Jelenlegi hely

Harmónia Hétvége a PKK Apáczai Művelődési Házban

2021. október 15-17. között kerül megrendezésre a Pécsi Kulturális Központ szervezésében a „Harmónia Hétvége” elnevezésű szabadegyetem, az EFOP-3.7.3-16-2017-00178 azonosítószámú „Kertvárosi Tudásexpressz” projekt keretein belül.

A három napból álló program célja az egészségfejlesztés, az egészségesebb életmódra való áttérés valamint testi-lelki egészségünk egyensúlyának megőrzése. A program keretében különböző alternatív gyógymódok szakemberei valamint orvosok tartanak előadásokat, bemutatókat és szűrővizsgálatokat.

Az ingyenesen látogatható program helyszíne a PKK Apáczai Művelődési Háza (7632 Pécs, Apáczai Körtér 1/D épület).

A szabadegyetem célja, hogy az érdeklődők számára egy szervezett programsorozat keretein belül mutathassa be az egészséges életmód alapjait, testi és lelki egyensúlyunk megőrzésének mindenki számára elérhető és a napi rutinba beépíthető fortélyait. A résztvevőknek az előadások mellett lehetőségük van különböző egészségügyi szűrővizsgálatokon (pl. vérnyomásmérés, vércukorszint ellenőrzés), valamint gyakorlati bemutatókon (pl. masszázs, táncmeditáció, élményfestés, csontkovács kezelés) részt venni. Ezen felül pedig kóstolókkal és sok érdekes kísérő programmal várjuk az érdeklődőket.

Az előadások, gyakorlati bemutatók látogatása, a szűrővizsgálatokon való részvétel és a kóstolások is ingyenesek.

forrás: szervezők

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére