Jelenlegi hely

Fergeteges hangulatú szabadtéri koncerttel köszöntik az újraindulást Pécsen

Egy közös klasszikus zenei eseménnyel köszönti a Magyar Művészeti Fesztiválok Szövetsége a nemzetközi pandémiás helyzetben hozott korlátozó intézkedések feloldását, mely a „Grand Opening – Összefogás” nevet kapta. Pécsett a Jókai téren remek előadókkal, fantasztikus hangulattal várják a közönséget június 5-én.

A Filharmónia Magyarország is csatlakozott az összefogáshoz a pécsi és a váci koncerttel. Mint írják, a zenei ünnepen több száz művész a klasszikus zene erejével, együtt fejezi ki köszönetét az újraindulás lehetőségéért.

A program egyik legfontosabb feladata a gyógyítás.

A művész életben maradásának feltétele a munkája, a zene öröme, mely abban az esetben válik közkinccsé, ha az „az élő valóságban” születik meg, kifejtheti hatását az előadóra és a közönségre, nem mellesleg munkát, egzisztenciát teremtve.

Esti szabadtéri koncerttel indul a nyár Pécsen

Pécsett Puccini-, Erkel-, Kodály- és Farkas Ferenc-műveket, opera- és operettrészleteket hallhat a közönség a Philharmonic Brass Quintet, Kriszta Kinga szoprán és Horváth István tenor énekművészek előadásában.

A koncert június 5-én 19 órakor kezdődik a Jókai téren.

További részletek ide kattintva olvashatók.

Forrás:pecsma.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Néha kicsit átvernek

Zöldnek lenni trendi! Néha egy kicsit átvernek...

Vagy egy kicsit többször is. Igen, sajnos ez az igazság. Ma olyan szemléletes példákkal készültem Nektek, amelyek egyértelműen mutatják, hogy jó tisztában lennünk a fogalmak pontos jelentésével, a flakonok tartalmával és az egymásra nagyon hasonlító, de teljesen mást jelentő hívószavak mögöttes tartalmaival. Mert nagyon nem mindegy, hogy mi kerül a levesbe: ételecet vagy ecetsav-esszencia!
Hogyan köss barátságot magaddal?

Hogyan köss barátságot magaddal?

Hibáinkra vagy az erősségekre érdemes koncentrálnunk a változás érdekében? A legtöbbször két végpont között ingázunk: nekem van igazam, a leglegleg-nek hiszem magam, vagy a hibáim tükrében ostorozom magam. A leggyakoribb, hogy hol itt-hol ott vagyok.
46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

Mivel kössük le a gyerekeket a hosszú nyári napokon? Tablet, telefon és TV helyett próbáljatok ki valamit a listáról!
Relax

Miben rejlik a természet vonzereje? Újabb vitalitástipp a lendületes nyárkezdéshez

Mindannyian szeretünk a természetben kikapcsolódni. Valaki a sport kedvéért, gyorsan átsuhanva a vidéken, akár extrém élményekre is vadászhat. Mások csapatban a közösségélményért kirándulnak.
Ugrás az oldal tetejére