Jelenlegi hely

POCAKLAKÓ kismamáknak II. - koncertsorozat

Időpont: 2023. JANUÁR 26. csütörtök 10.00

Zenekari főpróbán történő zenehallgatást követően „belső sétára” hívjuk a várandós kismamákat, ahol az élő zenei élményt zeneterapeuta segítségével dolgozzák fel, összekapcsolva az anyaság nagy amplitúdójú érzéseivel.


 

2022. JANUÁR 26. csütörtök 10.00

Edvard Grieg: a-moll zongoraverseny

Olli Mustonen – zongora

Vezényel: Bogányi Tibor

Zenekari főpróbán történő zenehallgatást követően „belső sétára” hívjuk a várandós kismamákat, ahol az élő zenei élményt zeneterapeuta segítségével dolgozzák fel, összekapcsolva az anyaság nagy amplitúdójú érzéseivel. Biztonságos, támogató közegben nyújtunk lehetőséget a várakozás, a bizonytalanság, a boldogság és a teljesség sokszor nehezen megélt érzéseiben való megmerítkezésre, erősítve a baba-mama kapcsolatot és kommunikációt. Az inspirációt a zene adja, a feldolgozás pedig különböző művészeti ágak segítségével történik: vizuális ábrázolás/alkotás, ritmusjátékok, éneklés, improvizálás, verbális és nonverbális technikák. A részvétel zenei előképzettséget nem igényel.

A sorozat házigazdája: Hrubi Zsuzsanna – zeneterapeuta


Jegyárak: 2490 Ft

Mind a 4 eseményre történő egyidejű jegyvásárlás esetén 20% kedvezményt adunk.

Online jegyvásárlás: ITT


Ezen a programon felül minden kismama a kismamakönyv felmutatásával az egész évadban díjmentesen látogathatja a Pannon Filharmonikusok bérletes koncertjeit.

Útlevél újszülötteknek

A Baranya, Somogy és Tolna megyében világra jött újszülöttek a gyermekágyon megkapják a Pannon Filharmonikusok kis kiadványát: egy útlevelet a Zene világába. Az útlevél Ferling Szonja illusztrációival díszített könyvecske, melyben az első koncertlátogatástól kezdve bélyegzőt gyűjthetnek a Zene világát látogatók, melyekért időről időre ajándékot kapnak a zenekartól. 

Ha van újszülött a családban, de nincs útlevelük, ne felejtsenek el kérni a Kodály Központ jegypénztárában!

Bővebb információk: ITT

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Habcsók az ágon, csillagszóró, képeslapok, Rubik kocka, bakelit lemezről szóló „Mennyből az angyal” és a szülői ház karácsonyfadíszei… Múltidézés retro képekkel.
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY - Adventi tippek, ingyenes nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony megint egy kicsit más lesz: tudatosabb, pazarlásmentesebb, visszafogottabb, talán bensőségesebb is. Már most is érezzük, ha ránk is zúdul minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról-boltra, meggondoljuk, átgondoljuk és még egyszer, vagy ezerszer végiggondoljuk. Pont ezért hoztuk létre ezt a tervezőt, hogy ezzel is segítsük a tudatosabb jelenlétet.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható Eta néni elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaháza

Eta néni 2022-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.
Ugrás az oldal tetejére