Jelenlegi hely

Gyönyörű divatmegoldások gyerekeknek – a csizmák főszereplésével

A gyerek csizma kicsit olyan, mint a felnőtt típus, csak miniatűr méretben. Mert erre vágynak a gyerkőcök. Arra, ami a szüleiknek is tetszetős, divatos és vonzó. De azért egy bizonyos életkor alatt még az állatmintás modellek is nyerőek, úgyhogy megéri alaposan körbenézni!

Mikre érdemes odafigyelni vásárláskor?

A csizmavásárlás alapesetben nem olyan nagy kunszt, kivéve, ha gyermekről van szó. Ekkor máris fordul a kocka. Ha még kellően kicsi hozzá, akkor nyilván a szava még nem nyom sokat a latba, de később elkerülhetetlen kikérni a véleményét, mert különben borítékolható a ribillió. Tehát az első jó tanács a kupaktanács. Igen, esélyes, hogy a lurkónak az tetszik igazán, ami felnőttes, ami hajaz arra a trendiségre, amit a felnőttektől lát. Ez teljesen normális reakció. Nem véletlen, hogy a CCC széles választékában megannyi, ennek a kritériumnak maradéktalanul megfelelő gyerek csizma variáció érhető el.

Kisebb korban, ahogy arra fentebb már utaltunk, sokkal nyerőbbek az állati mintás típusok, vagy a mesefigurás verziók. Ebben az időszakban a lényeg gyermekszemmel a mesés küllem. De természetesen szülőként azért akad egyéb tényező is a tarsolyban, ami figyelmet érdemel.

Például a könnyű felhúzás. A cél az, hogy ha a gyermek eléri a megfelelő kort, akkor akadály nélkül le- és fel tudja húzni a csizmáját. Ez jobbára a tépőzáras modellek segítségével oldható meg a leggördülékenyebben. Persze, később a cipőfűzés tudományának profi elsajátítása után már jöhetnek a fűzős variánsok is. De a lényeg az önállóságra nevelés. Ez többnyire a lurkóknak is sokat jelent. Ez az a jellemző, aminek a milyenségét nehéz interneten keresztül megállapítani, kétségtelenül kell hozzá a próbálás. Még jó, hogy a CCC üzletei országszerte elérhetőek, azaz a személyes vásárlás nem okozhat kihívást.

Kényelem felső fokon?

Igen, gyermekek esetében különösen hangsúlyos a maximális komfort biztosítása. Hogy ez milyen módon valósítható meg? Erre is akadnak tanácsaink. Egyrészt a lekerekített orr választása kifizetődő taktika, mert így a lábujjak bőven elférnek egymás mellett anélkül, hogy összenyomódnának. Ez különösen több órás hordás idején aranyat ér. Mert ha a hisztizés beköszönt, akkor ott bizony kő kövön nem marad. Ezt nem jó ötlet sem megvárni, sem kiváltani. Másrészt a könnyű, lábakhoz idomuló alapanyag a másik olyan paraméter, amire hangsúlyos odafigyelni. Mivel a lábfejek nagyon törékenyek, ezért lényeges, hogy a cipő anyaga ne okozhasson semmiféle kellemetlenséget. Harmadrészt az a fazon az optimális, ami a legnagyobb mértékben passzol a gyerkőc lábfejeinek formájához.

A tartósság is nyilvánvalóan mérvadó, ugyanakkor az is igaz, hogy a gyors növekedésnek köszönhetően a legtöbb lábbelinek esélye sincsen elrongyolódni, még akkor sem, ha amúgy akadnak kihívások nap, mint nap. A CCC online felületén pár célirányos kattintással megoldható a rendelés, ha a személyes üzletlátogatás problémás, mert mondjuk a lurkó hisztirohamot kap a vásárlás gondolatától, vagy a túl sok embertől, esetleg önmagában az utazástól.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
Ugrás az oldal tetejére