Jelenlegi hely

Cseperedő Családi Bölcsőde

Cím: 7634, Pécs, Kovács Béla u. 14.
Tel.: 20/379-6193
Email: cseperedo.pecs@gmail.com
 

Web: cseperedo-pecs.hu

A patacsi városrészben található Cseperedő Családi Bölcsődében tapasztalt, szakképzett gondozók várják a gyermekeket 20 hetes kortól 3 éves korig.

Családi bölcsődénkben három csoport van, ahol egész napos és fél napos gyermekfelügyelet is igénybe vehető. A gyermekek tágas, jól felszerelt szobákban töltik napjaikat, melyek mindegyikén különböző foglalkozásokat kínálunk nekik: torna, barkácsolás, zene, bibliai- és mesedélelőtt várja őket.


Célunk, hogy a gyermekek meleg, szeretetteljes, otthonos környezetben és – amennyire ez csak lehetséges – egy kibővült családban érezzék magukat. Kis intézmény lévén a gyermekek idővel a másik csoportokba tartozókkal is összebarátkoznak, és mindegyik gondozóval jó kapcsolatot alakítanak ki.

A ránk bízott gyermekek testi és értelmi fejlesztése mellett fontosnak tartjuk a keresztény erkölcsi értékrend közvetítését is, amely a szeretet, engedelmesség, megbocsátás, segítőkészség, tisztelet, elfogadás gyakorlati megélésében nyilvánul meg. Emellett figyelmet fordítunk az apróságok egészségére, az egészséges életmódra való nevelésére is.

Szolgáltatásaink:
- naponta négyszeri étkezés (a gyermekek igényeinek megfelelő kalóriájú és összetételű, ízletes étkezést biztosítunk sok gyümölccsel és zöldséggel),
- alaptisztálkodáshoz szükséges fogyóeszközök biztosítása,
- fejlesztő torna Varjú Katával,
- kézműves foglalkozások,
- zenés foglalkozás Villuth Andrással, Bogárdi Alízzal
- játékos bibliai foglalkozások,
- barátkozás a német nyelvvel

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Iskolai zaklatások, bullying, cyberbullying - Tehetünk ellene?

Iskolai zaklatások, bullying, cyberbullying - Tehetünk ellene?

Az elmúlt hetek történései, tragédiája sokunkat sokkolta. Egyre több eset lát napvilágot az iskolai zaklatás témakörében, sajnos időnként tragikus végkifejlettel. Megelőzhető lenne a probléma? Mit tehetünk szülőként? Erről kérdeztük Szigeti Mónika, klinikai szakpszichológust, a Somogy Megyei Pedagógai Szakszolgálat főigazgatóját.
Cinkos anyák - avagy kinek a feladata a házi feladat?

Cinkos anyák - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Őszi bakancslista - pogramajánló

Bakancslista őszre: keressük a kalandokat!

Nehéz az őszre hangolódni egy ilyen ajándékba kapott csodálatos strandidővel szeptember elején. Őszi bakancslistánkra összegyűjtöttünk sok-sok kalandlehetőséget és ötletet. Kiránduljatok sokat, gyűjtsétek be az utolsó meleg napsugarakat!
Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Rosszabb pillanatokban sokat tud segíteni egy jó szó, kedves gondolat. Erősebbé tesz, ha tudjuk, hogy a felhők felett mindig kék az ég. Készítettünk Nektek egy kis ajándékot az iskolába, hogy ne felejtsétek el az ég színét a szürke napokon se!
Ugrás az oldal tetejére