Jelenlegi hely

Áron álma minden áron - segítsünk a beteg kisfiúnak!

„Áron álma minden áron” címen hozott létre egy Facebook-csoportot Mikoly Tímea, a 4 éves Áron édesanyja.

Áron egészséges babaként született, azonban a közte és édesanyja között fennálló RH összeférhetetlenség miatti transzfúziót a kórházban nem kapta meg, a nap végére pedig már az életéért küzdöttek.

Megmenteni sikerült, de Áron súlyos sérüléseket szenvedett: még ma sem tud beszélni, járni, egyedül még ülni sem. Szemkontaktust nem tudja felvenni, és hallása is súlyosan sérült. 

A Pannon TV interjúja:

Áron családja igyekszik mindent megtenni fiuk gyógyulása érdekében: úszásra, fejlesztő foglalkozásokra viszik, és lehetséges gyógymódok után kutatnak. Találtak is egy eddig sikerrel alkalmazott eljárást Csehországban, amelyet egy orosz specialista, Alexander Nazarkin végez: az elsorvadt, letapadt izomrostokat egy apró, speciális szikével fellazítják, így a görcsösség enyhül az izmokban, szabadabbá téve a mozgást. A beavatkozás utáni pihenőt egy 3 hónapos nagyon intenzív terápiára követi, hogy a műtét eredményei ne vesszenek kárba. 

A műtét költsége 2950 Euro, az utazás és szállás pedig további 300 000 forintba kerül. A három hét pihenés után egy 6 napos soproni mágnesterápiás kezelés várna a kisfiúra, amit sajnos szintén nem támogat a TB, költsége 700 Euro. Az ezt követő három hónapos  intenzív terápia kiadásai is hatalmasak: közel egymillió forintba kerülnének. 

Áron álma, hogy lábra állhasson, és egyszer majd képes legyen gondoskodni önmagáról. A család egy egészséges kisfiút is nevel, aki számára szülei igyekeznek megadni a felhőtlen gyermekkor örömeit. 

Ha sikerül összegyűjteni rá a pénzt, a műtét időpontja 2021.május 29. lenne. 

Áron és családja nem szeretne mást, mint átélni a szavak és mozgás végtelen örömeit, hogy Áron is egyszer boldog és tartalmas életet élhessen.

Segítsünk mi is Áronnak, hogy álmai valóra válhassanak

Számlaszám: (OTP, Szép Áron) 11773315-01929618-00000000
Iban szám: HU59 1177 3315 0192 9618 00000000
Swift kod: OTPVUHB 

Az Áron Álma Minden Áron FB csoportban licitre bocsájtott felajánlásokkal  is segítheted a beteg kisfiú gyógyulását!

 

- Pécsimami - 
            

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Tulipán, szabadnap, elhízás elleni kampány: avagy hogyan ünnepli a világ a Nőnapot

Tulipán, szabadnap, elhízás elleni kampány: avagy hogyan ünnepli a világ a Nőnapot

Sztrájktól az állami derék-méret felmérésig... világkörüli csatangolásunkban a Nemzetközi Nőnap szokásait néztük meg, ki hogyan ünnepli. Még ebben a több mint száz éve egységesnek tűnő ünnepben is hatalmas eltérések vannak világszerte.
Évente ünnepeljük a világban, 112 éves, ki az?

Évente ünnepeljük a világban, 112 éves, ki az?

A Nemzetközi nőnap! Ugyan máig sokan azzal próbálnak kivonulni a Nőnapi nemzetközi virágosítási kampányból, hogy kommunista ünnep, de messze áll ettől az érvtől az igazság. Több köze van hozzá sztrájkoknak, választási jognak és a mimózának, mint eredetének a kommunistákhoz.
Lélekfrissítő történetek 2.

Lélekfrissítő történetek 2.

Egy jó történet tanít, megerősít, beszélgetésre késztet, összekapcsol másokkal. Ezek a tanulságos, szívhez szóló történetek az élet dolgairól szólnak, útravalók a mindennapokban.
Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

Mától elköszönünk egy újabb több évtizedes megkövesedett rendszertől, a hálapénztől. Jól gondold meg, hogy mától mivel köszönöd meg orvosodnak, szülésznődnek vagy éppen a család egyik tagját ápoló egészségügyi dolgozónak a segítségét.
Ugrás az oldal tetejére