Jelenlegi hely

Vorwerk KOBOLD otthoni takarító rendszer

A pécsi Babavár Kölcsönző újabb készülékkel bővítette szolgáltatását: Vorwerk Kobold otthoni takarító rendszer.

Egy könnyű, de nagyon praktikus és ami a legfontosabb HASZNOS készülék.

Eddig több, mint 1000 Imami olvasó használta ingyenesen és megelégedéssel a Koboldot. Hogy mi az a Kobold? Nem, nem egy csintalan manóról van szó... hanem a professzionális Vorwerk Kobold otthoni takarító rendszerről, aminek segítségével könnyedén elvégezhetjük a szőnyegek, matracok és kárpitozott bútorok mélytisztítását, és megszabadulhatunk a nem csak „undorító”, de sokak számára egészségügyi panaszokat is okozó poratkáktól.

Unod, hogy a dögnehéz porszívódat vonszolod végig a lakáson, ami nem szív rendesen, esetleg felkeveri a port, és rossz levegőt eredményez?
Hiába a szorgos nagytakarítás, mégsincs VALÓDI tisztaság? Szeretnél megszabadulni a matracok nem szívesen látott "lakóitól", és a szőnyegekben, kárpitokban rejtőző, sok-sok portól? 

1-2 napra a tied lehet ez a hasznos gép, nagyon kedvező áron:

Bérleti díj:

Hétköznap 1 nap: 6.400 Ft, hétköznap 2 nap: 10.900 Ft

Hétvégén 1 nap: 8.400 Ft, Hétvégén 2 nap: 15.900 Ft

Rendszeres bérlőinknek további kedvezményekkel készülünk.

(A bérleti díj egy darab, 1400 forint értékű porzsákot tartalmaz.)

Kibérelnéd? Kattints IDE!

A Pécsimamis lányokkal mi már kipróbáltuk: egy szép nyári délután összejöttünk Antóniáék (A "Pécsimami" jobb keze - a szerk.) családi házában, hogy megtudjuk: mit is tud ez a könnyű (mindössze 3 kg-os), elegáns kis szerkezet. Még a srácok is beszálltak a takarításba!


A motivációnk más volt. Antónia mindhárom fia asztmás, így náluk a por és az atkák provokáló tényezők lehetnek egy-egy roham kialakulásához. "NóriMamit" elsősorban a hatékonyság és a könnyű használat érdekelte: hogy a gyerekek és a Pécsimamival járó sok-sok feladat mellett a takarítás minél gyorsabban és egyszerűbben menjen!

A Vorwerk Kobold  kíméletlenül távolítja el a pollent, poratkákat és az állatszőröket is. Prémium szűrőrendszer található a belsejében, úgynevezett HEPA rendszer, hármas szűrővel, amely  az allergiát okozó mikroorganizmusok 99.99%-át kiszűri, a TÜV NORD tanúsítvánnyal ellátott FP200 3-az-1-ben Prémium Porzsák, pedig teljesen magába zárja azokat.

Az alábbi képeken láthatjátok, hogy mekkora mennyiségű port és atkát sikerült eltávolítani a Vorwerk Kobold  porszívó segítségével egy matracból, egy hosszú szőrű szőnyeg kis részéből, illetve az emeletre vezető lépcső egyetlen fokából… mindezt egy hagyományos porszívóval végzett, friss takarítás után. Megdöbbentő!

Hoztunk még néhány véleményt olyan anyukáktól,  akik szintén használói lettek a gépnek:

H. Dóra 3 gyermekes anyuka, Pécs

Nagyon szuper kis gép. Nagyon könnyű vele takarítani. Mióta megvan, azóta reggelente nem söprök az étkező-konyhában, hanem porszívózok. Könnyű mozgatni, és a levegő is friss porszívózás után.

Sz. Bernadett 2 gyermekes anyuka, Magyarszék

Hatékonyan és gyorsan lehet vele takarítani. Ráadásul sokkal csendesebb, mint a többi porszívó, így a tv nézés mellett is lehet vele takarítani. A szomszédok sem hallják, ha nem napközben takarítok.

Kibérelnéd? Kattints IDE!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

Statisztikák szerint kb. 1,2 millió kamasz él ma Magyarországon, életkoruk 12-20 év között van. Ez azt jelenti, hogy kb. két millió szülőt érint az ő életük és problémájuk.
"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

Szombaton a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek és a velük érkező 18 éven aluliaknak kinyithattak a mozik. Vagyis a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében ülhetnek be a filmekre. Vagy tucatszor elolvastam ezt a két mondatot... na ne már!!!
Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Ugrás az oldal tetejére