Jelenlegi hely

Gyorsan, finomat és egészségeset? Próbáld ki a Thermomixet most ingyenesen, kötelezettség nélkül!

A Thermomix egy egyedülálló, innovatív konyhai eszköz, nem létezik vetélytársa. A digitális TM6-os hónapról hónapra egyre több háziasszonyt győz meg arról világszerte, hogy használatával sokkal gyorsabban, változatosabban és egészségesebben tud az egész család étkezni.


Kathreiner Tünde, a Thermomix pécsi vezető háziasszonya

Tünde így fogalmaz:

A Thermomix egy igazi csoda!

Lényegében, ha a konyhádban van egy Thermomix-ed és egy sütőd, akkor mindened megvan. Beépített mérleg található benne, őröl, darál, aprít, főz, párol, turmixol..., hogy csak néhányat említsek.

Ma, amikor az élelmiszerek ára az egekben van, rengeteget takaríthatunk meg a főzéssel. De nem mindegy, hogy a napi munka, háztartás és a gyerekek mellett erre mennyi időt kell szánnunk...

A Thermomix rengeteg időt megspórol, ami sok háziasszonynak nagy segítség!  Vonjuk be a gyerekeket is: a technika csodái iránt vonzódó kicsikkel és nagyokkal a közös családi főzés is nagyobb élmény lesz!

Tündi tapasztalatai alapján így azok is megszerettek főzni, akik korábban csak a család ellátása miatt, "muszájból" tették, annyira egyszerű és gyors!

Olyan változást hoz a Thermomix az életedbe, mint anno az automata mosógép! Ha a több száz magyar nyelvű, vagy több tízezer külföldi kipróbált recept alapján használod, akkor biztosan nem rontod el, nem ég oda, nem főzöd túl, mert minden folyamat addig tart, ameddig kell és a végét hangjelzés kíséri, így te közben nyugodtan csinálhatsz bármi mást.

A végeredmény pedig: garantáltan éttermi minőségű, finom étel!

Milyen lehetőséget hoztunk most neked?

A Thermomixet minden kötelezettség nélkül, ingyenesen kipróbálhatod: Tünde segítsége mellett végigfőzhetsz vele egy teljes ételsort!

Ezt megteheted a saját otthonodban, vagy a Pécs, Szigeti út 172. szám alatti Thermomix Irodában.

Milyen előnyöd származhat ebből?

A jó hangulatú főzésnek többféle hozadéka lehet számodra:

 • Minden kötelezettség nélkül megismersz egy új lehetőséget és végig kóstolsz egy finom ételesort.
 • Ha beleszeretsz a Thermomixbe: akár  0 %-os THM-mel a tiéd lehet, amit akár karácsonyi ajándékként is kérhetsz.
 • Ha nem költenél rá, de nagyon szeretnél egyet: megmutathatod ismerőseidnek, barátaidnak és ha 3 hónap alatt 6-an mellette döntenek: Te ajándékba kapod a tiédet
 • Ha szívesen főzöl és lennél a Thermomix háziasszonya: a kellemeset a hasznossal összekötve hosszú távú jövedelmed is származhat belőle. 

EZ TETSZIK, KIPRÓBÁLNÁM INGYENESEN A THERMOMIXET!

De lássuk, mit is tud ez a különleges készülék?

A Thermomix TM6 nem csak megújult külsejével varázsol el mindenkit, hanem azzal a 15 funkcióval is, amivel megkönnyíti a munkát a konyhában!

Mutatjuk mire képes:

 • mérés
 • mixelés
 • keverés
 • aprítás
 • őrlés
 • dagasztás
 • hab verés
 • lassú keverés
 • emulgálás
 • párolás
 • főzés
 • precíz melegítés
 • fermentálás/erjesztés
 • szuvidálás
 • lassú főzés

A szett tartalma:

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Habcsók az ágon, csillagszóró, képeslapok, Rubik kocka, bakelit lemezről szóló „Mennyből az angyal” és a szülői ház karácsonyfadíszei… Múltidézés retro képekkel.
SOS KARÁCSONY 2020 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY - Adventi tippek, ingyenes nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony megint egy kicsit más lesz: tudatosabb, pazarlásmentesebb, visszafogottabb, talán bensőségesebb is. Már most is érezzük, ha ránk is zúdul minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról-boltra, meggondoljuk, átgondoljuk és még egyszer, vagy ezerszer végiggondoljuk. Pont ezért hoztuk létre ezt a tervezőt, hogy ezzel is segítsük a tudatosabb jelenlétet.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható Eta néni elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaháza

Eta néni 2022-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.
Ugrás az oldal tetejére