Jelenlegi hely

Bölcs Csibe Bölcsőde nyílt Keszüben

Keszü Község Önkormányzatának fenntartásában lévő három csoportos Bölcs Csibe Bölcsődénk falusi, tiszta levegőjű környezete, a természet közvetlen közelsége, gazdagsága, valamint a kedvező tárgyi feltételeink mind az egészségvédelmet, az egészséges életmód kialakítását szolgálják, ami a legfontosabb nevelési célunk. 

2023. januárban nyíló Bölcsődénk mindhárom csoportszobája - egyenként 51 m2 tágas, a nagymozgásra a 61 m2-es tornaszobánk ad lehetőséget - melyben 38 kisgyermek harmonikus testi - lelki fejlődéséhez szükséges nevelését és gondozását vállaljuk. 

A bölcsőde saját főzőkonyhával rendelkezik, ahol a gyermekek étkezési igényeinek, szokásainak megfelelően készülnek az ételek. 

Kisgyermeknevelőinket a szakmai elhivatottság jellemzi, melyben mindenki törekszik arra, hogy a magas színvonalú szolgáltatás mellett, egy bizalomra épülő valódi kapcsolat alakuljon ki a kisgyermeknevelők, a szülők és gyermekek között.

Szolgáltatási területünk országos kiterjesztésű, így lehetőséget nyújtunk a Keszüi családok mellett a települések és a városokból érdeklődőknek egyaránt. A gyermekeket már 20 hetes kortól 3 éves korig, illetve a harmadik életév betöltését követő augusztus 31-ig fogadjuk.

Szeretettel várjuk azoknak a szülőknek az érdeklődését, akik gyermekük számára bölcsődei ellátást keresnek. 

Beiratkozásunk egész évben folyamatosan zajlik. 

Nyitva tartásunk 06.00-18.00-ig tart.

Jelentkezni: bolcscsibebolcsode@gmail.com

Telefon: 0630/2052135 Schmidtné Bayer Tünde bölcsődevezető

Keszü 7668 Petőfi utca 156.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotói pályázat óvodsoknak és kisiskolásoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
"Ez a gyerek egyszerűen csak épp kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

"Ez a gyerek épp csak kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

Esik a havaseső és fagyos szél csípi arcom a délutáni szürkületben, mikor várom a villamost egy hosszú és megterhelő januári munkanap után.Annyira elfáradtam ma, csak bámulni szeretnék ki az ablakon, és nézni, ahogy a város elhalad mellettem.Éppen csak lehuppanok az ülésre, mikor két korombeli nő foglal helyet előttem.
Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Ha január, akkor sokak fogadalmában az életmódváltás szerepel. Hogy egészségesebben fognak táplálkozni, esetleg bevezetik a rendszeres testmozgást az életükbe. Ehhez szeretnék nektek segítséget nyújtani 10 egyszerű lépésben.
Ugrás az oldal tetejére