Jelenlegi hely

Rovitex-gyermeknap: „Legyen ez a nap a gyermekeké!”

Időpont: május 29. 9:00-13:00
Helyszín: Rovitex Mintabolt (Pécs, Reménypuszta 8.)

Közeleg a gyermeknap, így május 29-én, szombaton, rendhagyó délelőtti programmal várjuk a kisgyermekes családokat mintaboltunkba, hiszen miközben rajzkuckónkban a gyerekek az OTTHON-témájában alkothatnak, addig 10-12 óra között Nusser Eszter gyermekpszichológus a gyermekrajzok világába, rejtelmeibe kalauzolja el az érdeklődő szülőket, nagyszülőket, rokonokat, barátokat. Látványvarrodánkban apró, választható ajándékok készülnek majd a kicsiknek, és más meglepetéssel is készülünk!

Sőt: 2021. május 26-29. között teljes árú gyermektermékeinkre (plüssökre, gyermekmintás fényáteresztő és sötétítő függönyeinkre, köntösökre, plédekre) 20% kedvezményt biztosítunk nektek!

Várunk titeket szeretettel. Legyen ez a nap a gyermekeké!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1988713574617074/?ref=newsfeed

Rovitex Mintabolt

Pécs, Reménypuszta 8.
+36-30/500-94-17
mintabolt@rovitex.com

Nyitvatartásunk:
hétfő – péntek 9.00 – 18.00
szombat: 9.00 – 13.00

www.rovitex.com

(Maszkhasználat a hatályos jogszabályoknak megfelelően.)

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden cseppje kincs! Az anyatejes táplálás világnapja

Minden cseppje kincs! Az anyatejes táplálás világnapja

Az ENSZ 1992-ben az anyatejes táplálás világnapjává nyilvánította augusztus 1-jét, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az anyatej fontosságára, valamint a szoptatás az anya és a gyermek közötti személyes kapcsolat kialakításában játszott meghatározó szerepére.
Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Ugrás az oldal tetejére