Jelenlegi hely

Három tipp, hogy a mindennapi stílus ne mindennapi cipővásárlással váljon kerekké

Mit jelent a mindennapi stílus? Semmiképpen sem unalmas, szürke hétköznapiasságot. Ugyanakkor benne rejlik a praktikusság, a funkcionalitás, és az a típusú szépség, ami még akkor is erőt ad, amikor a napi terhek kicsit súlyosak. Az összképhez szervesen hozzátartozik a hordott lábbeli, ezért három tippel segítjük a vásárlást, hogy a végeredmény tényleg túlmutathasson mindenen, ami „mindennapi”.

1. A sláger nem biztos, hogy a könyökön jön ki – lehet, hogy a lábon is hordható!

A Converse igazi legenda a cipők birodalmában, s mégsem állítható róla, hogy unalmas, vagy szokványos. Sláger a maga nevében, ugyanakkor nem a zenéből ismert módon, mivel képtelenség megunni. Erről természetesen a gyártó is gondoskodik, lévén újabb és újabb kollekciókat dob piacra, amik bár hordozzák azt a jellegzetes karaktert, amitől a márka az, ami, de mégis bennük van a lendület, a hév, az újítás, az innováció, ami elengedhetetlen a boldoguláshoz.

És hogy jön mindez a hétköznapokhoz? Úgy, hogy ez az a cipő, ami kellő kényelmet biztosít, s ez az utcákat járva, vagy az irodában trappolva aranyat ér. A komfort hiánya megkeserítheti a munkanapokat, s mivel ezekből akad a legtöbb, ezért ez cseppet sem hangzik jól. Az érem másik oldala is megjelenik mindeközben, ez pedig az esztétikus fellépés, azaz a divatos külső. Ahogy említettük, tipikusan slágerdarabról van szó, de ez mit sem csorbít szépérzékeket kényeztető értékein. Sőt! Valójában pont az a stílus annyira ellenállhatatlan, amit a cég már évtizedek óta töretlenül képvisel.

2. Egy újabb brand, ami nem mindennapivá varázsolhatja a mindennapokat

Tovább is van, ennek örömére folytatjuk is tovább. A Helly Hansen a következő márka, ami nem maradhat említés nélkül akkor, amikor a kényelem és a vonzó kisugárzás fúziója a cél, mindezt persze a mindennapok megszínesítésének örömére. Ez az a kellem, ami megtapasztalásra és hordásra méltó, akár nap, mint nap.

A legjobb ellenszer a hétköznapok unalma, megszokottsága ellen a megszokástól való szabad elrugaszkodás, és az unalom száműzése, lehetőleg minél messzebbre. Ebben is kitűnően teljesítenek a vállalat modelljei, amik kivétel nélkül bírják a gyűrődést, ugyanakkor a sablonosságot hírből sem ismerik.

3. A sportos még mindig férfiasan tökéletes

Az adidas férfi cipők továbbra is díjnyertesek abban, hogy a szürkét színessé változtassák. Kényelmesek, ez ugye evidencia sportcipő esetében. Nyúzásra születtek, tehát még egy kis futás is belefér, vagy a kilométerek felfalása sem okozhat problémát. Ezen kívül pedig dizájnosak, hiszen a gyártó minden évben új sorozatokkal rukkol elő. A hagyományosabb formavilág képviselői ugyanúgy felbukkannak a palettában, mint a trendi újító vonalat megtestesítő modellek.

A sportcipőben ráadásul az is nagy pozitívum, hogy akár még az elegánsabb összhatás megtörésére is alkalmas, ami újabban kifejezetten trendi irány. A fúzióban az is jó, hogy ilyen módon egyszerre élhető meg az elegancia, a maga visszafogottságában, és a sportosság, aminek hála sokkal könnyebben talpalhatóbbak a hétköznapok.

szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc nevelési tanácsadó írása.
Miért hazudik a gyerek?

Miért hazudik a gyerek?

Bizonyára találkoztál már olyan szülővel, aki meglepődve tette fel a kérdést: Miért hazudik ez a gyerek? Amikor ezt kérdezik, akkor ezzel arra célozgatnak, hogy valami baj van a gyerekkel. Van különbség aközött, hogy néha füllent a gyerek vagy ha állandóan hazudozik, de ezek alapja hasonló. - Novák Ferenc nevelési tanácsadó írása.
Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Még nem tudtál választani, idén milyen stílusban legyen az adventi dekoráció? Nézd meg ajánlónkat, biztos gyorsan megjön az ihleted!
Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Adventi ajtóra, ablakra való ünnepi dekorációkhoz hoztunk rengeteg inspirációt a klasszikustól a rendhagyóig. Karácsonyi trendkalauzunk az ajtódíszekből, kopogtatókból nyújt alapos válogatást. Sőt, akasztókból is készültünk!
Ugrás az oldal tetejére