Jelenlegi hely

Az év női példaképe 2022 Baranyában - Részvételi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató

Az Imami Egyesület (Szervező) pályázatot hirdet (továbbiakban: pályázat) a Baranya megyében élő nők számára.

1. Fogalmak

Szervező: a pályázatot lebonyolító szervezet az Imami Egyesület.

Pályázó: a pályázaton - jelen szabályzat előírásait betartva - érvényesen nevező nő.

Szavazó:  a döntőbe jutott Pályázók Pécsimami weboldalra feltöltött pályázatára neve és email címe megadásával - regisztráció nélkül - szavazatot leadó személy.

2. A pályázatról

- A pályázat „Az év női példaképe Baranyában 2022” cím, és a vele járó, 3. pontban részletezett díjak elnyeréséért zajlik. 

A pályázók online, a pecsimami.hu oldalon található űrlapon nyújthatják be a pályázataikat 2022. február 10-től február 22-ig. A zsűri döntése alapján döntőbe jutott pályázók bemutatkozása 2022. február 25-én a Pécsimami weboldalra kerül feltöltésre, és a Pécsimami Facebook oldalán is közzétételre kerül. A döntőbe jutott pályázókra szavazni 2022. február 25. és 2022. március 5. között a Pécsimami weboldalán lehet. A szavazatok száma alapján alakul ki a végső sorrend, ami alapján eldől, hogy ki lesz az Év Női Példaképe Baranyában 2022-ben.

Aki saját magát nevezi, annak az adatai (név, e-mail cím, telefonszám) mellett 3 kérdést kell megválaszolnia és egy fotót is fel kell töltenie a felületen. Ha valakit a díjra ajánlanak, a Szervező a pályázatban megadott elérhetőség(eke)n felveszi a jelölt személlyel a kapcsolatot, és tájékoztatja a nevezés módjáról.

Csak azok a nevezések vehetnek részt a pályázaton, melyek minden nevezési feltételnek maradéktalanul megfelelnek.

A pályaműveket a Szervező 2022. február 25-ig feltölti a pecsimami.hu weboldalra, valamint a pályázók fényképét a Pécsimami Facebook oldalán található Fényképek közé, a „Az év női példaképe Baranyában választás 2022” albumba.

Szavazni a Pécsimami weboldalán található űrlap kitöltésével lehet, regisztráció nélkül, név és email cím megadásával, a szavazás végéig naponta egyszer. A szavazók napi egy szavazásra korlátozását IP cím alapján vizsgálja a szavazási rendszer.

Egy szavazó naponta egy pályázatra szavazhat. 

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a sértő, gyűlöletkeltő, bármilyen formában jogsértő vagy a szervezet értékeivel ellentétes tartalmú pályázatokat kizárja a pályázatból.

A döntőbe jutott pályázóknak 2022. február 23-án éjfélig van arra módja, hogy a publikálandó képet másikra cseréljék, ehhez a pályázónak e-mailben kell felvennie a kapcsolatot a szervezővel az info@pecsimami.hu címen. Az ezt megelőző időpontban beküldött fényképek nem kerülnek ki az albumba, a fényképeket egyszerre élesítjük. Ezt követően 2022. február 25-én 12 órától érhetők el a fényképes pályázatok és lehet azokra  2022. március 5-én 12:00-ig szavazni.

3. Díjak

A zsűri által döntőbe juttatott 5 pályázó közül az nyeri el az Év Női Példaképe Baranyában 2022 díjat, akire a közönség a szavazás időtartama alatt a legtöbb szavazatot adja le.

Az Év Női Példaképe Baranyában 2022 pályázat nyertesének díja egy kétszemélyes családi hétvége a Bikali Élménybirtokon található Puchner Kastélyszállóban, valamint emlékplakett és oklevél. A döntőbe jutott pályázók tevékenységét Szervező meglepetés ajándékkal és oklevéllel ismeri el. 

Amennyiben a szavazás zárásakor a szavazatok számában holtverseny alakul ki, a szavazást 24 órával meghosszabbítjuk.

