Jelenlegi hely

Bébiőr vásárlási tanácsok szülőknek

Leendő szülőként rengeteg kérdés fel szokott merülni az emberben. Gyakori dilemma általában, hogy mi az, amit feltétlen be kell szerezni a hamarosan megszülető gyermek mellé, és mi az, ami teljesen felesleges holminak tekinthető.

A bébiőr egy kimondottan hasznos terméknek számít, így érdemes a fontos dolgok listájára felkerülnie. Segítségével nem kell majd állandóan a kicsi mellett lennünk napközben és este, úgy tudjuk majd a ház körüli teendőinket ellátni, hogy közben biztonságban tudhatjuk a legdrágább kincsünket. Egyes bébiőröket már a mobiltelefonunkon keresztül is használni lehet, így ha el kell utaznunk, vagy hosszabb időre elszólít bennünket a kötelesség, akkor is rá tudunk nézni a kicsire, amikor a nagyszülő vigyáz rá. 

Amennyiben tehát megszületett a döntés, és elhatározzuk, hogy beruháznunk egy bébiőrbe, készüljünk fel, hogy nem lesz könnyű dolgunk a kiválasztása során. A boltok polcai előtt állva igen nagy választékkal találjuk majd szemben magunkat, így jogosan merülhet fel bennünk a kérdés, hogy melyik készülékkel járunk a legjobban. A bébiőr vásárlási tanácsok közül a szülőknek első körben azt kell megfogadniuk, hogy eldöntik még a kiválasztás előtt, milyen funkciókat is várnak majd el a bébiőrzőtől. Vannak alap és kiegészítő funkciók is a bébiőrök esetében, minél több mindet tud a készülék, értelemszerűen annál drágább lesz majd az ára.

A hagyományos bébiőrök a legkisebb hangra aktiválódnak, a modernebb daraboknak köszönhetően azonban akár szó szerit szemmel is tarthatjuk a babát, míg mi a szobáján kívül tartózkodunk. Célszerű több bébiőrt is megnézni, mielőtt meghozod a végleges döntést, hiszen csak így lehetsz majd egészen biztos abban, hogy valóban azt a darabot találtad meg, ami a számotokra a legdaliásabb lesz! Az Emaki weboldalán könnyen összehasonlíthatod egymással a különböző bébiőr típusokat. Hidd el, online sokkal egyszerűbben fog menni az összehasonlítás, mintha elmennél egy boltban, hiszen az Emaki webáruházában az összes fontos jellemzőjét látni fogod a készülékeknek.

Egyértelműen lényeges szempont lehet az ár is egy bébiőrnél, ám nem feltétlen érdemes a legolcsóbb terméket választani. Mindenképp érdeklődj azoknál az ismerőseidnél, akik már vásároltak ilyen terméket, hogy nekik mi vált be, olvasgass a témával foglalkozó fórumokat, és a webáruházban kinézett bébiőr értékeléseit is célszerű figyelembe venned. Kezdő szülőként nem szégyen megfogadni a bébiőr vásárlási tanácsokat! Az Emaki webáruházában hatalmas választékban fogod megtalálni a legjobb minőségű készülékeket, ráadásul a kényelmes kanapéról tudod majd intézni a keresgélést és a rendelést is, nem kell nagy pocakkal útra kelned, és akár több üzletet is bejárnod azért, hogy megtaláld a tökéletes bébiőrt!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

Vajon mennyire figyelünk oda, hogy tele legyen a saját és társunk szeretettankja? Mennyire befolyásolják a külső események, hírek a saját szerelmi életünket? Mit tehetünk azért, hogy boldogan éljünk, szeretetben? Van még ilyen? – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Nem sok közöm volt valaha a gördeszkás sporthoz, persze hogy deszkás fiatalokról szóló könyvet sem olvastam. Ahogy felnőttként kamaszoknak szólót se. Így igazi üdítő könyves kaland volt Egressy Zoltán új, (nem csak) kamaszoknak szóló könyve, A virágot jelentő deszkák.
Mesélj, mi volt ma a suliban? 25 beszélgetésindító ötlet

Mesélj, mi volt ma az oviban, suliban? 25 beszélgetésindító ötlet

Hogyan tudhatjuk meg a gyerektől, hogy mi történt aznap a suliban, oviban és éppen hogy érzi magát az iskolai, baráti közösségében? Egyszerű: kérdezzük meg! Na, de hogy tegyük fel a kérdést, hogy válaszoljon is rá?
Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Kamaszoknak mesélni? Kell nekik egyáltalán a mese? És a felnőtteknek? Zalka Csenge Virággal beszélgettünk a mesélés titkairól. Csenge maga is egy tüneményes mesélő. Főállásban mesevilág uralkodónője, mellékállásban pedig A MESEVILÁG nagykövete.
Ugrás az oldal tetejére