Jelenlegi hely

2024. évi börzék a Pécsimami szervezésében

Mutatjuk a 2024. évi börze időpontokat!

Időpontok:

 • 2024. március 10. (vasárnap) 9.00 - 12.00 (tavaszi baba-gyerek) 
 • 2024. április 14. (vasárnap) 9.00 - 12.00 (tavaszi kamasz-felnőtt)
   
 • 2024. május 12. (vasárnap) 9.00 - 12.00 (nyárváró baba-gyerek) 
   
 • 2024. szeptember 1. (vasárnap) 9.00 - 12.00 (tanévkezdő baba-gyerek) 
 • 2024. szeptember 8. (vasárnap) 9.00 - 12.00 (őszi kamasz-felnőtt)
 • 2024. október 13. (vasárnap) 9.00 - 12.00 (őszi baba-gyerek)
   
 • 2024. november 10. (vasárnap) 9.00 - 12.00 (télköszöntő baba-gyerek) 
 • 2024. december 8. (vasárnap) 9.00 - 12.00 (karácsonyváró baba-gyerek-kamasz-felnőtt)

Helyszín

Uránvárosi  Piac  - 7633  Pécs,  Hajnóczy József utca 1.

Az árusító helyek díja

- benti asztal: 2000 Ft / méter 

- kinti fedett hely: 1800 Ft / méter

- kinti nem fedett hely: 1600 Ft / méter

Asztalfoglalás - VÁLTOZÁS! (Megpróbáljuk máshogy!)

Árusító helyet eddig egy online űrlap kitöltésével lehetett foglalni, amit mindig a Pécsimami hírlevelében küldtünk ki.

Kérésetekre most megpróbáljuk, hogy mindenki egyszerre, ugyanabban a pillanatban, tehát egyenlő eséllyel tudjon helyet foglalni.

A márciusi és az áprilisi börzékre szóló jelentkezési űrlapokat 2024. február 7-én (szerdán) pontban 12.00 órakor fogjuk kitenni a Pécsimami hírek rovatába, keresd majd a börzékről szóló cikkeket! 

FONTOS! Ha a rendszerünk nem bírja el az azonos pillanatban érkező többszáz űrlap kitöltést és "összeomlik" (eddig ezért nem így csináltuk, amiről lejjebb bővebben olvashatsz),  akkor viszatérünk az eddigi gyakorlathoz és másnap, azaz február 8-án az eddigiek szerint hírlevélben küldjük a jelentkezési űrlapot, a helyfoglalás tehát újra, tiszta lappal, előről indul. (Ezzel azokat védjük, akik technikai hiba miatt nem tudtak 7-én foglalni.)

Február 7-én tehát "FŐPRÓBA": ha technikailag bírja az oldalunk, akkor ezentúl mindig mindenki azonos időben, egyenlő eséllyel tud helyet foglalni. Ha nem sikerül, akkor sajnos vissza kell térnünk az eddigi megoldáshoz.

Bármelyik verzió lesz a jövőben, érdemes a Pécsimami hírlevelét figyelni, mert mindig előre szólunk, hogy melyik hírlevélben küldjük az űrlapot, vagy pontosan mikor tesszük ki a Hírek rovatba a jelentkezést. (A hírlevélre ITT LEHET FELIRATKOZNI.)

Gyakran ismételt kérdések

Miért itt?

Terveztük, hogy nagyobb és komfortosabb helyszínre visszük a börzéket, hogy több árusnak tudjunk lehetőséget adni és kényelmesebb legyen a parkolás stb.

Más helyszínek bérleti díja azonban többszöröse, mint az uránvárosi piacé és ahol nincs asztal, ott még asztalokat is kellene bérelnünk.

Egy asztal bérleti díja (szállítási költségekkel együtt) kb. 3000 forint, így könnyen kiszámolható, hogy a magasabb bérleti díj + asztalok bérleti díja + reklámozás (hiszen enélkül nincs vásárló) költségei miatt brutálisan meg kellene emelnünk a helypénzt, amit Ti biztosan nem akartok, és mi sem szeretnénk. 

Ezért maradunk... és örülünk, ha továbbra is ennyien velünk tartotok! :)

Miért így?

Sokan sérelmeztétek (joggal), hogy mire megkaptátok a hírlevelet az asztalfoglalásról, elfogytak a helyek.

Ennek oka, hogy a hírlevélre olyan sokan vagytok feliratkozva, hogy a levelező rendszer kb. 8 óra alatt küldi ki mindenkinek, percenként 20-at. (Ha egyszerre küldenénk mind a 10  ezer e-mail címre, akkor nagyon sokaknál spam mappába menne.)

Javasoltátok, hogy hirdessünk meg egy konkrét időpontot, amikor mindenki egyenlő eséllyel tud helyet foglalni.

Ezt most megpróbáljuk, DE! Nagyon nagy esélye van annak, hogy összeomlik a rendszerünk, ha azonos pillanatban, egyszerre több százan próbáljátok kitölteni az űrlapot. Nem a mi rendszerünk gyenge: sajnos nagy, kormányzati oldalakkal is többször előfordult a közelmúltban, hogy egy pályázatra egyszerre annyian próbáltak jelentkezni, hogy leállt a weboldal. Tehát 2024. február 7-én 12.00 órakor megpróbáljuk: pontosan ebben az időpontban fogjuk kitenni a márciusi és az áprilisi börze asztalfoglalását a Pécsimami Hírek rovatába.

Ha nem bírja a rendszerünk (lefagy az oldal, jelzitek, hogy hiába próbálkoztok, nem sikerül foglalni stb.), akkor  visszatérünk az eddigi gyakorlathoz és a február 8-ai hírlevélben fogjuk küldeni a helyfoglalás űrlapját, aznap lehet majd érvényesen helyhez jutni. 

Van, aki a személyes asztalfoglalást tartaná jó megoldásnak. Mi ezt elvetettük, mert nem szívesen állítanánk sorba órákra többszáz anyukát/apukát, hiszen akkor sem tudnánk több helyet kiosztani, mint amennyi van...

Megértéseteket köszönjük!

Továbbra is azon vagyunk, hogy a lehetőségekhez képest a legjobbat hozzuk ki nektek a börzékből!

Szeretettel várunk benneteket árusként és vásárlóként is! :)

A Pécsimami csapata

 

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére