetes jelentkezés szükséges e-mailben (reka.korondi@puchner.hu) vagy telefonon.

Az előadásjegyek megrendelésére az előadásokat megelőző péntek 18:00-ig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.

Az előadás helyszíne, a Lovagi Küzdőtér, az Élménybirtok jegypénztára felől közelíthető meg.

Online jegyvásárlás és további információk ITT érhetők el.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Ugrás az oldal tetejére