A nyeremények után fizetendő járulékok Szervezőt terhelik.

A nyeremények átvétele kapcsán Szervező felveszi a kapcsolatot a pályázókkal.

4. Kik vehetnek részt a pályázaton?

A pályázaton minden, Baranya megyében lakcímmel rendelkező és a térségben élő nő részt vehet, aki a munkájában  és családi életében is sikeresen helytáll.

5. Személyes adatok kezelése

A pályázaton való érvényes nevezéshez a feltett 3 db kérdés megválaszolása és a beküldött fénykép mellett szükség van a pályázó nevének és kapcsolattartási adatainak (telefon vagy e-mail) megadására.

A pályázatra való nevezéssel a pályázók hozzájárulnak, hogy a Szervező megadott személyes adataikat (név, e-mail cím, telefonszám) díjmentesen nyilvántartásba vegye és díjmentesen kezelje jelen pályázattal kapcsolatos célok érdekében. Harmadik személynek Szervező ezen információkat nem adja tovább. Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a pályázók személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

A pályázaton részt vevő pályázók pályázataira szavazó felhasználók adatait a Szervező a cél megvalósulásáig, hatályos adatvédelmi szabályzatában foglalt szabályoknak megfelelően kezeli.

6. Kik nem vehetnek részt a pályázaton?

A pályázatban nem vehetnek részt az Imami Egyesület és a  Pécsimami Közhasznú Egyesület munkatársai és Ptk. szerinti közeli hozzátartozóik.

A pályázat Szervezője az esetleges hibás, valótlan pályázatokért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú pályázatok helyességének elbírálására a jogot Szervező fenntartja magának. Továbbá Szervező fenntartja magának a jogot jelen Szabályzat módosítására, illetve kiegészítésére is.

7. Felelősség kizárása

A pályázó a fényképének beküldésével kinyilvánítja, hogy az adott kép szerzői jogai a birtokában vannak. vagy a szerzői jogok tulajdonosának beleegyezésével rendelkezik. Szervezőt erre vonatkozóan felelősség nem terheli. A szerzői jogosultságból fakadó vitákkal kapcsolatosan Szervező mindennemű felelősségét és a jogi út igénybevételének a lehetőségét kizárja.

Szervező nem vállal felelősséget a pályázó által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért. A pályázó által megadott adatok hiányosságából/hibájából (pl. hibás név vagy cím megadása stb.) fakadó eredménytelenségért vagy meghiúsulásért, illetve az ebből fakadó károkért Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

A pályázatot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

8. Segítség

A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdéseket, illetve problémákat az info@pecsimami.hu e-mail címen lehet jelezni.

9. Egyéb tudnivalók

A pályázatba való nevezéssel a pályázó automatikusan elfogadja ezen Részvételi feltételekben felsorolt feltételeket és szabályokat. Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy e feltételeket vagy magát a pályázatot kiegészítse, vagy módosítsa.

A fenti felhasználási feltételekre a magyar jog előírásai az irányadóak. Amennyiben vita esetén a felek békésen megegyezni nem tudnak, úgy alávetik magukat Szervező székhelye szerint illetékes bíróság illetékességének.

10. Személyes adatok kezelése és védelme – Adatvédelmi Tájékoztató.

Szervező a pályázók adatait kizárólag jelen Részvételi Feltételekben foglalt kötelezettségeinek teljesítéséhez, továbbá a pályázattal kapcsolatos marketing tevékenységéhez használja fel.

Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül további harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket.

Érvényesen nevezni csak az a személy tud, aki jelen Részvételi szabályzatot, valamint a Pécsimami weboldal  Adatkezelési tájékoztatóját és Szabályzatát megismeri és annak tartalmát a szabályzatok mellett található négyzetbe tett X jelöléssel kifejezetten elfogadja, ezzel adatainak kezeléséhez hozzájárul.

 

Imami Egyesület                              
Pécs, 2022. február 10.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Ugrás az oldal tetejére