Jelenlegi hely

Gyönyörű divatmegoldások gyerekeknek – a csizmák főszereplésével

A gyerek csizma kicsit olyan, mint a felnőtt típus, csak miniatűr méretben. Mert erre vágynak a gyerkőcök. Arra, ami a szüleiknek is tetszetős, divatos és vonzó. De azért egy bizonyos életkor alatt még az állatmintás modellek is nyerőek, úgyhogy megéri alaposan körbenézni!

Mikre érdemes odafigyelni vásárláskor?

A csizmavásárlás alapesetben nem olyan nagy kunszt, kivéve, ha gyermekről van szó. Ekkor máris fordul a kocka. Ha még kellően kicsi hozzá, akkor nyilván a szava még nem nyom sokat a latba, de később elkerülhetetlen kikérni a véleményét, mert különben borítékolható a ribillió. Tehát az első jó tanács a kupaktanács. Igen, esélyes, hogy a lurkónak az tetszik igazán, ami felnőttes, ami hajaz arra a trendiségre, amit a felnőttektől lát. Ez teljesen normális reakció. Nem véletlen, hogy a CCC széles választékában megannyi, ennek a kritériumnak maradéktalanul megfelelő gyerek csizma variáció érhető el.

Kisebb korban, ahogy arra fentebb már utaltunk, sokkal nyerőbbek az állati mintás típusok, vagy a mesefigurás verziók. Ebben az időszakban a lényeg gyermekszemmel a mesés küllem. De természetesen szülőként azért akad egyéb tényező is a tarsolyban, ami figyelmet érdemel.

Például a könnyű felhúzás. A cél az, hogy ha a gyermek eléri a megfelelő kort, akkor akadály nélkül le- és fel tudja húzni a csizmáját. Ez jobbára a tépőzáras modellek segítségével oldható meg a leggördülékenyebben. Persze, később a cipőfűzés tudományának profi elsajátítása után már jöhetnek a fűzős variánsok is. De a lényeg az önállóságra nevelés. Ez többnyire a lurkóknak is sokat jelent. Ez az a jellemző, aminek a milyenségét nehéz interneten keresztül megállapítani, kétségtelenül kell hozzá a próbálás. Még jó, hogy a CCC üzletei országszerte elérhetőek, azaz a személyes vásárlás nem okozhat kihívást.

Kényelem felső fokon?

Igen, gyermekek esetében különösen hangsúlyos a maximális komfort biztosítása. Hogy ez milyen módon valósítható meg? Erre is akadnak tanácsaink. Egyrészt a lekerekített orr választása kifizetődő taktika, mert így a lábujjak bőven elférnek egymás mellett anélkül, hogy összenyomódnának. Ez különösen több órás hordás idején aranyat ér. Mert ha a hisztizés beköszönt, akkor ott bizony kő kövön nem marad. Ezt nem jó ötlet sem megvárni, sem kiváltani. Másrészt a könnyű, lábakhoz idomuló alapanyag a másik olyan paraméter, amire hangsúlyos odafigyelni. Mivel a lábfejek nagyon törékenyek, ezért lényeges, hogy a cipő anyaga ne okozhasson semmiféle kellemetlenséget. Harmadrészt az a fazon az optimális, ami a legnagyobb mértékben passzol a gyerkőc lábfejeinek formájához.

A tartósság is nyilvánvalóan mérvadó, ugyanakkor az is igaz, hogy a gyors növekedésnek köszönhetően a legtöbb lábbelinek esélye sincsen elrongyolódni, még akkor sem, ha amúgy akadnak kihívások nap, mint nap. A CCC online felületén pár célirányos kattintással megoldható a rendelés, ha a személyes üzletlátogatás problémás, mert mondjuk a lurkó hisztirohamot kap a vásárlás gondolatától, vagy a túl sok embertől, esetleg önmagában az utazástól.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotói pályázat óvodsoknak és kisiskolásoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
"Ez a gyerek egyszerűen csak épp kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

"Ez a gyerek épp csak kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

Esik a havaseső és fagyos szél csípi arcom a délutáni szürkületben, mikor várom a villamost egy hosszú és megterhelő januári munkanap után.Annyira elfáradtam ma, csak bámulni szeretnék ki az ablakon, és nézni, ahogy a város elhalad mellettem.Éppen csak lehuppanok az ülésre, mikor két korombeli nő foglal helyet előttem.
Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Ha január, akkor sokak fogadalmában az életmódváltás szerepel. Hogy egészségesebben fognak táplálkozni, esetleg bevezetik a rendszeres testmozgást az életükbe. Ehhez szeretnék nektek segítséget nyújtani 10 egyszerű lépésben.
Ugrás az oldal tetejére