Jelenlegi hely

A hajbeültetés ma már nem szégyen!

Korábban sem kellett volna annak lennie.

Emberek életének megrontója, amikor a kor előrehaladtával a fejbúb egyre nagyobb felületen mutatja meg magát. Amíg ez a csecsemőknél aranyos és kedves, a felnőttek körében kínos és szégyellnivaló. Ennek oka, hogy az emberi szépség egyik velős eleme a sűrű hajkorona. Mivel viszont sem a génállományunk, sem az életmódunk nem feltétlenül törődik a szépségideálokkal, sokak életében előáll az a helyzet, amivel nem tudnak érzelmileg megbirkózni. Mert bizony a kopaszodás, az erős hajhullás – ami akár betegség velejárója, következménye is lehet – komoly lelki traumát okoz elszenvedőjének, ami akár a szociális életet is visszavetheti, megmérgezheti a társas kapcsolatokat. Aki – nemtől függetlenül – ezzel a helyzettel kénytelen szembesülni, az az önbizalmának, az önértékelésének meggyengülését éli át a legtöbbször.

Ha nincs akkora baj

A hajhullás sokféle, sok fázissal, különféle háttérrel kialakuló jelenség. Amikor még nincs akkora baj, de érezzük, hogy elkél némi segítség, akkor érdemes a hatékonyan működő, sokaknál bizonyító Gettik termékek felé nyitni. Akár a hajszálaink erősítése,akár a szervezetünk vitaminraktárainak feltöltése a segítség, ezekkel a készítményekkel könnyen felvehetjük a harcot, és akár vissza is fordíthatjuk azt, ami korábban megállíthatatlannak tűnt. Nem kell lemondanunk a megoldásról, pusztán járjunk utána, mire is lehet szükségünk, hiszen a megoldás sokszor sokkal közelebb van, mint azt gondolnánk!

Megoldás, amit szégyellni kell?

A tudomány csodája, hogy ma már létezik megoldás az ilyen esetekre, és akár életeket, kapcsolatokat is megmenthet. Banálisan hangzik, de sokak életét megváltoztatta már – természetesen pozitív irányba – a látványos és kifejezetten működőképes hajbeültetés. Abban pedig semmi szégyellnivaló nincsen, hogy szeretnénk jól érezni magunkat a bőrünkben, és nem rágódni azon, amink nincs. A beavatkozás fájdalommentes, és ugyan be kell tartani a szabályokat, hogy az eredménye is meglegyen, de ennél sokkal többet is megér, ha visszaadja a páciensek életkedvét!

A fotó forrása:
New Africa / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Iskolai zaklatások, bullying, cyberbullying - Tehetünk ellene?

Iskolai zaklatások, bullying, cyberbullying - Tehetünk ellene?

Az elmúlt hetek történései, tragédiája sokunkat sokkolta. Egyre több eset lát napvilágot az iskolai zaklatás témakörében, sajnos időnként tragikus végkifejlettel. Megelőzhető lenne a probléma? Mit tehetünk szülőként? Erről kérdeztük Szigeti Mónika, klinikai szakpszichológust, a Somogy Megyei Pedagógai Szakszolgálat főigazgatóját.
Cinkos anyák - avagy kinek a feladata a házi feladat?

Cinkos anyák - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Őszi bakancslista - pogramajánló

Bakancslista őszre: keressük a kalandokat!

Nehéz az őszre hangolódni egy ilyen ajándékba kapott csodálatos strandidővel szeptember elején. Őszi bakancslistánkra összegyűjtöttünk sok-sok kalandlehetőséget és ötletet. Kiránduljatok sokat, gyűjtsétek be az utolsó meleg napsugarakat!
Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Rosszabb pillanatokban sokat tud segíteni egy jó szó, kedves gondolat. Erősebbé tesz, ha tudjuk, hogy a felhők felett mindig kék az ég. Készítettünk Nektek egy kis ajándékot az iskolába, hogy ne felejtsétek el az ég színét a szürke napokon se!
Ugrás az oldal tetejére