Jelenlegi hely

A Bölcs Csibe Bölcsőde várja a gyerekek jelentkezését Keszüben

Keszü Község Önkormányzatának fenntartásában lévő három csoportos Bölcs Csibe Bölcsődénk falusi, tiszta levegőjű környezete, a természet közvetlen közelsége, gazdagsága, valamint a kedvező tárgyi feltételeink mind az egészségvédelmet, az egészséges életmód kialakítását szolgálják, ami a legfontosabb nevelési célunk. 

2023. januárban nyílt  bölcsődénk mindhárom csoportszobája - egyenként 51 m2 tágas, a nagymozgásra a 61 m2-es tornaszobánk ad lehetőséget - melyben 38 kisgyermek harmonikus testi - lelki fejlődéséhez szükséges nevelését és gondozását vállaljuk. 

A bölcsőde saját főzőkonyhával rendelkezik, ahol a gyermekek étkezési igényeinek, szokásainak megfelelően készülnek az ételek. 

Kisgyermeknevelőinket a szakmai elhivatottság jellemzi, melyben mindenki törekszik arra, hogy a magas színvonalú szolgáltatás mellett, egy bizalomra épülő valódi kapcsolat alakuljon ki a kisgyermeknevelők, a szülők és gyermekek között.

Lehetőséget biztosítunk a Keszüi és a Gyódi családok kisgyermekeinek felvétele mellett, más településekről és a városból érdeklődőknek egyaránt.

A gyermekeket már 20 hetes kortól 3 éves korig, illetve a harmadik életév betöltését követő augusztus 31-ig fogadjuk.

Szeretettel várjuk azoknak a szülőknek az érdeklődését, akik gyermekük számára bölcsődei ellátást keresnek. 

Beiratkozásunk egész évben folyamatosan zajlik. 

Nyitva tartásunk 06.00-18.00-ig tart.

Jelentkezni lehet

Bölcsődevezető: Schmidtné Bayer Tünde

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Miért hazudik a gyerek?

Miért hazudik a gyerek?

Bizonyára találkoztál már olyan szülővel, aki meglepődve tette fel a kérdést: Miért hazudik ez a gyerek? Amikor ezt kérdezik, akkor ezzel arra célozgatnak, hogy valami baj van a gyerekkel. Van különbség aközött, hogy néha füllent a gyerek vagy ha állandóan hazudozik, de ezek alapja hasonló. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Ugrás az oldal tetejére